|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2016
9.4.2016 16:53:56   
Marčevka2010
Pelkaa iskrene čestitke, sem spremljala temo in držala pesti. Srečno do konca!

Krče pa pred plusom in še nekaj tednov potem sem imela pa kar močne, da me je kar skrbelo. Ampak so očitno normalni.

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 251
9.4.2016 19:06:29   
Allstar
user posted image user posted image user posted image APRIL user posted image user posted image user posted image

2.4.
user posted image Allstar, 6. krog, 0 otrok user posted image

7.4.
user posted image Katriss, 9.krog, 0 otrokuser posted image
user posted image Tuttifrutti, 16. krog, 0 otrokuser posted image

8.4.
user posted image user posted image user posted image user posted image Pelkaauser posted image user posted image user posted image user posted image

10.4.
user posted image mava1975, 4. krog po SSuser posted image

11.4.
Daise, 3. krog, 0 otrok

12.4.
Pikapoka1980, 0 otrok

13.4.
ela23, 13. krog

16.4.
madjanca, 10. krog, 0 otrok

18.4.
mojamiška
Niara, 1. krog, 1 otrok

20.4.
itaMara, 26. krog, 0 otrok

23.4.
Tara90, 12. krog, 0 otrok

24.4.
Sareta88, 1. krog, 0 otrok
pikapoka pika, 3. krog, 2 otroka

25.4.
Ashatan, 3. krog, 2 otroka

26.4.
Mota, 1. krog, 0 otrok

28.4.
mimi_ka, 10 krog, 1 otrok

xx.4.
Bibaleze, 3.krog, 0 otrok
Damuš, 2. krog, 1 otrok

user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
..noname.., mimi_ka, Katte,

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.4.2016 10:59:21   
madjanca
Jaojjj ma saj ne morem verjet.. res se trudim, da ne mislim na user posted image in na user posted image in user posted image ... ampak ocitno je v meni podzavestna zelja tako velika, da sedaj sanjam pozitivne teste..

Se je katera ze srecala s podobnimi sanjami?

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.4.2016 11:44:54   
pikapoka pika
pelkaa juhu!!! Čestitke in mirno nosečnost!

madjanca jaz vsak mesec pred M sanjam dve črtici al pa da sem noseča al pa da rojevam. Psiha mi takrat dela na polno.

Midva sva ta mesec prvič ujela O tko da upam da zdej rata.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.4.2016 17:57:41   
Pikapoka1980
Čestitke Pelkaa!!! Vse najlepše v pričakovanju vajinega sončka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.4.2016 7:24:35   
Allstar
madjanca tudi jaz imam podobne sanje user posted image . Niti ne testov, ampak mojo nosečnost, porod in takoj po porodu user posted image . Freud bi imel veliko za povedati o nas user posted image .

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.4.2016 7:58:17   
madjanca
Danes pa sanjala tole naso temo in seznamcek. Jaooooo :/ :)

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.4.2016 8:08:34   
ela23
Punce, jaz, koza, sem včeraj zvečer naredila test na 27. dan cikla. Zagledala sem čisto rahlo črtico, ki do danes zjutraj ni postala čisto nič močnejša. Cikle imam dolge od 28. pa vse do 40 dni, tako da bi bil test lahko pozitiven tudi zaradi ovulacije. Ne vem, kaj mi je bilo treba testirati včeraj zvečer. Se mi zdi, da se sicer v življenju obnašam dokaj racionalno, tukaj pa pregorim na celi črti. user posted image Ostane mi torej nekaj dni negotovosti, ki bodo bistveno daljši, kot če bi s testom počakala še nekaj dni. In za piko na i mi je še testov zmanjkalo. Sem jih pred letom in pol naročila z ebaya 20 kom za 8 eur. Danes sem že ponovila vajo. user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 258
11.4.2016 8:11:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: itaMara

Živjo, je imela še katera situacijo slabega spermiograma? In kako sta se uspela rešit te nadloge? Pri nama ni in ni izboljšanja...iščem 'čudežen recept', da bodo imeli vsaj pri IVF kaj za porabit user posted image

Sta probala z selenom?

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 259
11.4.2016 8:11:51   
ela23

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaojjj ma saj ne morem verjet.. res se trudim, da ne mislim na user posted image in na user posted image in user posted image ... ampak ocitno je v meni podzavestna zelja tako velika, da sedaj sanjam pozitivne teste..

Se je katera ze srecala s podobnimi sanjami?

madjanca, meni se je pred prvo nosečnostjo sanjalo res v živo, da sem noseča. Prav vsega sem se spomnila in naslednji dan sem zagledala dve najlepši črtici, Trudila sva se eno leto in te sanje so se pojavile samo takrat. Sedaj, ko se trudimo v drugo, se mi pogosto sanja ali o pozitivnih testih ali o negativnih ali o menstruaciji. Skratka, moje sanje niso več preroške. user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 260
11.4.2016 8:12:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Hehehe, držim pesti user posted image .
Moja koža je že celo nosečnost ful lepa (tudi sicer nimam hudih težav z njo, a vseeno me v času PMS napade nekaj mozoljčkov), vendar je še bolj suha kot sicer. To je tudi vse, kar imam težav z njo.

Kaj pa pričakujete, že kj veš?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 261
11.4.2016 8:13:17   
Janchek81
Pelkaa čestitke ... no, kera je naslednja user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 262
11.4.2016 8:44:41   
Allstar
Mislim, da zna bit ela23 med naslednjimi user posted image !
Daise, kam si se potihnila? Upam, da se danes javiš in sporočiš veselo novičko user posted image .

