|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
11.12.2015 22:16:08   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Glej, jaz sem samo navedla, kar je rekla ta ginekologinja :)
Če se ti ljubi, poišči in poglej ;)

No saj sto ljudi - sto mnenj zato pa povprašam vas ki ste tukaj - kako je bilo pri vas glede hrane če ste to že dale čez user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.12.2015 22:35:14   
sarona
Amour.... mislm to si pa dala primerjavo...rdeca luc in gremo.... ce bi ti vedla kaj za vraga vse jes ne bi v N nc vec jedla. Moj namen je bil sam povedat, da lahko staknes ob normalnih jedeh in ce ti ni namenjen tud pr suhih salamah itd ne bos.
Ne pa me provocirat zdj z enimi ubijalskimi ker ce kdo(pa vrjetn se ktera) ve kako je zivet z zivljenjem na nitki in se ni za igrat,se lah kr med prve v vrsto postavm.

Sej tud pravjo da v N ne smes nc tezkega dvignit.... a po drug stran ti dvigovanje tezkih bremen ne skoduje...pa spet bos rekla da sm se igrala z zivljenjem ker sm dvogovala hci tezko 17kg vsak dan po 5x-na stol pa na pult in v avto,...

Ja zdrava pamet je neki, zdrava kmecka pamet pa neki druzga. Sm v porodnisnici taksne slisala kaj vse zenske ne jejo da so zbolele ker so sam zelenjavo zrle.

Ja, izogibajte se vsem kar pravijo, pa vam ostane sam domac kruh. Brez zamere sam tole mi je mal pritisk dvignl...

Povedala sm sam da men ni blo nc. Lah pa kaksna fase cist vsega boga. Mnenja lah izrazamo, zato me ne rabs tle primerjat s samomorilskim pohodom, se slabs, umorom ploda.

Valda se ne boste nosecke nazirale prepovedanih stvari... Js zase vem, da manj preberem kaj lahko in kaj ne, bolj zdrava sem.

Po pamet... pa lep vikend vsem in upam na pluske!!!!

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.12.2015 22:53:55   
foxy_cat
Punce ne se prepirat. Nisem želela,da se katero tukaj obsoja. Vsaka ima svoje mnenje,jaz bom imela pa še čisto tretjega.

user posted image user posted image hvala obema za odgovore.

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.12.2015 23:05:29   
sarona
Ah, kreganja mam doma dost, sam vedno je nekje en AMPAK ki se lahko zgodi. Tudi v N. In pol ko so otroc na svetu. Js npr nasima pustim da dasta v usta ma kar hocta....tud ce sta copate in cevlje lizale...pa zun vsak kamen v usta...vcas ni bil sam kamen ampak kej druzga :) sam ja, niti enkrat nism sla z eno k pediatru zarad bolezni.... vedno sam zarad cepljenja... pa bo starejsa cez 4 mesce 4 leta stara. Pa ne pozna dohtarja razn k jo cepi. Sosedje so pa kontra. Tamal pr 2 letih se v vozicku ker bognedej na tla da ne bo kej fasu. Pa skos bolan. Non stop. Pa ne recem da je bolan ker ne je vseh kmenckov pa kakcev... zdrava mera dreka pa je kup zdravja :)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.12.2015 5:41:45   
woma
Spet jaz.
Tisto moje krvavenje je postala čist običajna M. 24.dan user posted image
Nič mi ni jasno. 29.11 mi je O test pokazal +. Se pravi ovulacija je bila 30.11 ali 1.12. Očitno le ne drži, da m dobimo 14 dni po O.
Drugi mesec v nove boje. Držim pesti za vse, ki še čakate +.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.12.2015 8:29:39   
Neli3
Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala user posted image user posted image
Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston!
No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok user posted image uh pa kako skrit novico pred ostalimi??
Lep vikend vsem!

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.12.2015 8:30:24   
mojamiška
womauser posted image  držim pesti za naslednji mesec

Evo tudi jaz ta mesec kvarim seznamuser posted image  očitno je moja migrena napovedovala user posted image , včeraj se je ulila. Nič mi ni blo jasno, nobenih posebnih znakov, vsak mesec je drugačeuser posted image  Tolažim se, da je vsaj prišla na 32 dan, tko da danes grem še po krvomočnico.

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.12.2015 8:31:19   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Jeeeeee danes je pa najsrecnejsi dan! Po skoraj enem letu zagledala user posted image user posted image
Ocitno je december pravi mesec! Se mi je zdelo, da moje joskice ne rastejo zastonj. Ocitno je manjkal samo Dabroston!
No sedaj pa samo se upam, da bo vse ok user posted image uh pa kako skrit novico pred ostalimi??
Lep vikend vsem!

user posted image user posted image user posted image wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitke in srečno do koncauser posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.12.2015 8:43:36   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

Ah, kreganja mam doma dost, sam vedno je nekje en AMPAK ki se lahko zgodi. Tudi v N. In pol ko so otroc na svetu. Js npr nasima pustim da dasta v usta ma kar hocta....tud ce sta copate in cevlje lizale...pa zun vsak kamen v usta...vcas ni bil sam kamen ampak kej druzga :) sam ja, niti enkrat nism sla z eno k pediatru zarad bolezni.... vedno sam zarad cepljenja... pa bo starejsa cez 4 mesce 4 leta stara. Pa ne pozna dohtarja razn k jo cepi. Sosedje so pa kontra. Tamal pr 2 letih se v vozicku ker bognedej na tla da ne bo kej fasu. Pa skos bolan. Non stop. Pa ne recem da je bolan ker ne je vseh kmenckov pa kakcev... zdrava mera dreka pa je kup zdravja :)

Kar se tega tiče, smo bili mi kot otroci isti, pa nam nič ne škodi, eni..pa so totalno preveč obsedeni s tem "kaj se sme in kaj ne" user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.12.2015 8:47:15   
katjesss
woma in mojamiska user posted image user posted image user posted image zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej...

