|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
17.11.2015 10:22:29   
Marčevka2010
Foxy cat: mene je ena na hodniku srečala, ko sem bila v 6. tednu, par dni po testu in rekla ala: tukaj notri pa nekaj raste. Sem bila čisto šokirana. Sem rekla nič ne raste, malo sem se zredila.user posted image Kaj sem pa hotela? Če bi rekla ja, bi že vsi vedeli. Ampak to je taka s katero ne delam. Ostali še niso nič pripomnili.

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
17.11.2015 11:13:11   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Foxy cat: mene je ena na hodniku srečala, ko sem bila v 6. tednu, par dni po testu in rekla ala: tukaj notri pa nekaj raste. Sem bila čisto šokirana. Sem rekla nič ne raste, malo sem se zredila.user posted image Kaj sem pa hotela? Če bi rekla ja, bi že vsi vedeli. Ampak to je taka s katero ne delam. Ostali še niso nič pripomnili.

Eni "zavohajo"...jaz sem tudi eden tistih hehe... vedla sem da je kolegica noseča že 1 mesec preden mi je povedala user posted image enostavno sem vedela - pa nisem vedela, da delata na user posted image ...potem za sestro isto.. ona meni neki piše, pa je nisem videla nekaj časa.. pa jaz tko "kaj dela doma"..pa tko ona da je imela opravke..pa ji samo napišem "noseča si" user posted image user posted image user posted image enostavno čutim user posted image no saj vem zase pa nebom vedla..cc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1402
17.11.2015 11:46:10   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Eni "zavohajo"...jaz sem tudi eden tistih hehe... vedla sem da je kolegica noseča že 1 mesec preden mi je povedala user posted image enostavno sem vedela - pa nisem vedela, da delata na user posted image ...potem za sestro isto.. ona meni neki piše, pa je nisem videla nekaj časa.. pa jaz tko "kaj dela doma"..pa tko ona da je imela opravke..pa ji samo napišem "noseča si" user posted image user posted image user posted image enostavno čutim user posted image no saj vem zase pa nebom vedla..cc user posted image

"zavohaj" še zame user posted image drugače je mene že sestra, pa od brata žena me je sanjala nosečko.. samo je žal samo pri njunih predvidevanjih ostalo :(

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
17.11.2015 11:51:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Mene je pa soseda zavohala". Ampak pri men je tako, da imam tako postavo, da moram bit dobesedno shirana, da nimam trebuščka. In ker sem bila takrat nova v ulici, so me še preden sva sploh začela razmišljat o user posted image vsi imeli za nosečo.
In ta soseda je enkrat, ko sem bila še čist na začetku in nisva želela razglašat, butnila: "Kdaj imaš pa ti rok?" Sem bila tako šokirana, da sem samo rekla: "Nimam ga!" user posted image user posted image

Nosečniške hlače sem si pa jaz že kar kmalu kupila, ampak sem si premajhne (sicer so mi bile čist praob jih tudi nisem znosila, tako, da bodo za naslednjo nosečnost še čist ok.

Punce, tiste, ki že imate 2 ali več otrok ... kako ste pa prenašale 2. nosečnost? Je bilo lažje ali težje? Kaj pa slabosti?

Neposredna povezava do sporočila: 1404
17.11.2015 14:40:24   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

"zavohaj" še zame user posted image drugače je mene že sestra, pa od brata žena me je sanjala nosečko.. samo je žal samo pri njunih predvidevanjih ostalo :(

Če nekdo ponavadi sanja nosečnost, rojstvo je to v razlagi sanj..čisto nasprotje user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
17.11.2015 15:06:09   
Anonimen

Če nekdo ponavadi sanja nosečnost, rojstvo je to v razlagi sanj..čisto nasprotje user posted image

Točno tako je bilo pri meni.

