|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2015
11.12.2015 14:06:29   
Janchek81
Kaj je to dons punce, nbene na spregled user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 901
11.12.2015 14:13:39   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Samo midve drživa temo po konci user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 902
11.12.2015 14:15:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Tok sodelujeva, da bi nama lahko Ringarajin Božiček prnesu lepo darilo ( plusek na testu ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 903
11.12.2015 14:23:06   
foxy_cat

Tok sodelujeva, da bi nama lahko Ringarajin Božiček prnesu lepo darilo ( plusek na testu ) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image to bi pa bilo nekaj hehe..

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 904
11.12.2015 14:33:45   
mojamiška
ku-ku...

delam k konj danes....dobr,d a je petek, sam kaj k delam še jutruser posted image user posted image user posted image

a ja a js tut dobim darilo prosiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

< Sporočilo je popravil mojamiška -- 11.12.2015 14:34:16 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 905
11.12.2015 14:47:07   
mojamiška
a zdej vs pa ni nikjer k je treba darilo delituser posted image user posted image user posted image  joke joke

ja nč grem pa še mal delat...

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 906
11.12.2015 15:08:35   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

ku-ku...

delam k konj danes....dobr,d a je petek, sam kaj k delam še jutruser posted image user posted image user posted image

Nemoreš dobit če ne držiš teme po konci user posted image user posted image razen če boš koga podkupila hihihi....

Neposredna povezava do sporočila: 907
11.12.2015 15:12:44   
Amour
A je Mana naredila se enkrat test? :)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 908
11.12.2015 15:14:47   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

A je Mana naredila se enkrat test? :)

Tudi nje ni nikjer.. vse ste potuhnile danes :)

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 909
11.12.2015 15:21:10   
mojamiška

ku-ku...

Nemoreš dobit če ne držiš teme po konci user posted image user posted image razen če boš koga podkupila hihihi....

pa nemorm vsak danuser posted image  mal morm pa tut delat čeporu je petek, me nben ne prašauser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 910
11.12.2015 15:26:39   
foxy_cat
mojamiška
pa še petka bo kmalu konec user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 911
11.12.2015 15:29:23   
mojamiška

mojamiška

ja sam mene čaka še sobota, sicer sam pol šihta ampak vseen, cel dan mi podreuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.12.2015 15:35:59   
foxy_cat

mojamiška

ja sam mene čaka še sobota, sicer sam pol šihta ampak vseen, cel dan mi podreuser posted image

Ah.. ne meni "jamrat" ko nimam službe, jaz bi z veseljem delala tudi v soboto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
11.12.2015 15:39:35   
mojamiška

mojamiška

Ah.. ne meni "jamrat" ko nimam službe, jaz bi z veseljem delala tudi v soboto user posted image

Tudi jaz, še nedeljo, če bi bla plačana...tko pa....

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.12.2015 18:30:19   
Katriss
Punce, preberite to user posted image user posted image http://www.radio-banovina.hr/11-12-najplodniji-je-dan-u-godini-i-kao-stvoren-za-seks/

Neposredna povezava do sporočila: 915
11.12.2015 19:41:03   
madjanca
ehh danes je tak težek dan. in jutri me čaka še en... trenutno niso ravno moji dnevi. sedaj pa ne vem, a je luna, al je PMS ali pa (najbolj upam) nosečnost user posted image

samo, dokler bom pod takim stresom, se itak nebi dobro končala... buahh komi čakam jutri zvečer, da gremo malo s prijatelji na odklop!

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.12.2015 20:08:09   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Katriss

Punce, preberite to user posted image user posted image http://www.radio-banovina.hr/11-12-najplodniji-je-dan-u-godini-i-kao-stvoren-za-seks/

Midva sva že ha-ha..a potem je to to?user posted image Midva se lih tko meniva danes,kot da je ta mesec že ratalo user posted image mene pa bol skrbi kaj do tkt lahko sploh jem? Pač punce kakšno mnenje imate o suhih salamah in podobnih zadevah?

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.12.2015 20:31:34   
sarona
Glede hrane: js sm vedno vse jedla...sam poleti se nisem nalivala z bezgovim sokom ker res ni v redu ampak drgac se nisem nazaj drzala... nisem pretiravala ampak normalno jedla...tud plesnive sire...salame...nikol nobenih tezav.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.12.2015 20:41:18   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: sarona

Glede hrane: js sm vedno vse jedla...sam poleti se nisem nalivala z bezgovim sokom ker res ni v redu ampak drgac se nisem nazaj drzala... nisem pretiravala ampak normalno jedla...tud plesnive sire...salame...nikol nobenih tezav.

