Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 11.12.2015 22:16:08
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Amour Glej, jaz sem samo navedla, kar je rekla ta ginekologinja :) Če se ti ljubi, poišči in poglej ;) No saj sto ljudi - sto mnenj zato pa povprašam vas ki ste tukaj - kako je bilo pri vas glede hrane če ste to že dale čez
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 11.12.2015 22:35:14
|
|
|
|
sarona
|
Amour.... mislm to si pa dala primerjavo...rdeca luc in gremo.... ce bi ti vedla kaj za vraga vse jes ne bi v N nc vec jedla. Moj namen je bil sam povedat, da lahko staknes ob normalnih jedeh in ce ti ni namenjen tud pr suhih salamah itd ne bos. Ne pa me provocirat zdj z enimi ubijalskimi ker ce kdo(pa vrjetn se ktera) ve kako je zivet z zivljenjem na nitki in se ni za igrat,se lah kr med prve v vrsto postavm. Sej tud pravjo da v N ne smes nc tezkega dvignit.... a po drug stran ti dvigovanje tezkih bremen ne skoduje...pa spet bos rekla da sm se igrala z zivljenjem ker sm dvogovala hci tezko 17kg vsak dan po 5x-na stol pa na pult in v avto,... Ja zdrava pamet je neki, zdrava kmecka pamet pa neki druzga. Sm v porodnisnici taksne slisala kaj vse zenske ne jejo da so zbolele ker so sam zelenjavo zrle. Ja, izogibajte se vsem kar pravijo, pa vam ostane sam domac kruh. Brez zamere sam tole mi je mal pritisk dvignl... Povedala sm sam da men ni blo nc. Lah pa kaksna fase cist vsega boga. Mnenja lah izrazamo, zato me ne rabs tle primerjat s samomorilskim pohodom, se slabs, umorom ploda. Valda se ne boste nosecke nazirale prepovedanih stvari... Js zase vem, da manj preberem kaj lahko in kaj ne, bolj zdrava sem. Po pamet... pa lep vikend vsem in upam na pluske!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 11.12.2015 22:53:55
|
|
|
|
foxy_cat
|
Punce ne se prepirat. Nisem želela,da se katero tukaj obsoja. Vsaka ima svoje mnenje,jaz bom imela pa še čisto tretjega. hvala obema za odgovore.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 11.12.2015 23:05:29
|
|
|
|
sarona
|
Ah, kreganja mam doma dost, sam vedno je nekje en AMPAK ki se lahko zgodi. Tudi v N. In pol ko so otroc na svetu. Js npr nasima pustim da dasta v usta ma kar hocta....tud ce sta copate in cevlje lizale...pa zun vsak kamen v usta...vcas ni bil sam kamen ampak kej druzga :) sam ja, niti enkrat nism sla z eno k pediatru zarad bolezni.... vedno sam zarad cepljenja... pa bo starejsa cez 4 mesce 4 leta stara. Pa ne pozna dohtarja razn k jo cepi. Sosedje so pa kontra. Tamal pr 2 letih se v vozicku ker bognedej na tla da ne bo kej fasu. Pa skos bolan. Non stop. Pa ne recem da je bolan ker ne je vseh kmenckov pa kakcev... zdrava mera dreka pa je kup zdravja :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 5:41:45
|
|
|
|
woma
|
Spet jaz. Tisto moje krvavenje je postala čist običajna M. 24.dan Nič mi ni jasno. 29.11 mi je O test pokazal +. Se pravi ovulacija je bila 30.11 ali 1.12. Očitno le ne drži, da m dobimo 14 dni po O. Drugi mesec v nove boje. Držim pesti za vse, ki še čakate +.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:29:39
|
|
|
|
Neli3
|
Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:30:24
|
|
|
|
mojamiška
|
woma držim pesti za naslednji mesec Evo tudi jaz ta mesec kvarim seznam očitno je moja migrena napovedovala , včeraj se je ulila. Nič mi ni blo jasno, nobenih posebnih znakov, vsak mesec je drugače Tolažim se, da je vsaj prišla na 32 dan, tko da danes grem še po krvomočnico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:31:19
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke in srečno do konca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:43:36
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarona Ah, kreganja mam doma dost, sam vedno je nekje en AMPAK ki se lahko zgodi. Tudi v N. In pol ko so otroc na svetu. Js npr nasima pustim da dasta v usta ma kar hocta....tud ce sta copate in cevlje lizale...pa zun vsak kamen v usta...vcas ni bil sam kamen ampak kej druzga :) sam ja, niti enkrat nism sla z eno k pediatru zarad bolezni.... vedno sam zarad cepljenja... pa bo starejsa cez 4 mesce 4 leta stara. Pa ne pozna dohtarja razn k jo cepi. Sosedje so pa kontra. Tamal pr 2 letih se v vozicku ker bognedej na tla da ne bo kej fasu. Pa skos bolan. Non stop. Pa ne recem da je bolan ker ne je vseh kmenckov pa kakcev... zdrava mera dreka pa je kup zdravja :) Kar se tega tiče, smo bili mi kot otroci isti, pa nam nič ne škodi, eni..pa so totalno preveč obsedeni s tem "kaj se sme in kaj ne"
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:47:15
|
|
|
|
katjesss
|
woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:48:45
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: woma Spet jaz. Tisto moje krvavenje je postala čist običajna M. 24.dan Nič mi ni jasno. 29.11 mi je O test pokazal +. Se pravi ovulacija je bila 30.11 ali 1.12. Očitno le ne drži, da m dobimo 14 dni po O. Drugi mesec v nove boje. Držim pesti za vse, ki še čakate +. teorija je eno, praksa je drugo mislim da je malo takšnih ki ima O točno 14 dni pred M, so odstopanja gor dol.. Samo a ni 14 dni pri tistih kao ki imajo M na 28 dni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:48:47
|
|
|
|
katjesss
|
woma in mojamiska zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej... Neli3 cestitke ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej???
