|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2016
11.4.2016 14:21:05   
pika_polonca.
Bigmamma, drži se! Mislim na tebe in ti pošiljam pozitivno energijo! Verjamem, da bo vse ok! Objemček!

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.4.2016 19:25:35   
Bigmamma
Pikapolonca, hvala za spodbudne besede, so pomagale heheuser posted image vse je ok, mv zaprt in dovolj dolg, tamali je pa cisto dol zlezel, od tod toliko tiscanja. Sem pa res imela popadke, ampak hvalabogu jih ni bilo vec user posted image zdaj pa samo moram zdrzati do 20. maja, potem pa lahko pride ven..
Kako sta vidve?

(odgovor članu pika_polonca.)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.4.2016 19:35:52   
pika_polonca.
Suuper, da je vse ok! user posted image Dete pa naj le počaka, vrstni red je itak že kar nekaj časa določen! user posted image

Jaz sem prej spet po vrtu skakljala, mi je tako lepo opazovat, kako vse raste. Prav uživam. Škrat ima zdaj spet zeelo intenzivno telovadbo, ko dam roko na trebuh, me direkt odriva. user posted image Če bo vse po sreči, bi naj v petek dobila previjalno. Komaj čakam, da začnem prat in likat in zlagat. Pol pa pride pred prvomajskimi prazniki še voziček user posted image

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.4.2016 20:12:57   
Bigmamma
Moji otroci so trmice ze v trebuhu, eden ne bi sel ven drug bi pa kar rad priseluser posted image sicer tudi jaz upam, da se drzi vrstnega reda, najbol bi mi bilo vsec da pride prvi teden v juniju.
Tudi jaz uzivam v pomladi, sicer nimamo vrta, ampak na sprehodih s tamalo pa res vsako rozico in grmicek pogledava, je cisto navdusena nad naravouser posted image
Ja, brcike so pa res zdaj ze nekaj posebnega..na trenutek ze prav bolece!! Ampak tako uzivam v njihuser posted image se vedno nemorem vrjeti, v kaksne oblike je sposoben spraviti moj trebuhuser posted image
Pikapolonca tebi se bo pa izgleda res cisto na koncu obrnil, frajer/ka.

Neposredna povezava do sporočila: 629
12.4.2016 10:38:25   
pika_polonca.
Soončen pozdravček! user posted image

Hehe, bigmamma, nič prehitevat! Jaz bi pa zadnji teden maja rezervirala. Po roku res ne bi no. user posted image Smo se zadnjič hecali, da bom pa mogoče na svoj RD rodila. Si predstavljata? user posted image Dvojna fešta. user posted image

Ja, moj trebuh je zadnje čase tudi ne redko prav čudnih oblik. Vmes konkretno špičast, da je prav smešno. Upam, da se obrne. Saj itak še ima par tednov časa. To mi naj pa zdaj res ne dela, da bi na riti ostal. user posted image

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.4.2016 11:11:01   
Bigmamma
Ja lepsega darila si ne mores zeleti. Zato bi pa jaz rada rodila prvi teden v juniju, ker ima tamala takrat rojstni dan in se mi zdi super, da bi potem, ko bo vecji lahko skupaj praznovala user posted image saj se sama nevem, kako nama je to uspelo. Bi bil pa res hec da rodim tocno na njen rojstni dan user posted image
Ne sekiraj se, na internetu so tudi vaje, mislim da jih delas 3 dni in otrok se ti obrne na glavico. Malo pobrskaj. V skrajni sili imas pa na voljo se zunanji obrat, izvedejo ga v porodnisnici, so pa dolocena tveganja za otroka...

