|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2016
7.12.2015 15:50:31   
~pikapoka~
vsem puncam pošiljam en velik user posted image
Lanika tebi pa čestitam še enkrat user posted image res lepo darilo!
Je bilo toliko slabih novic, da sem se iz strahu kar malo odmaknila od foruma...Sem pa dobila datum za nuhalno, ampak šele 6.1., takrat bom že polnih 12 tednov. Sem upala, da bo vsaj pred novim letom, bi bila lepa novička, ampak bomo kar počakali. Bodo pa potem zvedeli user posted image Se vam že kaj poznajo bušiji?? Meni se že kar, zdaj sem noseča 8tednov. Na srečo imam nekaj zalog kg še od prej, tako da nihče ne posumi user posted image
Sem pa danes že cel dan v postelji, sem nekaj zbolela. Tudi bruhala, se tolažim, da je še kakšen virus zraven in da to ni znak, da se je začelo kakšno obdobje bruhanja user posted image

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.12.2015 17:09:25   
Anonimen
Lanika juuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image ful ful fuuuul vesela zate! in vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image

mene je po tem Dabrostonu, na katerem sem pristala po rjavem izcedku, kar mal zvilo.... slabo, bruham, ni da ni. ampak po vikendu, ko sem se počutla ko pofuran deževnik na avtocesti, je bil danes mega energijski dan, polna sem moči in kr skos bi neki počela. in samo enkrat čez dan sem šla spat user posted image z mojim grema zvečer na predstavo (Slovenska literatura od A do Ž) in že komi čakam. user posted image jutri mam kontrolo pri svoji G zarad rjavega izcedka (upam, da ne bom pozabla poklicat, kar je precej možno user posted image ). upam, da bo vse ok. danes napolnili 9 tednov in jutri štartam v 10! user posted image user posted image

(odgovor članu ~pikapoka~)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
7.12.2015 17:13:54   
Ayla.F
čestitam Lanika007!!! user posted image user posted image user posted image bom takoj z veseljem popravila seznam user posted image kdaj ze imas PDP?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.12.2015 19:54:36   
Amour
Lanika user posted image user posted image , vesela za vas, res user posted image

Jaz tudi že počasi odštevam do nuhalne, še 14 dni user posted image , predvsem bodoči očka se tudi že veseli, ker na prvem pregledu ni smel biti prisoten.
Ta teden bom dala kri za dvojni hormonski test, čeprav sem že skoraj 100%, da bom šla na amniocentezo. G mi je rekla, da naj ne hodim na hormonski test, če bom šla na amnio, ker ipak stane 42 eur in je to skupaj z nuhalno malo čez 100 eur, pa ... jih bom preživela user posted image . Morda pa na amnio ne bom šla, če bodo rezultati res hudo dobri user posted image

Še kar mi je slabo, pravzaprav čedalje bolj, pa sem mislila, da bo šlo počasi na bolje (sem 9t 3/7). Sicer funkcioniram relativno normalno, pridejo pa momenti, ko bi se najraje zavlekla v posteljo kot kup nesreče in se smilila sami sebi user posted image . Tudi v službi imamo do konca leta čedalje bolj kaotično, ampak so malce popustljivi do mene, ker sem jim povedala za nosečnost in ker sem tudi rekla, da na bolniško ne bom šla, če ne bo nujno potrebno (smo kar velik kolektiv in imamo trenutno praktično večino nosečk na bolniških).

Počasi me začenja skrbeti, kaj bom naredila z oblačili, ker sem že po naravi bajsi user posted image in me skrbi, kje bom dobila hlače. Zgornji deli me ne skrbijo, skrbijo me spodnji deli. Zaenkrat svoje hlače še vse BP nosim, ampak se bojim, da se bom nekega dne zbudila in ne bom mogla več ničesar zapeti user posted image .

Ve že kaj razmišljate o tem?

