Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:52:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Beat Mislim, da seks vsak dan ne vpliva na to, vsaj pri nama ni. V prvo sem zelo hitro zanosila, pa sva tudi vsak dan seksala. Super... In bravo, še ena k se ji da vsak dan Sm mislila da sva sam midva tko pubertetniško potrebna Sej bi pomoje vse vsak dan, če bi mel njihov lubi pač čas ... Sj se sprašujem kako bo zdj v decembru k bo moj delal od jutra do večera .. lahko, da bo pa tud ful zgonjen in bo vse splavalo po vodi ... na, že spet se sprašujem kako in kaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 12:14:20
|
|
|
|
Beat
|
Poznam tudi pare, ki se držijo tega, da seksajo na 2-3 dni, pa tudi ne uspe. Ne vem v čem je ključ do tega, da nekaterim uspe tako hitro drugim pa ne. Vem, da sem se v prvo zelo sekirala, kdaj bo, pa je bilo zelo hitro. Zdaj v drugo nisem niti približno tako zagrizena kdaj bo in to, pa se vseeno ne prime. Mogoče bi pa morala biti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 12:17:04
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Poznam tudi pare, ki se držijo tega, da seksajo na 2-3 dni, pa tudi ne uspe. Ne vem v čem je ključ do tega, da nekaterim uspe tako hitro drugim pa ne. Vem, da sem se v prvo zelo sekirala, kdaj bo, pa je bilo zelo hitro. Zdaj v drugo nisem niti približno tako zagrizena kdaj bo in to, pa se vseeno ne prime. Mogoče bi pa morala biti No jaz v prvo niti v drugo nisem bila tako zagrizena pa nama je uspelo zelo hitro, OK, pustmo zdj to, da je drug partner ane... Pa, če rečem, da sm v marcu bla čist neobremenjena, pa je takoj uspelo .... pomoje, da je res velik v glavi, razmišljanje o tem 'kdaj bo', 'a je uspelo tokrat' ... itd itd. Midva sva rekla zdej, da se bova vseeno držala, da bova poskusila na 2 dni, se mal bremzat, da ne bova vsak dan, vsaj do O ... pol pa lepo brez 'zadržkov' Pa probat glavo oz. misli mal dat na stran glede tega, pa da vidmo ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 12:18:45
|
|
|
|
Beat
|
Pri meni je zgleda ravno obratno, bolj kot se sekiram, prej je Jaz mislim, da pride, ko je namenjeno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 12:19:14
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Pri meni je zgleda ravno obratno, bolj kot se sekiram, prej je Jaz mislim, da pride, ko je namenjeno. Ooo to pa definitivno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 14:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje še vedno ni. Danes je že 32 dan od prejšnje...s testom pa kar odlašam. Nekako ga ne upam naredit, ker bom ful razočarana če ne bo . Še nikoli mi ni toliko zamujala ne da bi bila noseča. Beat a ti tudi še čakaš v novembru? Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 14:55:09
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moje še vedno ni. Danes je že 32 dan od prejšnje...s testom pa kar odlašam. Nekako ga ne upam naredit, ker bom ful razočarana če ne bo . Še nikoli mi ni toliko zamujala ne da bi bila noseča. Beat a ti tudi še čakaš v novembru? Anonimna Navijam, navijam, navijam ... če ti še ni tok zamujala je to to Dej da bo seznamček lepši ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 15:52:59
|
|
|
|
mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Moje še vedno ni. Danes je že 32 dan od prejšnje...s testom pa kar odlašam. Nekako ga ne upam naredit, ker bom ful razočarana če ne bo . Še nikoli mi ni toliko zamujala ne da bi bila noseča. Beat a ti tudi še čakaš v novembru? Anonimna pejt lulat, pejt lulat držim pesti, ma mora vsaj en plusek bit ta mesec no....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 19:00:52
|
|
|
|
Beat
|
Anonimna mislim, da si Jaz še čakam, ampak nimam upanja preveč, sem dobila mozolje in vse, tako da bo kar prišla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 21:09:18
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Anonimna mislim, da si drzim pesti Jaz še čakam, ampak nimam upanja preveč, sem dobila mozolje in vse, tako da bo kar prišla Jaz sem imela v prvi nosecnosti kozo kot pubertetnica.....tko da there is still hope
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 22:14:52
|
|
|
|
Beat
|
claud, dokler ni M, je upanje, čeprav vedno pred M dobim mozolje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 5:54:42
|
|
|
|
claud
|
