MauMow
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Da javim...plodek danes viden..srcek tudi...sm kr zajokala...ceprav je bil danes en tak zalosten dan ker so mojemu obljubljali da mu bodo podaljsali pogodbo za pol leta..dons ke pa dobil samo za en mesec...a v mesecu decembru je bil delavec meseca..najvec je naredu posla..najboljsa komunikacija s strankami..pol pa tko..tko da dopoldne sem jokala od zalosti..popoldne od veselja...sicer me je strah kako bo s sluzbo in to..a obenem vesela da gre zaenx vse tko kot treba in JA..dobila materinsko knjizico Super novica, če odštejem to kar se je tvojemu zgodilo. Sedaj pa veselo do konca nosečnosti. Moram ti povedat, da pri nas ni nič drugače v službi, ker je tudi tak sistem, da nikoli ne veš kdaj boš dobil pogodbo in kok dolgo. Jaz sem dobila zadnji dan stare pogodbe novo, ampak sem dobila zamenjano delovno mesto in pa seveda nižjo plačo...delo pa opravljam isto kot prej...tko da to kar se dogaja pri nas v SLO je res eno veliko sranje No sej njemu so tud včerj dal, ker se mu je dons iztekla, ampak jih je 14 dni nazaj spraševal, če si more drugo službo iskat in tko in vsi, da neeeee, da bo sigurno dobil za pol leta pol pa za nedoločen čas, ker so navdušeni nad njim, pol pa tkole .. sej je šefica pol klčicala direktorja, sam sej vsi vemo kako je, če se direktor neki odloč tko pač bo ane, sicer upanje mava še ane, .. upanje res umre zadnje, ampak vseen ... res so ZLO grdo nardil in tega si ne bi smel dovolit no ... prvo tok enih vzpodbud kok je super, kok je fajn, kok se je hitr nauču, kako lahko računajo nanga, pol pa dobiš dobesedno nož v hrbet .. BRUH res ... včerj je bil čist paf, jaz pa isto Mal naja pač skrbi ane, otroček na poti, pol ena plača ... ma že tko z eno plačo nama ne bi znesl, ker je vseeno tuki moja tamala, plačilo vrtca, kredit za stanovanje ... itd, kje so še stroški .. joj ne smem pomislt ker mi je kr slabo kako bomo preživel Sigurno se bodo stvari porihtale tako kot morajo. Vrjamem v to. Počasi se vama bo vse porihtalo. Sedaj je prišel otročiček, potem bo tvoj uredil s službo, potem bo pa že morfo ki bo BP. No potem pa otroček septembra
|