Ashatan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Damuš IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Ashatan no sam za vzpodbudo ... men v 1 in 2N ni blo slabo, pa mi je blo tokrat slabo, da ne govorim o počutju pa tko dalje Tko, da ja ... definitivno za probat Je pa res, da sem se v prvih dveh N redila samo v buška, zdj se mi zdi pa da pridobivam še na stegnih Jaz pa prvič kot bomba eksplodirala, uh če se nisem nekih 18kg zredila, pa otečena bila vsa....grozno. V drugo pa samo 7kg, tako da ko sem rodila sem drugi dan imela -2kg od takrat, ko sem zanosila. Slabo pa pošteno obakrat do nekje po NS Še ena, ki upa, da ji v drugi N ne bo slabo. Prvič sem na začetku ful shujšala, vsega skupaj pa sem se zredila 6 kg. Ko sem prišla iz P, sem imela 1 kg manj, kot pred nosečnostjo. Prve tri mesece pa sem itak živela od kruha in Argete Junior in nekih (samo ena vrsta ene firme) žitnih ploščic. Še sreča, da mož trdno spi, ker sem tudi ob 3.00 ponoči jedla v postelji, ker sem se zbudila zaradi slabosti. jaz si res ne predstavljam kako to zgleda potem, ko imaš otroka. takrat sem en mesec čisto ves prespala. Dobesedno. Zjutraj sem vstala, pozajtrkovala (večinoma vse zbruhala) in spala do kosila, ko se je zgodba ponovila in nato spala še do večera, ko sem se preoblekla v pižamo in šla spat. No, sedaj kaj takega ne bo možno. Jaz imam med otrokoma 2 leti in sama sem že bila z njima, torej sama za čisto vse, brez pomoči moža. In veš kaj? Preživiš. Pač si ne moreš privoščiti spati ves dan in pač ne greš, moraš ostati budna in fertik, te nihče ne vpraša, ne moreš ponoči spati v kosu in ker sam pri sebi veš, da ti drugo ne preostane, pač moraš živeti in gurati in iti preko sebe, konec koncev pa v drugo že veš, da slabosti in tole spanje tudi minejo. Tako kot si življenja nismo znale realno predstavljati kako je, ko prvega dobiš, da je vse drugače, tako si po tem, ko ga imaš, več ne moreš predstavljati življenja brez. Isto je, ko dobiš drugega. Se sprašuješ kako bo to, kako boš sfolgal, kaj bo vse drugače........ko se rodi, si pa ne predstavljaš več kako bi bilo brez še enega. Če sem jaz zmogla res čisto sama (ajd, mama je prišla pomagati, samo živela sem pa sama z dojenčkom in dveletnikom), potem zmorete tudi ve vse. Konec koncev, jaz bom sedaj morala se znajti s petim . Je pa res, pri vsakem naslednjem manj kompliciraš, zelo rad imaš katere koli roke ki otroka malo primejo in če se kdo za čuvanje javi, rečeš samo jaaaaaaa
|