|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBERKE 2016
18.4.2016 21:25:36   
vekybel
Tjaša
super, sem pav vesela user posted image

srchy
še tebe cakamo...user posted image

ribica
koliko pa si stara? Jaz menim da bo vse vredu in tudi ti tako razmišljaj in tako bo. Obvezno se nam javi in klepetaj z nami. user posted image

doridora
dobrodošla med nas user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.4.2016 21:51:10   
Ribica **
27 :)
Ja vidim, da ste ful bolj pridne kot "moje" oktobrke, očitno so vse na FB aktivne.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.4.2016 7:38:19   
Srchy
Evo me punce!

Včeraj imela nuhalno, 1:2.229, kar je za mojo straost 32 uredu. Nuhalna je bila 1.4. Vseeno sem dala kri. Je reku, da ni potrebno ampak,če želim bit mirna, naj dam.

Otročiček se premika, prvič sem videla kako FUL se to premika, z orkicami si že menca po obrazu... ;) Res lep občutek user posted image Z mojim sva šla iz bolnice kot zaljubljena na novo user posted image

Drugače pa je velik 5.1 com (za par dni manjši), ampak pravi Lovšin, da kakšen dan gor ali dol nima veze.
Je pa tudi meni on dal drugačen PDP, je reku 31.10., moja ginekologinja pa 3.11.

Bomo videli kaj bomo ;)

Skupina na forumu mi je ljubša novembrska, sicer pa mi je oktober kot mesec bolj pri srcu ;)

Čakamo še ostale z držimo pesti!
Vem kako je to čakanje dolgotrajno :/

tjasakp kdaj si odšla iz bolnice? Jaz sem prišla gor ravno, ko so imeli eno žensko na postelji, ki je krvavela... si bila morda tam?

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.4.2016 8:03:28   
..noname..
Evo, jaz zem učeraj opravila prvi pregled in na UZ videla najinega pikca. Srček lepo bije, mal smo manjši, ampak ni nič narobe. Skratka tooop občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vse je ok. Sem pa trenutno na bolniški zaradi mojega dela, ki ni ravno najbolj primeren za nosečnico. Predvsem vdihavanje vsega nevarnega prahu in kemikalij.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.4.2016 8:13:16   
Srchy
čestitam ..noname.. user posted image

Kaj pa delaš? Te bodo dali drugam ali boš cel čas na bolniškem?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.4.2016 8:31:15   
..noname..
V proizvodnji sem. Sej so me malo že premestili, ampak še vedno ne dovolj. In zato sem trenutno na bolniški. Sej ne bom dolgo.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.4.2016 8:55:08   
tjasakp
Srchy super za tako lep rezultat user posted image
Ko sva bila midva v bolnici je bilo vse mirno, odsla sva pa kako minuto pred 17.30 po moje. Tako da se ocitno nisva srecaliuser posted image
Nase mikeno je pa veliko 63mm in ko smo bili tam si je vtaknil palec v usta in lovsin pa je uspel narediti slikico, so cute user posted image
Glede spola pa je rekel da se se ne vidi, ko pa je moz vztrajal da ce ni prav nic vidno je poiskal "'obmocje" in rekel da se vidi neka pikica kar kaze na to da bi lahko bil spet fant ampak po njegovo je verjetnost "" samo"" 70:30. Kar se meni zdi ogromnouser posted image
Ampak moj obcutek da bo puncka me se vedno ni zapustiluser posted image
Pustimo se presenetiti

Neposredna povezava do sporočila: 632
19.4.2016 9:25:20   
Srchy
Prstek je dal v usta?! Res cute user posted image
Moje slikice niso preveč jasne, škoda.

Si pa res nisem predstavljala, da se že teko premikajo, fuuuuuul lepo je bilo gledati otročička.

Aja, zdelo se mi je, da je Lovšin ful hitel, sicer zelo prijazen, ma na hitro in rutinsko... mogoče, ker sem ravno naletela na tisti nujnen primer, pa se mu je zavleklo....ne vem ;)

Naslednji pregled pri moji zdravnici imam naslednji teden... Najbrž je to samo navaden pregled? Kako vidim, če je ultrazvok? Hvala user posted image
Počasi se bom kaj naučila ;)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.4.2016 9:40:37   
minime84
Super punce za tako uspesne preglede user posted image . Koliko pa ste nosece? Jaz imam NS 10.5, ko bom dopolnila ravno 13. teden - uf se cele 3 tedne user posted image . Jutri imam pa koncno pregled pri moji G in ze komaj cakam, da vidim ce je vse tako, kot mora bit.
Cestitke pa seveda tudi vsem novo pridruzenim user posted image .
Lep dan se naprej.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.4.2016 10:08:33   
Srchy
Jaz sem danes noseča okroglih 12 tednov.

