|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo novembra 2015
22.11.2015 16:24:04   
lizz
Ta mesec je res slab kolko spremljam user posted image
Upajmo da nam mesec december prinese koncno pricakovane pluske.
Jaz sodelujem samo tukaj.. pa se to vmes samo.. je pa tudi kar zatisje. Mate mogoce kako skupino na fb?

(odgovor članu woma)
Neposredna povezava do sporočila: 451
23.11.2015 7:39:23   
Janchek81
Ja, ta mesec je porazen...čakamo samo še Anonimna user posted image če bo javila, da je nalulala plusek...
Upam, da bo december kej boljši mesec no, da bojo sami pluski user posted image
Na FB pa mislm, da ni skupine .. jaz tud samo tukej sodelujem .. na tem forumu ...
Zeeeeeh, ponedeljek jeeeee

(odgovor članu lizz)
Neposredna povezava do sporočila: 452
23.11.2015 8:32:51   
mojamiška
sem šla prou gledat seznamček.....joj punce pa kaj je ta mesecuser posted image  upam, da tiste, ki še lulate malo popravite tale žalostni seznam. Ostale ga moramo pa decembrauser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 453
23.11.2015 8:44:13   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

sem šla prou gledat seznamček.....joj punce pa kaj je ta mesecuser posted image  upam, da tiste, ki še lulate malo popravite tale žalostni seznam. Ostale ga moramo pa decembrauser posted image

PODPIŠEM!

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 454
23.11.2015 10:01:44   
claud
Ah ja....jaz še kr čakam konec meseca....
Kok me hecajo teli "znaki"user posted image
Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfuuser posted image

Drugač pa res zelo žalosten seznam?user posted image
A sva res sam še 2 ki čakava?...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 455
23.11.2015 10:22:00   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfuuser posted image

ZGleda, da smo vse neki mele tole špikanje pa boleče prsi ... jaz sem tud mela tko boleče, da se jih niti dotaknt nism upala user posted image ampak pol so me pa v roku 5 dni nehale bolet user posted image
Tole naše telo je res ena 'umetnina' in kdo bi ga razumu user posted image
Ja, mislm, da sta res sam še dve, ki lahko mal spremenita seznamček v lepšega user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 456
23.11.2015 10:23:47   
Marčevka2010
Ta november je pa res ena velika žalost. Upam, da boste decembra imele vse plus. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
23.11.2015 10:34:09   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

ZGleda, da smo vse neki mele tole špikanje pa boleče prsi ... jaz sem tud mela tko boleče, da se jih niti dotaknt nism upala user posted image ampak pol so me pa v roku 5 dni nehale bolet user posted image
Ja, mislm, da sta res sam še dve, ki lahko mal spremenita seznamček v lepšega user posted image

Mnja mene so v času ovulacije začele....zdej jo sm dober teden po O me pa svinjsko bolijo....se kr stopnjujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 458
23.11.2015 10:35:22   
Janchek81

Mnja mene so v času ovulacije začele....zdej jo sm dober teden po O me pa svinjsko bolijo....se kr stopnjujeuser posted image

Aja, že tok časa te bubajo .. mene so začele en teden po O, pa so me pol ene 5 dni res ornk bolele, za znort, pol pa je bolečina pojenjala user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 459
23.11.2015 11:10:37   
claud

Aja, že tok časa te bubajo .. mene so začele en teden po O, pa so me pol ene 5 dni res ornk bolele, za znort, pol pa je bolečina pojenjala user posted image

Mah...men se pa sam stopnjuje in mam 2 tedna štalo, 2 tedna pa dokaj miruser posted image

Sj drgač moj je čist navdušen nad tem trpečima tednoma k so mal večjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
23.11.2015 11:21:20   
Janchek81
Ha ha, moški moški ... kako bo šele navdušen pol k se bo mlek notr nabiral in k so res večje in polne user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 461
23.11.2015 11:29:17   
claud
Ja no....moj revež res obožuje joške...moje drugač niso lih neki bogastvo za pohvalit seuser posted image ....tko da ga razumem...
Tele moje čajne vrečke so komi k seb pršle od prvega poroda...so res rable da so k seb pršleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 462
23.11.2015 11:31:11   
Janchek81

Ja no....moj revež res obožuje joške...moje drugač niso lih neki bogastvo za pohvalit seuser posted image ....tko da ga razumem...
Tele moje čajne vrečke so komi k seb pršle od prvega poroda...so res rable da so k seb pršleuser posted image

No, sej moje tud niso kakšno bogastvo - 75B modrčk user posted image ampak so pač moje in ne bi jih spremenila .... user posted image
So ble pa v nosečnosti za malenkost večje, oz. ble so bolj polne, večje niti ne tok user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 463
23.11.2015 11:31:20   
claud
Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)?
Sem ze obe verziji prebrala tko da mi ni nc vec jasno...

