|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
15.1.2016 9:53:59   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Tara9

Maumow ja od 5 smo pokonc, sj posledicno grem spat s kurami, najkasnej ob pol 10, čeprav me zmanjka tudi prej. Sj pol jo ob pol 9 spet zmanjka, ampak se jaz do takrat razdramim in ne morm nazaj zaspat. V trebuhu je bila ponoči pridna, zunaj je pa razgrajačka. Dobra noč traje od 19 do max 6 pol pa akcja, ampak v kosu je spala lih 2x pomoje. Drgač se vsaj 2x zbudi. Slaba noč pa....hmmm 100x pomoje ustanem :D. Ampak kot pravi Bluegirl samo da so zdravi, še prehitro mine tole. Res gre hitro no. Poglej tebe, se mi zdi da si vceraj plusek nalulala, zdaj pa že praktično odštevaš madonca.

Me pa zanima Bluegirl kako funkconiraš v službi? Kr jst sm tak zaspanc, da komaj živim že doma :).

Ja res je vse bomo preživeli samo da so sončni zdravi. Ja čas noro leti. Res ne morem vrjeti.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
15.1.2016 10:13:13   
Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Imam pa eno drugo vprašanje, ker me je pol ure nazaj pogrelo, ko sem šla malo gledat na portal or RTV, kaj je kaj novega. In zasledim, da naj bi ZZZS plačal zdravstveno oskrbo za begunce. Jaz sem že 3 leta in 7 mesecev brez službe, živimo od ene plače in OD, pa mi ne priprada socialna pomoč in posledično moram vsak mesec plačat dopolnilno zavarovanje. Pa kaj se ta vlada gre? Saj bodo zanetili tretjo svetovno voljo user posted image user posted image user posted image

Tudi mene je ta novica pogrela. Sicer sem jaz brezposelna "šele" od septembra, plačevati pa vseeno moram dopolnilno zavarovanje. In niti ne kaže da bi kmalu dobila službo. Pa ok, jaz še zmorem plačevati. Kaj pa tisti, ki ne zmorejo plačevati, kljub službam? A ne bi bilo bolje, da bi najprej plačali za nas, svoje državljane?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
15.1.2016 12:53:20   
Bluegirl
Tara, kaj naj rečem. Gre. :) Meni tako paše it v službo, res. Sicer delam na 4 ure, ampak mi vožnja vzame še dodatne 3, tako da je ravno prav. Spat grem okrog 21h, redkokdaj kasneje. Seveda sem včasih ultra utrujena, ampak sprememba okolja paše. Saj veš, da mamice vse zmoremo.

A tako kmalu ti zaspi nazaj? Moj mali mulček ima že doooolgo eno spanje na dan. Ob 12h. Za kako uro, največ 2, če je sreča. Če bo 2. otroček isti kar se spanja tiče, sem pečena. :D

Punce, lep vikend. Pišem s telefona in mi ostalega ne uspe prebrat, ker stran nagaja. Upam, da vsaj pošlje sporočilo.

Bluegirl

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
16.1.2016 17:34:01   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: Damuš

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Imam pa eno drugo vprašanje, ker me je pol ure nazaj pogrelo, ko sem šla malo gledat na portal or RTV, kaj je kaj novega. In zasledim, da naj bi ZZZS plačal zdravstveno oskrbo za begunce. Jaz sem že 3 leta in 7 mesecev brez službe, živimo od ene plače in OD, pa mi ne priprada socialna pomoč in posledično moram vsak mesec plačat dopolnilno zavarovanje. Pa kaj se ta vlada gre? Saj bodo zanetili tretjo svetovno voljo user posted image user posted image user posted image

Tudi mene je ta novica pogrela. Sicer sem jaz brezposelna "šele" od septembra, plačevati pa vseeno moram dopolnilno zavarovanje. In niti ne kaže da bi kmalu dobila službo. Pa ok, jaz še zmorem plačevati. Kaj pa tisti, ki ne zmorejo plačevati, kljub službam? A ne bi bilo bolje, da bi najprej plačali za nas, svoje državljane?

Tudi sama sem imela iste probleme, ker sem bila brezposelna eno leto in pol. Osnovno zavarovanje sem imela po možu, dodatno pa sem si moala plačevati. Res nesramno, kar delajo.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
18.1.2016 8:57:47   
Damuš
Dobor jutro punce!

