|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo MARCA 2016
17.3.2016 10:27:34   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Ashatan oooooo, vi ste pa res pridni user posted image

Se trudimouser posted image
Sicer pa vem, da tudi kljub vsemu, da sva res O ujela, bila pridna prej in potem.......so vsaki mesec šanse majhne, da res uspe.

Zakaj šanse majhne?

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 501
17.3.2016 11:11:41   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Ashatan oooooo, vi ste pa res pridni user posted image

Se trudimouser posted image
Sicer pa vem, da tudi kljub vsemu, da sva res O ujela, bila pridna prej in potem.......so vsaki mesec šanse majhne, da res uspe.

Zakaj šanse majhne?

Kot pri vsakem paru majhne, se res ne prime vedno, tudi če delaš vse "prav" in sta oba zdrava. Ker se pač ne prime. Če bi bilo tako lahko, ne bi bilo nas tukaj in tega foruma user posted image . Kot drugo nisva že zdavnaj več 20 stara in se z leti šanse manjšajo, jaz bom 37 letos.....kot tretje sem jaz bila zdravljena zaradi prolaktina pred prvo user posted image , vrag ti vedi kako je sedaj s tem.........
Ni pač ravno tako, da bi sedaj si mislila aha, O sva pravi čas ujela, pridna bila že 4 dni prej vsaki dan, pa na dan O in dan po njej in to je sedaj to, jaz sem pa sedaj zagotovo noseča. Pač realna sem, da šanse seveda so, ampak da bi pa sedaj trdila da je ratalo in da to zagotovo bo.......sem pa čisto realna in sem isto pripravljena tako na možnost user posted image kot možnost user posted image . Brez cirkusa in psihiranja.
Nisem ne pesimist in ne optimist. Najbrž realist user posted image .

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.3.2016 11:20:12   
Janchek81
Ashatan no ja, povsem zdravim parom, ki se niti ne psihirajo kdaj jim bo uspelo in kdaj ne, jim res uspe v roku treh ciklusov .. sej smo že pred tem bile tukaj gor punce in je enim res ratalo super duper hitro ...
Pač ene imamo/imate probleme, je pač možnost itak manjša, logično ...
MI je pa všeč razmišljanje, da se ne psihiraš, al pride tečka al pa ne, ... in tko je edino pravilno ....user posted image
Držim pestke, da uspe čimpreje!

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.3.2016 11:28:05   
Ashatan

Ashatan no ja, povsem zdravim parom, ki se niti ne psihirajo kdaj jim bo uspelo in kdaj ne, jim res uspe v roku treh ciklusov .. sej smo že pred tem bile tukaj gor punce in je enim res ratalo super duper hitro ...
MI je pa všeč razmišljanje, da se ne psihiraš, al pride tečka al pa ne, ... in tko je edino pravilno ....user posted image

Jaz sem enkrat dve leti na tem dotičnem forumi visela in čakala in se še preveč spomnim kako mi je bilo. Sedaj je pa res nekako vseeno, karkoli bo bo v redu. Slabosti ene tri mesece v kosu se recimo niti malo ne veselimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 504
17.3.2016 11:32:03   
Janchek81

Jaz sem enkrat dve leti na tem dotičnem forumi visela in čakala in se še preveč spomnim kako mi je bilo. Sedaj je pa res nekako vseeno, karkoli bo bo v redu. Slabosti ene tri mesece v kosu se recimo niti malo ne veselimuser posted image user posted image

Kje pa piše, da bi ti blo tud tokrat slabo? user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.3.2016 11:43:41   
Ashatan

Kje pa piše, da bi ti blo tud tokrat slabo? user posted image

Samo res. Morda bi pa tokrat le bila nosečnica iz revij, z zdravo poltjo, minimalno kg samo v trebušček, kar žarela bi od energije......Se splača probati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
17.3.2016 11:50:30   
Janchek81
Ashatan no sam za vzpodbudo ... men v 1 in 2N ni blo slabo, pa mi je blo tokrat slabo, da ne govorim o počutju pa tko dalje user posted image Tko, da ja ... definitivno za probat user posted image
Je pa res, da sem se v prvih dveh N redila samo v buška, zdj se mi zdi pa da pridobivam še na stegnih user posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 507
17.3.2016 11:52:44   
Ashatan

Ashatan no sam za vzpodbudo ... men v 1 in 2N ni blo slabo, pa mi je blo tokrat slabo, da ne govorim o počutju pa tko dalje user posted image Tko, da ja ... definitivno za probat user posted image
Je pa res, da sem se v prvih dveh N redila samo v buška, zdj se mi zdi pa da pridobivam še na stegnih user posted image user posted image