Ti pa imaš malo kasneje NS, verjetno se ti bo videl že spol... boš vprašala? user posted image

Kako kaj druge... boste spraševale po spolu?

(odgovor članu minime84)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.4.2016 10:21:26   
Inod
Tudi jaz imam pozno nuhalno in sicer 18. maja ko bom dopolnila 13t2d...Sem pričakovala kakšen teden prej pregled, ampak je baje "normalno" do 13t6d.
Za spol se še pa nismo odločili ali bi radi izvedeli user posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.4.2016 10:56:00   
tjasakp
srchy, ''pripadata'' samo dva ultrazvoka, prvi pri 8-10 tednih ter nato morfologija pri 20 tednu. ostalo pa je čisto odvisno od ginekologa, nekateri delajo vsakič, kot moji prijateljici, nekateri pač ne.
Moj je recimo v prejšnji nosečnosti naredil dodatno še enega okoli 7 meseca. seveda je tega več če so kakšne komplikacije. drugače pa pri meni navaden pregleda zgleda tako, da stehta, izmeri pritisk, lulaš na neko paličko z raznobarvnimi kvadratki, ki sicer ne vem kaj pomenijo in greš h ginekologu. tam pa tudi ni nič posebnega, včasih naredi ginekološki pregled, kdaj pa tudi ne. vsaj tako je bilo v prvi nosečnosti, bomo videli če bo tokrat enako, pregled pa imam v ponedeljek.

minime84, jaz sem pa danes po ZM 11/6

za spol pa jaz res ne razumem tistih ki nočejo vedet, jaz bi umrla od radovednosti user posted image
tudi pri prvem smo vprašali takoj ko se je dalo, kar je bilo sicer šele na morfologiji. smo pa potem kljub temu vso opremo kupili nevtralne barve, prvič zato ker nikoli nisi 100% dokler ne pride ven, drugič pa zato ker sem nameravala itak vse še 1x uporabiti in je lahko naslednji otrok nasprotnega spola user posted image
sem namreč že slišala zgodbe, da je bila napovedana punčka na vseh ultrazvokih, mamica je veselo opremila sobico v roza, prišel pa je korenjak user posted image

no, zdaj ko je to za nami, lahko mirno povemo vsem veselo novico, mož je hotel že kar včeraj sklicat vso žlahto in prijatelje pa smo se potem racionalno odločili da počakamo na konec tedna. verjetno jim ne bodo lhke pa komaj ponedeljek je bil user posted image

smo pa povedali tamalemu in je z zanimanjem poslušal, zgledal vesel, sicer ni nič rekel, ko smo ga vprašali če je vesel je prikimal in nato mirno vprašal: ''se gremo lahko zdaj igrat z žogo?'' user posted image

(odgovor članu Inod)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.4.2016 11:10:27   
..noname..
Jaz imam NS čez 4 tedno, ko bom noseča 12tednov in 6 dni (oz 12t1d glede na velikost ploda - malce počasi rastemo)

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 638
19.4.2016 11:30:11   
Srchy
..noname.. za velikost se nam ni treba sekirat, jaz sem včeraj že vklopila moje talente sekiranja, ampak če prebereš malo okoli res ni pomembno...

Torej, praviloma imamo po nuhalni naslednji ultrazvok šele v 20 tednu?!
Spet toliko za čakat? Ne morem verjet ;)

Tjasakp, ko si opisala kako je reagiral vaš otrok na novico je prizor identičen, ko so meni povedali za mojega bratca ;)
"OK,se grem lahko igrat naprej?"

Ker sem zelo čustvena sedaj v nosečnosti, se ogromno spominjam otroštva, dogodkov, vonjav od takrat, prav nostalgična sem, in pol kar jočem... ;) Grozno ;)

Se tudi vam to dogaja?

Neposredna povezava do sporočila: 639
19.4.2016 11:36:20   
tjasakp

IZVIRNO SPOROČILO: Srchy

Tjasakp, ko si opisala kako je reagiral vaš otrok na novico je prizor identičen, ko so meni povedali za mojega bratca ;)
"OK,se grem lahko igrat naprej?"

hehe, zgleda da je to torej pogosta reakcija user posted image

meni pa se dogaja, da se zdaj sproti spominjam kako so potekale stvari v prvi nosečnosti, za katere sem bila prej prepričana da sem jih pozabila.. rec ko je bila noseča druga prijateljica pred nekaj časa, se iz svoje nosečnosti nisem nič spomnila, zdaj pa vse prihaja nazaj user posted image
verjetno tudi zato ker si sproti osvežujem spomin z enakimi informacijami kot takratuser posted image

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 640
19.4.2016 11:47:34   
minime84
Hehe, so dobri mali mulcki user posted image . Nasa se ne razume, za kaj se gre. Tko da ji nic o tem ne govorim. Smo jo vprasali, ce bi imela dojencka, je rekla ja, pa se sla naprej igrat s kockami. user posted image . Imamo se kar nekaj casa. Ja jst bom definitivno vprasala za spol. V prvi N sem zvedela sele na 3D v 25. tednu, gospodicna prej ni zelela pokazati, kaj skriva med nogicami user posted image . Sem imela pa takrat skoraj vsakic UZ, ker je bilo tezko izracunat velikost ploda in sp me poslali zaradi suma zastoja rasti v porodnisnico na UZ. V leoniscu imajo stare masine...

