Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 22.11.2015 16:24:04
|
|
|
|
lizz
|
Ta mesec je res slab kolko spremljam Upajmo da nam mesec december prinese koncno pricakovane pluske. Jaz sodelujem samo tukaj.. pa se to vmes samo.. je pa tudi kar zatisje. Mate mogoce kako skupino na fb?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 7:39:23
|
|
|
|
Janchek81
|
Ja, ta mesec je porazen...čakamo samo še Anonimna če bo javila, da je nalulala plusek... Upam, da bo december kej boljši mesec no, da bojo sami pluski Na FB pa mislm, da ni skupine .. jaz tud samo tukej sodelujem .. na tem forumu ... Zeeeeeh, ponedeljek jeeeee
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 8:32:51
|
|
|
|
mojamiška
|
sem šla prou gledat seznamček.....joj punce pa kaj je ta mesec upam, da tiste, ki še lulate malo popravite tale žalostni seznam. Ostale ga moramo pa decembra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 8:44:13
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška sem šla prou gledat seznamček.....joj punce pa kaj je ta mesec upam, da tiste, ki še lulate malo popravite tale žalostni seznam. Ostale ga moramo pa decembra PODPIŠEM!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 10:01:44
|
|
|
|
claud
|
Ah ja....jaz še kr čakam konec meseca.... Kok me hecajo teli "znaki" Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfu Drugač pa res zelo žalosten seznam? A sva res sam še 2 ki čakava?...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 10:22:00
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ah ja....jaz še kr čakam konec meseca.... Kok me hecajo teli "znaki" Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfu Drugač pa res zelo žalosten seznam? A sva res sam še 2 ki čakava?... ZGleda, da smo vse neki mele tole špikanje pa boleče prsi ... jaz sem tud mela tko boleče, da se jih niti dotaknt nism upala ampak pol so me pa v roku 5 dni nehale bolet Tole naše telo je res ena 'umetnina' in kdo bi ga razumu Ja, mislm, da sta res sam še dve, ki lahko mal spremenita seznamček v lepšega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 10:23:47
|
|
|
|
Marčevka2010
|
Ta november je pa res ena velika žalost. Upam, da boste decembra imele vse plus.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 10:34:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ah ja....jaz še kr čakam konec meseca.... Kok me hecajo teli "znaki" Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfu Drugač pa res zelo žalosten seznam? A sva res sam še 2 ki čakava?... ZGleda, da smo vse neki mele tole špikanje pa boleče prsi ... jaz sem tud mela tko boleče, da se jih niti dotaknt nism upala ampak pol so me pa v roku 5 dni nehale bolet Tole naše telo je res ena 'umetnina' in kdo bi ga razumu Ja, mislm, da sta res sam še dve, ki lahko mal spremenita seznamček v lepšega Mnja mene so v času ovulacije začele....zdej jo sm dober teden po O me pa svinjsko bolijo....se kr stopnjuje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 10:35:22
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ah ja....jaz še kr čakam konec meseca.... Kok me hecajo teli "znaki" Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfu Drugač pa res zelo žalosten seznam? A sva res sam še 2 ki čakava?... ZGleda, da smo vse neki mele tole špikanje pa boleče prsi ... jaz sem tud mela tko boleče, da se jih niti dotaknt nism upala ampak pol so me pa v roku 5 dni nehale bolet Tole naše telo je res ena 'umetnina' in kdo bi ga razumu Ja, mislm, da sta res sam še dve, ki lahko mal spremenita seznamček v lepšega Mnja mene so v času ovulacije začele....zdej jo sm dober teden po O me pa svinjsko bolijo....se kr stopnjuje Aja, že tok časa te bubajo .. mene so začele en teden po O, pa so me pol ene 5 dni res ornk bolele, za znort, pol pa je bolečina pojenjala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:10:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ah ja....jaz še kr čakam konec meseca.... Kok me hecajo teli "znaki" Zadnja 2 meseca špikanje v jajčnikih...zelo boleče in napete joške..... a prej nikol v lajfu Drugač pa res zelo žalosten seznam? A sva res sam še 2 ki čakava?... ZGleda, da smo vse neki mele tole špikanje pa boleče prsi ... jaz sem tud mela tko boleče, da se jih niti dotaknt nism upala ampak pol so me pa v roku 5 dni nehale bolet Tole naše telo je res ena 'umetnina' in kdo bi ga razumu Ja, mislm, da sta res sam še dve, ki lahko mal spremenita seznamček v lepšega Mnja mene so v času ovulacije začele....zdej jo sm dober teden po O me pa svinjsko bolijo....se kr stopnjuje Aja, že tok časa te bubajo .. mene so začele en teden po O, pa so me pol ene 5 dni res ornk bolele, za znort, pol pa je bolečina pojenjala Mah...men se pa sam stopnjuje in mam 2 tedna štalo, 2 tedna pa dokaj mir Sj drgač moj je čist navdušen nad tem trpečima tednoma k so mal večje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:21:20
|
|
|
|
Janchek81
|
Ha ha, moški moški ... kako bo šele navdušen pol k se bo mlek notr nabiral in k so res večje in polne
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:29:17
|
|
|
|
claud
|
Ja no....moj revež res obožuje joške...moje drugač niso lih neki bogastvo za pohvalit se ....tko da ga razumem... Tele moje čajne vrečke so komi k seb pršle od prvega poroda...so res rable da so k seb pršle
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:31:11
