|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
20.1.2016 11:29:44   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek superrrr. To novico smo cakali. Res super. Sedaj se ti je vrjetno full oddahnilo.

Ja ja ITAK, da sm si oddahnila .. čeprou vsak pregled bo zame kr mal psihičnega 'napora' .. zdj nasledn tedn, da vidmo al raste pikica ... sej ne vem, a bo lahko že v 6T kej druzga vidla ( sreček .. ), dvomim no ...

Janchek to nosecnost sem imela prvi UZ 6t6d pa smo videli 1.1cm veliki plodek in seveda utrip. Tam med 6 in 7t se nekje ze lahko vidi utrip. Vse bo ok. Ceprav vem da sedaj te bo pa vse do morfo skrbelo. Ampak je ze cas da gre vse ok.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
20.1.2016 11:30:37   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Janchek81, sem kar non stop hodila gor gledat, če se boš kej javila kako je s tabo. Ma bravooo, odlično! Držim pesti, da bo tudi naprej vse ok, ampak itak da bo! user posted image

Ja, upamo, da bo vse ok tud v bodoče ....
Včerj sva pol našima dvema povedala, pa njegovima dvema .... user posted image

Kako so sprejeli to super novičko?

Moje dva pač vesela, a obenem mal zaskrbljena, sej le vesta kaj se je tekom mojega življenja dogajal z nosečnostmi user posted image tko, da sta nama zaželela, da bo vse potekalo brez komplikacij ... valda jih skrbi zame, logično!

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
20.1.2016 11:31:58   
Janchek81

Janchek superrrr. To novico smo cakali. Res super. Sedaj se ti je vrjetno full oddahnilo.

Ja ja ITAK, da sm si oddahnila .. čeprou vsak pregled bo zame kr mal psihičnega 'napora' .. zdj nasledn tedn, da vidmo al raste pikica ... sej ne vem, a bo lahko že v 6T kej druzga vidla ( sreček .. ), dvomim no ...

Janchek to nosecnost sem imela prvi UZ 6t6d pa smo videli 1.1cm veliki plodek in seveda utrip. Tam med 6 in 7t se nekje ze lahko vidi utrip. Vse bo ok. Ceprav vem da sedaj te bo pa vse do morfo skrbelo. Ampak je ze cas da gre vse ok.

No, sam jaz naslednji tork ne bom še tok noseča ... user posted image ma ok, pač, že ve kaj hoče vidt ane .... sj je mela tud zapisan zadnji dan M .... moj piki je zdj velik 0,92cm ... al kaj to pomeni tm na sliki UZ ta vrednost ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.1.2016 11:32:11   
Sareta88

Janchek81, sem kar non stop hodila gor gledat, če se boš kej javila kako je s tabo. Ma bravooo, odlično! Držim pesti, da bo tudi naprej vse ok, ampak itak da bo! user posted image

Ja, upamo, da bo vse ok tud v bodoče ....
Včerj sva pol našima dvema povedala, pa njegovima dvema .... user posted image

Kako so sprejeli to super novičko?

Moje dva pač vesela, a obenem mal zaskrbljena, sej le vesta kaj se je tekom mojega življenja dogajal z nosečnostmi user posted image tko, da sta nama zaželela, da bo vse potekalo brez komplikacij ... valda jih skrbi zame, logično!

No torej vsi skupaj držimo pesti, da bo vse tako kot mora!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.1.2016 14:53:38   
Janchek81
Dejte mi prosim nekej povedat ...
Moja zadnja M je bla 15.12.2015 ( prvi dan zadnje M ) ... v katerem tednu sem zdaj ... ali sem 5 teden 2/7 ali 6 teden 2/7 .... čist sm zdj zbegana user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
20.1.2016 15:36:46   
..noname..

Babe žabe, da vam na hitro javim...
Za mano uspešen pregled .. pikica je v maternici ... itak je prezgodej, da bi lahko še kej drugega pogledala, tako, da me je naročila 26.1. user posted image
Sem si ful oddahnila in sem res vesela, da se je tokrat pravilno ugnezdila ....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No words needed user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.1.2016 15:38:48   
..noname..

Moja zadnja M je bla 15.12.2015 ( prvi dan zadnje M ) ... v katerem tednu sem zdaj ... ali sem 5 teden 2/7 ali 6 teden 2/7 .... čist sm zdj zbegana user posted image

6 teden 2/7

Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.1.2016 15:39:19   
MauMow

5t2d danes :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.1.2016 15:42:16   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

6 teden 2/7

5 tednov je komaj.

od 15.12.-22.12 - je 0t (ker se šteje, 0t1d, 0t2d,...)
potem pa tako dalje. In pridemo na 5t2d

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.1.2016 15:42:27   
..noname..

