Metuljčkica
|
Hej! :) Pa sem končno usposobila vse napravice, da lahko zdaj tole spišem Bigmamma, kaj točno ti delaš? Sicer pa mislim, da bo dovolj, če greš takrat v porodnišnico, ja, oz. če hitreje napreduje, prej. Pikapolonca, hvala za tole razago. Nam so na šoli za starše rekli, da naj se usedemo in pokličemo rešilca. Verjetno je ležanje z dvignjeno zadnjico res še boljše, tako da hvala ti! :) Se pravi: - če se začnejo popadki, grem na pot, ko bodo na 5min (do Jesenic imam 1uro, tako pravi google maps, bova pa seveda sprobala 3.5., ko greva na ogled), - če odteče voda, se takoj "uležem" v avto in greva na Jesenice, - če izpade popkovina (to pomeni, da jo dejansko zagledam [no ja, začutim :P] med nogami (?!?), se uležem in hitro via Lj. A sem prav razumela? Predvsem tisto drugo alinejo...? Ker če ne pade ven, se še vedno lahko preščipne ob mv, ane...? Al se to vseeno ne zgodi tako hitro in ena ura še ne pomeni krize? Saj bom govorila še z ginekologinjo, pa na uz bom malo vprašala, kje se kaj popkovina nahaja... Tudi upam, da ne 4x okoli vratu. Jao, prav skrbi mi povzroča tale popkovina, ene 10tednov nazaj me je bilo pa strah, da se bo mali vanjo zapletel med vsemi brcikami. Je že narava tako narejena, da je vse ok, hvala Bogu Poštaaa :) Eno oblekico sem že dobila (je tako raztegljiva, da bi jo komot že sedaj nosila, pa mi moj ne pusti ) in pa pralne pleničke, iiiiiii :) Vesta, kolk so luškane! 11 bum-genious in ena racmanka, pač nekaj skoraj nerabljenega z bolhe. Se mi zdi, da ne bo dolgo trajalo, preden bom širila zalogo. Ampak bomo videli :) Danes greva še gledat (in kupit?) voziček, upam, da o napredku poročam zvečer. Saj zdaj bo kar naenkrat vse notri in bom imela vse pripravljeno. Samo, dokler se pa proces ni začel, dokler se prva domina ne podre, sem se pa počutila prav neučakano. Kako sta vidve kaj danes?
|