Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Peteeeek je končnooooo woma...jaz tudi mislim, da je vgnezditvena, navijam Evo še ena, ki je imela včeraj migremo sem mislila, da me bo pobralo. Nalgesin 550 je prijel za slabo uro sam tok, da sem zdržala do prihoda dragija. Potem ni blo od mene nič. Bolel me je želodec, blo mi je slabo, a nisem mogla bruhat. Dans sem taka kot bi cel teden krokala Moj je zrihtu kosilo, tamalo.... Zdej al je to kriv mlaj al se mi bo pa ulila, bomo vidli. No, mi smo dons tud taki prekrokani, ker je tamala celo noč nabijala s kašljom kok je bla boga no .. sploh se ji ni umirilo .. moj je mel tud neznosno migreno včeraj, zanimivo, da jaz niti ne, sem čutila,d a me hoče bolet, ampak ni blo hudo, isto dons zjutrej, kokr da me neki hoče bolet, pa je popustilo zdej ... čeprav sem pa utrujena da ... bi šla samo domov spat Js v takem primeru dam calpol, da se vsaj naspi. Ni to velikokrat, tam cca 2x/zimo, če je tkole res kriza. Ker pri nas se začne tko, ko se uleže, dokler je pokonc ni tko hudo. Zgleda tale mlaj vpliva full, tamala je tko tečna ustala...bo še pestro pomoje dans NO, jaz sem ji dala Apisirup, Calpola ji ne dajem za kašelj ... dons bom pa tist naraven sirup nardila iz lovorjevih listov in cukra k je za suh kašelj,.... tko, da upam, da bo dons noč bolj mirna ... Aja, pr nam je bla pa vseen ful dobre volje tamala, pa se je hecala in tko ... kako različno vpliva na otroke ane ... pr nam jebolj problem polna luna .... ufff takrt je pa res tečna ...
|