Metuljčkica
|
Moji možgani se igrajo z mano: včeraj sem prebrala o Pikapolončinem filingu glede budilke in ne vem, zakaj, ampak danes, ko je možu zazvonila (vedno njegova kakšne pol minute prej začne), sem takoj pomislila, kolk je revež, ker mora že vstat. No, potem, ko je zazvonila še moja, mi je pa hitro ratalo jasno, da moram tudi jaz. Prav smešno Jaz očitno nisem tako prostorna, ker me predvsem gibi v zgornjem delu trebuha pogosto kar špikajoče bolijo. Me prav zanima, kakšne bodo tele tačke :) Jaz ne vem, ampak kar ne upam si kupit modrca brez probat. Tako, da ne vem, ali naj grem kar v h&m? In probam enega čez modrc (mi je nagravžno na golo kožo probavat (že sprobane ) stvari, zdaj zaradi kolostruma pa sploh (čeprav je to najbrž že paranoično). Pa ne bi rada čisto nepodloženega, ker se mi bodo nipli takoj videli, česar tudi ne želim. Eh, sem izbirčna. Pa če sprobam čez modrc, bo to potem dovolj veliko? Pa še to: koliko jih rabim? Bosta 2 dovolj, da ju izmenično perem? 3, 4, 5, pa različnih velikosti? Rajši prevelikega kot premajhnega (zaradi mastitisa)? Hujš kot nakup vozička Pikapolonca, knjiga mi je načeloma všeč, ampak sem vesela, da sem prej prebrala Leboyerja, Hrovat - Kuharjevo, Skozi nosečnost z Jezusom in še eno; ker zdaj na to "teorijo" pripenjam opisane izkušnje. Se strinjam, da je cel kontinuum: od fanatičnih do dolgočasnih. Bigmamma, zvečer, ko se uležem, me najprej po celi dolžini nekaj časa skeli, potem pa mine. Boli me pa trtica (spet čutim pri ležanju, pa čeprav na boku) - najbrž od sedenja, se kar rada nazaj naslanjam in spravljam hrbtenico v obliko C . Pa levi bok imam razbolen, ampak na desnem pa ne morem ležat, ker me začne takoj nekaj pečt, ne znam razložit lokacije. Čauč
|