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:50:25
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3 Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston! No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok uh pa kako skrit novico pred ostalimi?? Lep vikend vsem! OOO čestitke tole po 1nem letu je pa pomoje tudi nekaj najlepšega kar izveš pa srečno P.s. Kako skrit pred ostalimi je pa dobro vprašanje, z recepti na dan sploh decembra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 8:56:23
|
|
|
|
Sandyy
|
Zivjo punce... malo sem zmedena Ze 4 dni me spremlja rumenorjav izcedek ki se pojavi le na gatah... ker mi zamuja danes2 dni..sicer mam full redno in je zmeraj tocna... sem danes naredila test clearblue.. insecer je bil + ampak nisem prepricana da he bila crtica ampak samo zmazek. Test sem slikala. Bi mi lahko razlozile? Samo nevem kako naj objavim sliko da jo boste videle?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:02:29
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy Zivjo punce... malo sem zmedena Ze 4 dni me spremlja rumenorjav izcedek ki se pojavi le na gatah... ker mi zamuja danes2 dni..sicer mam full redno in je zmeraj tocna... sem danes naredila test clearblue.. insecer je bil + ampak nisem prepricana da he bila crtica ampak samo zmazek. Test sem slikala. Bi mi lahko razlozile? Samo nevem kako naj objavim sliko da jo boste videle? Daj raje naredi kakšen test kjer potrebuješ manjšo količino HCG-ja torej kakšen BABY CHECK mini ali kaj podobnega, da boš bolj sigurna. Moj nasvet.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:13:00
|
|
|
|
foxy_cat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165632 Nevem zakaj ne a lahko tole probas kliknt? Tega odpre..samo se tako slabo vidi, jaz osebno bi ponovila test s kakšnim kjer res rabiš malo HCG, clearblue če se ne motim ga rabi kar nekaj da lepo in pravilno pokaže..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:13:33
|
|
|
|
katjesss
|
To pa je odprlo...huh probaj res se kak test naredit...jaz tudi ne vem kako bi si to razlagala...se mas kak test doma??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:14:21
|
|
|
|
Sandyy
|
Ce ne bo bom ponovila.... bom naredila bc mini Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:14:52
|
|
|
|
mojamiška
|
Sandyy...meni to zgleda kot en zmazek,navpične četice jaz ne vidim. jaz bi test ponovila, ket tole meni izgleda kot da test ni ok. naj še katera pogleda, mogoče vidi kaj drugače. Koliko dni ti zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:15:15
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjesss To pa je odprlo...huh probaj res se kak test naredit...jaz tudi ne vem kako bi si to razlagala...se mas kak test doma?? Nimam.. ampak bom sla kupit in ponovila cez 2 dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:16:22
|
|
|
|
Sandyy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Sandyy...meni to zgleda kot en zmazek,navpične četice jaz ne vidim. jaz bi test ponovila, ket tole meni izgleda kot da test ni ok. naj še katera pogleda, mogoče vidi kaj drugače. Koliko dni ti zamuja? Kot sm povedla danes 2 dni... ampak me ze 4 dni spremlja rjavorumen izcedek. Mogoce katera ve kaj je to ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2015 12.12.2015 9:18:48
|
|
|
|
foxy_cat
|
Jooj punce jaz sem mela pa danes tako hecne sanje sanjala sem da me je tašča obtožila, da sem noseča, da čudno izgledam, da zakaj ji lažem ampak fora je bla, da jaz sploh nisem še vedela če sem ali ne joj joj..kam ta obsedenost že pelje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?