Metuljčkica
|
Hahaha, si me nasmejala naj vama timsko delo uspe :D Fino je mal zapravljat, ja :) sem si res v izi vzela. No, saj hitro se niti ne da, ker je toliko artiklov, da komaj najdes zeleno med vso robo... Jaz sem pa danes sla malo cez vse zaloge otroskih cunj, kar jih imam. Za puncko imam vse od 68 pa do 3let, za fantka pa (skoraj) nic, haha. Je prijateljica, ki mi daje oblekice, nazadnje imela fantka, zato. Med vsemi v oblekicami (predvsem tistim 68), je pa tudi nekaj 56k se izmuznilo skozi (majcke, bodiji, zabice, hlacke), pa mami mi je dala cel kup mako majck(?bombazne majcke, ki se ob straneh zavezujejo z vrvicami), tako da tudi ce nas prehiti, imam za prvo silo :) pa mami mi je dala se 20tetra plenic, niso niti porumenele, wow. Saj verjamem, da bom vse pravi cas dobila in pripravila, ampak tezila pa vec ne bom, ker vseeno je toliko, da sem mirna. Bo pa v tem primeru pac mami prisla delat tlako s pranjem, ampak saj komaj caka kaj takega. Ampak, saj ne bo treba Se eno vprasanje imam: kosara od vozicka je trda, z neko podlogo. A lahko cez dan dojencka kar vanjo odlagam (imava hiso v dveh etazah), ali je boljse, ce mu uredim prostor na kavcu/zrihtam dodaten kosek ali zibko/ga dajem spat zgolj for v posteljico? Kako imate ve to zrihtano? Pri nas je bil do zdaj soncek, zdaj pa dezuuuuuuuje!
|