Haha, ravno kontra sva napisale....popravljam svojo napako, ti imaš prav, jaz sem se zmotila. Je v 6. tednu torej je noseča 5 tednov in 2/7 :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.1.2016 15:44:27   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Haha, ravno kontra sva napisale....popravljam svojo napako, ti imaš prav, jaz sem se zmotila. Je v 6. tednu torej je noseča 5 tednov in 2/7 :)

Ja sej te kalkulacije so včasih prav umetnost user posted image

Ja res je v 6t si Janchek samo to pomeni da si 5t2d noseča user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.1.2016 16:22:07   
Katriss
Janchek, čestitke! Se veselim s tabo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.1.2016 16:26:44   
Marčevka2010
Janchek res sem vesela, da je vse na pravem mestu. user posted image Si imela srečo, da je v tem tednu sploh kaj videla. Meni je še v 8. tednu komaj našel vrečko in zarodek v njej.
Držim pesti, da bo vse potekalo super naprej, brez komplikacij.
Sem mislila nate včeraj in stiskala pesti.

Jaz bom pa kar do konca na bolniški. Po eni strani sem upala, da bo MV daljši in bi šla delat, po drugi strani me je bilo strah it nazaj delat. Tako, da vsaj do nekje sredina aprila bom na bolniški, potem en mesec dopusta in potem že porodniška.
Mah, samo, da bi bilo vse vredu. Tega si najbolj želim. Rezultate AC izvem jutri, sem čisto že preč. Upam, da pokličejo že zjutraj, da dam to čim prej čez in, da bo rezultat vredu.
Punce prosim za pesti.

Naslednji pregled pa že 9.2., ravno za pusta, bo že morfologija. Komaj čakam.
Drugače je pišek videt vredu, po merah je ravno prav velik. Gibe sem začutila v soboto. Jutri izvem še spol. Me ful matra kaj je, nekaj časa imam občutek, da bo punca, potem, da bo fant. Ženska intuicija me je pustila na cedilu. Mi je vseeno, samo, da bo vse vredu.

MauMow kako si ti, počutje? Sedaj pa ne manjka več veliko.user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.1.2016 16:52:25   
MauMow
Marcevka super da je vse ok. Javi jutri kaj bodo povedali. Ziher je vse bp.

Joj jaz se ze komaj premikam... Sem 35t5d danes in sem mela spet uz. Glava je ze donosena 34.5cm.... Ostalo telo pa za nekje 1.5 tedna prehiteva... Velik fant ki se mu nikamor ne mudi.user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.1.2016 17:08:11   
Marčevka2010
No, tisti MV ni ravno vredu. Upam, da zdrži še nekaj časa, da se ne začne kaj odpirat.
Hvala, upam, da bo res vse vredu z rezultati jutri.

Mogoče malo pospešita z user posted image ? Pri meni je delovalo.user posted image Je pa važno, da doživiš orgazem. Če ne je brezveze.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.1.2016 17:43:40   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

No, tisti MV ni ravno vredu. Upam, da zdrži še nekaj časa, da se ne začne kaj odpirat.
Hvala, upam, da bo res vse vredu z rezultati jutri.

Mogoče malo pospešita z user posted image ? Pri meni je delovalo.user posted image Je pa važno, da doživiš orgazem. Če ne je brezveze.

MV bo ziher zdržal.

Ja imama namen malo začeti delati n tem da gre čim prej vn. Tam okol 37t lahko kamot pride - najkasneje do 38tuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.1.2016 18:02:46   
Janchek81

Janchek res sem vesela, da je vse na pravem mestu. user posted image Si imela srečo, da je v tem tednu sploh kaj videla. Meni je še v 8. tednu komaj našel vrečko in zarodek v njej.

Jaz bom pa kar do konca na bolniški. Po eni strani sem upala, da bo MV daljši in bi šla delat, po drugi strani me je bilo strah it nazaj delat. Tako, da vsaj do nekje sredina aprila bom na bolniški, potem en mesec dopusta in potem že porodniška.
Mah, samo, da bi bilo vse vredu. Tega si najbolj želim. Rezultate AC izvem jutri, sem čisto že preč. Upam, da pokličejo že zjutraj, da dam to čim prej čez in, da bo rezultat vredu.
Punce prosim za pesti.

