|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo APRILA 2016
8.4.2016 9:20:47   
Pelkaa
Joj punce, jaz sem kot slaba nadaljevanka. Test bom delala jutri (domov pridem namreč popoldne), ker bi ga rada delala z jutranjim urinom.
Je pa stanje nespremenjeno. M še vedno ni, tako da jutri se bo vse zvedlo user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.4.2016 10:12:08   
Ashatan
Mene tudi ni na seznamu, 25.4. sem za napisati.

Pelkaa, daj noooo, veš kako me čakamo ta plusek, da bo malo pozitive user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 227
8.4.2016 12:32:51   
ela23
Joooj, Pelka, občudujem tvojo vzdržljivost. mene že sedaj prsti srbijo pa imam še nekaj dni do pričakovane user posted image . Držim pesti, da bo jutri na našem seznamu zeleno ime. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 228
8.4.2016 13:07:22   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: ela23

Joooj, Pelka, občudujem tvojo vzdržljivost. mene že sedaj prsti srbijo pa imam še nekaj dni do pričakovane user posted image . Držim pesti, da bo jutri na našem seznamu zeleno ime. user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da je Pelka napisala, da ni doma. In da tu kjer je, nima blizu lekarne in ne more do testa. Nekako neprostovoljno čakanje.
Pa smo dobile recept, kako počakati, da ti izostane M in šele potem delati testuser posted image

Pelka, ti kar jaz povem, da si noseča. Ni treba testa kupovat user posted image

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.4.2016 13:19:11   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Pelkaa

Evo moj update: sem še vedno v igri, čeprav ne vem kako dolgo. Ponoči me je zbudu krč v trebuhu, tako da samo čakam user posted image

A se meni samo zdi, ali te res ni na seznamcku? Kdaj pa je ne pricakujes? Navijam, da so to vgnezditveni krci user posted image

Jaz se iz prve nosečnosti spomnim, da sem tudi imela krče.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.4.2016 14:37:36   
Niara
Punce zivjo! Tudi jaz sem po dveh letih nazaj na RR 😉 Zopet je cas za akcijo! 1.krog, ne pricakujem je 18.4., imam pa ze hcerkico 😃

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.4.2016 15:05:25   
itaMara
Živjo, je imela še katera situacijo slabega spermiograma? In kako sta se uspela rešit te nadloge? Pri nama ni in ni izboljšanja...iščem 'čudežen recept', da bodo imeli vsaj pri IVF kaj za porabit user posted image

(odgovor članu Niara)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.4.2016 15:13:21   
madjanca
Nisca se tako dalec.. ampak sem slisala en nasvet, ce pa je kaj na tem pa ne vem. Baje ucinkuje uzivanje paradiznika user posted image

Malo za salo, malo za res.
Zelim pa, da vama nekako uspe in seveda da bo kdo imel kaksen nasvet, ki dejansko bo koristen..

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.4.2016 15:42:32   
Pelkaa
Ja res ni težko čakat, če me nič ne mami :). Sem pa zelooo živčna kaj bo...upam da zdržim do jutri :)

Drgač pa za spermiogram so v lekarni ene kapsule, sam mi je zdaj ušlo ime z glave. Ampak načeloma naj bi bile precej učinkovite.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.4.2016 15:43:49   
itaMara
Moj je že eno leto na Profertilu, pa ni spremembe user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.4.2016 23:23:01   
madjanca
Ta mesec bo pri nas rdec... saj pravijo, da je upanje dokler ne pride M, ampak do moje je se en teden pa so ze vsi znaki, kako bo prisla. Tako, da le odstevam se lahko...

(odgovor članu itaMara)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.4.2016 2:27:27   
Allstar
user posted image user posted image user posted image APRIL user posted image user posted image user posted image

2.4.
user posted image Allstar, 6. krog, 0 otrok user posted image

7.4.
user posted image Katriss, 9.krog, 0 otrokuser posted image
user posted image Tuttifrutti, 16. krog, 0 otrokuser posted image