Kako ste preživele vikend?
Vse ste se nekam potuhnile. Pa mende ja ne tako pridno user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
18.1.2016 11:24:21   
madjanca
Hehe. Ta vikend ni bil vikend za slonckanje. Midva sva delala, zurala in spala :)

Sem pa zacela odstevat do pregleda pri novi ginekologinji.. se 8 dni... me je bolj strah, kot zobozdravnika user posted image

Drugace pa vse po starem.. zamuja mi 30 dni? Na testu pa -

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
18.1.2016 11:31:13   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Hehe. Ta vikend ni bil vikend za slonckanje. Midva sva delala, zurala in spala :)

Sem pa zacela odstevat do pregleda pri novi ginekologinji.. se 8 dni... me je bolj strah, kot zobozdravnika user posted image

Kje pa maš zdj novo G ...

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
18.1.2016 11:47:42   
madjanca
v Cerknico grem k Jordanovi.. user posted image slabša, ne more biti kot je zdajšnja..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
18.1.2016 11:50:17   
Damuš

Tudi jaz čakam na pregled pri novem G. Prej sem imela 2x žensko, zdaj pa moškega. Bomo videli ... Naj bi bil ful dober.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
18.1.2016 12:12:59   
madjanca

Tudi jaz čakam na pregled pri novem G. Prej sem imela 2x žensko, zdaj pa moškega. Bomo videli ... Naj bi bil ful dober.

kam pa greš ti? jaz imela prvega moškega.. bil je super, samo je imel večinoma nosečnice in poporodnice, jaz pa sem imela takrat komaj 16... in nekako sva skozi različne oči gledala na situacije in sem se raje odločila, da grem v zd. pa še bližje mi je bilo potem...

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
18.1.2016 12:29:41   
Damuš

kam pa greš ti? jaz imela prvega moškega.. bil je super, samo je imel večinoma nosečnice in poporodnice, jaz pa sem imela takrat komaj 16... in nekako sva skozi različne oči gledala na situacije in sem se raje odločila, da grem v zd. pa še bližje mi je bilo potem...

V SG bolnico, k dr. Kosiju. Men je bila ta zadnja fajn. Ampak je ona šla stran. Ta prvo sem pa itak rekla, da jo bom menjala, ko bom noseča.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
18.1.2016 13:00:44   
madjanca
Držim pesti, da bo super ;)

A se še kateri odpira neka reklama na forumu in lahko vidiš zadnji komentar šele, ko klikneš "preskoči"??

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
18.1.2016 14:54:22   
..noname..

Dobor jutro punce!

Kako ste preživele vikend?
Vse ste se nekam potuhnile. Pa mende ja ne tako pridno user posted image user posted image

Midva sva pa tale vikend dočakala konec M, tako da greva veselo v nove boje. Mi je pa vedno težje, ko vidim mlade mamice (sicer sem zelo vesela za njih). Včasih me ni tok stiskalo kot me sedaj, ko delava na tem.

Držim pesti, da bo super ;)

A se še kateri odpira neka reklama na forumu in lahko vidiš zadnji komentar šele, ko klikneš "preskoči"??

Ja, tudi meni se to dogaja.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
18.1.2016 21:38:34   
madjanca
Jaz pa sem željo odložila. Morilo me je vse to. Okoli mene kup nosečk in je res bilo zame preveč. Sicer me je ta teden en dan v službi spet zvilo, ker so začeli trobezljati, da sem noseča in potem so me vsi vse spraševali.. najraje bi jim naglas zakričala, da pač sem trenutno jalova.. ampak sem samo z zelo visokim tonom rekla, da naj me pustijo pri miru in je hvalabogu sodelavka hitro ugotovila zakaj se gre in sva se potem pogovorili in mi je bilo lažje in potem jim je še ona rekla, da naj me pustijo na miru.

Ampak sem dojela, da se ni vredno obremenjevati. Komentarje preslišim in se samo nasmejim..

Itak pa možek vztraja, da do nadaljnega odložimo slončkanje v ta namen, dokler se ne poberem iz te čustvene zmede...

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
19.1.2016 8:31:53   
Damuš

Jaz pa sem željo odložila. Morilo me je vse to. Okoli mene kup nosečk in je res bilo zame preveč. Sicer me je ta teden en dan v službi spet zvilo, ker so začeli trobezljati, da sem noseča in potem so me vsi vse spraševali.. najraje bi jim naglas zakričala, da pač sem trenutno jalova.. ampak sem samo z zelo visokim tonom rekla, da naj me pustijo pri miru in je hvalabogu sodelavka hitro ugotovila zakaj se gre in sva se potem pogovorili in mi je bilo lažje in potem jim je še ona rekla, da naj me pustijo na miru.

Ampak sem dojela, da se ni vredno obremenjevati. Komentarje preslišim in se samo nasmejim..

Itak pa možek vztraja, da do nadaljnega odložimo slončkanje v ta namen, dokler se ne poberem iz te čustvene zmede...