(odgovor članu Ayla.F)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.12.2015 8:55:26   
alch.
Evo me iz pregleda:) še vedno se ne vidi preko trebušnega UZ, tako da smo spet špejali preko vaginalnega. Srček dela 193/min, velik je 2cm, rokice in nogice so vidne in tudi premika se :)))) izvidi za enkrat ok, toxa negativna.
NS (23.12) po mnenju zdravnice prehitro, pravi da bi morala biti vsaj en teden kasneje, da se boljše in lepše vidi, pa tudi prvi teden v januarju nebi bil tako slab:) Sva danes to urejala, in se prenaročila v Litijo. Nov datum NS 5.1. , ponovni pregled pri ginekologinji pa 6.1. :)

Lanika007user posted image user posted image prav solzne oči sem dobila (od veselja),ko sem prebrala, da je vse ok!!! Sem zelo vesela zate! In ja, čudeži se dogajajo, samo verjeti je treba vanje in pa seveda ustrajati!:))) user posted image

(odgovor članu LILI/NIK)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.12.2015 11:57:06   
ribica43
alch. midve sva pa dokaj usklajeni. user posted image Pregled sem imela 3.12 in je bil naš sonček velik 2cm (8t 4d), ampak so mi šele na tem pregledu vzeli kri in vodo. Tako, da mi povedo na naslednjem pregledu kako in kaj. Naslednji pregled 7.1.16. NS bom imela pa 30.12.15 user posted image

Popoldan sem pa taaaaaako utrujena, da se samo po kavču valjamuser posted image in nič ne migam....

Tudi jaz sem vesela za Laniko007! Že tako je preveč slabih novic.

(odgovor članu alch.)
Neposredna povezava do sporočila: 306
8.12.2015 12:00:09   
ulaah7
Se tukaj napisem da vidim ce je imela kaksna probleme s tem.
Vceraj sem opazila rjav izcedek in sem sla v bolnico. Imam hematom velik 7mm. Je rekla G naj bi to mogoce se malo steklo in to naj bi naceloma bilo to. Lahko pa zacnem tudi vec krvavet?
Z otrocickom je vse vredu zaenkrat. Srcek bije, raste, se premika..:)
V 7t5d je velik 17,5mm. Nevem malo me je strah nadaljevanja ce lahko to skoduje otrocicku.
Cez en teden imam spet kontrolo, do takrat pa bolniska.

(odgovor članu ribica43)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.12.2015 12:01:29   
Lanika007
Joj punce, KRASNE STE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala za vse spodbudne besede, čestitke in da ste držale pesti zame. Jaz zdaj držim pesti, da vse skupaj dobimo zdrave otročke in da nas nobena več ne zapusti!
P.s.: Dajte me kar vse tikat, sem še zelooo mlada user posted image

LILI/NIK hvala, hvala, hvala! user posted image Upam, da sta tudi ti in tvoj fižolček v redu glede na težave in skrbi, ki si jih imela!

~pikapoka~, hvala! Te popolnoma razumem, ker sem se tudi jaz prestrašila ob vseh slabih novicah, potem pa še meni ni nič kaj dobro kazalo. A midva se očitno ne predava kar tako user posted image . Upam, da te slabosti čim prej minejo, poskusi več krat na dan jesti po malo (meni je to gin svetoval), saj se v nosečnosti prebava spremeni in telo določeno hrano lažje ali težje prebavlja. Če bruhaš pij veliko tekočine - pravijo, da je najboljši doma skuhan kompot. Pač, po želji daš OLUPLJENO! sadje v en lonec, zaliješ z veliko vode in kuhaš dokler se sadje ne zmehča. Jaz osebno ne sladkam, ker so mi jabolke pa hruške že same po sebi zelo sladke. Pomaga pri slabosti in je bolj zdravo od sokov ali čajev.

Hvala Anonimna user posted image - meni je po Dabrostonu bilo zelo slabo v prejšnji nosečnosti, zato mi je gin tokrat predpisal Utrogestan. Je popolnoma enaka stvar, le da so mehke kapsule, ki si jih vstavljaš vaginalno. Ni prijetno, a meni je veliko lažje, saj mi ni slabo. Lahko svojega gin povprašaš po njih. Hvala Ayla F. - PDP imam 29.7., hvala Amour in hvala alch. jaz sem jokala kot dež user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, glede rjavih izcedkov sem po učerajšnjem pogovoru z gin ugotovila, da je potrebno VELIKO POČITKA! Izcedek se pojavlja iz različnih vzrokov, ampak mi je gin pojasnil, da čisto v vsakem primeru svetujejo počitek, počitek in počitek, izcedek pa se umiri (jaz sem cel vikend ležala in danes imam res čisto ko grem na wc).

