|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
27.1.2016 9:41:14   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Janchek81, nisem dolgo na forumu, ampak vem, da si že marsikaj dala čez.. Pri vseh stvareh si bila močna in trdna in ne dvomim, da boš tudi zdaj... in z vsako težko izkušnjo, si naslednjič toliko močnejša.

ne dajta se! upam si trditi, da se bodo stvari uredile, samo preveč se ne obremenjevati s tem. Najprej moraš poskrbeti za svoje počutje, saj imaš pod srčkom malo pikico in mislim, da si res ne želi, da bi bila mamica pod stresom. user posted image

če ne drugega, pa mogoče zadanete na lotu.. upam, da vsaj tak znesek, da boste fino pregurali, dokler ne pride mož do službe. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ti si me pa nasmejala ... zadela na lotu user posted image user posted image
Ja močna že že ... samo vseeno je pa danes težko živeti, če pač nimaš denarja ane ... mislm, sej moja plača je ane, samo z eno plačo plačat kredit, vrtec, stroške, hrano...žal ne gre, ker mi že nekje na 3/4 zmanjka dinarčkou, tko, da vem, da se ni dobr sekirat, samo mislm, da vsaka se bi, ker je bilo vedno tako, da smo pač imeli ane in nam ni blo potrebno skrbeti, zdej pa kr neki .. iz dons na jutr user posted image
Ja sej bomo, itak, težko, ampak bomo nekak mogli ... ta država je res nekje v ... da ne napišem kje user posted image
Hvala za vse vzpodbudne besede .. čeprav vas niti osebno ne poznam, ampak ... mi je takoj bolj toplo pri srcu ... user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.1.2016 9:47:33   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Janchek81, nisem dolgo na forumu, ampak vem, da si že marsikaj dala čez.. Pri vseh stvareh si bila močna in trdna in ne dvomim, da boš tudi zdaj... in z vsako težko izkušnjo, si naslednjič toliko močnejša.

ne dajta se! upam si trditi, da se bodo stvari uredile, samo preveč se ne obremenjevati s tem. Najprej moraš poskrbeti za svoje počutje, saj imaš pod srčkom malo pikico in mislim, da si res ne želi, da bi bila mamica pod stresom. user posted image

če ne drugega, pa mogoče zadanete na lotu.. upam, da vsaj tak znesek, da boste fino pregurali, dokler ne pride mož do službe. user posted image user posted image

Ja močna že že ... samo vseeno je pa danes težko živeti, če pač nimaš denarja ane ... mislm, sej moja plača je ane, samo z eno plačo plačat kredit, vrtec, stroške, hrano...žal ne gre, ker mi že nekje na 3/4 zmanjka dinarčkou, tko, da vem, da se ni dobr sekirat, samo mislm, da vsaka se bi, ker je bilo vedno tako, da smo pač imeli ane in nam ni blo potrebno skrbeti, zdej pa kr neki .. iz dons na jutr user posted image
Ja sej bomo, itak, težko, ampak bomo nekak mogli ... ta država je res nekje v ... da ne napišem kje user posted image
Hvala za vse vzpodbudne besede .. čeprav TEniti osebno ne poznam, ampak ... mi je takoj bolj toplo pri srcu ... user posted image

verjamem, da je težko.. ampak, če k težavi pristopiš negativno, se stvari samo še poslabšajo ponavadi... tako, da z optimizmom naprej!! na koncu vsakega tunela je luč.. pa četudi je to loto user posted image

mogoče se pa naslednji mesec izkaže, da dobi pogodbo za nedoločen čas, pa je sedaj dobil samo za en mesec, da jim je lažje zaradi postopka.. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
27.1.2016 10:33:29   
Janchek81