Neposredna povezava do sporočila: 631
12.4.2016 18:15:47   
Metuljčkica
Mene pa nekaj heca tale RR. Ves dan čekiram mail, če je kakšen odgovor in me je začelo že resno skrbeti zate, Bigmamma :( No, ko se odločim, da pridem pa jaz malo pojamrat, pa vidim, da sta kar zgovorni user posted image Me veseli, da so se popadki ustavili in da je sedaj vse v redu. Še dober mesec naj bo tako :)

Vidim, da nam gre dobro s temi skupnimi rojstnimi dnevi. Ne vem sicer, kako ga je imeti skupaj z otrokom ali z bratcem/sestrico (slabo gotovo ne), imava pa z možem oba na isti dan user posted image sva se dobro našla :)

Juuuj, jaz sem ena takih kot tvoja sodelavka. Ne prenesem, da me kdo boža brez vprašanja, še najmanj pa kak tip! user posted image Drugače sem pa včeraj najbrž nekaj čudnega pojedla, sem bruhala že včeraj 2x, ponoči 1x in sem danes doma. Sem že boljše, ampak v glavo se pa še vedno čudno počutim. Tako da bom še jutri doma, potem bo pa skoraj gotovo OK. Trebušček veselo poskakuje, danes je detece odkrilo tudi moja rebrauser posted image Večkrat na dan me zapeče direkt pod rebri, predvidevam, da stisnjen želodec/zgaga/posledica bruhanja?! In ga ni položaja, da bi se bolečina sprostila :( Pa prej se je tako premikal, da me je kar bolelo in sem ga z rokami umirila oz. mu pomoje preprečila obrat (vsaj tako je delovalo tisto zaganjanje). Lahko, da sem grozna, ampak res je bolelo...

Super, da grejo prirave tako fino, Pikapolonca :) jaz razen po vrečkah od št 68, razstavljene posteljice,... nimam še nič :( včasih mi je kar malo zoprno, ampak po drugi strani imam pa res še dovolj časa :) Uživajta na sončku!

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 632
12.4.2016 18:57:49   
pika_polonca.
Bigmamma, si predstavljaš, da na koncu res rodiš na hčerin RD? Jaz bi pa sebi tudi najlepše darilo poklonila, tako da.... Mogoče pa še kje rata. user posted image
Verjameš ali ne, ampak res sem že prečekirala te vaje. Pa kao prigovarjanje otroku itd. Bom sigurno najprej sprobala, če se škrat ne obrne sam, pol pa če ne bo uspešno, še zunanji obrat. Medenične res ne bi rada, če pa že, pa upam na uspešen vaginalni porod. Carski res je res zadnje...

Metuljčkica, kako vama je ratalo, da sta se našla? Ful dobro, ena fešta, dvojna darila user posted image user posted image RR pa kar preverjaj, jaz mam zdaj kar preveč časa. Mi je vmes kar dolgčas, sploh, ko sem čisto sama doma.
Kako smo si različni, ne? Meni pa prav paše, ko me kdo poboža. Od moških me je pa do zdaj samo še moj, drugi trebuščka ne dirajo user posted image
Uf, upam, da boš hitro popolnoma ok. Le pij pridno, da nadomestiš tekočino.

Mene ti gibi zaenkrat še ne bolijo nekaj pretirano. Najbolj je seveda zoprno, ko me direkt v mehur zadane (logično), po rebrih me pa zaenkrat bolj z rokami boksa, ampak je kar se da nežen. user posted image

Priprave pa... Saj veš, do mojega roka je še samo 48 dni, pa če bo še slučajno kaj prej... Vsaj cotike moram pripravit, da ne bo pol panika.

Pri nas je pa takooo toplo. Včasih še poleti nimamo takega sončka. Danes sem letala naokrog kar v kratkih hlačah, na soncu je pa kar teklo z mene. Bo idealno za pranje in sušenje, čeprav nam baje za konec tedna nek dež napovedujejo user posted image

