Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 10:03:47
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Midva sva tudi razlike 7 let... stem da sva najmlajsa tlele :) kok pa masta vidva let, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 11:13:52
|
|
|
|
foxy_cat
|
Jaz sem ljubitelj mladih družinic
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 11:18:08
|
|
|
|
madjanca
|
moraš potem priti v naše konce... same mlade mamice tukaj naokoli..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 11:21:16
|
|
|
|
bubika86
|
Pozdravljene bodoce Vas berem na vsake tok. Velikokrat bi kaj napisala in sh vkljucila v pogovor ampak bi kr rada mal odmislila ampak vseeno nic, vsak mesec znova upam da boom zanosila pa ze skoraj 2 leti nic. Stara sem 29 in enega otrocka ze imaam. Trenutno se ne pocutim najbolje. Danes se mi rahlo vrti in zelo sm zaspana. Glede teh znakov pa raj no comment k Jim vec ne verjamem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 11:42:53
|
|
|
|
sarona
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3? Mah ze od nekdaj mava tako zeljo..sam sva hotla vecjo starostno razliko ampak js nom zagotovo se 2 leti doma tko sa je fajn da mam lahko otroke pr seb cimvec. Sicer sta obe zdj v vrtcu ampak samo par urc... :) lih da se nauzijeta igre s sovrstniki :) Če prav razumem sta se potem nekako odločila "imet otroke" potem pa v službo? On je 30 pa dela ze odkar je iz srednje prsu, js pa studiram se... nama je cist ok tko ..si ne predstavljam zdle bit v sluzbi ob 2 otrokoma pa se studiju...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 11:54:23
|
|
|
|
sarona
|
Madjanca Ja moje osebno mnenje in izkušnje: midva mava med prvima 32mescev razlike.... pa mi je blo kr mal žal da nisva mela mal večje....1. smo sami, ni babi-dedi servisev, 2.moža ni skoraj nič doma, kar pomen mama za vse :) in je blo starejši težko dopovedat da zdle ne morm dat iz omare stvari ki si jih želi ker dojim...pa takšnih situacij prb 30 na dan :) in nekaj časa sem kar gagala... ampak....zdj za tretjega mi pa ni problem met manjše starostne, ker bo starejša že tok večja....pa bo lažje čeprav točke 1. in 2. ostaneta isti torej, spala ne bom nič več kot do sedaj, manj tud ne pa dobr, umirjeni otroc so eno...js mam 2 naspidirani in to bo veselje.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 11:57:51
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86 Pozdravljene bodoce Vas berem na vsake tok. Velikokrat bi kaj napisala in sh vkljucila v pogovor ampak bi kr rada mal odmislila ampak vseeno nic, vsak mesec znova upam da boom zanosila pa ze skoraj 2 leti nic. Stara sem 29 in enega otrocka ze imaam. Trenutno se ne pocutim najbolje. Danes se mi rahlo vrti in zelo sm zaspana. Glede teh znakov pa raj no comment k Jim vec ne verjamem. Kok maš pa prvega starega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 12:02:13
|
|
|
|
tia12
|
Same mlade mamice...res lepo brat. Evo jaz sem ponovila test z jutranjim urinom...pa ni tiste tako zeljene 2 crtice...:/ pa se kar ni...tole ji ni v navadi.Nevem kaj se dogaja...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 12:29:24
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Same mlade mamice...res lepo brat. Evo jaz sem ponovila test z jutranjim urinom...pa ni tiste tako zeljene 2 crtice...:/ pa se kar ni...tole ji ni v navadi.Nevem kaj se dogaja... Kok časa ti pa zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 12:37:48
|
|
|
|
tia12
|
V nedeljo bi jo morala dobit...torej 5 dni...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 12:41:56
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 V nedeljo bi jo morala dobit...torej 5 dni... Huh, zanimivo ... pa ti je že kdaj tkole zamujala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 12:44:22
|
|
|
|
tia12
|
Ne nikoli, najvec +/- 1 dan
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 13:03:04
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca moraš potem priti v naše konce... same mlade mamice tukaj naokoli.. Kam praviš da moram "zavit"?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 13:07:49
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: sarona IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat sarona to pa je lepo slišat Ja, se zavedam da clovek nikoli ne ve kaj prinese zivljenje...meni je prineslo hude borbe in sem rekla: dovolj sranja,dejmo se posvetit lepim stvarem, uresnicit najine zelje, bit starsa pred mojim tretjim desetletjem in na stara leta (oz mlada) uzivat ko bodo najini otroc ze od hise :) je pa itak skos ena borba ampak men je vseeeeeeeeen kaj drugi recejo.js vem da bo moja starsa kap ko bom rekla da sm v tretje noseca... ze prvo nista bla navdusena:ja kje bista pa zivela pa od cesa pa bla bla...pa sva se preselila pa uzivala z bebiko..pa drugic zanosim pa spet bl oklevanje....sm rekla: mal