Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MauMow IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 Janchek res sem vesela, da je vse na pravem mestu. Si imela srečo, da je v tem tednu sploh kaj videla. Meni je še v 8. tednu komaj našel vrečko in zarodek v njej. Držim pesti, da bo vse potekalo super naprej, brez komplikacij. Sem mislila nate včeraj in stiskala pesti. Jaz bom pa kar do konca na bolniški. Po eni strani sem upala, da bo MV daljši in bi šla delat, po drugi strani me je bilo strah it nazaj delat. Tako, da vsaj do nekje sredina aprila bom na bolniški, potem en mesec dopusta in potem že porodniška. Mah, samo, da bi bilo vse vredu. Tega si najbolj želim. Rezultate AC izvem jutri, sem čisto že preč. Upam, da pokličejo že zjutraj, da dam to čim prej čez in, da bo rezultat vredu. Punce prosim za pesti. Naslednji pregled pa že 9.2., ravno za pusta, bo že morfologija. Komaj čakam. Drugače je pišek videt vredu, po merah je ravno prav velik. Gibe sem začutila v soboto. Jutri izvem še spol. Me ful matra kaj je, nekaj časa imam občutek, da bo punca, potem, da bo fant. Ženska intuicija me je pustila na cedilu. Mi je vseeno, samo, da bo vse vredu. MauMow kako si ti, počutje? Sedaj pa ne manjka več veliko. Sej lih to je problem...vidla je zarodek..vec pa ne ... zdej se sprasujem ce se bo naslednji teden sploh kj vec vidl k bo pol 6T in 1/7...ona je rekla da me naroca cez en teden da vidi ce raste ... ok sm rekla ane .. si mislm po en stran da je bolj vec met pregledov sam me skrbi da se kj ne bo vidlo in bom ze spet v skrbeh 😕 Če je vidla zarodek že potem mora imeti kak milimeter ali dva in pri tej velikosti se res ne more videti utripov. Plod v povprečju raste 1mm na dan, tako da drug teden, če je res to kar je videla bil plod, bi pa že vrjetno lahko videla tudi utrip. Vse bo ok. Je 100% plodek .. mi je slikco dala ... bi jo prlimala gor, pa je ne znam Sam jst sm vseen mislla, da me bo naročila čez 2 tedna .. pol pa reče, naslednji teden pridite, vam bo sestra dala uro in datum, da vidia če raste plodek ...
|