Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Janchek81, nisem dolgo na forumu, ampak vem, da si že marsikaj dala čez.. Pri vseh stvareh si bila močna in trdna in ne dvomim, da boš tudi zdaj... in z vsako težko izkušnjo, si naslednjič toliko močnejša. ne dajta se! upam si trditi, da se bodo stvari uredile, samo preveč se ne obremenjevati s tem. Najprej moraš poskrbeti za svoje počutje, saj imaš pod srčkom malo pikico in mislim, da si res ne želi, da bi bila mamica pod stresom. če ne drugega, pa mogoče zadanete na lotu.. upam, da vsaj tak znesek, da boste fino pregurali, dokler ne pride mož do službe. Ti si me pa nasmejala ... zadela na lotu Ja močna že že ... samo vseeno je pa danes težko živeti, če pač nimaš denarja ane ... mislm, sej moja plača je ane, samo z eno plačo plačat kredit, vrtec, stroške, hrano...žal ne gre, ker mi že nekje na 3/4 zmanjka dinarčkou, tko, da vem, da se ni dobr sekirat, samo mislm, da vsaka se bi, ker je bilo vedno tako, da smo pač imeli ane in nam ni blo potrebno skrbeti, zdej pa kr neki .. iz dons na jutr Ja sej bomo, itak, težko, ampak bomo nekak mogli ... ta država je res nekje v ... da ne napišem kje Hvala za vse vzpodbudne besede .. čeprav TEniti osebno ne poznam, ampak ... mi je takoj bolj toplo pri srcu ... verjamem, da je težko.. ampak, če k težavi pristopiš negativno, se stvari samo še poslabšajo ponavadi... tako, da z optimizmom naprej!! na koncu vsakega tunela je luč.. pa četudi je to loto mogoče se pa naslednji mesec izkaže, da dobi pogodbo za nedoločen čas, pa je sedaj dobil samo za en mesec, da jim je lažje zaradi postopka.. ja, sej sva kr optimistična vedno, samo vseeno se sekiraš, žal je tko. Ne, za nedoločen čas ne bo dobil, ker so mu zdj rekll ( direktor ), da so mu dal za en mesec, ker morjo zmanjšat pol stroške in da ga potem ne rabijo več Zdej je sam vprašanje kok je prtisnla šefica nanga, da ga rabjo ane in če si bo premislu, ker je rekel, da bo premislil... Upajmo na najboljše...
|