(odgovor članu alch.)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.12.2015 12:08:49   
Lanika007
Hvala ribica43, upajmo da ne bo več slabih novic od nobene izmed nas!user posted image

ulaah7
, že če pišem ti lahko povem, da je moja prijateljica imela ravno tako hematom, čeprav je zaradi močnih krvavitev bila prepričana, da ima splav. Na koncu je bilo vse ok, tako da ne skrbi. Če ti je tvoja gin rekla, da je z otročkom vse ok, potem ne skrbi. Kaj bo jutri nihče izmed nas ne more vedet, ampak dokler je vse BP, nima smisla, da se živciraš, saj ti ne pomaga prav nič user posted image . Če boš pa močneje zakrvavela pa kar pojdi na urgenco. Jaz vedno pravim, da grem raje za brezveze in me pošljejo domov, kot da bi bilo kaj narobe in bi čakala.
Mogoče se le malo bolj čuvaj in več miruj/počivaj, sploh če si dobila bolniško. Vem, da je težko, ampak boš videla, da bo vse v redu user posted image držim pesti!

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.12.2015 20:20:40   
Planika27
dOBER VEČER....beremm kako ste že v večini imele preglede...jaz pa komaj čakam ponedeljek :) ko imam prvi pregled. Predviden PDP je 29.7.2016 :D zankrat je počutje ok. sicer mi je na trenutke zelo slabo, pa spala bi cel dan, če bi le lahko.

Neposredna povezava do sporočila: 310
8.12.2015 21:07:38   
Anonimen
Hej
Joj Lanika! Ful ampak ful sem vesela zate! PA res vse najnajboljše za tvoj rojstni dan user posted image Suuupeeeeeruser posted image

Planika, jaz ga imam šele čez 14dni :) Pa isti PDP kot ti :) Pa Lanika tudi, kajne?

Meni res neprestano slabi, kak dan sicer manj, počivala bi itak skoz, pa je pri enem energije polnem dvoletniku to malce težko user posted image

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
8.12.2015 21:37:30   
itsLina
Danes sem imela prvi pregled. Očitno je do zanositve prišlo kasneje, kot sem predvidevala, tako da imam Pdp popravljen na 14. 7. :) Sicer pa brez posebnosti, slabosti nimam, le počasnejšo prebavo in lakoto na par ur, kar mi je moteče ravno ob večerih, ko sicer nikoli nisem jedla.

Naročila sem se tudi na nuhalno, in sicer 30. dec. Partner bolj komaj čaka, kot jaz. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.12.2015 22:24:35   
Planika27
Anonimna user posted image :)
tudi jaz imam dvoletnico doma ;) tako, da vem kako ti je...dopoldan v sluzbi, popoldne doma, zvečer samo padem v posteljo...no izjemoma danes, ko mi postane slabo kak se vležem. user posted image

(odgovor članu itsLina)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.12.2015 22:44:42   
Lanika007
Anonimna user posted image hvala hvala hvala! user posted image
Ja, jaz imam zaenkrat 29.7., ampak pričakujem, da mi bo gin sproti spremenil na kasnejši datum, ker je moj fižolček glede na 7t še zelo zelo majhen. Bomo videli user posted image
Sicer pa jaz prespim polovico dneva po obrokih, utrujena sem ves čas, da ne govorim o tem kako mi razbija srce čim naredim 2 koraka po stanovanju. Ah, bo že minilo.
Kako pa kaj dojke, punce? Mene bolijo za umret in vsak dan večje so...nosim športne nedrčke, ker jih v navadne sploh ne spravim več user posted image
Imam pa naslednji konkretni pregled 21.12. (vmes sem jih imela že 4 zaradi težav) in srčno upam, da se bo že kaj boljše videlo in da bodo prazniki res nepozabno lepi user posted image

(odgovor članu Planika27)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.12.2015 7:59:30   
gitisch
Ojla... :) sem vesela da nas je že toliko user posted image

v prejšnjem postu sem pozabila omenit, da imam nuhalno 5.1., takoj po praznikih.
Me pa zanima, če gre lahko takrat partner zraven ali ne... hvala za odg.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 315
9.12.2015 10:02:23   
Amour
Gitisch, najbolje, da vprasas svojega G. Pri meni je lahko partner zraven. Ceprav ne vem, ce se bo preko trebuha sploh kaj ze videlo. Trebuha se nimam nic, v casu nuhalne bom pa noseca dobrih 11 tednov.

