alch.
|
Spet se javljam. :) Najprej - pregled so mi danes prestavili, tako da ga imam 7.12 in ne 8. (jeeej en dan prej :D). Pri nama uradno že kar nekaj ljudi ve.. najini starši, sestrične, tete in nekaj boljših prijateljic/prijateljev :) Počutim se sicer kar vredu, občasne blage slabosti, ampak bo za zdržat. Morem še mal svojga pohvalit, me ful razvaja, mogoče preveč :) Še celo sam je poklical za nuhalno in se vse dogovoril (NS imava 23.12). Sem pa zadnja dva dneva zeeeelo žalostna.. Mogoče se vam ne bo dalo brati ampak bom vseeno napisala, da se mal olajšam (čeprav ni to neka huda stvar, me je pa kar malce prizadela. No sicer sem študentka zadnjega letnika in sem zaradi ureditve prakse, za nosečnost morala povedati profesorici, ki to ureja. Na splošno imam z njo precej boljši odnos, bolj odprt, mogoče skoraj malenkost prijateljski, saj smo skupaj sodelovali v enem projektu. No in poleg mene je noseča še kolegica, PDP ima en mesec pred menoj. V času srednje šole sva bili najboljši prijateljici, potem pa skozi čas sicer ugotoviš da to ni to in se malce oddaljiš..Ker pa sva iz istega konca, se skupaj voziva in seveda tudi deliva tole srečo.. No in isti dan, kot sem profesorici zaupala da sem noseča in kako bi rada speljala prakso, je ona to zblebetala 20im sošolcem (ni povedala točno kdo, je pa povedala da sta v razredu 2 nosečki). Kar se mene tiče je presegla mejo dovoljenega. sploh ker sva ji povedali, da še nihče ne ve..No in seveda je sledilo spraševanje in zasliševanje ter ugibanje kdo bi to bil, ampak sva ostali tiho. No minila sta dva tedna in sedaj je prišel ven razpored za prakso, kjer je označeno da določene prakse pač ne bova opravljali. Seveda bi lahko posumili da sva po tem takem midve noseči, ampak nekako niso, ker je seznam po vpisnih številkah..lahko pa da so, ampak niso še na glas spregovorili.. No in ker se je ona 'ustrašla', da bi se šušljalo, je povedala eni drugi sošolki (ki pa je sicer soseda od njenega brata-zato da mu slučajno ne bi povedala, ker doma še ne vedo), da so verjetno že itak ugotovili da sva midve noseči ker je pač zunaj seznam in bla bla bla... In sedaj itak vsi vejo in se sprašujejo med seboj in čvekajo... in to me spravlja v obup..prav na živce mi gre... ko sem to zvedla sem bila jezna. ZELO. (saj je razumljivo kajne?) In ona se čudi ker sem jo skregala.. No in sedaj že dva dneva premlevam, zakaj mi je 'odvzela pravico' da svojo srečo z drugimi delim sama.. Res sem žalostna.. Sama sem želela povedati vsem.. seveda ko bo za to čas, saj je trenutno za tako množico kar prehitro, ampak ne, si je vzela to 'častno' vlogo in zblebetala... Naj povem še, da jaz za njo vem že od začetka, ampak nisem povedala nikomur..ona pa seveda kar lepo trosi mojo novico naprej... No sm se malo olajšala.. Vem da to ni tako huda stvar, ampak meni je.. Ma sploh ker sem še v kritičnih tednih in vse... oh ti presneti hormoni.. :)
|