Metuljčkica
|
Aha ok, da malo bolj razdelam :) Prvi obisk bodo samo najožji (cca. 7 ljudi - moja in njegova najožja družina), prvi ali drugi dan po prihodu domov, vsaj tako si želim. Kratek obisk. Potem pa šeleee, ko jih jaz pokličem in povabim, nič prej. In še posebno pri tem prvem ne želim lupčkov, ker bo že itak štručka v novem okolju in je ne želim obremenit. Spet moram povedat še en vidik, zaradi katerega je mogoče moja skrb malo bolj upravičena - ti naši najožji niso zdravniki. Do nekaterih imam veliko zaupanja in me sploh ne skrbi, drugi so pa pač (starejši in zaradi tega še malo bolj na izi glede čistoče) kmetje, en je praktično eno s svojim mačkom... bruh. In to mi pa ne paše. Potem so pa ravno ti kmetje in ta z mačkom še najbolj mahnjeni na dotike, lupčke in vse tako. In če kaj rečeš, si grd. Že zdej sem, ker nočem jest hrane npr. od tega z mačkom. Sem mu dopovedala, zakaj, ampak zdaj mi pa ponuja kupljene pudinge, ki pa jih prav tako ne želim jest, ker tud priboru ne zaupam. Bi mi rad ustregel, ampak žal, ne bom tvegala. Mislim, že itak so mi mački luškani samo za gledat, razen tega so mi pa skrajno nečisti in nimam nobenega zaupanja in tolerance do njih, če je pa povsoood (v kuhinji na pultu, na mizi, spi z lastnikom pod kovtrom, po vseh oblekah...), mi je pa sploh zdaj v nosečnosti še toliko bolj odurno. Ko bo dojenček malo bolj utrjen, sem za uvajanje vsakovrstnih svinjarij (no, z eno mero...), daleč od tega, da bi hotla imet vse sterilno. Ampak ne pa prvi dan... Eh, bo že
|