Ko sem sanjala, da sem noseča, je test pokazal en velik NIČ.
Čez par mesecev sem pa sanjala, da sem dobila user posted image , no čez par dni je bil pa test pozitiven.user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.11.2015 15:14:19   
mana12
Ponavadi je pri sanjah res obratno ja. No jaz nisem še nič o tem sanjala, vsaj od kar delava na tem. Prej mogoče sem, pa se niti ne spomnim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.11.2015 17:12:02   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čez par mesecev sem pa sanjala, da sem dobila user posted image , no čez par dni je bil pa test pozitiven.user posted image

Jaz sem do zdaj sanjala samo(ravno 2-3dni nazaj)..ko me je ena sošolka vprašala "če delava kaj na dojenčku"...ampak..nisem nič odgovorila user posted image user posted image torej...potem ne delava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.11.2015 17:28:19   
Ashaya
No, še ena visoka (178), ki še ni razmišljala o tem, da bi znala met kdaj probleme k bo treba po nova oblačilauser posted image user posted image Ampak se strinjam, samo da bo že 1x user posted image , pa mi je vseeno kam bom mogla it po njihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.11.2015 18:33:27   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

No, še ena visoka (178), ki še ni razmišljala o tem, da bi znala met kdaj probleme k bo treba po nova oblačilauser posted image user posted image Ampak se strinjam, samo da bo že 1x user posted image , pa mi je vseeno kam bom mogla it po njihuser posted image

Jaz sem čisto srečna s svojimi 162 cm user posted image user posted image vse mi je prav...HA user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.11.2015 19:23:31   
madjanca

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hah kaj bo potem pri meni.. ona sanjala da sem user posted image , jaz pa sem sanjala, da sem mela ful močnouser posted image .. obe v eni noči..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.11.2015 19:38:05   
katjesss
Pa dajte punce..jaz tudi vsake tolko prečekirat cotice za nosečnice - včasih se morm prav zbrihtat in si rečt zdaj pa dosti, boš pol gledla, ko bo enkrat tak daleč..

Heh jaz pa sem mislim da prejsnji teden sanjala, da se vlila M, a pol bo kontra user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.11.2015 20:57:24   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Pa dajte punce..jaz tudi vsake tolko prečekirat cotice za nosečnice - včasih se morm prav zbrihtat in si rečt zdaj pa dosti, boš pol gledla, ko bo enkrat tak daleč..

Heh jaz pa sem mislim da prejsnji teden sanjala, da se vlila M, a pol bo kontra user posted image

Jaz po eni strani že komaj čakam, da si kaj kupim user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.11.2015 7:41:42   
mana12
Jaz pa nisem še čisto nič gledala cunj za nosečnice. So mi pa cunjice za dojenčke/malčke tako lepe, da bi kar vse imela user posted image

Nekaj me zanima. Sem bila te dni po M malo bolj pozorna in sem ugotovila, da sem imela izcedek že kaka dva dni po koncu M. user posted image Se še kateri to dogaja? Težko verjamem, da bi šlo že za ovulacijo. Verjetno bi se potem tudi celoten cikel ustrezno skrajšal. Kaj mislite? Ima katera izkušnje s hitro O?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.11.2015 7:45:34   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Jaz pa nisem še čisto nič gledala cunj za nosečnice. So mi pa cunjice za dojenčke/malčke tako lepe, da bi kar vse imela user posted image

Nekaj me zanima. Sem bila te dni po M malo bolj pozorna in sem ugotovila, da sem imela izcedek že kaka dva dni po koncu M. user posted image Se še kateri to dogaja? Težko verjamem, da bi šlo že za ovulacijo. Verjetno bi se potem tudi celoten cikel ustrezno skrajšal. Kaj mislite? Ima katera izkušnje s hitro O?

Vse je možno. Če želiš res ugotoviti ti priporočam O teste. Pa jih delaj takoj ko se M konča pa dokler ne pokaže da je O. Tak sem js prvi mesec testirala, da sem ugotovila kdaj jo imam.

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.11.2015 7:49:47   
Janchek81