Neposredna povezava do sporočila: 464
23.11.2015 11:33:09   
Janchek81

Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)?

Tuki sem enx že to vprašanje postavla, ker midva tud vsak dan sexava, sva se kao v oktobru lotila sexa na 2 dni, ki bi bil lahko boljši, ampak nama žal ni uspelo, sva lih v času O vsak dan sexala...
Ja, nekje piše, da naj bi kao na 2 dni, nekje pa da čim več tem boljš user posted image tko, da .... tuki pomoje ni odgovora user posted image
Bi mogla enx že spet Pušenjaka mal vprašat .. sam mi je kr bad, k vedno sprašujem samo njega iz njegouga foha user posted image drugi pa pač kako se pleše in kdo bo s kom plesal - namreč on hodi na folkloro user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.11.2015 11:33:20   
claud

No, sej moje tud niso kakšno bogastvo - 75B modrčk user posted image ampak so pač moje in ne bi jih spremenila .... user posted image
So ble pa v nosečnosti za malenkost večje, oz. ble so bolj polne, večje niti ne tok user posted image

user posted image
user posted image user posted image

Tud jaz jih ne zamenjam....pa tud če se komu zarad njih zajočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
23.11.2015 11:34:14   
Janchek81
Važn, da so tvojmu všeč ... sj drugim jih pa valda ne kažeš user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.11.2015 11:36:05   
claud

Tuki sem enx že to vprašanje postavla, ker midva tud vsak dan sexava, sva se kao v oktobru lotila sexa na 2 dni, ki bi bil lahko boljši, ampak nama žal ni uspelo, sva lih v času O vsak dan sexala...
Ja, nekje piše, da naj bi kao na 2 dni, nekje pa da čim več tem boljš user posted image tko, da .... tuki pomoje ni odgovora user posted image
Bi mogla enx že spet Pušenjaka mal vprašat .. sam mi je kr bad, k vedno sprašujem samo njega iz njegouga foha user posted image drugi pa pač kako se pleše in kdo bo s kom plesal - namreč on hodi na folkloro user posted image user posted image

user posted image
user posted image

No mislim da sm ravno od njega brala da to nima veze, ker tistih spermijev je neštet v tistem dnevnem špricuuser posted image in če se mu bo dal bo že pršu do cilja....

Neposredna povezava do sporočila: 468
23.11.2015 11:37:59   
Janchek81

user posted image
user posted image

No mislim da sm ravno od njega brala da to nima veze, ker tistih spermijev je neštet v tistem dnevnem špricuuser posted image in če se mu bo dal bo že pršu do cilja....

Ne vem katera je pisala .. men se zdi da Marčevka2010 da je ravno Pušenjak napisu, da je najbolje sexati na 2 dni, ker se spermiji obnavljajo ... midva sva rekla, da bova zdaj prakticirala na 2 dni in se tega držala, sam da bo konc M user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.11.2015 11:47:25   
claud
http://med.over.net/forum5/read.php?19,10572587

Neposredna povezava do sporočila: 470
23.11.2015 11:47:57   
claud
Torej je odstopanje minimalno....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.11.2015 11:48:58   
Beat
Mislim, da seks vsak dan ne vpliva na to, vsaj pri nama ni. V prvo sem zelo hitro zanosila, pa sva tudi vsak dan seksala.

Neposredna povezava do sporočila: 472
23.11.2015 11:49:18   
Janchek81

Torej je odstopanje minimalno....

Zablokirano stran imam user posted image a lahko kopiraš besedilo, ker me firbc matra

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 473
23.11.2015 11:50:46   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Mislim, da seks vsak dan ne vpliva na to, vsaj pri nama ni. V prvo sem zelo hitro zanosila, pa sva tudi vsak dan seksala.

No, sej če jaz pomislm, v marcu k sva se odločila, da začneva delat na bejbiju sva tud vsak dan pa se je prjel, sam pač na napačnem mestu ...
Razmišljam pa tud, da so lahko spermiji ( njegovi ) pač počasni ali kej podobnga in tud če bi biu jajčnik prehoden, se sprašujem, če bi sploh prišel na cilj ... oplojena sem bila, tko da user posted image
Miljon vprašanj pa nikjer odgovora user posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 474
23.11.2015 11:51:01   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

user posted image
user posted image
Super...
In bravo, še ena k se ji da vsak danuser posted image
Sm mislila da sva sam midva tko pubertetniško potrebnauser posted image

(odgovor članu Beat)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

ime za fantka
markicaa

Katero ime vam je bolj všeč?

Ožbi (33%)

(67%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!