8.4.
Pelkaa

10.4.
user posted image mava1975, 4. krog po SSuser posted image

11.4.
Daise, 3. krog, 0 otrok

12.4.
Pikapoka1980, 0 otrok

13.4.
ela23, 13. krog

16.4.
madjanca, 10. krog, 0 otrok

18.4.
mojamiška
Niara, 1. krog, 1 otrok

20.4.
itaMara, 26. krog, 0 otrok

23.4.
Tara90, 12. krog, 0 otrok

24.4.
Sareta88, 1. krog, 0 otrok
pikapoka pika, 3. krog, 2 otroka

25.4.
Ashatan, 3. krog, 2 otroka

26.4.
Mota, 1. krog, 0 otrok

28.4.
mimi_ka, 10 krog, 1 otrok

xx.4.
Bibaleze, 3.krog, 0 otrok
Damuš, 2. krog, 1 otrok

user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
..noname.., mimi_ka, Katte,

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.4.2016 7:39:10   
Pelkaa
Dekleta moja. Naš april je danes še bolj zelen. Zagledali smo 2 moooooočni črtici :). Nisva še dojela ampak, če bo vse po sreči nam bo letos praznični december prinesel najlepše darilo user posted image

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.4.2016 7:41:51   
Sareta88
Pelkaa waw, bravo, super! Kako lepo! Čestitam! Ekola seznamček postaja zelen in naj se ne spreminja več user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.4.2016 8:14:51   
ela23
Pelkaa, lepa novica me je pričakala zjutraj. user posted image user posted image user posted image

Naj se zeleni trend nadaljuje. user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.4.2016 9:21:19   
tuttifrutti
Iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.4.2016 9:42:26   
Allstar
Pelkaa čestitkeeeeuser posted image user posted image user posted image

Držim pesti še za ostale punce user posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.4.2016 9:45:54   
mimi_ka
Pelkaa čestiiiitkeeee! user posted image mislim, da smo vse kar slutile ta tvoj plusek user posted image vso srečo do konca

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.4.2016 10:05:37   
..noname..
Pelkaa čestitamuser posted image user posted image user posted image

Smo vedele, da se nekaj dogaja pri tebi. Res čudovito. Uživaj v nosečnosti in daj ti lepo mineva.

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.4.2016 10:08:50   
madjanca
Juhuhuuu cestitkeee user posted image user posted image user posted image

Torej vgnezditveni krci res obstajajo :)

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.4.2016 12:34:53   
Pelkaa
Hvala punce user posted image . Držim pesti, da boste tudi ostale čimprej zagledale plusek.
Madjanca krči pa očitno res obstajajo, ampak so veliko bolj intenzivni v jajčnikih. Vsaj pri meni me pogosto kar krepko zbode v desnem jajčniku.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.4.2016 12:41:11   
Amour
Tudi mene so takrat, ko sem zanosila, tik pred pričakovano M bolj boleli jajčniki kot sicer. Oz. več dni prej že, skoraj kot v času ovulacije (običajno vem za ovulacijo, ker me res bolijo jajčniki). Če ne bi takrat ena v drugem kontekstu napisala, da so jo boleli jajčniki, ko je zanosila, in če ne bi imela res lepe lepe kože, ko bi že morala dobiti M (običajno imam pred M nekaj mozoljčkov), ne bi verjela v tisto švohceno črtico na FS testu. Tako pa me je mož prepričal, da delam test na zadnji dan ciklusa in je bila seveda črtica primerno švohcena (a še vedno tam user posted image )

In tudi čisto običajne PMS krče sem imela, tudi nekaj tednov po plusku še. No, danes smo začeli 28. teden oz. 3. trimesečje, tako da ni več daleč do konca ...

Pelkaa, tebi pa iskrene čestitke in srečno do konca user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Amour -- 9.4.2016 12:42:50 >

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.4.2016 12:54:40   
ela23
amout, sedaj si mi pa vlila upanje. Krcev sicer nimam, vendar sem se ravno vceraj mozu hvalila, kako imam lepo kozo na obrazu zadnje dni. ;) Ko bi le bilo kaj na tem. :)

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.4.2016 13:09:33   
Amour
Hehehe, držim pesti user posted image .
Moja koža je že celo nosečnost ful lepa (tudi sicer nimam hudih težav z njo, a vseeno me v času PMS napade nekaj mozoljčkov), vendar je še bolj suha kot sicer. To je tudi vse, kar imam težav z njo.

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.4.2016 14:09:08   
..noname..
Zanimivo. Jaz sem pa ravno obratno. Nikoli mozoljev, ko sem zanosila sem jih pa imelauser posted image

(odgovor članu Pelkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?