|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
18.11.2015 8:21:56   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Joj punce js pa nevem,kaj se ta mesec spet dogaja..že 2-3dni me tako čudno zvija tam spodaj kot da se bo ulila ampak je šele 22.dan od M..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sory, sam mi je smešn, ker mene isto user posted image pa sem danes šele 25. dan ... pa me že ene 3 dni spodej tiši user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.11.2015 8:23:07   
mana12
Možno. Še dobro, da sva bila aktivna user posted image . Bom videla kako bo naprej. Najboljše je res vsak drugi dan, da je ne zgrešimo user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.11.2015 8:24:44   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Joj punce js pa nevem,kaj se ta mesec spet dogaja..že 2-3dni me tako čudno zvija tam spodaj kot da se bo ulila ampak je šele 22.dan od M..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sory, sam mi je smešn, ker mene isto user posted image pa sem danes šele 25. dan ... pa me že ene 3 dni spodej tiši user posted image

Groza človek ne ve kaj si naj še misli :-D

Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.11.2015 8:25:45   
mana12
Čudno je že vse to. user posted image Kaj pa, če smo res preveč pozorne in potem vse opazimo user posted image
Preden sva začela delati na user posted image , se mi je namreč zdelo, da imam vse normalno user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.11.2015 8:32:56   
madjanca
evo končno našla drugo ginekologinjo, ki mi bo upam, znala pomagati in da bom tudi jaz pršla do user posted image ... če ne pomagati, bo vsaj odnos do mene imela malo bolj na mestu. redno ima šele aprila frej, pa mi je dala datum januarja user posted image

je pa rekla, da če slučajno zanosim, da moram nujno sporočiti in mi bodo mogli nardit že takoj ne vem kake teste... verjetno vse zarad teh smotanih PCO user posted image

In dejstvo je, da moram shujšat... včeraj sta me dva vprašala, če sem noseča. user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.11.2015 8:35:49   
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

evo končno našla drugo ginekologinjo, ki mi bo upam, znala pomagati in da bom tudi jaz pršla do user posted image ... če ne pomagati, bo vsaj odnos do mene imela malo bolj na mestu. redno ima šele aprila frej, pa mi je dala datum januarja user posted image

je pa rekla, da če slučajno zanosim, da moram nujno sporočiti in mi bodo mogli nardit že takoj ne vem kake teste... verjetno vse zarad teh smotanih PCO [sm=smiley19.gif

In dejstvo je, da moram shujšat... včeraj sta me dva vprašala, če sem noseča. user posted image user posted image

Jaz pa sem presuha.. :-(

< Sporočilo je popravil foxy_cat -- 18.11.2015 8:37:05 >

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.11.2015 8:36:41   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Čudno je že vse to. user posted image Kaj pa, če smo res preveč pozorne in potem vse opazimo user posted image
Preden sva začela delati na user posted image , se mi je namreč zdelo, da imam vse normalno user posted image

Ja, točno to je .. sej če ne bi delal na user posted image sploh teh stvari ne bi opazil, maybe bi sam opazle kdaj nas špika spodej in takrat bi vedle, da jo mormo dobit user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.11.2015 8:38:27   
Janchek81
Jaz sem tud kr precej zgubila kg user posted image in s tem mi je tud imunski sistem padu, tko, da zdj se vsaj pomatram tuki na šihtu da kj pojem .. npr dons sm si nardila kakijev smuti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.11.2015 8:48:46   
mana12
Mmm kaki, tudi jaz jih imam rada. user posted image

Jaz se trudim, da vsak dan jem sadje in zelenjavo. Se potem boljše počutim in še prebavo imam ok. Me pa sladko matra user posted image Težko se mu uprem.

Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.11.2015 8:52:02   
MauMow
Jaz sem imela pred zanositvijo 5kg preveč.... pozimi vem da je ena soseda mojega poklicala pa mu rekla da ne smem kidat snega, pa jo moj vpraša za kaj pa ne, pa reče ja ko je noseča ne sme user posted image (ma pri nama so vsi kr čakali kdaj boma kej rekla ker sva se poročila že 2013 in vsi mislijo da moraš takoj otroka....) No in glih sem tisti mesec lepo jedla že ločevalno dieto ko sem zanosila, potem pa sem mogla to spremenit - itak pa prve tri mesece nisem kaj veliko dol spravila zaradi slabosti in so kile šle nehote kar same dol.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.11.2015 8:55:10   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz sem imela pred zanositvijo 5kg preveč.... pozimi vem da je ena soseda mojega poklicala pa mu rekla da ne smem kidat snega, pa jo moj vpraša za kaj pa ne, pa reče ja ko je noseča ne sme user posted image (ma pri nama so vsi kr čakali kdaj boma kej rekla ker sva se poročila že 2013 in vsi mislijo da moraš takoj otroka....) No in glih sem tisti mesec lepo jedla že ločevalno dieto ko sem zanosila, potem pa sem mogla to spremenit - itak pa prve tri mesece nisem kaj veliko dol spravila zaradi slabosti in so kile šle nehote kar same dol.

NO, jaz sem se pred leti lotila te ločevalne zarad prebave, ker sem jo imela obup in lahko rečem,d a ta 'dieta' je super, nič ti ne manjka in nisi lačen - pustmo vodni dan, tistega pač nisem prakticirala user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.11.2015 8:58:48   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

NO, jaz sem se pred leti lotila te ločevalne zarad prebave, ker sem jo imela obup in lahko rečem,d a ta ''dieta'' je super, nič ti ne manjka in nisi lačen - pustmo vodni dan, tistega pač nisem prakticirala user posted image

Jaz sem jo lani pred prvo zanositvijo dala skozi in sem se tk fajn počutila - nikoli lačna kile pa so šle kr same dol. Pa še to čokolado sem lahko jedla al pa tortice (sicer na vsake 4 dni ampak LUKSUZ). In takrat mi je šlo v enem mesecu 5kg dol, moj pa je dal 3kg dol v enem mesecu, potem pa smo zanosili prvič, pa so vsi hormoni in vse pripeljali do tega da sem se pol spet zredila, pa zima je bila.... user posted image No pa smo spet začeli in spet zanosili user posted image . No sej vodni dan tudi jaz nisem sem ga v sadno/zelenjavni spremenila pa je blo glih tk super.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 18.11.2015 8:59:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.11.2015 9:12:10   
madjanca
hoh kile.. jaz se težko pazim kaj jem, ker prerada dobro jem.. sploh meso. na tone bi ga lahko pojedla user posted image in ko se lotim migati, mi gre pa vse v mišice, ker mam tok testosterona v sebi -.-

sam maščobe okol trebuha ostajajo. tiste pa nočjo nikakor stran, pa lih tiste mi najbolj škodujejo. mislim, da se bom mogla zavzeti in užgati eno dieto tri mesečno...

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.11.2015 9:21:07   
Janchek81
MauMaw jaz sem z ločevalno shujšala 10kil .. ampak ne namerno .. pač sm jedla po navodilih, razen vodni dan...sem ga tud jaz zamenjala za sadnega ... pa začela sem laufat ... na konc pa k sm opazila, da grejo kile dol mi pa ni blo preveč všeč .. še dons k gledam slike iz tistga časa .... ni lepo, res k dve prekle sm mela noge, da o obrazu ne govorim ... pa velka sm 176cm, zdj mam pa 62kil ... takrat sm jih imela pa nekje 57kil, kar je blo res prou GRDO, sam nism niti opazila dokler se nism zavedala, da so mi vse stvari prevelike user posted image ampak prebava je bla pa super ... pol sm se pa tko lotila, da sem začela normalno jesti, samo nism preveč stvari skupej mešala ( sem npr samo OH pa beljakovine .. nč druzga zravn ... in se tega lepo držim in je to to user posted image

madjanca sej sm jst tud res gurman, ampak verjem, da se tko okusno in dobr zna skuhat, spečt, na nižji bazi holesterola, maščob...itd. Jaz npr palačinke nč več ne delam z belo moko ... pa tud včasih izpustim jajca in nadomestim z chia semeni .... pa še ful je enih stvari, ki so super okusne .... user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.11.2015 9:21:22   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

hoh kile.. jaz se težko pazim kaj jem, ker prerada dobro jem.. sploh meso. na tone bi ga lahko pojedla user posted image in ko se lotim migati, mi gre pa vse v mišice, ker mam tok testosterona v sebi -.-

sam maščobe okol trebuha ostajajo. tiste pa nočjo nikakor stran, pa lih tiste mi najbolj škodujejo. mislim, da se bom mogla zavzeti in užgati eno dieto tri mesečno...