Jaz pa prvič kot bomba eksplodirala, uh če se nisem nekih 18kg zredila, pa otečena bila vsa....grozno. V drugo pa samo 7kg, tako da ko sem rodila sem drugi dan imela -2kg od takrat, ko sem zanosila. Slabo pa pošteno obakrat do nekje po NSuser posted image

< Sporočilo je popravil Ashatan -- 17.3.2016 11:54:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 508
17.3.2016 12:10:08   
Damuš

Jaz pa prvič kot bomba eksplodirala, uh če se nisem nekih 18kg zredila, pa otečena bila vsa....grozno. V drugo pa samo 7kg, tako da ko sem rodila sem drugi dan imela -2kg od takrat, ko sem zanosila. Slabo pa pošteno obakrat do nekje po NSuser posted image

Še ena, ki upa, da ji v drugi N ne bo slabo. Prvič sem na začetku ful shujšala, vsega skupaj pa sem se zredila 6 kg. Ko sem prišla iz P, sem imela 1 kg manj, kot pred nosečnostjo.

Prve tri mesece pa sem itak živela od kruha in Argete Junior in nekih (samo ena vrsta ene firme) žitnih ploščic. Še sreča, da mož trdno spi, ker sem tudi ob 3.00 ponoči jedla v postelji, ker sem se zbudila zaradi slabosti.
jaz si res ne predstavljam kako to zgleda potem, ko imaš otroka. takrat sem en mesec čisto ves prespala. Dobesedno. Zjutraj sem vstala, pozajtrkovala (večinoma vse zbruhala) in spala do kosila, ko se je zgodba ponovila in nato spala še do večera, ko sem se preoblekla v pižamo in šla spat.

No, sedaj kaj takega ne bo možno.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.3.2016 12:19:22   
Ashatan

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

Še ena, ki upa, da ji v drugi N ne bo slabo. Prvič sem na začetku ful shujšala, vsega skupaj pa sem se zredila 6 kg. Ko sem prišla iz P, sem imela 1 kg manj, kot pred nosečnostjo.

Prve tri mesece pa sem itak živela od kruha in Argete Junior in nekih (samo ena vrsta ene firme) žitnih ploščic. Še sreča, da mož trdno spi, ker sem tudi ob 3.00 ponoči jedla v postelji, ker sem se zbudila zaradi slabosti.
jaz si res ne predstavljam kako to zgleda potem, ko imaš otroka. takrat sem en mesec čisto ves prespala. Dobesedno. Zjutraj sem vstala, pozajtrkovala (večinoma vse zbruhala) in spala do kosila, ko se je zgodba ponovila in nato spala še do večera, ko sem se preoblekla v pižamo in šla spat.

Jaz imam med otrokoma 2 leti in sama sem že bila z njima, torej sama za čisto vse, brez pomoči moža. In veš kaj? Preživiš. Pač si ne moreš privoščiti spati ves dan in pač ne greš, moraš ostati budna in fertik, te nihče ne vpraša, ne moreš ponoči spati v kosu in ker sam pri sebi veš, da ti drugo ne preostane, pač moraš živeti in gurati in iti preko sebe, konec koncev pa v drugo že veš, da slabosti in tole spanje tudi minejo.
Tako kot si življenja nismo znale realno predstavljati kako je, ko prvega user posted image dobiš, da je vse drugače, tako si po tem, ko ga imaš, več ne moreš predstavljati življenja brez. Isto je, ko dobiš drugega. Se sprašuješ kako bo to, kako boš sfolgal, kaj bo vse drugače........ko se rodi, si pa ne predstavljaš več kako bi bilo brez še enega. Če sem jaz zmogla res čisto sama (ajd, mama je prišla pomagati, samo živela sem pa sama z dojenčkom in dveletnikom), potem zmorete tudi ve vse. Konec koncev, jaz bom sedaj morala se znajti s petim user posted image user posted image . Je pa res, pri vsakem naslednjem manj kompliciraš, zelo rad imaš katere koli roke ki otroka malo primejo in če se kdo za čuvanje javi, rečeš samo jaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.3.2016 12:21:40   
Janchek81

Poleg otroka to sigurno ne bo možgoče, ti bo pa mož sigurno v oporo,....

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 511
17.3.2016 12:26:40   
Ashatan
Seka moja jeuser posted image in ima izpade Argete junior, da je to edino kar ji sploh diši in samo hujša, vsakič ko gre na pregled ima manj kg. Jaz bi tudi tako bila noseča in hujšala user posted image user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 512
17.3.2016 12:28:15   
Janchek81

Seka moja jeuser posted image in ima izpade Argete junior, da je to edino kar ji sploh diši in samo hujša, vsakič ko gre na pregled ima manj kg. Jaz bi tudi tako bila noseča in hujšala user posted image user posted image

Uf kje, jaz se pa raj 20kil zredim, sam da mi ni slabo, res ...