Hvala za vse vzpodbudne besede .. čeprav TEniti osebno ne poznam, ampak ... mi je takoj bolj toplo pri srcu ... user posted image

verjamem, da je težko.. ampak, če k težavi pristopiš negativno, se stvari samo še poslabšajo ponavadi... tako, da z optimizmom naprej!! na koncu vsakega tunela je luč.. pa četudi je to loto user posted image

mogoče se pa naslednji mesec izkaže, da dobi pogodbo za nedoločen čas, pa je sedaj dobil samo za en mesec, da jim je lažje zaradi postopka.. user posted image

ja, sej sva kr optimistična vedno, samo vseeno se sekiraš, žal je tko.
Ne, za nedoločen čas ne bo dobil, ker so mu zdj rekll ( direktor ), da so mu dal za en mesec, ker morjo zmanjšat pol stroške in da ga potem ne rabijo več user posted image
Zdej je sam vprašanje kok je prtisnla šefica nanga, da ga rabjo ane in če si bo premislu, ker je rekel, da bo premislil...
Upajmo na najboljše...user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
27.1.2016 10:45:32   
madjanca
ma to so oni zafrknli in ubistvu bojo pogruntal nasledn mesc, da ga pa vseen ful rabjo.. sam nej bo res ekstra pridn tale mesec, da bojo vidl, da je fant od fare user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2329
27.1.2016 10:49:49   
Janchek81

ma to so oni zafrknli in ubistvu bojo pogruntal nasledn mesc, da ga pa vseen ful rabjo.. sam nej bo res ekstra pridn tale mesec, da bojo vidl, da je fant od fare user posted image

On je vsak mesec priden .... ampak vidš, da to ne šteje .. tud največ dela jim nardi, pa vseeno ne šteje user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
27.1.2016 11:22:17   
madjanca
vem, da se tiče tudi tebe, ampak mislim, da bo tvoj dragi našel rešitev iz te zagate, prej kot boš ti šla trikrat spat... no sedaj pa nehaj mislit na to.!!

povej nam raje, če že veš, kje bo stala posteljica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
27.1.2016 11:24:25   
Janchek81

vem, da se tiče tudi tebe, ampak mislim, da bo tvoj dragi našel rešitev iz te zagate, prej kot boš ti šla trikrat spat... no sedaj pa nehaj mislit na to.!!

povej nam raje, če že veš, kje bo stala posteljica user posted image

Ne, nč ne razmišljava tok o naprej .. sej veš, slabe izkušnje ... tko, da to bomo vse začel po morfologiji user posted image
Me pa včasih kr mal zasrbijo prsti in grem gledat vozičke ... sam ...sva lih debatirala, da sploh ne veva, če bi novga ... pismo, k ga tko hitr prerastejo ... prejšnjega smo pa oddal user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
27.1.2016 11:43:13   
madjanca
za voziček se splača malo povprašat okol.. pri nas krožijo tej vozički nonstop... user posted image jaz vem, da bo voziček sigurno rabljen ko bo enkrat treba... edino kar bo novo, bo avtosedež... to pa obvezno...

Neposredna povezava do sporočila: 2333
27.1.2016 11:46:26   
Janchek81

za voziček se splača malo povprašat okol.. pri nas krožijo tej vozički nonstop... user posted image jaz vem, da bo voziček sigurno rabljen ko bo enkrat treba... edino kar bo novo, bo avtosedež... to pa obvezno...

No, midva mava 2 avtosedeža in ko bo tamaučk rojen bo tamala že sigurno lahko v jahaču, tko, da bo uporaben..mamo kr Concorda - res ful zadovoljni .. tistga k se da prvo v lupinico, kasneje v sedež user posted image
Vozičke sm pa vidla, da krožjo tud na FBju za prodajo, lepi, kot novi, tko, da mislm, da ne bova kupovala novega ... bomo vidl no ... user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
27.1.2016 13:18:40   
mimi_ka
Punce pozdravljene! user posted image
Dejte mi prosim razložit nekaj, ker vem, da imate ful izkušnje s tem. Zakaj se mije maco in zakaj krvomočnico? Na kaj učinkujeta, pri kakih težavah? Vem, da ste o tem že ful pisale, samo ker ne spremljam redno, sem pozabila že. Zdaj pa razmišljam,mda bi tudi sama poskusila kaj takega naravnega,mče bi pomagalo. Aprila imam pregled pri gin, vendar do takrat je še daleč, meseci pa tečejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2335
27.1.2016 13:21:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mimi_ka

Punce pozdravljene! user posted image
Dejte mi prosim razložit nekaj, ker vem, da imate ful izkušnje s tem. Zakaj se mije maco in zakaj krvomočnico? Na kaj učinkujeta, pri kakih težavah? Vem, da ste o tem že ful pisale, samo ker ne spremljam redno, sem pozabila že. Zdaj pa razmišljam,mda bi tudi sama poskusila kaj takega naravnega,mče bi pomagalo. Aprila imam pregled pri gin, vendar do takrat je še daleč, meseci pa tečejo.