Jaz mam ful slabo presnovo in kar koli pojem se me prime, že od nekdaj. In za to je ta ločevalna dieta edino kar pri meni pomaga, ker imam noro rada hrano in s to dieto sem lahko vse jedla user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.11.2015 9:26:24   
MauMow

MauMaw jaz sem z ločevalno shujšala 10kil .. ampak ne namerno .. pač sm jedla po navodilih, razen vodni dan...sem ga tud jaz zamenjala za sadnega ... pa začela sem laufat ... na konc pa k sm opazila, da grejo kile dol mi pa ni blo preveč všeč .. še dons k gledam slike iz tistga časa .... ni lepo, res k dve prekle sm mela noge, da o obrazu ne govorim ... pa velka sm 176cm, zdj mam pa 62kil ... takrat sm jih imela pa nekje 57kil, kar je blo res prou GRDO, sam nism niti opazila dokler se nism zavedala, da so mi vse stvari prevelike user posted image ampak prebava je bla pa super ... pol sm se pa tko lotila, da sem začela normalno jesti, samo nism preveč stvari skupej mešala ( sem npr samo OH pa beljakovine .. nč druzga zravn ... in se tega lepo držim in je to to user posted image

Sej meni bi šlo še več dol če nebi prekinila diete, ker sem pol zanosila in sem spremenila da sem vsak dan jedla vse tipe, zaradi otročka, sicer počasi ampak ja. Pol pa me je tako vse sesulo, N se ni izšla pa vse skupaj.... No in so kile prišle nazaj...

No jaz sem 177cm in sem običajno imela okol 70-75 kg ker imam zelo močne kosti in pa zelo sem široka v bokih pa se teža razdeli. No potem pa sem gor dobila pa šla prvič na dieto, pol pa spet dobila hormoni in vse skupaj pa spet zanosila tako da bom pol hujšala ko mali pride iz trebuščka user posted image Moj pa itak komaj čaka da bi šla spet na ločevalno ker se je tut on mal zredil spet. Ampak bo moral počakati do drugega leta.

Aja pa meni teža full niha, ne samo znotraj dneva ko je razlike do 2kg, ampak tudi dnevno. En dan lahko imam 3kg več drug dan 3kg manj....

< Sporočilo je popravil MauMow -- 18.11.2015 9:27:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.11.2015 9:29:26   
Janchek81
MauMaw no ubistvu vsaka, ki pač trdi, da je ločevalna za en drek in da ni shujšala, sem mnenja, da pač se ni 100% držala ( pa pustmo un vodni dan pa sadni ) in sm bla enx prou ogorčena, ko je ena pravla, da se je držala in da se je še clo FUL zredila...pa halo ženska, kako se lahko zrediš, če ti telo presnavla samo ene vrste hrane???? pa ji nismo mogl utumbat user posted image user posted image v tisto njeno betico ...
Men se je res takrt prebava super zrihtala in sem šla vsak dan lahko na wc, kar je men blo FUL, glede na to, da sm pej hodila 1x na teden al pa 1x na 14 dni tud user posted image sam z razliko, da mene nikol ni spodej v črevesju kej tiščal al pa bolel..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.11.2015 9:30:14   
katjesss
Heh bolj vas berem bolj tuhtam, a mene tudi kaj špika kje..hm ja no edino joškice imam občutljive kak teden mogoče, drugače pa se danes ponoči prebudim, pa se mi zdi kot da mi je slabo, in seveda kaj prvo pomislim..ja ja...bo znano čez par dni, po moje bo že čez vikend znano če pride M - ponavadi je bilo tako da se kak dan ali dva prej nakazala že.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.11.2015 9:34:42   
MauMow