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 513
17.3.2016 12:36:59   
Damuš

user posted image No, jaz sem bila ena teh "srečnic", ki sem v nosečnosti shujšala (mi je pobralo vse, razen trebuha - ta je še sedajuser posted image ).
Umirilo se je tam nekje okrog 4 meseca. Me je že konkretno skrbelo, da bom šla pod svojo težo. Sam a veš kako je grozno kot ti NIČ ampak res NIČ ne paše.

Midva sva šla na eno praznovanje ko sem bila 2 meseca noseča. Itak je bilo tam hrane na tone, jaz pa nisem mogla jesti. In sem šla pred restavracijo in jedla une žitne ploščice. Folk je mislil, da sem malo usekana (še nisva razlagala okrog, da sem noseča).

Mi je pa tu in tam zapasal hamburger. In je šel moj v 10 km oddaljen kraj po njega. In sem ga zmazala v šusu. pa je bilo vse ok (mislim, nisem bruhala).
pa enkrat sva šla v kitajsko (ker se mi je zluštalo kislopekoče juhe). takrat sem bila najsrečnejši človek na svetu, ko sem lahko pojedla en cel obrok.

No, sem pa pol naslednji dan imela seanse na WC-ju zarad bruhanja. Ampak pasalo je pa ful.

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 514
17.3.2016 13:06:13   
Ashatan

Saj njej ni slabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
17.3.2016 13:07:16   
Ashatan

Midva sva šla na eno praznovanje ko sem bila 2 meseca noseča. Itak je bilo tam hrane na tone, jaz pa nisem mogla jesti. In sem šla pred restavracijo in jedla une žitne ploščice. Folk je mislil, da sem malo usekana (še nisva razlagala okrog, da sem noseča).

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.3.2016 13:12:35   
pikapoka pika
Meni je bilo tudi v drugo zelo slabo, veliko sama z otrokom ampak sem nekako pregurala. Če ne bi imela otroka bi se zavlekla v posteljo in tam ostala en mesec. V tretje bo pa po moje še huje..se mi zdi da je z vsako naslednjo nosečnostjo slabše? Bomo videli. Razen tega sem pa imela obe lepi nosečnosti in komaj čakam da mam spet trebušček user posted image

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 517
17.3.2016 14:05:26   
Janchek81

Saj njej ni slabouser posted image

Aja, sm mislla, da ji je slabo k si napisala, da je to edino kar ji diši .. zakaj ji pa pol kj druzga ne paše jest????

(odgovor članu Ashatan)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.3.2016 14:12:43   
madjanca
Evo mene se vse to s slabostmi caka.. in izkusenj se nimam. Je pa dejstvo, da mi lahko skozi slabi, pa tudi ce nic ne spim. Saml naj ze enkrat uspe..

In ja, po 4ih mescih sem koncno docakala tecko user posted image (seveda z dabrsotonom) in sedaj v akcijo s klomidom. Tako da se naslednji mesec mogoce pridruzim na seznamcku :)

Neposredna povezava do sporočila: 519
17.3.2016 14:14:03   
Sunshine93
A mi lahko katera ki je že bila noseča.. Opiše znake nosečnosti..
Vem, da je vsak organizem drugačen.. Ampak tko kdaj se začnejo slabosti... pa druge stvari..

Od brata žena je že zelo zgodaj občutila slabost .. že dejansko po sami vgnezditvi..
Me še pri ostalih zanima kako je bilo ?

Pri meni še nič novega, testka še nisem delala.
user posted image tudi še ni ( hvala bogu)..
Edino kar občutim je nekakšno pretakanje kakor špika-nje po jajčniku(npr. ko se uležem ali ustanem in ob večjih naporih), tekom dneva se mi dosti krat zelo zavrti in zgaga.. me zelo muči..

Neposredna povezava do sporočila: 520
17.3.2016 14:20:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine93

A mi lahko katera ki je že bila noseča.. Opiše znake nosečnosti..
Vem, da je vsak organizem drugačen.. Ampak tko kdaj se začnejo slabosti... pa druge stvari..

Od brata žena je že zelo zgodaj občutila slabost .. že dejansko po sami vgnezditvi..
Me še pri ostalih zanima kako je bilo ?