Krvomočnica je za odebeljitev maternične sluzi, da se lažje ugnezdi semenčk oz. jajček user posted image je pa dobr pit po koncu M in do ovulacije, pol se preneha...
Maca pa baje za izravnavanje cikla in za boljšo plodnost ... velix pišejo tud o tem, da ma maca en afrodiziak po katerem imaš več spolne sle ..

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
27.1.2016 13:25:54   
mimi_ka
Janchek81 hvala za pojasnilo user posted image kje pa se ju dobi? Samo v kakih bolj specializiranih trgovinah ali imajo mogoče tudi v dm-ju?

Neposredna povezava do sporočila: 2337
27.1.2016 13:26:54   
Janchek81

Janchek81 hvala za pojasnilo user posted image kje pa se ju dobi? Samo v kakih bolj specializiranih trgovinah ali imajo mogoče tudi v dm-ju?

Krvomočnico boš dobila v Sanolaborju ... če želiš ti jo lahko jaz pošljem, imam eno viška, celo, zapakirano ...
Maco pa dobiš tud v DMu, samo pri maci je dobr, da izbereš res dobro in ne eno na hojladri user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
27.1.2016 13:29:59   
Janchek81

jaz bi ti npr tole priporočla
http://www.maca.si/

k ma res ornk vir mineralov in sestavin, ki pripomorejo resnično k plodnosti .. mal si preberi magar ..

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
27.1.2016 13:39:34   
mimi_ka

Krvomočnico boš dobila v Sanolaborju ... če želiš ti jo lahko jaz pošljem, imam eno viška, celo, zapakirano ...
Maco pa dobiš tud v DMu, samo pri maci je dobr, da izbereš res dobro in ne eno na hojladri user posted image

O Janchek, super, hvala ti za tole! A bi mi res poslala? Ti povrnem poštnino in kolikor je še cena tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2340
27.1.2016 13:41:50   
Janchek81

O Janchek, super, hvala ti za tole! A bi mi res poslala? Ti povrnem poštnino in kolikor je še cena tega.

Dej mi na privat napiši naslov in ti pošljem....ni mi treba nič pošiljati, da ti bo le pomagala user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
27.1.2016 13:52:40   
mimi_ka

Dej mi na privat napiši naslov in ti pošljem....ni mi treba nič pošiljati, da ti bo le pomagala user posted image

Evo poslala user posted image Upam, da si dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 2342
27.1.2016 13:53:17   
Janchek81

Evo poslala user posted image Upam, da si dobila.

Sem user posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
27.1.2016 14:43:56   
mojamiška

Da javim...plodek danes viden..srcek tudi...sm kr zajokala...ceprav je bil danes en tak zalosten dan ker so mojemu obljubljali da mu bodo podaljsali pogodbo za pol leta..dons ke pa dobil samo za en mesec...a v mesecu decembru je bil delavec meseca..najvec je naredu posla..najboljsa komunikacija s strankami..pol pa tko..tko da dopoldne sem jokala od zalosti..popoldne od veselja...sicer me je strah kako bo s sluzbo in to..a obenem vesela da gre zaenx vse tko kot treba in JA..dobila materinsko knjizico user posted image

user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image

Kar se tiče pa službe...mislim, res ne štekam da zmanjšujejo stroške pri tistih, ki delajo dobiček, a verjetno obstajajo taki, ki se skrivajo pa nardijo pol manj, no vsaj pri nas je tko, pa še marsikje. Sam tist k več pokaže in dela za 3 ponavadi takratko potege, nažalost. Upam, da se tole pozitivno izide, ker danes brez službe je štala, držim pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
27.1.2016 14:45:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Da javim...plodek danes viden..srcek tudi...sm kr zajokala...ceprav je bil danes en tak zalosten dan ker so mojemu obljubljali da mu bodo podaljsali pogodbo za pol leta..dons ke pa dobil samo za en mesec...a v mesecu decembru je bil delavec meseca..najvec je naredu posla..najboljsa komunikacija s strankami..pol pa tko..tko da dopoldne sem jokala od zalosti..popoldne od veselja...sicer me je strah kako bo s sluzbo in to..a obenem vesela da gre zaenx vse tko kot treba in JA..dobila materinsko knjizico user posted image

user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image

Kar se tiče pa službe...mislim, res ne štekam da zmanjšujejo stroške pri tistih, ki delajo dobiček, a verjetno obstajajo taki, ki se skrivajo pa nardijo pol manj, no vsaj pri nas je tko, pa še marsikje. Sam tist k več pokaže in dela za 3 ponavadi takratko potege, nažalost. Upam, da se tole pozitivno izide, ker danes brez službe je štala, držim pesti.

