Metuljčkica
|
Pikapolonca, razumem :) Se spoznamo pa potem, poletje bo kot nalašč za to! Veš, da glede spola me pa čisto nič ne matra... Še vedno sumim fantka, ampak bomo videli, zmeraj bolj kmalu je ta čas :) No, da še za nazaj malo pokomentiram... :) Bigmamma, mi pišeš ZS, da se okvirno dogovoriva za nedeljo (če prav razumem)? zaenkrat še nimava planov, tako da imam čas :) Jaz tudi vedno rečem samo, da imam rok junija. Če drezajo naprej, pa rečem, da druga polovica junija. Če bo kdo težil, bo šel pa na ignor. Moja želja so 3 otroci. Bi imela tudi 4 ali 5, ampak je to že malo nerealno, pa tudi 3 je tista največja številka, na katero tudi mož pristane...nekako. Ga mirim in pravim, da bova enega po enega, pa bova sproti videla, kdaj bo dovolj. Vseeno bi se pa tudi, če bo že s tem težko, potrudila in imela še enega, tako da min. 2. Pa imela bi vse z majhno razliko (cca. 2 leti) in nobenih večjih pavz vmes, potem pa konec. Da izkoristimo potencial mladih let. Pri nas sva bili najprej 2, potem pa čez par let še 2 in imata druge dva čisto drugačne (čeprav sta ista) starše in vzgojo... bleh, nočem tega. Proti skupnemu praznovanju nisem imela nikoli nič, je bilo ful fino, ampak proti tem razlikam pa ja. Kot otroku se ti sploh ne zdi fer, sej potem prerasteš... Je pa čisto drugačna dinamika v družini, če so 2 ali 3 otroci. Pri dveh je proti staršem razmerje 1:1, pri treh je pa že tako, da si morajo med sabo še malce bolj pomagati. Pikapolonca, poročaj o previjalni :)
|