Pri meni še nič novega, testka še nisem delala.
user posted image tudi še ni ( hvala bogu)..
Edino kar občutim je nekakšno pretakanje kakor špika-nje po jajčniku(npr. ko se uležem ali ustanem in ob večjih naporih), tekom dneva se mi dosti krat zelo zavrti in zgaga.. me zelo muči..

3x noseča pa vedno sem en teden po vgnezditvi bruhala - nazadnje sm mislla, da od hrane ... drgač pa drugih neki simtpomov nisem mela .. slabosti tud ne do enga 6tedna ... sicer je bla ta slabost taka, da je prišla pa minila ... ni blo že spet TOOOK hudo ... pol čez čas so ble pa boleče prsa, kokr da bi se polnile sčim, pa pol že spet nč ... ma ... res ma pomoje vsaka drgač, ene sploh ne občutijo simptomov oz. jih dejansko sploh nimajo ...

(odgovor članu Sunshine93)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.3.2016 14:36:58   
Ashatan
Uh, simptomi.........pa čisto enako kot čakanje na M.
Boleča napeta prsa, ampak recimo da je bolečina bila drugačna, na drugem mestu prsi me je bolelo kot pred vsako M (danes lahko rečem da tam, kje se mi je kasneje bolj delalo mleko in bilo vse zatečeno, če otrok ni bil kmalu lačen, in je bilo tam bolj zatečeno in trdo vedno, ampak tega seveda preden si prvič noseč ne veš kje in kakšen je ta občutek, v drugo sem prej vedela na čem sem).
Slabost je bila po testu, tista klasika, od 6-12 tednov nosečnosti. Ni mi bilo cele dneve slabo, vsake toliko čuden občutek v želodcu, tudi bruhala nisem čisto vsakič in ne vsaki dan, samo tisti strah in občutek, da vsaki čas bom mogoče morala leteti na wc ali pa mi je samo čisto malo dvignilo gor. Kasneje sem ugotovila, da sploh če pijem mleko ali jem mlečne izdelke.
Zgaga je prišla kasneje.
Je bil pa okoli testa in že malo prej tisti kovinski okus v ustih, en tak neprijeten okus pač, ko imajo vse stvari ki jih ješ ali piješ nekako drugačen okus in eno takšno ščemenje po sluznici ust.
Bolečine so pa iste kot pred M, kar se maternice in jajčnikov tiče in sploh ni neke bistvene razlike bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 522
17.3.2016 15:25:10   
Allstar
user posted image user posted image user posted image MARECuser posted image user posted image user posted image

2.3.
user posted image Allstaruser posted image
5. krog, 0 otrok

3.3.
user posted image Tejči Huser posted image
1. krog, 1 otrok

5.3.
user posted image Taromauser posted image

7.3.
user posted image user posted image Pikica 4user posted image user posted image
9. krog, 2 otroka

8.3.
user posted image Sandyyuser posted image

9.3.
user posted image Katrissuser posted image
8. krog, 0 otrok
user posted image tuttifruttiuser posted image
15. krog, 0 otrok

10.3.
user posted image Pelkaauser posted image
4. krog, 0 otrok

13.3.
user posted image Daiseuser posted image
2. krog, 0 otrok

16.3.
user posted image ela23user posted image
12. krog, 1 otrok

17.3.
mava1975

22.3.
..noname..
3. krog, 0 otrok

27.3.
pikapoka pika
2. krog, 2 otroka
Tara 90
11. krog, 0 otrok

31.3.
Ashatan
2. krog, 2 otroka

Enkrat v marcu
N23OK
user posted image mojamiskauser posted image
1 otrok

user posted image Navijačiceuser posted image : madjanca, Damuš, mimi_ka, Amour

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.3.2016 15:41:46   
pikapoka pika
Sunshine93 obakrat znaki šele kakšne 2 ali 3 tedne po testu. Pri prvi špikanje in blaga slabost, pri drugi samo huda slabost.

(odgovor članu Allstar)
Neposredna povezava do sporočila: 524
17.3.2016 15:49:48   
..noname..
joj, kmalu pride čas zame. Tile dnevi res hitro minevajo. Samo zoprno je ker imam dolge cikle in je potrebno dolgo čakat. Jaz mislim, da sem O imela 4.3. (vsaj po izcedki), torej bo jutri 14 dni. Danes sem 30. dan od zadnje M, vendar bom vseeno zdržala do 22.ga (UPAM user posted image )

Nimam čisto nobenih občutkov ali znakov ali karkoli. Ene 2 dni nazaj so me zjutraj bolele prsi na dotik in to je to. Danes me je v službi 1x zabolelo v spodnjem predelu trebuha. Pa na hlačkah sem opazila prej na wc, da je nek gost izcedek ali kako bi temu rekla.

(odgovor članu pikapoka pika)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?