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 641
19.4.2016 11:52:01   
Dandi
Pozdravljene srecke noseckeuser posted image
Tudi jaz se pridruzujem novembrkam.
Pdp imam 7.11
Ns pa imam v cetrtek pri dr. Strahovi in ze komaj odstevam dneve, saj se mi zdi kot, da bi cas se pocasneje tekel. user posted image
To je moja prva nosecnost in kot sem prebrala vse do sedaj imam kar sreco, da me niso obdajale slabosti in tudi bruhala nisem. Edino bolece prsi.

(odgovor članu tjasakp)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.4.2016 12:04:42   
Srchy
juhu še ena, dobrodošla user posted image

(odgovor članu Dandi)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.4.2016 12:38:32   
vekybel
srchy
super za lepe novičke, upam da jih bo čim več. user posted image

dandi
dobrodošla

Mi smo našemu povedali takoj ko je G potrdil nosečnost in mi dal materinsko knjižico. Sprva mu je bilo nerodno in potem cel kup vprašanj. Zelo je pozoren, da me ne udari v trebuh, pa ko mi je slabo mi prinese banjico, če bom bruhala slučajno, da imam pri sebi. Pravi da bo sestrica. Res je pravi srček. Star pa je 6 let.
Za spol bomo vprašali in sinček bo šel z mano da bo lahko tudi on videl.
V prvo smo komaj na morfologiji zvedeli da bo deček a jaz pa sem bila sigurna da bo punčka. Tako kot zdej ko imam občutek da bo spet deček, se pravi bo punčka user posted image
Meni je vseeno kaj bo samo da je zdravo dete.

(odgovor članu Srchy)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.4.2016 12:49:19   
.pikica
Lepo je brati lepe novičke, sem vesela za vse. Jaz imam v četrtek v bistvu prvi pregled (10 teden),
vendar sem bila že v petek na "urgentnem" pregledu in sem videla mojo pikico, ki lepo raste.
Nuhalno pa imam 11.maja (kje je še to..).

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Novemberke 2016
19.4.2016 14:01:09   
StelaIza
Pridružujem se še jaz :)

ZM 19.2.2016
PDP 25.11.2016

Prva nosečnost :)

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.4.2016 8:32:03   
ŽABBY
hello

...mogoče je blo že kaj napisano o tem...mene zanima, ve ki ste z obale...h kateremu gin. hodite? kako ste kaj zadovoljne z njimi?

sem full vesela, da se od naše skupine ni še kdo poslovil in da smo še zmeraj tukaj.
Upam, da bo tako ostalo do konca!!

Čestitke vsem novo pridruženim.

jaz imam nuhalno komaj čez en teden....sem ze tako nestrpna, da se mi kar meša..... to čakanje....

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.4.2016 8:48:03   
..noname..
Tukaj se res ni še nobena poslovila, samo na FB skupini pa smo žal učeraj izgubili 2 user posted image

(odgovor članu ŽABBY)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.4.2016 9:03:01   
StelaIza
Kje pa vas najdemo na FB? Jaz bi sicer še počakala, da opravimo nuhalno, ki bo šele 16.5.

Neposredna povezava do sporočila: 649
20.4.2016 9:21:57   
tjasakp
ŽABBY jaz hodim k Vitezici v ZD Koper. jaz sem zadovoljna z njim, sem pa slišala da ni lih najboljši ko gre kaj narobe user posted image oz. po moje je to povezano s tem ker jemlje vse bolj na lahko, npr. ko sem šla poleti k njemu ker me je bolela ena joška je takoj rekel ma to ni nič, vi ste premlada za kaj resnega, sicer je potem vse pregledal in pretipal in res je čez čas prenehalo ko sem nehala uporabljati dva modrcauser posted image ali pa pri prvi nosečnosti ko sem ga morala skoraj prisilit da mi je napisal napotnico ali kaj že dajo za epiduralno v smislu ma vi tega pa res ne boste rabila, to je za tiste švoh... sicer sem potem res rodila brez ma bolj zato ker sem prišla v porodnišnico odprta že 7 cm user posted image
tako da upajmo da bo vse v redu user posted image
če bom imela kakšne dvome pa še vedno obstaja drugo mnenje

(odgovor članu StelaIza)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?