Hvala bejbi user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
27.1.2016 15:09:32   
mimi_ka

Ja vem kako je ostat brez službe na žalost. Tudi sama sem doma odkar mi je potekla pogodba in mi niso podaljšali. Dela pa ne dobimuser posted image sem že čisto obupala, da bo kdaj. Sicer za enkrat normalno shajamo s plačo mojega, ki je hvala bogu kar dobra, ampak vsega pa si ne moremo privoščiti kot prej. Je treba karvdobro premisliti preden gremo v kak večji nakup in pripšparati pri drugih stvareh. Ja gnila je ta naša država in cel sistem. Janchek, upam, da se bo pri tvojem vse steklo njemu v prid.

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
27.1.2016 15:11:13   
..noname..

On je vsak mesec priden .... ampak vidš, da to ne šteje .. tud največ dela jim nardi, pa vseeno ne šteje user posted image

Da te potolažim, v naši firmi je pa tako, da tist k je najbolj priden, najbolj naj*****. Raj vidijo da si malo slabši. Ne znam razložit ker je predolgca zgodba. Skratka preveč priden tut ni dobro bit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2347
27.1.2016 15:12:13   
Janchek81

Ja vem kako je ostat brez službe na žalost. Tudi sama sem doma odkar mi je potekla pogodba in mi niso podaljšali. Dela pa ne dobimuser posted image sem že čisto obupala, da bo kdaj. Sicer za enkrat normalno shajamo s plačo mojega, ki je hvala bogu kar dobra, ampak vsega pa si ne moremo privoščiti kot prej. Je treba karvdobro premisliti preden gremo v kak večji nakup in pripšparati pri drugih stvareh. Ja gnila je ta naša država in cel sistem. Janchek, upam, da se bo pri tvojem vse steklo njemu v prid.

Ja, sj je pr nam tud moja plača..ampak poleg kredita, vrtca, stroškov ... žal ne bi znesl čez mesec ... pa nimam slabe plače .. problem je res kredit za bajto ( 400€ ) in pač to velik uzame ane ... pa mi vsi pravjo, bo enx tvoje .. ja, itak da bo, sam če ne bomo mogl odplačat nam ga uzamejo ( je na hipoteko ),....tko, da upam da se vse obrne tko kot treba, da najde službo al pa da si tukej direktor res premisli ...

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
27.1.2016 15:13:43   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Da te potolažim, v naši firmi je pa tako, da tist k je najbolj priden, najbolj naj*****. Raj vidijo da si malo slabši. Ne znam razložit ker je predolgca zgodba. Skratka preveč priden tut ni dobro bit user posted image

Hm .. sam, zakaj ga pa pol tko hočjo teli obdržat k vidjo rezultate? Direktor pa je naredu po liniji najmanjšga odpora, tist k je zadnji pršu, tistmu k ne pripada odpravnina, se prav, ta gre! Tko, da ni lih res no, da uni najebejo ... vsaj pr nam ni tko ane ... ker on jim ubistvu dela kšeft ane, da majo oni plus, tko, da tud to bi mogl štet .. no ja, za direktorja ne, ker on vid sam cifre in ne kdo te cifre pridela user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
27.1.2016 15:17:27   
mojamiška

Dobro, da lahko shajate z eno plačo. Pri nama vem, da nebi šlo, nevem kaj bi blo, če jaz izgubim delo. pri nas je bolj problem, pri mojem ni. Ker pri vseh stroških, ki jih imava ni šans, da preživimo, kako je pa z novimo službami pa itak vemo. Tko, da čist štekam Janchek, da se jima v glavi vrti miljon scenarijev, itak vsak pomisli na najslabšega, sploh glede na situacijo in to res nemorš odmislit. Ja naša ljuba država, poskrbi za vse druge sam za naše neuser posted image

(odgovor članu mimi_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.