(odgovor članu Metuljčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.4.2016 20:47:22   
Bigmamma
Hvala za skrb Metuljckica, ja vsaj en mesec se naj zdrzi. Bomo pa ta vikend izkoristili za obisk zivalskega vrta, verjetno v nedeljo ko naj bi bil soncek. Ce se nebomo prevec zadrzali in bo pocutje ok, bi se pa morda res lahko kje videli?
Takrat ko sem jaz imela rotavirus in nonstop bruhala, so mi rekli pri gin. naj pijem cedevito, vrne v telo vitamine in elektrolite. Upam, da ti bo cimprej bolje, veliko pocivaj.
Na bozanje trebuscka se pa kar navadita, jaz sem se prvic na koncu ze pocutila kot neka razstavna zivaluser posted image zdaj mi je pa zaenkrat se vseeno, bom videli kako bo proti koncu, ko ze tisto (nestrpno oz. napeto) pricakovanje kdaj bo, naredi svoje. Se hujse od nezelenega bozanja so pa sorodniki, ki nonstop klicejo in pisejo ter sprasujejo, ce se ze kaj dogaja..pri meni se je to zacelo skoraj 2 tedna pred rokom, tisti teden ko sem sla cez rok se mi je pa ze mesalo (ker sem cakala kdaj se bo ze koncno zacelo, vse me je ze bolelo + klici in smsi 20x na dan kako je stanje). Tako, da se tudi na to kar pripravita user posted image
Pikapolonca fajn je, ker se ne zaveda toliko, bolj bi bila jaz zalostna da nisem z njo..ampak kaj pa morem, bo pa potem toliko bolj zabavno. Upam res, da zadenem njen datum. Bomo pa res letos praznovanje z otroci prestavili, pac takrat ko bo tamali ze rojen. Res nocem, da me vmes kaj preseneti. Aja, koliko bos pa stara? Saj nevem, a smo se ze kdaj pogo varjale o tem..
Sicer je pa tudi mene bilo prvic strah, kako bo potekal porod, potem se je frajerka le obrnila, ampak tam nekje.v 33. ali 34. tednu. Seveda je zadnja moznost carski rez, jaz sem se takrat kar zjokala ob misli na to, ampak je pa vazno da pride otrocek na cimbolj varen nacin iz tebe, kajne? Mogoce malo razmisl i v tej smeri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
13.4.2016 9:09:54   
pika_polonca.
Dan!

Bigmamma, verjameš ali ne, ampak jaz načeloma vedno govorim, da imam PDP enkrat v juniju. Ker če bi povedala, da mam 30. maja, bi me po mojem že 1. začeli gnjaviti, če se že kaj dogaja, če še nič ne bo. user posted image user posted image
Stara bom pa že celih 26 let user posted image
Torej ima naš škrat še par dni časa, če bo tak kot tvoja prva. user posted image Mah saj se ne obremenjujem, ker s tem sam še poslabšam vse skupaj. Zaenrkat še itak ni razloga za skrb, če se pa res ne obrne, bom pa itak probala vse, da se postavi na glavo.

Pri nas je že vroooočeeee.

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 635
13.4.2016 9:32:22   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Bigmamma

Ja lepsega darila si ne mores zeleti. Zato bi pa jaz rada rodila prvi teden v juniju, ker ima tamala takrat rojstni dan in se mi zdi super, da bi potem, ko bo vecji lahko skupaj praznovala user posted image saj se sama nevem, kako nama je to uspelo. Bi bil pa res hec da rodim tocno na njen rojstni dan user posted image

Hehehe, zanimivo, kako si starši drugače predstavljamo realnost ... pri nas v družini imamo dva taka slučaja: midva z bratom sva rojena en za drugim (v stilu, danes in jutri), dva nečaka tudi. Ni mi bilo večje more v otroštvu kot skupno praznovanje RD-jev, tudi nečaka še danes rečeta, da nočeta praznovati skupaj :)
Pa se super razumemo, ogromno časa preživimo skupaj, tudi zdaj, ko sva z bratom odrasla, nečaka pa tudi že oba najstnika, ampak skupno praznovanje RDjev pa nobenemu od nas ni bilo nikoli všeč (pa nam kot otrokom, da ne bo pomote, ni nič falilo, vedno sva dobila darila, tortice, ...).

