Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* jaz samo vem, da mi je Clintonova totalno nesimpatična... Meni tudi ne potegne, pa ne vem, zakaj. Že samo zato, ker je ženska, bi morala dobiti nekaj simpatij, pa ne vem...ne potegne. Tudi moj podpis pri temle. Priznam, da ostalih potencialnih kandidatov, poleg Trumpa in Clintonove, ne poznam dovolj dobro, da bi jih ocenjevala (njih in njihove možnosti), ampak zaenkrat se mi pa zdi, da Trump vseeno ni tak baubau, kot ga poskušajo prikazati. Naglas pove tisto, kar si mnogi Američani mislijo, rečt si pa ne upajo. Američani so nad Mehičani navdušeni ravno toliko, kot mi trenutno nad migranti ali že nekaj časa nad Balkanci. Pa to, da marsikaterega od njih dejansko potrebujemo, sploh nima nobene zveze pri tem. Seveda je še kup drugih stvari, zaradi katerih je Trump kontroverzen in izstopa, vsekakor pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo v zadnjih mesecih pred dejanskimi volitvami. Zaenkrat bi se meni kar fajn zdelo, če bi Trump postal predsednik. Ravno prav usekan je (veliko bolj, kot Obama), definitivno ima dovolj jajc za marsikaj, pa še Slovenko ima za ženo (ja, vem, full dober kriterij za izbiro kandidata ). Vseeno pa trenutno še dvomim, da mu bo uspelo. Tisto noč (pri nas bo noč), ko bodo volitve, bom definitivno pokonci (kakor že dolga leta) in online spremljala, v kakšno barvo se bodo obarvale države.