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja no....moj revež res obožuje joške...moje drugač niso lih neki bogastvo za pohvalit se ....tko da ga razumem... Tele moje čajne vrečke so komi k seb pršle od prvega poroda...so res rable da so k seb pršle No, sej moje tud niso kakšno bogastvo - 75B modrčk ampak so pač moje in ne bi jih spremenila .... So ble pa v nosečnosti za malenkost večje, oz. ble so bolj polne, večje niti ne tok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:31:20
|
|
|
|
claud
|
Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)? Sem ze obe verziji prebrala tko da mi ni nc vec jasno...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:33:09
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)? Sem ze obe verziji prebrala tko da mi ni nc vec jasno... Tuki sem enx že to vprašanje postavla, ker midva tud vsak dan sexava, sva se kao v oktobru lotila sexa na 2 dni, ki bi bil lahko boljši, ampak nama žal ni uspelo, sva lih v času O vsak dan sexala... Ja, nekje piše, da naj bi kao na 2 dni, nekje pa da čim več tem boljš tko, da .... tuki pomoje ni odgovora Bi mogla enx že spet Pušenjaka mal vprašat .. sam mi je kr bad, k vedno sprašujem samo njega iz njegouga foha drugi pa pač kako se pleše in kdo bo s kom plesal - namreč on hodi na folkloro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:33:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja no....moj revež res obožuje joške...moje drugač niso lih neki bogastvo za pohvalit se ....tko da ga razumem... Tele moje čajne vrečke so komi k seb pršle od prvega poroda...so res rable da so k seb pršle No, sej moje tud niso kakšno bogastvo - 75B modrčk ampak so pač moje in ne bi jih spremenila .... So ble pa v nosečnosti za malenkost večje, oz. ble so bolj polne, večje niti ne tok Tud jaz jih ne zamenjam....pa tud če se komu zarad njih zajoče
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:34:14
|
|
|
|
Janchek81
|
Važn, da so tvojmu všeč ... sj drugim jih pa valda ne kažeš
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:36:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)? Sem ze obe verziji prebrala tko da mi ni nc vec jasno... Tuki sem enx že to vprašanje postavla, ker midva tud vsak dan sexava, sva se kao v oktobru lotila sexa na 2 dni, ki bi bil lahko boljši, ampak nama žal ni uspelo, sva lih v času O vsak dan sexala... Ja, nekje piše, da naj bi kao na 2 dni, nekje pa da čim več tem boljš tko, da .... tuki pomoje ni odgovora Bi mogla enx že spet Pušenjaka mal vprašat .. sam mi je kr bad, k vedno sprašujem samo njega iz njegouga foha drugi pa pač kako se pleše in kdo bo s kom plesal - namreč on hodi na folkloro No mislim da sm ravno od njega brala da to nima veze, ker tistih spermijev je neštet v tistem dnevnem špricu in če se mu bo dal bo že pršu do cilja....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:37:59
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: claud Btw.... a katera ve, če je lahko vsakodnevni sex razlog, da se nama ne prime (kao slabsa kvaliteta sperme)? Sem ze obe verziji prebrala tko da mi ni nc vec jasno... Tuki sem enx že to vprašanje postavla, ker midva tud vsak dan sexava, sva se kao v oktobru lotila sexa na 2 dni, ki bi bil lahko boljši, ampak nama žal ni uspelo, sva lih v času O vsak dan sexala... Ja, nekje piše, da naj bi kao na 2 dni, nekje pa da čim več tem boljš tko, da .... tuki pomoje ni odgovora Bi mogla enx že spet Pušenjaka mal vprašat .. sam mi je kr bad, k vedno sprašujem samo njega iz njegouga foha drugi pa pač kako se pleše in kdo bo s kom plesal - namreč on hodi na folkloro No mislim da sm ravno od njega brala da to nima veze, ker tistih spermijev je neštet v tistem dnevnem špricu in če se mu bo dal bo že pršu do cilja.... Ne vem katera je pisala .. men se zdi da Marčevka2010 da je ravno Pušenjak napisu, da je najbolje sexati na 2 dni, ker se spermiji obnavljajo ... midva sva rekla, da bova zdaj prakticirala na 2 dni in se tega držala, sam da bo konc M
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:47:57
|
|
|
|
claud
|
Torej je odstopanje minimalno....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:48:58
|
|
|
|
Beat
|
Mislim, da seks vsak dan ne vpliva na to, vsaj pri nama ni. V prvo sem zelo hitro zanosila, pa sva tudi vsak dan seksala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:49:18
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Torej je odstopanje minimalno.... Zablokirano stran imam a lahko kopiraš besedilo, ker me firbc matra
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:50:46
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Mislim, da seks vsak dan ne vpliva na to, vsaj pri nama ni. V prvo sem zelo hitro zanosila, pa sva tudi vsak dan seksala. No, sej če jaz pomislm, v marcu k sva se odločila, da začneva delat na bejbiju sva tud vsak dan pa se je prjel, sam pač na napačnem mestu ... Razmišljam pa tud, da so lahko spermiji ( njegovi ) pač počasni ali kej podobnga in tud če bi biu jajčnik prehoden, se sprašujem, če bi sploh prišel na cilj ... oplojena sem bila, tko da Miljon vprašanj pa nikjer odgovora
|
|
|
|
RE: II pričakujemo novembra 2015 23.11.2015 11:51:01
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Mislim, da seks vsak dan ne vpliva na to, vsaj pri nama ni. V prvo sem zelo hitro zanosila, pa sva tudi vsak dan seksala. Super... In bravo, še ena k se ji da vsak dan Sm mislila da sva sam midva tko pubertetniško potrebna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
ime za fantkamarkicaaKatero ime vam je bolj všeč?Ožbi (
33%)
(
67%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!