Pišejo svašta zato me pa zanimajo sploh izkušnje tistih,ki so to že dale čez..user posted image

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.12.2015 21:00:28   
sarona
Ja pisejo res svasta... user posted image en let ne smes tega, drug let lih to priporocajo. Js mislm da ce je v mejah normale pa ce ni lih od nepreverjenga kmeta salama al ppa kej...vse je dons kr dost termicno obdelano... tud biftek sm jedla. Pac sam kos ali dva... je pa tko: ce se slucajno kej zakomplicira takoj hrana kriva...sam moje osebno mnenje je, da bi se zalomilo tud ce tega neb jedle...ok drugo je salmonela k res od hrane dobis...al pa macja bolezen :) to pa sam ne prevec polulanih solat jest pa bo :)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.12.2015 21:19:56   
Amour
Pri surovih mesninah, četudi so sušene, in mlečnih (nepasteriziranih) izdelkih je večja možnost okužbe z listerijo, ki se v primeru okužbe pri nosečnici v visokem odstotku konča s smrtjo ploda. Toksoplazmozo lahko staknemo s surovim, neobdelanim mesom. Lahko so enake posledicce za plod, kot pri listeriji. Salmonela - v jedeh s surovimi jajci (sladice, sladoledi, omake,...). Nobena reč ni tako pogosta, da bi se vsakodnevno srečevali z njo. A žal se tudi v Sloveniji še srečamo z marskikatero od njih.

Glede na to, da je listerija patogena bakterija in da jo kljub sodobnim proizvodnih tehnologijam zaradi slabe higienske prakse najdemo tudi v izdelkih, ki naj bi bili neoporečni, res ne vidim razloga, zakaj bi tvegali pri izdelkih, ki so že po defaultu nevarni. Listerijo so npr. pred leti v Sloveniji odkrili pri več mlekomatih. Pa naj bi bilo mleko pasterizirano v njih.

Nekaj je zdrava pamet, nekaj pa je zavedanje, kje in kaj je tista nevarnost, na katero nas opozarjajo. Če bi se nosečnice pogovarjale malo več s kakšnimi živilskimi tehnologi, bi bilo tudi malo manj odgovorov v stilu "meni ni bilo nič". Hvala bogu, da ti ni bilo nič, a to je ravno tako, kot bi rekla: OK, rdeča luč je na semaforju, bom vseeno zapeljala čez križišče. Možnost je, da preživiš, možnost je, da ne. A četudi je možnost, da preživiš, zakaj bi tvegala, če lahko počakaš?

Punce, vseeno pri določenih stvareh malo preštudirajte stvari. Nekatere bakterije so nevarne že za zdravega odraslega človeka, če imamo smolo, da nabašemo nanje, zakaj bi tvegale v nosečnosti?

Sicer pa, vsaka po svoji pameti. Vem, da bom pojedla kako žlico meda, popila bezgov, ne pripravite pa me, da bi jedla kar koli zgoraj naštetega surovega, pa sem velika ljubiteljica tatarcev, sushija, francoskih sirov, ...

< Sporočilo je popravil Amour -- 11.12.2015 21:23:47 >

(odgovor članu sarona)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.12.2015 21:32:07   
foxy_cat
Amour..tole z medom me je zmotilo? Midva ne uporabljava sladkorja-samo med,a to zna bit težava?

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.12.2015 21:36:07   
Amour
Mislim, da sem v temi z bodočimi nosečkami objavila link do oddaje o nosečnosti, ki je bila na rtvslo, tam okoli 18., 19. 11. in je bila v njej gostja ena ginekologinja, ki je med drugim omenila, da naj bi se tudi medu izogibali, ker lahko vsebuje nekatere škodljive spore, ki niso občutljive niti na visoko T.

user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.12.2015 21:51:49   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Mislim, da sem v temi z bodočimi nosečkami objavila link do oddaje o nosečnosti, ki je bila na rtvslo, tam okoli 18., 19. 11. in je bila v njej gostja ena ginekologinja, ki je med drugim omenila, da naj bi se tudi medu izogibali, ker lahko vsebuje nekatere škodljive spore, ki niso občutljive niti na visoko T.

user posted image

Kakor jaz vem je med problematičen le pri dojenčkih in ne pri nosečkah.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.12.2015 21:54:10   
Amour
Glej, jaz sem samo navedla, kar je rekla ta ginekologinja :)
Če se ti ljubi, poišči in poglej ;)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?