vec nasmeha prosm!!!!!! Zdj v tretje pa ko zanosiva sploh ne bova nobenmu povedala. Bodo ze opazl k bom bolj tecna pa utujena :) dokler se studiram mam cajt za otroke.pol pa nastopi cas zame :) Kako pa da sta se odločila za 3? Mah ze od nekdaj mava tako zeljo..sam sva hotla vecjo starostno razliko ampak js nom zagotovo se 2 leti doma tko sa je fajn da mam lahko otroke pr seb cimvec. Sicer sta obe zdj v vrtcu ampak samo par urc... :) lih da se nauzijeta igre s sovrstniki :) Če prav razumem sta se potem nekako odločila "imet otroke" potem pa v službo? On je 30 pa dela ze odkar je iz srednje prsu, js pa studiram se... nama je cist ok tko ..si ne predstavljam zdle bit v sluzbi ob 2 otrokoma pa se studiju... Kaj naj ti rečem,pridna si zelo,vrjamem pa da je lažje "študirat" kot delat če maš 2 ali celo tri.. Mi je všeč vajino razmišljanje "najprej družina potem služba",ker večina danes "čaka"na službo za nedoločen čas (govorim za ženske), leta pa tečejo in tečejo in potem pri 33-ih "o-o otrok noče ratat".. Jaz pravim raje sem sedaj "doma" ker penzije tako nebomo dočakali..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 13:20:50
|
|
|
|
bubika86
|
6 let Pa skoz sprasuje kdaj boom mel tutmi dojencka,men Je pa prov hudo k otrok ne ve zakaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 15:12:58
|
|
|
|
lizz
|
Jaz sem skoz imela cilj da dokoncam solo, fax, sluzba in potem otrok. No solo imam koncano, pri faxu mi manjka se diploma v sluzbi sem pa 4 leta ze Sem pa ful hitro dobila zeljo po otroku, no oba z mojim moram povedat imama pa tri leta razlike
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 16:28:29
|
|
|
|
woma
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Punce kok ste pa stare? Mislm sej ne tocno, tko al med 20-25 25-30 30-35 35-40 40-45 45+ itd :) imam točnih let. sem se sprijaznila, če do konca drugega leta ne zagledam + obupam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 19:08:57
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Midva sva tudi razlike 7 let... stem da sva najmlajsa tlele :) kok pa masta vidva let, če ni skrivnost? Js 18 moj pa 25
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 19:17:00
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy IZVIRNO SPOROČILO: madjanca IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Midva sva tudi razlike 7 let... stem da sva najmlajsa tlele :) kok pa masta vidva let, če ni skrivnost? Js 18 moj pa 25 Tooo pa je res mlado
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 19:29:17
|
|
|
|
Amour
|
Same mladenke Midva sva oba med 35 in 40, še v spodnji polovici ... sva razmišljala nekaj časa, bi, ne bi, pri teh letih se navadiš enega lagodnega stila življenja. On je bolj navijal kot jaz, ampak ko se je bilo pa treba zares odločiti, pa je bolj bremzal kot jaz . Sva maja, ko se bila pri G in me je kar postavila pred dejstvo, da imam stanjšano sluznico, ki v kombinaciji z vmesnimi krvavitvami in izcedki, ni ravno najboljše okolje za potencialno vgnezditev, odločila, da shit, očitno nama bo čas ušel in si zadala načrt, da zanosim do konca naslednjega leta, sicer idejo opustiva (ne vem, kako bi ravnala, če bi res prišla do postavljene meje in ne bi bilo nič, če bi res kar opustila idejo?). No, nama je uspelo relativno hitro glede na obete, upam samo, da tako tudi ostane. Sem pa vesela, da se toliko mladih tako zgodaj odloči za otroka. MIslim, da je življenje na tak način res malce lažje - za vse, mlade starše in otroke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 19:33:36
|
|
|
|
Katriss
|
Midva sva v skupini 25-30. Sem upala, da bo ta mesec pozitiven test pod smrekico, ampak imam že občutek, da bo menstruacija vsak čas...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 20:46:36
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katriss Midva sva v skupini 25-30. Sem upala, da bo ta mesec pozitiven test pod smrekico, ampak imam že občutek, da bo menstruacija vsak čas... Jaz imam isto upanje.. Že odštevam..še 6dni do "termina"..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 20:52:42
|
|
|
|
tia12
|
Punce iz kje pa ste?Iz katerega konca Slo? Jaz dolenjska. Pri meni nic novega... se kar ni...Jutri bo 6 dan kar zamuja...Nic mi ni jasno.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 21:23:35
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia12 Punce iz kje pa ste?Iz katerega konca Slo? Jaz dolenjska. Pri meni nic novega... se kar ni...Jutri bo 6 dan kar zamuja...Nic mi ni jasno. Meni piše v profilu. ;-)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 17.12.2015 22:06:57
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat IZVIRNO SPOROČILO: madjanca moraš potem priti v naše konce... same mlade mamice tukaj naokoli.. Kam praviš da moram "zavit"? v hribe rovtarsko hribovje na zemljevidu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?