Ah, prsi, Lanika, jaz sem modrcek zamenjala ze prvi teden, ko sem izvedela za nosecnost user posted image . Res da sem na Dabrostonu, ampak prsi me bolijo ze od zacetka in pridno rastejo. Dragemu je sicer to vsec, meni pa malo manj user posted image

(odgovor članu gitisch)
Neposredna povezava do sporočila: 316
9.12.2015 10:25:11   
čmrlj12
Zgleda bom js imela med zadnjimi 1.pregled, čez 13 dni, 22.12. (PDP 28.7.)...je pa res da nimam nobenih težav (tok tok po lesu). Slabo mi ni skoraj nič (parkrat sm se ponoči prebudila,ker me je nekaj slabilo,ampak vrjetno je to zaradi praznega želodca; pa trikrat se mi je malo obrnilo ko sm kaj zavohala - vonj imam res fejst izostren, ko lovski pes user posted image ). Me občasno še malo špikne v trebuhu,ampak nič drastičnega. V primerjavi z ostalimi, ki imate res veliko težav s krvavitvami, sem srečka brez tega (ponovno tok tok po lesu). Prsi so me že fuuul bolele, ni šans da bi se jih dotaknila, sedaj se je to umirilo. Imam pa grozno kožo, prov izbruh mozoljčkov po obrazu okoli ust...ima še katera te težave? Pa ponoči ne morem spat...že več dni zapored se zbujam okoli 3h in ne zaspim nazaj do jutra. Najprej sem mislila da je to zaradi prehlada, ki sm ga imela prejšnji teden (boleče žrelo, smrkanje, suh kašelj) ampak se nadaljuje...a je možno da mi hormoni tok nagajajo?Čez dan pa ne čutim nobene potrebe po popoldanskem počitku.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 317
9.12.2015 11:36:13   
gitisch
Amour, mislim, da se bo v 11. tednu na nuhalni že kar lepo videlo vse preko trebuha.
Jaz sem imela ža 1. pregled v začetku 9. tedna preko trebuha pa se je lepo videlo. Nuhalno pa imam v 13. tednu... upam da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 318
9.12.2015 11:36:15   
Lanika007
gitisch, mislim, da če vprašaš svojega gin ti bo najbolje znal povedati. Moj mož težko prenaša bolnišnice in nasploh kar je povezano z zdravniki, zato sem se odločila, da bo šel z mano notri na pregled šele, ko se bo na UZ videlo preko trebuha in ne več vaginalno (čeprav ne boli je kar grozno za videt). Sicer pa gre vedno z mano na pregled, ampak me pridno čaka v čakalnici user posted image
Vem pa, da ti po zakonu pri vsakem zdravstvenem pregledu (kakršnemu koli) pripada spremljevalec po tvoji želji. Sicer pa mislim, da ti gin ne bo rekel, da bodoči očka ne sme biti prisoten, saj je tudi on prispeval polovico, ane? user posted image

Amour jaz jemljem Utrogestan (enak učinek kot Dabroston, le da si jih vstavljaš vaginalno - jaz sem jih dobila, ker mi je prejšnjič bilo od Dabrostona ves čas slabo).
Jaz sem opazila bolj polne prsi in izbočene žile še preden sem naredila test nosečnosti, sicer bi verjetno še počakala user posted image . Zdaj pa je postalo prav neznosno, saj se mi zdi, da rastejo in rastejo in rastejo joooj! Ja, tudi mojemu možu je všeč, meni pa malo manj, sploh ko je treba spat in so mi kar v napoto. Povrh vsega pa sem še napihnjena (za trebušček je še prezgodaj), čeprav kdor me zelo dobro pozna bi že sedaj posumil, da se nekaj dogaja, saj naravno nimam prav nič trebuha user posted image