Good morning ladys No zdj pa res mocno upam da bo ta mesec kej..... Spikanje v jajcnikih skoz prisotno in joski zrastl do te mere da sm pokasirala nekaj strij na novo In me full srbijo Tko da bom jezna ce so se naredile sam zarad gospe ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 5:56:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Good morning ladys No zdj pa res mocno upam da bo ta mesec kej..... Spikanje v jajcnikih skoz prisotno in joski zrastl do te mere da sm pokasirala nekaj strij na novo In me full srbijo Tko da bom jezna ce so se naredile sam zarad gospe ... Vazno je upanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 7:33:59
|
|
|
|
zoja16
|
Drage punce, jaz sem vas spremljala cel november - upala z vsemi in bila vsakič žalostna, ko ni ratalo. in tudi zdaj držim pesti za Anonimno in claud :) sama si pa nisem upala pisati, ker me je bilo preveč strah, da se mi želje, ko bi jih izgovorila, ne bi uresničile ... No, danes sem dobila poitiven test :) juhuhu! Bi pa samo še povedala en podatek, če kateri prav pride: za zanositev je treba imeti tipi topi ščitnico. to pomeni tsh okoli 1. so naredili eno študijo pri ženskah, ki so imele kao normalni tsh in niso mogle zanositi in so jim dali testno zdravila za hipotirozo. uspešnost je bila 70-odstotna! in tudi pri sebi sem opazila, da s tsh vrednostjo okoli 2 sploh nisem imela ovulacij, s tsh-jem okoli 1 pa sem zelo izrazito začutila ovulacijo in tudi brez težav zanosila. tako da če ta podatek še komu prav pride ... ;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 7:36:26
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 Drage punce, jaz sem vas spremljala cel november - upala z vsemi in bila vsakič žalostna, ko ni ratalo. in tudi zdaj držim pesti za Anonimno in claud :) sama si pa nisem upala pisati, ker me je bilo preveč strah, da se mi želje, ko bi jih izgovorila, ne bi uresničile ... No, danes sem dobila poitiven test :) juhuhu! Bi pa samo še povedala en podatek, če kateri prav pride: za zanositev je treba imeti tipi topi ščitnico. to pomeni tsh okoli 1. so naredili eno študijo pri ženskah, ki so imele kao normalni tsh in niso mogle zanositi in so jim dali testno zdravila za hipotirozo. uspešnost je bila 70-odstotna! in tudi pri sebi sem opazila, da s tsh vrednostjo okoli 2 sploh nisem imela ovulacij, s tsh-jem okoli 1 pa sem zelo izrazito začutila ovulacijo in tudi brez težav zanosila. tako da če ta podatek še komu prav pride ... ;) Čestitke ... ni vse povezano z ščitnico, ker .... ne vem pol zakaj nama ne uspe, ščitniški hormon imam pa super ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 9:15:55
|
|
|
|
madjanca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja16 Drage punce, jaz sem vas spremljala cel november - upala z vsemi in bila vsakič žalostna, ko ni ratalo. in tudi zdaj držim pesti za Anonimno in claud :) sama si pa nisem upala pisati, ker me je bilo preveč strah, da se mi želje, ko bi jih izgovorila, ne bi uresničile ... No, danes sem dobila poitiven test :) juhuhu! juhuhuuuu lepo nosečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 9:21:20
|
|
|
|
lizz
|
Cestitke Koncno ena!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 9:26:02
|
|
|
|
Beat
|
zoja16
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 9:30:43
|
|
|
|
mojamiška
|
zoja16 čestitke in srečno do konca končno en plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 9:39:21
|
|
|
|
Janchek81
|
Zakaj nas pa ene opazujejo, pa nočjo sodelovat Seznam je še vedno isti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 10:24:50
|
|
|
|
Beat
|
Meni je tudi žal, da te nisem dala na seznam prej zoja16, vsaj ena, ki bi ga polepšala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 10:26:07
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Meni je tudi žal, da te nisem dala na seznam prej zoja16, vsaj ena, ki bi ga polepšala Ja, pa sej se ni nič javljala, ona nas je samo prebirala Tiste, ki nas prebirate, dejte se pofočkat, pa gremo skupej v te boje Sej smo vedno vesele novih članic
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 11:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zoja16 čestitke Pri meni še vedno nič...ne ne . Ne vem kaj se dogaja tm spodaj. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 11:48:53
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zoja16 čestitke Pri meni še vedno nič...ne ne . Ne vem kaj se dogaja tm spodaj. Anonimna Pa si test delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 24.11.2015 12:45:38
|
|
|
|
Ashaya
|
Zoya16, Anonimna, držimo pesti!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kje živite?Lilitapri starših (
26%)
v lastnem stanovanju (
49%)
v tržno-najemniškem stanovanju (
11%)
v neprofitnem stanovanju (
4%)
drugo (
10%)
Število vseh glasov: 570Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!