Jaz sem pa končno dobila datum samoplačniškega ginekološkega pregleda. Če bo našel kaj nepravilnosti, grem do mojega G in ga pošljem nekam, če pa bo vse OK, bom še hodila k mojemu, ampak bom verjetno imela večkrat kakšen samoplačniški pregled, samo za mirnost.

Neposredna povezava do sporočila: 263
11.4.2016 9:54:30   
mojamiška
Pelkaauser posted image čestitke in srečno do koncauser posted image

Končno ena dobra novička, naj tako ostaneuser posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 264
11.4.2016 10:42:40   
Amour

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Punčko :)
So nama že na nuhalni namignili, potem na AC se je G dvakrat zagovorila na punčko, no, AC pa je pokazala, da je 100% punčka :)
Ti že kaj veš?

Neposredna povezava do sporočila: 265
11.4.2016 10:49:55   
Pelkaa
Evo no dekleta, zdaj je tega norega vikenda konec, pa da vam še mal pišem.
Torej mal smo se že navadili na idejo, danes bom poklicala še ginekologinjo, da se naročim za pregled. Zjutraj sem že preklicala spermiogram. Očitno je rabil moj samo malo pritiska user posted image .
Drugače pa se zaenkrat ne počutim nič drugače, edin prsi me precej bolijo. Tako da tudi odsotnost znakov je mogoče pomemben znak user posted image .
Kar se mi je zdelo najbolj sumljivo je bilo to, da ponavadi med PMS-jem ubijam za čokolado ali nutelo, tokrat pa si je niti enkrat nisem zaželela.
No, sedaj se selim med Decembrčke, bom pa še naprej držala pesti za vse in vas brala, tako da srečno vsem, čimveč pluskov!!!

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 266
11.4.2016 11:26:48   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Punčko :)
So nama že na nuhalni namignili, potem na AC se je G dvakrat zagovorila na punčko, no, AC pa je pokazala, da je 100% punčka :)
Ti že kaj veš?

Ne, ne, nisva nč spraševala user posted image
Mi mamo p0unčko doma, tko, da bi blo super, če bi mel tokrat fantka user posted image
Ubistvu pa ... vseeen kaj, samo da je bitjece zdravo, ... to je najpomembnejše!

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 267
11.4.2016 16:01:03   
itaMara
bravo punceuser posted image

In še za vse, ki greste na IVF LJ. Danes so me obvestili, da delajo le še do 15.maja!!!! Tista, ki je v postopku, mora imeti do tega dne že ET....potem ponovno začnejo verjetno šele septembra. Mogoče bo kateri ta podatek koristil, da se ne bo pripravljala na junijski postopek. Čeprav ponavadi delajo tudi kaj čez poletje, ampak letos izrecno ne bodo, ker prenavljajo laboratorije.

Lep sončen dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 268
11.4.2016 16:03:49   
Katriss
Pelka, čestitke tudi od mene! Lepo nosečnost ti želim.
Glede sanj pa...tudi jaz pogosto sanjam, da sem noseča ali da rodim. Vsaj dvakrat ali trikrat na mesec. Pa vsakič je drugače. No, v teh mesecih sem se že naučila, da kadar to sanjam, nisem noseča user posted image

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 269
11.4.2016 16:16:37   
itaMara
Sva, mah vse živo sva probala.
Selen, železo, vit C, vit E, Profertil, L-arginin, L-carnitin, Phyto-L, cink, pegasti badelj, krvomočnica, kopriva, glina, bazični prah, obisk refleksoterapevta, bioresonance, kitajska medicina, kit. tabletke, moxa, popolnoma spremenila način prehranjevanja, življenja...ni da ni

Neposredna povezava do sporočila: 270
11.4.2016 17:59:08   
Zoolita
Cestitke Pelkaa user posted image

Aja samo se do 15.5 zanimivo. Meni so pa rekli da do 10.6. Midva greva potem s septembrom v ivf, sva ze povabljena.

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.4.2016 8:32:02   
Sunshine93
čestitke vsem,ki ste do zdaj zagledale user posted image user posted image
..
Naj se vam po dolgem času javim z lepo novico, da sem po 10 dneh jemanja dabrastona.. seveda upoštevala ginekologa če ne bo user posted image
naj opravim test .. in seveda sem dala še 5 dni fore, da bo za ziher .. tako da sem včeraj zjutraj naredila navadni cb in je bil zelo lep +..
šibala v lekarno in kupila cb digital.. in nisem mogla do jutra počakat da ga opravim sem ga kar zvečer... in jaa je pokaaazal + (1-2)...user posted image ..

veeeselaa zeloo .. user posted image user posted image
Tako,da če se lahko prištulim v aprilski temi

3.krog 0 otrok dobiti pa naj bi jo morala po tabletkah 7.4

Srečnoo še vsem ostaliiiim user posted image

(odgovor članu Zoolita)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.4.2016 8:36:17   
Amour
Sunshine, čestitke!
Zdaj pa še hitro preveri pri G, ali moraš z dabrostonom v nosečnosti nadaljevati ali ne (razen če sta seveda že dogovorjena, da nadaljuješ).

(odgovor članu Sunshine93)
Neposredna povezava do sporočila: 273
12.4.2016 8:36:58   
Pikapoka1980
ČESTITKE ZA user posted image user posted image
SREČNO IN MIRNO NOSEČNOST TI ŽELIM!

(odgovor članu Sunshine93)
Neposredna povezava do sporočila: 274
12.4.2016 8:38:10   
Pikapoka1980
No, jaz sem pa danes ponoči, točno kot ura dobila user posted image

Se vidimo v naslednjem krogu :) :) :)

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?