MauMaw no ubistvu vsaka, ki pač trdi, da je ločevalna za en drek in da ni shujšala, sem mnenja, da pač se ni 100% držala ( pa pustmo un vodni dan pa sadni ) in sm bla enx prou ogorčena, ko je ena pravla, da se je držala in da se je še clo FUL zredila...pa halo ženska, kako se lahko zrediš, če ti telo presnavla samo ene vrste hrane???? pa ji nismo mogl utumbat user posted image user posted image v tisto njeno betico ...
Men se je res takrt prebava super zrihtala in sem šla vsak dan lahko na wc, kar je men blo FUL, glede na to, da sm pej hodila 1x na teden al pa 1x na 14 dni tud user posted image sam z razliko, da mene nikol ni spodej v črevesju kej tiščal al pa bolel..

Ja se čisto strinjam. Z ločevalno grejo kile samo dol, če se držiš tega. Je res prva 2 tedna ni šlo nič ker se telo navaja na nov sistem ampak potem pa sam dol letijo. Pa telo nimam problemov, ker nič ne strada in dovolj vsega dobi. Pa tudi ko kak dan spustiš ni problema, res funkcionira ta dieta (čeprav ni dieta ker se orng naješ vedno)

Jaz imam prebavo že od nekdaj ok (vedno vsak dan), no razen zdajle ko sem noseča.... Ampak sama presnova hrane pa očitno ni bila ok ker se me je vedno vse prijelo - razen na lovečalni. Očitno moje telo ok funkcionira da ločujem user posted image (no na ločevalni sem hodila na WC po 2x na dan user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.11.2015 9:36:34   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Heh bolj vas berem bolj tuhtam, a mene tudi kaj špika kje..hm ja no edino joškice imam občutljive kak teden mogoče, drugače pa se danes ponoči prebudim, pa se mi zdi kot da mi je slabo, in seveda kaj prvo pomislim..ja ja...bo znano čez par dni, po moje bo že čez vikend znano če pride M - ponavadi je bilo tako da se kak dan ali dva prej nakazala že.

Kdaj jo pa NE pričakuješ .. ja, men se tud kakšen dan al pa dva prej že mal najavi, da bo pršla in me sprav samo v dvome kva zaboga je ta rdečkasto roza stvar v sluzi user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.11.2015 9:46:37   
katjesss

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Kdaj jo pa NE pričakuješ .. ja, men se tud kakšen dan al pa dva prej že mal najavi, da bo pršla in me sprav samo v dvome kva zaboga je ta rdečkasto roza stvar v sluzi user posted image

NE pricakujem je 23.11. zato pa pravim da zna bit že čez vikend kaj jasno...

Ampak rekle smo da bo mesec november dober, a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.11.2015 9:48:41   
mana12
Jaz imam težave samo s sladkim, temu se res težko uprem user posted image .

Ločevalno dieto sem tudi sama že izvajala, kar nekaj let nazaj. Tudi meni je uspelo shujšati kar nekaj kg in tudi dieta mi je bila super (res nisem bila nikoli lačna). Držala sem se vseh sadnih in tudi vodnih dni. Sem jo pa morala po dveh mesecih prekinit, ker sem zbolela in sem dobila antibiotike. Ful sem bruhala. Nevem, če je bilo to kaj povezano s to dieto, ampak od takrat si nekako ne upam več provat user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.11.2015 10:06:52   
Katriss
Tudi meni ne bi škodilo, če bi shujšala, imam namreč kakšnih 10 kg viška. Pa sem že ugotovila, da hitro shujšam, če le neham jest sladkarije, ampak me slej ko prej spet premami... user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.11.2015 10:42:49   
mana12
Katriss...ja sladkarije, imam čisto iste težave z njimi user posted image

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.11.2015 12:01:27   
Janchek81
Uf, dobr, da nism tok usekana na sladko user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.