čmrlj12 tudi moj vonj je grozen. Voham čudnje vonjave, stvari ki sem jih prej imela rada, mi sedaj smrdijo, da bi kar bruhala. Ne prenašam parfumov, kakšnih močnejših začimb v hrani, pa tudi mesa sploh ne jem odkar sem noseča, ker ga zelo težko prebavljam in me potem še cel dan zvija in boli trebuh (ne glede katero meso je in kako je pripravljeno).
Sem pa tudi sama že od vsega začetka polna mozoljev. Imam jih predvsem veliko po licih, tudi takšnih, ki so zelo veliki, vneti in boleči že brez, da se jih dotaknem. Zelo mi pomaga, da si obraz večkrat na dan umijem z vodo (saj z rokami nosimo precej bacilov na obraz). Ličil ne uporabljam, da koža diha. Sem pa bolj bleda sedaj, to zagotovo.
Drugače pa tudi jaz ne spim ponoči, predvsem, ker sem navajena spati na trebuhu, zdaj pa ne morem več, ker me prsi bolijo in sem napihnjena. Veliko tudi hodim na wc, ker veliko pijem, sicer pa so to vse simptomi, ki bodo minili, ne skrbi. Ene prenašajo to lažje, ene bomo pa pač malo bolj potrpele user posted image

(odgovor članu čmrlj12)
Neposredna povezava do sporočila: 319
9.12.2015 12:22:02   
Tinna22
Zavidam vsem user posted image , ki se počutijo kot da nisouser posted image . V 9 tednu mi je nehalo biti slabo, 1 teden sem bila super, zdaj pa od nedelje dalje spet obup. Vceraj bruhala kot zmešana :/. Mesa videti ne morem. Vse kar je mesno mi takoj vzdviguje. Full utrujena, glava boli, večinoma sem na kavču. Edino kar mi pa res paše jesti, pa še tekočino dobim, je domač kuhan kompot (slive, hruske, jabolka).

Načeloma bi mi full pasal junk food, a to bi se pa nažirala :), samo sem tok dosledna, ker vem, da potem kg kar nenadoma skočijo (rezultat prve N).

Moja G pa ne pusti, da je partner na vsakem pregledu zraven. Lahko pri zgodnji morfologiji pri 12t in potem pri morfologiji v 22t.

Nuhalno in zgodnjo morfologijo imam 22. 12. Na nuhalno sem se naročila na Ptuj (dr.Lukman).

user posted image za vse nosečke, ki se jim je izteklo pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 320
9.12.2015 12:26:18   
Lanika007
Spet jaz user posted image

Mogoče bi katero zanimalo: Spodaj bom pripela razlago in povezavo na tematiko kaj je priporočljivo v nosečnosti.
Sama vam lahko povem, da sem tole naravno prehransko dopolnilo pila že prej nosečnostjo, saj se priporoča tudi v času poskušanja zanositve. Potem sem zanosila in sem nekako na tole kar pozabila. Kot vse veste, sem v strahu na najhujše žaradi težav pristala v bolnišnici. Ko sem naslednji dan prišla domov, sem takoj spet začela piti Atraktilis in naslednji dan sem imela ponoven UZ pregled, kjer se je čudežno pokazal utripajoči srček. Mogoče je le čudno naključje, a če pomaga, mi res ni težko tole 1x dnevno popiti user posted image
p.s.: Jaz sem ga kupila v Vita Natur, ena vrečka stane cca. 11€, ampak jo imam že od spomladi in je nisem porabila niti polovico, saj je dnevna količina le 1/2 čajne žličke. Najbolje si ga je vmešati v kakšen sok, saj ima zelo neprijeten okus.

"Pri ljudeh s šibko prebavo se bodo pozitivni učinki atraktilisa običajno pokazali hitro in učinkovito. Še posebej koristno je njegovo uživanje pri tistih, ki imajo težave z diarejo, napihnjenostjo, bruhanjem, bolečinami v želodcu in omedlevico.
Zelo znan pri pomoči ob preventivi izgube ploda v nosečnosti, saj naj bi dobro zadrževal plod v maternici. Priporoča se po ginekoloških operacijah. Na splošno znan za kakršnokoli zadržanje (mišic, vitaminov, mineralov, tekočin v telesu,…)." - https://www.vitanatur.si/trgovina/atraktilis/

"Atraktilis je učinkovit tudi pri odpravi zaprtja v poporodnem obdobju ali po ginekoloških operacijah, če se ga v razmerju 2:1 meša z rehmanijo. Pomaga lahko blažiti močno gibanje ploda med nosečnostjo." - https://www.vitanatur.si/novice/superzivila-v-nosecnosti/

Neposredna povezava do sporočila: 321
10.12.2015 6:12:48   
Ayla.F
J U L I J K E 2 0 1 6

3.7.2016
Tinna22 (1. pregled: 23.11.) (NS: 22.12.)

4.7.2016
je_ss (1. pregled: 23.11.)
šeena26 (1. pregled: 17.11., 2. pregled: 22.12.)
Ja_la (1. pregled: 2.12.) (NS: 21.12.)