Drugače je pišek videt vredu, po merah je ravno prav velik. Gibe sem začutila v soboto. Jutri izvem še spol. Me ful matra kaj je, nekaj časa imam občutek, da bo punca, potem, da bo fant. Ženska intuicija me je pustila na cedilu. Mi je vseeno, samo, da bo vse vredu.

Sej lih to je problem...vidla je zarodek..vec pa ne ... zdej se sprasujem ce se bo naslednji teden sploh kj vec vidl k bo pol 6T in 1/7...ona je rekla da me naroca cez en teden da vidi ce raste ... ok sm rekla ane .. si mislm po en stran da je bolj vec met pregledov sam me skrbi da se kj ne bo vidlo in bom ze spet v skrbeh 😕

Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.1.2016 18:18:21   
Marčevka2010
Ja, vsak teden pregled ne vem če ima smisel. Ampak ona že ve. Še vedno bolje, kot, da je do naslednjega pregleda precej časa. Jaz sem imela sedaj 2x, da sem čakala po 5 tednov. In vmes živčna vojna. Sedaj imam pa že čez 3, sama sreča.

Vse bo vredu, boš videla. user posted image

Bova pa ravno 3 mesece narazen, glede na tvoj datum.

Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.1.2016 18:29:55   
MauMow

Punce prosim za pesti.

Sej lih to je problem...vidla je zarodek..vec pa ne ... zdej se sprasujem ce se bo naslednji teden sploh kj vec vidl k bo pol 6T in 1/7...ona je rekla da me naroca cez en teden da vidi ce raste ... ok sm rekla ane .. si mislm po en stran da je bolj vec met pregledov sam me skrbi da se kj ne bo vidlo in bom ze spet v skrbeh 😕

Če je vidla zarodek že potem mora imeti kak milimeter ali dva in pri tej velikosti se res ne more videti utripov. Plod v povprečju raste 1mm na dan, tako da drug teden, če je res to kar je videla bil plod, bi pa že vrjetno lahko videla tudi utrip. Vse bo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.1.2016 21:36:48   
Amour
Janchek, točne tedne svoje nosečnosti si lahko izračunaš tukaj:
http://www.otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

Marčevka, tudi ti javi svoje odlične rezultate, prosim. Jaz grem v petek na AC :)
Zaenkrat me živci še ne dajejo ... Will see :)
Midve sva s PDPji ravno toliko zamaknjeni, da sva vsaka ravno v svojem mesecu :), mene čaka morfologija 26. 2.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
21.1.2016 7:18:28   
Janchek81

Punce prosim za pesti.

Če je vidla zarodek že potem mora imeti kak milimeter ali dva in pri tej velikosti se res ne more videti utripov. Plod v povprečju raste 1mm na dan, tako da drug teden, če je res to kar je videla bil plod, bi pa že vrjetno lahko videla tudi utrip. Vse bo ok.

Je 100% plodek .. mi je slikco dala ... bi jo prlimala gor, pa je ne znam user posted image
Sam jst sm vseen mislla, da me bo naročila čez 2 tedna .. pol pa reče, naslednji teden pridite, vam bo sestra dala uro in datum, da vidia če raste plodek ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
21.1.2016 7:20:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Janchek, točne tedne svoje nosečnosti si lahko izračunaš tukaj:
http://www.otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

Marčevka, tudi ti javi svoje odlične rezultate, prosim. Jaz grem v petek na AC :)
Zaenkrat me živci še ne dajejo ... Will see :)
Midve sva s PDPji ravno toliko zamaknjeni, da sva vsaka ravno v svojem mesecu :), mene čaka morfologija 26. 2.

To sm vidla ja, sem tud že brala o plodku .. sam mene je pač zanimal točno po dnevih .... user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
21.1.2016 8:58:13   
Janchek81
a se bo vidla slikca

user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
21.1.2016 9:01:01   
MauMow

a se bo vidla slikca

user posted image

Janchek jaz bi rekla da je tole GV in ne plodek. Moje mnenje. Glede na to da je tudi dimenzija skoraj 1cm. Ampak super da je v maternici.

Neposredna povezava do sporočila: 2299
21.1.2016 9:03:43   
Janchek81
MauMaw ona je rekla, da je plodek ... pol pa ne vem ... sj pravm, tud ta 0,92 cm ne vem sploh kaj pomen ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.