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 636
13.4.2016 12:25:14   
Bigmamma
Pozdravljene!
Pikapolonca pametno user posted image jaz sem rekla da zdaj v drugo nebom povedala pravega datuma, pa sem pozabila in veselo povedala. So pa bilis prvic "kregani", upam da so si zapomnili naj ne sitnarijouser posted image
Jaa pri nas je tudi vroce, ze ob 9h sem bila lahko komot zunaj kar v kratkih rokavih. Uf si ze stara!! user posted image user posted image
Amour, ja te nase starsevske predstave in pricakovanja se potem dostikrat izkazejo cisto kontra realnosti. Glede rojstnih dnevov pa mislim da je dosti tudi od vzgoje odvisno. Prosim ne me narobe razumeti, ne kritiziram vzgoje tvoje mame ali kogarkoli, ampak mislim da ce je mala razlika v letih, da sta otroka zelo rada skupaj in si delita stvari, pazita drug na drugega, potem ne vidim problema v skupnem praznovanju. Ko bosta starejsa in ce bosta izrazila zeljo po vsak svojem praznovanju, nebom imela nic proti in jima bom ugodilauser posted image ko sva bila z bratom mlajsa sva tudi skupaj praznovala, ceprav je med nama vec let razlike in se nama je prav fajn zdelo user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.4.2016 12:38:21   
pika_polonca.
Hehe, Bigmamma, boš pa pol v tretje malo pogoljufala glede datuma. user posted image user posted image

Hmmm, tole glede praznovanja RD skupaj. Kaj pa vem... Sestrična in bratranec (brat in sestra) imata 1m razlike (+3leta) in sta vedno skupaj praznovala. Se ju je pa to tako "prijelo", da še zdaj, pa sta stara oba že čez 20 let. user posted image Tako da se kar strinjam z Bigmammo, da je dosti tud od vzgoje in staršev odvisno.

Metuljckica, kako si?

Jaz sem pa kosilo sfiniširala, zdaj grem pa ven na ležalnik brat knjigo do kakšnih treh, pol pa že pridejo počasi naši domov. user posted image

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 638
13.4.2016 12:57:16   
Amour
Itak je veliko odvisno staršev, se popolnoma strinjam. Pa nikoli nisva imela razloga, da ne bi želela skupaj praznovati RD (priznam, da sva ga letos po dolgem času ločeno, tudi midva še vedno RD praznujeva skupaj in naenkrat povabiva vso dužino), mi pa iz otroštva ostaja grenak priokus. Enostavno tako je pač bilo. Zakaj je on lahko en dan prej nesel sladkarije v vrtec, zakaj je on en dan prej prejel čestitke od staršev, take malenkosti, ki se danes zdijo malenkostne, meni kot otroku se pa niso. Najbrž tega tudi nisem nikoli staršem pokazala, po mojem sploh ne vedo, kaj vse me je bremenilo, zato pravim, da imamo včasih starši drugačna pričakovanja kot otroci, ker otroci veliko krat sploh ne povejo, da nekaj ne štima, če ne štima.

No, samo kratek intermezzo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 639
13.4.2016 18:15:11   
Bigmamma
Pikapolonca, ne bo tretjic. Dva pa konec user posted image sem se ze takoj ko sem prvic zanosila odlocila, da bom imela dva in malo razliko v letih (sama sem zelela manj kot 2 leti, ampak ni ratalo prej). A ti si ze kaj razmisljala okoli tega?
Amour, upam da se bom spomnila na tvojo zgodbo cez par let in bila pozorna na to. Kot otrok si pac dolocene stvari bolj jemljes k srcu oz. gledas na njih drugace kot pa ko si odrasel.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 640
13.4.2016 21:54:43   
pika_polonca.
Bigmamma, vedno sem govorila, da bi imela 3. user posted image Moram pa zdaj to nosečnost speljat do konca, rodit in zaživet s škratkom, pol bom pa vidla, če bodo želje ostale iste user posted image user posted image Vedno sem govorila, da bodo trije, pa da bom mela ful mlada otroke (pred 24. letom). No, z leti sem malo falila, s številom otrok pa še ne vem user posted image Moj tud o treh sanja. Bomo vidli. Ti pa tud ne reci nikoli. Pa zarečenega kruha se najveć poje, saj veš user posted image