7.7.2016
majska pikica (1. pregled: 12.11.) (2. pregled: 26.11.)

9.7.2016
Amour (1. pregled: 30.11.)
ribica43 (NS 30.12., nasl. pregl: 7.1. ).
*LubaBuba*

10.7.2016
Anonimen user posted image (1. pregled: 10.11.) (2. pregled: 24.11.) (NS: 19.12.)
Katrca13 (1. pregled: 10.12.) (NS: 23.12.)
dable (1. pregled: 1.12.)

13.7.2016
didi2016 (1. pregled: 16.12.)
LILI/NIK (1. pregled: 26.11.) (2. pregled: 21.12.) (NS: 29.12.)
rozapika (1. pregled: 18.11.)
gitisch (1. pregled: 4.12.) (NS: 5.1.)

14.7.2016
alch. (1. pregl: 12.11.) (2. pregl: 25.11.) (3. pregl: 7.12.) (NS: 5.1..) (4 pregl: 6.1.)
ulaah7 (1. pregled: 2.12.) (NS: 7.1.)
itsLina (1. pregled: 8.12.) (NS: 30.12.)

15.7.2016
Ayla.F (1. pregled: 9.12.) (2. pregled: 21.1.)

17.7.2016
elle30 (2. pregled: 3.12.)

18.7.2016
Naychi

19.7.2016
~pikapoka~ (1. pregled: 1.12.) (NS: 6.1.)

27.7.2016
Popotnica4715 (1. pregled: 16.12.)
Lanika007 (pregl: 21.12.)

28.7.2016
čmrlj12 (1. pregled: 22.12.)

29.7.2016
anonimna user posted image (1. pregled: 23.12.)
Planika27 (1. pregled: 14.12.)

30.7.2016
zoja16 (1. pregled: 4.1.)
Inja_

Julij
cukero
Nocecka23 (1. pregled: 7.12.)

user posted image Vanja R.user posted image
user posted image minime84user posted image
user posted image Costanzauser posted image
user posted image Anonimen user posted image user posted image
user posted image Pričakujem2015user posted image

(odgovor članu Ayla.F)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.12.2015 16:20:09   
Speluška
Olja, sem nova na tem forumu :) zanima me, če obstaja fb skupina julijke 2016, in kako se lahko včlanim? Hvala user posted image

(odgovor članu Ja_la)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.12.2015 16:32:09   
alch.
Lahko mi pošlješ zasebno sporočilo in te dodam:)

(odgovor članu Speluška)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.12.2015 18:05:06   
Ayla.F
No, pa je končno tudi za mano prvi pregled. Moram reči, da sem izjemno razočarana nad pregledom, očitno sem preveč pričakovala. UZ pregled čez trebuh!! je naredil v eni sekundi, toliko, da se je komaj dotaknil trebuha in glih da sem za sekundo vidla 'plodek' in srček in vse kar je rekel je bilo 'plod se vidi, utrip tudi'. To je bilo to. Mislim, wft, no!! Razočarana čist. Naj bi bila kao v 8. tednu, na slikici pa piše 8w5d+-6d.. a to pomeni, da je lahko 6 dni gor dol ocena? ker po moje je kr 6 dni gor, jaz mislim, da sem že 9 tednov in nekaj dni... sedaj se moram naročit na nuhalno.. kam čem se v Ljubljani naročit, da mi bo gine naklonil kako sekundo več kot ta moj osebni ginekolog in kakšno besedo več kot nič..??? ne mislim plačevat 70 eur za to, da me v petih minutah odtera iz ambulante!
slikice mi nihče ni ponudil, na koncu sem sama rekla, če jo lahko dobim in takoj so mi račun pod nos poturili... faaak, hvala lepa (itak sem pač plačala, kaj čem, na sliki se tko nč ne vidi, ampak naj bo)..
sedaj me čaka še laboratorij, kri in voda.. PDP mi je postavil na 15.7., nov datum kontrole pa 21.1... kaj čem sploh hodit, če me niti gledal ne bo, sam pisal bo spet neki v kartoteko na polno pa v materinsko knjižico, k ne znam ene stvari za njim prebrat. :S

(odgovor članu alch.)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?