*zvezdica zaspanka*
|
živjo nosečke! da se vam tudi jaz spet malo javim ... vas redno prebiram, ampak december, prazniki in vse skupaj je bilo noro in utrujajoče. med prazniki sem zbolela, imela vročino, tako zamašen nos, da sploh ne pomnim, kdaj, vneta ušesa, en teden sem prespala, sedaj se pa počasi postavljam na noge. mož je v službi, mala v vrtcu, tako da imam malo časa zase in ostala opravila. včeraj sem imela drugi pregled - dala kri in urin, zmerili so mi pritisk in težo, no potem sem pa še malega videla na uz, kako je že zrasel!!! 3 cm ima. sem kar malo pozabila na vsa ta občutenja od prvič. tudi jaz imam izcedek - večino časa je to prozorna sluz, občasno pa je bel ali malce rumenkast. iz izkušenj iz prejšnje nosečnosti vam lahko povem, imela sem pogosto težave z izcedkom, narobe je takrat, ko je obilen in hkrati srbi, peče ali špika v nožnici. takrat pa hitro h ginekologu po vaginalete in na dieto - iz prehrane je potrebno črtat prečiščene oh in sladkorje. no, meni je pomagalo, mogoče tudi kateri od vas ;) glede slabosti ... meni je bilo kar nekaj časa slabo, tiščalo v želodcu, kislina ipd., sicer nisem bruhala, ampak toliko, da sem se počutila čisto zanič cel dan ... potem pa sem zamenjala folno kislino in sicer iz femibiona sem šla na čisto navadno fk od ljubljanskih lekarn. slabosti so izginile čez noč. par kolegic, mamic mi je povedalo, da so imele isto izkušnjo tako z elevitom in femibionom, eni so celo v lekarni povedali, da nam je slabo, ker se naše telo prenasiči z vsemi temi vitamini in minerali (zdrava prehrana, dodatki itd.) in nam je zato pogosto slabo. lep dan vam želim še naprej ;)
|