Škrat ima spet take akrobacije. Jaz res ne vem, kako ima lahko še vedno toliko prostora. Enkrat je hrib levo, pol je desno, pol zgoraj nabije ven glavico, pol v mehur nacilja. Jaz vam rečem, to bo en hud atlet! user posted image

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 641
13.4.2016 22:32:38   
Bigmamma
Ja ta pregovor drzi, ampak jaz sem trdno odlocena, prav tako tudi partner. Sicer nismo v slabi financni situaciji, ampak pri treh otrocih pa res rabis malo vec da zmores. Saj bos sama videla, ves cas so neki dodatni stroski, od cotk do avtosedeza, raznih igrac-takih, ki spodbujajo razvoj otroka in pa tudi ostalih "brezvezni"(jah, tudi to mora bit)user posted image potem pa poletne in zimske pocitnice, je tudi lepo da kam gres in otroku pokazes kraje izven drzave. Midva dava pac veliko na otrokovo varnost in kvaliteto otrostva, zato morda zapraviva vec kot pa nekdo, ki pac kupi avtosedez za npr. 50€ in mu je to ok. Nanese uglavnem, bolj kot si morda sedaj mislis.
Tudi jaz sem zelela bolj mlada otroke in nama je kar ratalo, tako da sem okoli tega zadovoljna. Sicer si tudi ti kar mlada, opazam da je pri nas v slo nek novi "trend", ali so mamice exstra mlade, 18 let pa tam do 23, ali pa so okoli 30.
Moj ima tudi neke svoje akrobacije, rebra obozuuuujeuser posted image pa ritko ves cas ven tisci, ponavadi imam na desni strani tako ocitno bulo iz trebuha user posted image ga je pa vceraj kolcalo in ker je ze tako nizko, sem cutila prav v noznici da me je ze kar strah postalo. Komaj cakam pregled drug teden da izvem kaj vec...

Neposredna povezava do sporočila: 642
14.4.2016 18:19:28   
pika_polonca.
Dan!

Danes sem pa šla na obisk h kolegici in je dan minil kot bi pihnil. Njena princesa je stara že pol leta in je prava navihanka. Sva se igrali, malo telovadili. Pestro v glavnem. user posted image

Bigmamma, saj stroški so, ja, ampak še večje si pa sami delamo čist po nepotrebnem. Sploh glede cotik. Ok, ne rečem avtosedež, tu se gre res za varnost otroka, ampak recimo vozička za skoraj 1000 EUR nama res ne bi blo treba. Pa previjalne po meri itd. Mogoče bom mnenje spremenila, ampak zaenkrat pa mislim, da ni otrok tak strošek in je samo v nas, starših problem.
Ta "trend" je pa tudi pri nas v Nemčiji kar prisoten. Nisem sicer nič spremljala statistike zadnje čase, ampak zdaj, ko sem bolj pozorna na trebuščke, res opažam, da ali so do 22 let, ali pa recimo čez 30 in imajo prvega.

Jutri dobim previjalno user posted image user posted image user posted image Komaj že čakam, da vidim, če je taka, kot sem želela user posted image user posted image Pol pa začnem počasi filat predalčke.

Aja, saj ne vem, če sem že rekla... Poleg pralnih bom uporabljala tud pleničke Wiona. Sem se odločala med temi in Bambo Nature. Za Wiona ne vem, Bambo imate pa tudi v SLO. Men so se zdele glede na sestavo najbolj ok izmed vseh, ki sem jih vidla v trgovini. Tak da sem en paketek že kupila. Za probni komplet pralnih sem pa tudi že klicala in ko bom rodila, jim moram sporočit in mi jih pošljejo za 3 tedne na probo. Pol jih bom pa naročila, če mi bodo ok. user posted image

Metuljčkica, kako si?