Joj, jz res ne razumem ljudi, ki se vtikajo v take zadeve in kar naprej sprašujejo ženske, če so noseče. Kaj imajo od tega? Mene so tudi kar naprej spraševali, če je že kaj. Sploh pri bivšem. Brat je enkrat izustil, če nama pokaže kako se to dela. MIdva sva bila pa v razhajanju (doma še niso vedeli).
user posted image Jaz niti najboljše prijateljice ne sprašujem o tem. Ko bo, bom itak zvedela.

Še bolj pa ne razumem ljudi, ki širijo govorice o nosečnosti neke ženske. Naši sosedi so že ene take čveke. Odkar sem se preselila sem bila že ene 3x nosečauser posted image user posted image Da ne govorim o komentarjih, ki so jih sposobni moški izustiti o (ne)nosečnosti. Za bruhat. Res.

Če te mori, je prav, da daš malo na stran.

Se je pa tudi meni zgodilo zadnjič, da je prijateljica rekla, če se pri nas kaj dogaja. Ko sem jo čudno pogledala, je odgovorila, da kar žarim, tako kot sem na začetku prve nosečnosti (pol mi je bilo tako slabo, da me je žarenje minilo user posted image user posted image . Je pa res, da je ta prijateljica v prvi nosečnosti par dni po testu (ni vedela, da sem ga delala oz. da naj bi ga sploh delala), ko me je videla, takoj vedela, da sem noseča.

Tako da se je bom sedaj prve tri mesece kar lepo izogibala[sm=jezicek.gif

Punce, jaz se blazno veselim nove nosečnosti. Me je pa strah slabosti. A je bilo kateri v prvi nosečnosti slabo (ful) v drugi pa ne?

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
19.1.2016 10:17:52   
madjanca
Ja težko je vse skupaj. Sploh, ko malce pogledaš nazaj, kako dolgo se že trudiš...

jaz sem bila tudi že ene trikrat noseča, rodila sem tud že... user posted image

Evo in spet zvedla za val novih nosečk, ki jim je ratalo tako mimogrede.. pehhh..

O slabostih pa ti ne morem povedat, ker mi še ni uspelo priti tako daleč user posted image

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
20.1.2016 7:27:51   
Janchek81
Babe žabe, da vam na hitro javim...
Za mano uspešen pregled .. pikica je v maternici ... itak je prezgodej, da bi lahko še kej drugega pogledala, tako, da me je naročila 26.1. user posted image
Sem si ful oddahnila in sem res vesela, da se je tokrat pravilno ugnezdila ....

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
20.1.2016 8:24:54   
mava1975
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image sem ful čakala novičke.

Neposredna povezava do sporočila: 2268
20.1.2016 8:33:19   
madjanca
Braviiiiiiisiimooo.!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
20.1.2016 8:33:38   
Janchek81
Ma sm bla ful živčna .. sm se tm ful tresla .. še pol gor k mi je sondo dala in rekla 'ja nč še ne vidm' me je kr fršlok ... no, pol pa v istem hipu 'evo ga' ... in sva ga vidle pol obe .. še slikco fižolčka sm dobila ...
Zdj je pa rekla naslednji torek da vidmo če raste in se razvija ... user posted image Ampak to je že prvi vzpon, da je lepo v maternici user posted image

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
20.1.2016 10:02:48   
MauMow
Janchek superrrr. To novico smo cakali. Res super. Sedaj se ti je vrjetno full oddahnilo.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.1.2016 10:44:45   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek superrrr. To novico smo cakali. Res super. Sedaj se ti je vrjetno full oddahnilo.

Ja ja ITAK, da sm si oddahnila .. čeprou vsak pregled bo zame kr mal psihičnega 'napora' .. zdj nasledn tedn, da vidmo al raste pikica ... sej ne vem, a bo lahko že v 6T kej druzga vidla ( sreček .. ), dvomim no ...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.1.2016 11:25:00   
Sareta88
Janchek81, sem kar non stop hodila gor gledat, če se boš kej javila kako je s tabo. Ma bravooo, odlično! Držim pesti, da bo tudi naprej vse ok, ampak itak da bo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.1.2016 11:27:08   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Janchek81, sem kar non stop hodila gor gledat, če se boš kej javila kako je s tabo. Ma bravooo, odlično! Držim pesti, da bo tudi naprej vse ok, ampak itak da bo! user posted image

Ja, upamo, da bo vse ok tud v bodoče ....
Včerj sva pol našima dvema povedala, pa njegovima dvema .... user posted image

(odgovor članu Sareta88)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.1.2016 11:28:54   
Sareta88

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Sareta88

Ja, upamo, da bo vse ok tud v bodoče ....
Včerj sva pol našima dvema povedala, pa njegovima dvema .... user posted image

Kako so sprejeli to super novičko?

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.