Jaz sem mela že vse sorte user posted image ponavad imam beli tok pred pričakovano M, pol sem pa včasih mela tud med M kri in sluz ( veliko sluzi ) in ko se je M kao končala sem imela isto izcedek kot beli tok, pa sem vprašala mojo M in je rekla, da se to dogaja, če se med M ni oluščilo dovolj sluzi .. ja, ni mi blo jasno, ampak pač sem sprejela ... možno pa je, da imaš takojšnjo O .... ne vem kok % žensk ima O takoj po M, ene celo med M in ene tik preden dobijo M .... tko, da .... jaz se sam sprašujem kaj se res dogaja v tem ženskem telesu user posted image
Tud to, da so me joškice bolele 8 dni po O in do včeraj ... zdej je pa bolečina pojenjala oz. jo skor ni več ... ponavad so me bolele dokler nism dobila M ... sej ne vem, sama sm kriva, ker se tud preveč stvari sprašujem, sam kaj ko bi rada razumela, .... user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.11.2015 7:51:11   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Jaz sem mela že vse sorte user posted image ponavad imam beli tok pred pričakovano M, pol sem pa včasih mela tud med M kri in sluz ( veliko sluzi ) in ko se je M kao končala sem imela isto izcedek kot beli tok, pa sem vprašala mojo M in je rekla, da se to dogaja, če se med M ni oluščilo dovolj sluzi .. ja, ni mi blo jasno, ampak pač sem sprejela ... možno pa je, da imaš takojšnjo O .... ne vem kok % žensk ima O takoj po M, ene celo med M in ene tik preden dobijo M .... tko, da .... jaz se sam sprašujem kaj se res dogaja v tem ženskem telesu user posted image
Tud to, da so me joškice bolele 8 dni po O in do včeraj ... zdej je pa bolečina pojenjala oz. jo skor ni več ... ponavad so me bolele dokler nism dobila M ... sej ne vem, sama sm kriva, ker se tud preveč stvari sprašujem, sam kaj ko bi rada razumela, .... user posted image

Tole naše telo je res čudno.... Ne veš kaj bi si lahko mislil. Mogoče pa je dober znak boš videla - mene tokrat pri zanositvi niso nič bolele do 5 tedna.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.11.2015 7:56:19   
Janchek81
Jaz bi se rada spomnla kako je to vse potekalo pred 4 leti oz. 5 .. pa se itak ne spomnem, pa sej maybe je najboljš, da se neham spraševat in pač počakam ... sj, a mi kj druzga preostane user posted image Preveč se obremenjujem z določenimi vprašanji in to takoj, ko se 'zgodi' kaj takega k ni običajno user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.11.2015 7:58:09   
mana12
Res zanimivo, mene pa recimo niso praktično še nikoli bolele. Ponavadi me kaki dan preden se vlije boli spodaj, pa potem še na začetku M, potem pa mine in imam mir do naslednjič user posted image . Zdaj me edino ti izcedki mučijo.

Danes ponoči sem mogla 3x na wc, pa nisem včeraj popoldan skoraj nič pila, še mislila sem si, da moram več pit, potem pa ponoči to. user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.11.2015 8:02:10   
Janchek81

Res zanimivo, mene pa recimo niso praktično še nikoli bolele. Ponavadi me kaki dan preden se vlije boli spodaj, pa potem še na začetku M, potem pa mine in imam mir do naslednjič user posted image . Zdaj me edino ti izcedki mučijo.

Danes ponoči sem mogla 3x na wc, pa nisem včeraj popoldan skoraj nič pila, še mislila sem si, da moram več pit, potem pa ponoči to. user posted image

Dokler niso izcedki pred M rjavi in da bi trajali več dni predn dobiš M, ni nobene panike ...
Lahko maš pa kakšno vnetje? user posted image A ko greš lulat lepo lulaš, ali teče počasi?

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.11.2015 8:04:34   
mana12
Izcedki so bolj prozorni, niso rjavi. Lulala sem normalno, tudi bolelo me ni nič. Upam, da ne gre za kakšno vnetje.

Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.11.2015 8:05:48   
Janchek81

Izcedki so bolj prozorni, niso rjavi. Lulala sem normalno, tudi bolelo me ni nič. Upam, da ne gre za kakšno vnetje.

SEj pravm, dokler niso rjavi in da se pojavijo predn dobiš M, ni nbene panike.
Kdaj jo pa nej NE bi dobila? SEj beli tok se pojavi tud predn jo prilčakujemo .. vsaj pri meni je tako...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.11.2015 8:10:26   
mana12
V soboto se mi je šele iztekla, tako da je ne pričakujem nekje 8. 12. Po izračunih bi mogla imet O nekje med 21. in 24. 11.

Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.11.2015 8:11:20   
Janchek81

V soboto se mi je šele iztekla, tako da je ne pričakujem nekje 8. 12. Po izračunih bi mogla imet O nekje med 21. in 24. 11.

Lahko pa da res tokrat ŽE ovuliraš ...

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.11.2015 8:20:35   
foxy_cat
Joj punce js pa nevem,kaj se ta mesec spet dogaja..že 2-3dni me tako čudno zvija tam spodaj kot da se bo ulila ampak je šele 22.dan od M..

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.