Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca Jaz pa sem željo odložila. Morilo me je vse to. Okoli mene kup nosečk in je res bilo zame preveč. Sicer me je ta teden en dan v službi spet zvilo, ker so začeli trobezljati, da sem noseča in potem so me vsi vse spraševali.. najraje bi jim naglas zakričala, da pač sem trenutno jalova.. ampak sem samo z zelo visokim tonom rekla, da naj me pustijo pri miru in je hvalabogu sodelavka hitro ugotovila zakaj se gre in sva se potem pogovorili in mi je bilo lažje in potem jim je še ona rekla, da naj me pustijo na miru. Ampak sem dojela, da se ni vredno obremenjevati. Komentarje preslišim in se samo nasmejim.. Itak pa možek vztraja, da do nadaljnega odložimo slončkanje v ta namen, dokler se ne poberem iz te čustvene zmede... Joj, jz res ne razumem ljudi, ki se vtikajo v take zadeve in kar naprej sprašujejo ženske, če so noseče. Kaj imajo od tega? Mene so tudi kar naprej spraševali, če je že kaj. Sploh pri bivšem. Brat je enkrat izustil, če nama pokaže kako se to dela. MIdva sva bila pa v razhajanju (doma še niso vedeli). Jaz niti najboljše prijateljice ne sprašujem o tem. Ko bo, bom itak zvedela. Še bolj pa ne razumem ljudi, ki širijo govorice o nosečnosti neke ženske. Naši sosedi so že ene take čveke. Odkar sem se preselila sem bila že ene 3x noseča Da ne govorim o komentarjih, ki so jih sposobni moški izustiti o (ne)nosečnosti. Za bruhat. Res. Če te mori, je prav, da daš malo na stran. Se je pa tudi meni zgodilo zadnjič, da je prijateljica rekla, če se pri nas kaj dogaja. Ko sem jo čudno pogledala, je odgovorila, da kar žarim, tako kot sem na začetku prve nosečnosti (pol mi je bilo tako slabo, da me je žarenje minilo . Je pa res, da je ta prijateljica v prvi nosečnosti par dni po testu (ni vedela, da sem ga delala oz. da naj bi ga sploh delala), ko me je videla, takoj vedela, da sem noseča. Tako da se je bom sedaj prve tri mesece kar lepo izogibala[sm=jezicek.gif Punce, jaz se blazno veselim nove nosečnosti. Me je pa strah slabosti. A je bilo kateri v prvi nosečnosti slabo (ful) v drugi pa ne?
|