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.4.2016 19:14:06   
Bigmamma
Pikapolonca delno se strinjam s tabo, res je problem tudi v nas starsih-prevec obozujemo nase soncke in jim pac zelimo le najboljse, eni ze v tem resno pretiravajo. No ja, mislim da nek poceni vozicek ze ni vredu, ponavadi so pomanjklivosti ravno v varnosti, kot so strupene snovi v blagu in slaba kakovost blaga, slabe gume itd... Za cotike se pa res ne splaca zapravljat, nam se je sele sedaj malo ustavilo z rastjo tako da celo zdrzimo z eno stevilko par mesecev user posted image
Ooo superca, upam da bo previjalna tocno taka, kot si si zamislila user posted image ja te Bambo plenice imajo v Mullerju,jaz se vedno vztrajam pri Hofferjevih, upam da bodo tudi tamalemu odgovarjale. Sicer so te sele od st.3 dalje, bomo videli kaj mu bo na zacetku pasalo.
Jaa Metuljckica kje si? Upam, da si ze boljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
14.4.2016 22:46:50   
Metuljčkica
Oooooj! :)

Kako vas je fino brat :) kaz sem v redu, danes sem bila spet v sluzbi. Potem sem vse popoldne prespala in bila zvecer se malo pridna, pa se na sprehod sem sla :) so slabosti minile, tako da je super :)
Bigmamma, z veseljem sem za ZOO! :) Pikapolonca, bos tudi ti preden rodis, sla se kej v SLO? Aja, pa isti letnik sva ;) Bigmamma, ne vem, ali sem spregledala ali res nisi zaupala 5.,6.in7. stevilko tvojega EMSOta?
Se jutri spet razpisem, tole danes pa pisem s telefona :-P

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 645
14.4.2016 23:12:36   
pika_polonca.
Ce se je Metuljckica preko telefona namatrala, se bom pa zdaj se jaz :))

Bigmamma, te zacetne cotike lahko pol po mojem se 5 generacij nosi, glede na to, da jih zelo hitro prerastejo, hkrati pa ne raztrgajo kot recimo potem, ko ze hodijo. Jaz sem ravno prej eno vreco pogledala in so kot nove, ceprav sta jih nosila ze dva skratka.

Metuljckica, sem vesela zate, da si ok! V SLO pridemo pa potem, ko ne bom vec 2v1. Ne bi rada, da me kje po poti zagrabi pa se moj spara dopust za pol, ko rodim, za dva dni se nama pa tudi ne splaca vozit tako dalec. Pride pa ati za prvomajske praznike na obisk in ze komaj cakam.
Upam pa, da se vama rata dobit, da skupaj proucite eno dobro turo, primerno tud za vozicke, da se pol enkrat poleti dobimo. Ze komaj cakam, da vas vse tud v zivo spoznam!

Joj, se to. Zdaj, ko smo ze tik pred ciljem, sem pa noro neucakana glede spola. Bi najraje tasco vprasala, kaj ima skratek med nogami. Ampak ne, ne bom, ne smem! Ce sem do zdaj zdrzala, bom pa se teh par tednov tudi! Metuljckica, se tebi tudi to dogaja?

Aja, pa spet se je pojavil tisti cuden obcutek v dojkah - napete, bolece. Sem si pa prej pod tusem stisnila prvo kapljico, tako da se nekaj ze dela. :D

Lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 646
15.4.2016 13:11:03   
Metuljčkica
Pikapolonca, razumem :) Se spoznamo pa potem, poletje bo kot nalašč za to!