Neli3 cestitke user posted image ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.12.2015 8:48:45   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: woma

Spet jaz.
Tisto moje krvavenje je postala čist običajna M. 24.dan user posted image
Nič mi ni jasno. 29.11 mi je O test pokazal +. Se pravi ovulacija je bila 30.11 ali 1.12. Očitno le ne drži, da m dobimo 14 dni po O.
Drugi mesec v nove boje. Držim pesti za vse, ki še čakate +.

user posted image teorija je eno, praksa je drugo mislim da je malo takšnih ki ima O točno 14 dni pred M, so odstopanja gor dol.. Samo a ni 14 dni pri tistih kao ki imajo M na 28 dni?

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.12.2015 8:48:47   
katjesss
woma in mojamiska user posted image user posted image user posted image zal mi je za vaju...hja ni druge pozitivno gledat naprej...

Neli3 cestitke user posted image ..ja kdaj si pa ti ze test delala...kolko dni prej??? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.12.2015 8:50:25   
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: Neli3

Lep vikend vsem!

OOO čestitke user posted image user posted image tole po 1nem letu je pa pomoje tudi nekaj najlepšega kar izveš user posted image pa srečno user posted image

P.s. Kako skrit pred ostalimi je pa dobro vprašanje, z recepti na dan sploh decembra user posted image user posted image

(odgovor članu Neli3)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.12.2015 8:56:23   
Sandyy
Zivjo punce... malo sem zmedena user posted image
Ze 4 dni me spremlja rumenorjav izcedek ki se pojavi le na gatah... ker mi user posted image zamuja danes2 dni..sicer mam full redno in je zmeraj tocna... sem danes naredila test clearblue.. insecer je bil + ampak nisem prepricana da he bila crtica ampak samo zmazek. Test sem slikala.
Bi mi lahko razlozile?
Samo nevem kako naj objavim sliko da jo boste videle?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.12.2015 9:02:29   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Sandyy

Zivjo punce... malo sem zmedena user posted image
Ze 4 dni me spremlja rumenorjav izcedek ki se pojavi le na gatah... ker mi user posted image zamuja danes2 dni..sicer mam full redno in je zmeraj tocna... sem danes naredila test clearblue.. insecer je bil + ampak nisem prepricana da he bila crtica ampak samo zmazek. Test sem slikala.
Bi mi lahko razlozile?
Samo nevem kako naj objavim sliko da jo boste videle?

Daj raje naredi kakšen test kjer potrebuješ manjšo količino HCG-ja torej kakšen BABY CHECK mini ali kaj podobnega, da boš bolj sigurna. Moj nasvet.

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.12.2015 9:04:04   
Sandyy
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17962&hash=

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.12.2015 9:05:09   
foxy_cat

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album1&ID=17962&hash=

Nič ne odpre :(

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.12.2015 9:07:39   
Sandyy
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165632
Nevem zakaj ne a lahko tole probas kliknt?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.12.2015 9:13:00   
foxy_cat

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165632
Nevem zakaj ne a lahko tole probas kliknt?

Tega odpre..samo se tako slabo vidi, jaz osebno bi ponovila test s kakšnim kjer res rabiš malo HCG, clearblue če se ne motim ga rabi kar nekaj da lepo in pravilno pokaže..user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.12.2015 9:13:33   
katjesss
To pa je odprlo...huh probaj res se kak test naredit...jaz tudi ne vem kako bi si to razlagala...se mas kak test doma??

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.12.2015 9:14:21   
Sandyy
Ce ne bo user posted image bom ponovila.... bom naredila bc mini
Hvala

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.12.2015 9:14:52   
mojamiška
Sandyy...meni to zgleda kot en zmazek,navpične četice jaz ne vidim. jaz bi test ponovila, ket tole meni izgleda kot da test ni ok. naj še katera pogleda, mogoče vidi kaj drugače. Koliko dni ti zamuja?

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.12.2015 9:15:15   
Sandyy

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

To pa je odprlo...huh probaj res se kak test naredit...jaz tudi ne vem kako bi si to razlagala...se mas kak test doma??

Nimam.. ampak bom sla kupit in ponovila cez 2 dni

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.12.2015 9:16:22   
Sandyy

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Sandyy...meni to zgleda kot en zmazek,navpične četice jaz ne vidim. jaz bi test ponovila, ket tole meni izgleda kot da test ni ok. naj še katera pogleda, mogoče vidi kaj drugače. Koliko dni ti zamuja?

Kot sm povedla danes 2 dni... ampak me ze 4 dni spremlja rjavorumen izcedek. Mogoce katera ve kaj je to ?

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.12.2015 9:18:48   
foxy_cat
Jooj punce jaz sem mela pa danes tako hecne sanje user posted image user posted image user posted image sanjala sem da me je tašča obtožila, da sem noseča, da čudno izgledam, da zakaj ji lažem user posted image user posted image user posted image ampak fora je bla, da jaz sploh nisem še vedela če sem ali ne user posted image user posted image user posted image joj joj..kam ta obsedenost že pelje user posted image

(odgovor članu Sandyy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?