Veš, da glede spola me pa čisto nič ne matra... Še vedno sumim fantka, ampak bomo videli, zmeraj bolj kmalu je ta čas :)

No, da še za nazaj malo pokomentiram... :)
Bigmamma, mi pišeš ZS, da se okvirno dogovoriva za nedeljo (če prav razumem)? user posted image zaenkrat še nimava planov, tako da imam čas :)
Jaz tudi vedno rečem samo, da imam rok junija. Če drezajo naprej, pa rečem, da druga polovica junija. Če bo kdo težil, bo šel pa na ignor. user posted image
Moja želja so 3 otroci. Bi imela tudi 4 ali 5, ampak je to že malo nerealno, pa tudi 3 je tista največja številka, na katero tudi mož pristane...nekako. Ga mirim in pravim, da bova enega po enega, pa bova sproti videla, kdaj bo dovolj. Vseeno bi se pa tudi, če bo že s tem težko, potrudila in imela še enega, tako da min. 2. Pa imela bi vse z majhno razliko (cca. 2 leti) in nobenih večjih pavz vmes, potem pa konec. Da izkoristimo potencial mladih let. Pri nas sva bili najprej 2, potem pa čez par let še 2 in imata druge dva čisto drugačne (čeprav sta ista) starše in vzgojo... bleh, nočem tega. Proti skupnemu praznovanju nisem imela nikoli nič, je bilo ful fino, ampak proti tem razlikam pa ja. Kot otroku se ti sploh ne zdi fer, sej potem prerasteš... Je pa čisto drugačna dinamika v družini, če so 2 ali 3 otroci. Pri dveh je proti staršem razmerje 1:1, pri treh je pa že tako, da si morajo med sabo še malce bolj pomagati.

Pikapolonca, poročaj o previjalni :)

Neposredna povezava do sporočila: 647
15.4.2016 13:31:28   
pika_polonca.
Ojla,

previjalno nama popoldan oz. zvečer pripelje. Sem že čist neučakana user posted image Kot mali otrok, ki čaka rojstnodnevno darilo user posted image
No, jaz sem se zdaj malo umirila glede spola, čeprav me bo po mojem spet kmalu začelo matrat, sploh zdaj, ko bom te cotike prekladala in bo na eni traktor, na drugi pa muca user posted image user posted image
Tale plan glede otrok je pa tudi pri nama podoben... S tem da bi moj imel takoj 5 otrok (ne vem, mogoče fora zdravnikov? jih ima kar nekaj 5) user posted image , ampak sem ga zdaj v teh letih uspela prepričat, da bodo trije dovolj. user posted image Če sem čisto odkrita, bi bilo meni najbolj idealno, da hodim v službo za 4 ure, to je ravno toliko, da malo zamenjam okolje in mam tud nekaj svojega denarja, hkrati imam pa tudi dovolj časa za družino in vsa gospodinjska opravila. Ampak kot pravim: najprej tega prvega donosit, rodit in začutit, kaj pomeni imet enega, ki je odvisen od tebbe... pol pa dalje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
15.4.2016 19:34:08   
Bigmamma
Metuljckica ti pisem na zsuser posted image
Stara sem pa 24, ja nista vprasali in sem bla tiho. Jaz bi imela 6 otrok, ce bi zdravje in finance dopuscale..ampak z dvema bom super zadovoljna user posted image tako vama povem, jaz v materinstvu uzivam res vec cas, so pa trenutki ko si psihicno cisto na tleh, npr. ko je otrok res hudo bolan, ko joka cel dan in neves kaj bi, noce jesti in piti..kdaj zna biti res res noro, ampak ko dobis nazaj nasmehec je vse pozabljenouser posted image
Joj tega mojega je pa tako kolcat zacelo, vsak dan vsaj enkrat, traja najmanj 15 min. Bo po sestriciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 649
15.4.2016 20:17:07   
Bigmamma
Metuljckica noce mi poslat zs..ce pa slucajno bo, bos dobila ene 10 istih sporociluser posted image sicer mi pa lahko tudi kar svojo stevilko pustis, da se ne lovima tu po forumu. Pa napises ime zraven..si predstavljas klic ali sms: zdravo, Bigmamma pri telefonu a sem dobila Metuljckico user posted image user posted image

(odgovor članu Bigmamma)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?