|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
17.11.2015 7:28:35   
madjanca
Jaz pa bom z veseljem šla po hlače, samo da bi trebušček zrastel... lahko komplet garderobo zamenjam, samo da bi bla user posted image ...

poznam dosti punc, ki si med sabo te hlače sposojajo in ki jih kupujejo prek mojbutik, bolh in podobnih strani. prav tako tam prodajajo. Ker te hlače res nosiš max 9 mescov in se ne znucajo tako.. user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.11.2015 7:32:36   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

Jaz pa bom z veseljem šla po hlače, samo da bi trebušček zrastel... lahko komplet garderobo zamenjam, samo da bi bla user posted image ...

poznam dosti punc, ki si med sabo te hlače sposojajo in ki jih kupujejo prek mojbutik, bolh in podobnih strani. prav tako tam prodajajo. Ker te hlače res nosiš max 9 mescov in se ne znucajo tako.. user posted image

Sej meni nebi bil problem, samo pol pa moram ene 15 različnih trgovin oblaufat ker vsi modeli mi sploh ne pašejo.... Ampak bomo potrpeli. Važno da se mali super razvijajo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.11.2015 7:34:56   
mana12
No saj jaz se strinjam, da je vseeno kdaj je, samo da je user posted image . Sem pa mislila tako kot je maumow napisala, da je poleti lažje, ker rabiš manj stvari. Če zdaj zagledamo user posted image , bomo proti koncu ravno poleti user posted image .

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.11.2015 7:37:43   
madjanca
ja to je pa tudi res.. pa še fino je, ker ni treba tolko pazit ledvič poleti, pa da se dojenček ne prehladi ipd... jaz se takrat sploh ne bom obremenjevala, kaj mi paše in kaj ne.. samo da bo udobno user posted image

dejmo user posted image , pokažite se...!! user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.11.2015 7:49:22   
Janchek81
Ja, sam poleti je pa jajc, ker ene ful otekajo ... jaz HB nism, čeprou jaz sem iemla itak rok pozimi, semj poleti furala samo oblekice in daljše tunike na legice oz. pajkice...
A katera tukej naroča preko Aliexpressa, jaz sem si že takrat ( pa še ni biu tak waw kupovati preko njihove strani ) kupila kar nekaj super izdelkov za nosečnice ... pa pol ceneje kot pri nam, samo problem je k čakaš do tri tedne na robo .. sam sem tok prej naročila user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.11.2015 7:51:27   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Ja, sam poleti je pa jajc, ker ene ful otekajo ... jaz HB nism, čeprou jaz sem iemla itak rok pozimi, semj poleti furala samo oblekice in daljše tunike na legice oz. pajkice...
A katera tukej naroča preko Aliexpressa, jaz sem si že takrat ( pa še ni biu tak waw kupovati preko njihove strani ) kupila kar nekaj super izdelkov za nosečnice ... pa pol ceneje kot pri nam, samo problem je k čakaš do tri tedne na robo .. sam sem tok prej naročila user posted image

Jaz bom zdajle nekaj samo to bo za malega - neke čevljčke take za mal afnat user posted image Drugače pa še nikoli nisem.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.11.2015 7:53:59   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz bom zdajle nekaj samo to bo za malega - neke čevljčke take za mal afnat user posted image Drugače pa še nikoli nisem.

NO, jaz sem že res ful izdelkov kupila, nekje okol 200 ... ampak to v razmaku stirih let user posted image kupim, ko kaj rabim .... sem se pa že za ene 3 stvari uštela user posted image sem kupila za tamalo in je bilo premalo, pa sem pač potem naprej prodala po isti ceni kot sem kupila...itak je blo prodano v 5minutah user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.11.2015 7:58:07   
MauMow

NO, jaz sem že res ful izdelkov kupila, nekje okol 200 ... ampak to v razmaku stirih let user posted image kupim, ko kaj rabim .... sem se pa že za ene 3 stvari uštela user posted image sem kupila za tamalo in je bilo premalo, pa sem pač potem naprej prodala po isti ceni kot sem kupila...itak je blo prodano v 5minutah user posted image

Tule v Rusiji ga fulll promovirajo, ker mata kitajska in rusija neko pogodbo da ni carinjenja al neki takega... In ful promovirajo na pošti ta Aliexpress.

Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.11.2015 8:01:05   
Janchek81

Tule v Rusiji ga fulll promovirajo, ker mata kitajska in rusija neko pogodbo da ni carinjenja al neki takega... In ful promovirajo na pošti ta Aliexpress.

No, sej pr nam je tko, da se izdelek kup do 22€, kar je več se plača pač davek, kar je nad 150€ pa carino ... je pa res, da kakšni izdelki so zaščiteni in grejo lahko v uničenje, tko,d a ponavad nism kupvala enih znamk .. razen od Victoria Secret spodnji peril, ker je res božanski in je šel vedno čez user posted image Une spodnjice brez šivov user posted image pa za tak mali dnar, da ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.11.2015 8:15:19   
Marčevka2010

Jaz sem itak takih mer, da si nimam kaj posojat s kom. Ker sem precej visoka. Tiste s povprečno višino in težo ala št. 38 pa verjamem, da dobijo povsod. Jaz ne upam prek neta hlač naročit, ker mi ziher ne bodo dovolj dolge.
Pa glede tega, da se ne znucajo. Pa se, verjemi mi. Če večinoma nosiš ene dvoje nosečniške, recimo za v službo jih kar znucaš v ene 7 mesecih. Jaz sem imela ene 5 hlač nazadnje. Ene kavbojke sem nosila non stop, ta druge malo manj, potem 3 bolj poletne pa proti koncu, ko je bilo toplo (so bile za službo). Tako, da tiste, ki jih največ nosiš se kar obrabijo.
Noseč biti v vročini pa ni fajn. Meni je bilo obupno zadnji mesec in pol. Takrat je bil nek vročinski val, da tudi ponoči ni vročina popustila. Če imam izbirat sem raje proti koncu nekje spomladi ali pa jeseni. Poleti je pa muka. Sama sreča se me je vročina usmilila vsaj tisti dan, ko sem šla rodit. je bila ponoči ene fajn nevihta, da se je shladilo. Me je skoraj že zeblo v porodni. Pa tudi pritisk sem imela nekam čuden takrat. Glavno, da za finiš ni bilo vroče, ker bi me pobralo. ker klim ne smejo imet, zaradi novorojenčkov.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.11.2015 8:17:28   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Jaz sem itak takih mer, da si nimam kaj posojat s kom. Ker sem precej visoka. Tiste s povprečno višino in težo ala št. 38 pa verjamem, da dobijo povsod. Jaz ne upam prek neta hlač naročit, ker mi ziher ne bodo dovolj dolge.
Pa glede tega, da se ne znucajo. Pa se, verjemi mi. Če večinoma nosiš ene dvoje nosečniške, recimo za v službo jih kar znucaš v ene 7 mesecih. Jaz sem imela ene 5 hlač nazadnje. Ene kavbojke sem nosila non stop, ta druge malo manj, potem 3 bolj poletne pa proti koncu, ko je bilo toplo (so bile za službo). Tako, da tiste, ki jih največ nosiš se kar obrabijo.
Noseč biti v vročini pa ni fajn. Meni je bilo obupno zadnji mesec in pol. Takrat je bil nek vročinski val, da tudi ponoči ni vročina popustila. Če imam izbirat sem raje proti koncu nekje spomladi ali pa jeseni. Poleti je pa muka. Sama sreča se me je vročina usmilila vsaj tisti dan, ko sem šla rodit. je bila ponoči ene fajn nevihta, da se je shladilo. Me je skoraj že zeblo v porodni. Pa tudi pritisk sem imela nekam čuden takrat. Glavno, da za finiš ni bilo vroče, ker bi me pobralo. ker klim ne smejo imet, zaradi novorojenčkov.

Next ma na primer prou mero za dolgonoge punce .. jaz imam npr 176cm in si vedno naročim M LONG in so res dovolj dolge user posted image govorim o nosečniških, ki sem jih takrat tam kupila ...
In ja, itak, da se znucajo, sploh pa npr žametke, vsaj men so se .. pa sem mela 4 komade user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.11.2015 8:21:25   
Marčevka2010
Mah, sem raje ziher, grem, probam, kupim. Jaz jih imam 177.user posted image Ker tudi na rit morajo stat, pa že različni modeli nosečniških mi niso bili vredu, ko sem recimo takrat v Popku kupovala. Jaz grem jutri malo v izvidnico, upam, da dobim v C&A kaj. Na netu imajo kar nekaj izbire.

Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.11.2015 8:24:28   
Janchek81

Mah, sem raje ziher, grem, probam, kupim. Jaz jih imam 177.user posted image Ker tudi na rit morajo stat, pa že različni modeli nosečniških mi niso bili vredu, ko sem recimo takrat v Popku kupovala. Jaz grem jutri malo v izvidnico, upam, da dobim v C&A kaj. Na netu imajo kar nekaj izbire.

Več izbire kot C&A ma H&M, pa tud lahko rečem,d a boljše kvalitete user posted image
Ja, sj najboljša varianta je probat in je to to ... jaz sem takrat riskirala, ker je biu popust in so ble žametke 20€ in sm kupila pa so mi ble res kot ulite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
17.11.2015 8:27:47   
Marčevka2010
Meni se zdi pa, da ima zadnje čase C&A boljšo kvaliteto, na splošno. Vsaj kar ženske in otroške garderobo kupujem. H&M se je poslabšal.

Neposredna povezava do sporočila: 1389
17.11.2015 8:31:29   
Janchek81

Meni se zdi pa, da ima zadnje čase C&A boljšo kvaliteto, na splošno. Vsaj kar ženske in otroške garderobo kupujem. H&M se je poslabšal.

Jaz pa ravno obratno opažam .. do tamalinga 3 leta sem večinoma kupovala v C&A ( pustmo zdj internetno prodajo pa Okaidi pa bla bla ), pol sm pa vidla, da ma H&M ful lepše in boljše stvari in zdj sploh v C&A ne stopim več .. no ene 2 mesca nazaj sem šla pogledat, če majo kakšno majčko pa pulover od Frozen, ker je naša itak usekana na to, pa sem vidla, da ni blo neke izbire + nič mi ni v oči skočil ... pr men je tko, da mi more v oči padt, pol pa naprej gledam ( cena, kvaliteta... )... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.11.2015 8:35:35   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Jooj človek se sploh ne zaveda, kaj vse se spremeni z user posted image . Jaz na mojo garderobo nisem še niti pomislila. Se pa strinjam s tabo foxy_cat, je tudi meni že zdaj muka kupovat hlače user posted image . Je pa verjetno lažje (vsaj kar se tiče garderobe), da si proti koncu enkrat poleti.

Jaz imam še en drugi problem... jaz sem VEDNO oblečena v oprijetih oblačilih (sploh majčke), nikoli nimam široke majice ali karkoli.. tako da pomoje ko me bo prvi dan nekdo zagledal v ohlapni majci..bom že na piki user posted image user posted image

madjanca glede na to da so nove zelo drage, imam tudi sama v planu kupovat tako user posted image

Janchek81 jaz naročam.. sem že naročila hlače, ter pajkice ampak ker še kar ni user posted image sem jih prodala naprej user posted image ah pri meni tako vse kroži... dokler bo user posted image bom že parkrat naročila in prodala user posted image user posted image P.s. na koncu ko bom pa rabila pa nebom imela user posted image naročam pa OGROMNO drugače user posted image user posted image

(odgovor članu mana12)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.11.2015 8:42:03   
Marčevka2010
Jaz šele zadnje leto v C&A kupujem, sploh za hčerko. In mi deluje boljša kvaliteta. Prej sem veliko pa v H&M kupovala. Ampak za majhne so imeli ful lepe reči, ko je otrok večji pa kakor kdaj. Je pa C&A tako izropan, da komaj dobim številko. Očitno ne dobavljajo dovolj pogosto.

Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.11.2015 8:48:13   
Marčevka2010
foxy cat tudi jaz nosim oprijeto, in samo čakam, da bo kdo kaj vprašal. Ampak ne mislim sedaj ohlapnih reči kupovat, niti se ne bi počutila. Brezveze.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.11.2015 8:48:17   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: mana12

Jooj človek se sploh ne zaveda, kaj vse se spremeni z user posted image . Jaz na mojo garderobo nisem še niti pomislila. Se pa strinjam s tabo foxy_cat, je tudi meni že zdaj muka kupovat hlače user posted image . Je pa verjetno lažje (vsaj kar se tiče garderobe), da si proti koncu enkrat poleti.

Jaz imam še en drugi problem... jaz sem VEDNO oblečena v oprijetih oblačilih (sploh majčke), nikoli nimam široke majice ali karkoli.. tako da pomoje ko me bo prvi dan nekdo zagledal v ohlapni majci..bom že na piki user posted image user posted image

madjanca glede na to da so nove zelo drage, imam tudi sama v planu kupovat tako user posted image

Janchek81 jaz naročam.. sem že naročila hlače, ter pajkice ampak ker še kar ni user posted image sem jih prodala naprej user posted image ah pri meni tako vse kroži... dokler bo user posted image bom že parkrat naročila in prodala user posted image user posted image P.s. na koncu ko bom pa rabila pa nebom imela user posted image naročam pa OGROMNO drugače user posted image user posted image

Tud jaz sem skoz v oprijetih zadevah, pajkice, hlače, kavbojke, majčke, kiklice, oblekice, ampak takrat je bilo ravno poletje in je bil preskok na poletno garderobo in ni nben kj preveč posumil, da bi pač bla noseča, so pač mislil, da mam novo garderobo in k je blo tisto leto IN met une tunike k so ble prtisnene na joške in so pol dol padle, so pač mislil, da furam tisto mdoo user posted image
No,. jaz zaenkrat nism nč naročila zdj za nosečnice, samo pač zase ... je pa edini problem pri pajkicah, hlačah, ker so vse prekratke, ker je to kitajska roba in tm ne poznajo žensk, ki so tok visoke kt jaz in meni podobne user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.11.2015 8:49:32   
Janchek81

foxy cat tudi jaz nosim oprijeto, in samo čakam, da bo kdo kaj vprašal. Ampak ne mislim sedaj ohlapnih reči kupovat, niti se ne bi počutila. Brezveze.

No, kasneje pa sigurno, da se mal pokaže buši user posted image a je tko?

Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.11.2015 9:33:14   
madjanca
hihi kako različne zgodbe. moja sestra je kupila nosečniške hlače, jih veliko nosila, nato dala sestrični in jih je še ona skos nosila in sedaj jih spet nosi sestra... pa so še čist vredu.. je pa res, da so tist material kao skaterske hlače ali pa jeans...

samo sestra je precej suha v primerjavi z mano, tako da jaz jih ziher ne bom mogla nosit user posted image

kar pa se tiče prodaje rabljenih stvari, so ene punce zelo pripravljene sodelovat in če vprašaš, napišejo dolžine, obseg v pasu ipd.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.11.2015 9:42:31   
Janchek81

hihi kako različne zgodbe. moja sestra je kupila nosečniške hlače, jih veliko nosila, nato dala sestrični in jih je še ona skos nosila in sedaj jih spet nosi sestra... pa so še čist vredu.. je pa res, da so tist material kao skaterske hlače ali pa jeans...

samo sestra je precej suha v primerjavi z mano, tako da jaz jih ziher ne bom mogla nosit user posted image

kar pa se tiče prodaje rabljenih stvari, so ene punce zelo pripravljene sodelovat in če vprašaš, napišejo dolžine, obseg v pasu ipd.. user posted image

Uf tole z rabljenimi stvarmi sm se pa 2x uštela in sm rekla NIKOL več user posted image Ja, napišejo kar nekaj po svoje lahko user posted image

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.11.2015 9:45:49   
madjanca
ajoj.. jaz pa sem mela srečo. moram bit očitno previdna, da se vnaprej ne opečem...

Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.11.2015 10:18:20   
foxy_cat

Saj meni široko tudi ni.. samo nebi pa prenesla stvaka "a si se zredila" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.11.2015 10:20:18   
Marčevka2010
Jaz sem rabljena otroška oblačila ene 2x tu na RR od ene kupila, je bilo ogromno oblačil, za smešno ceno. Ko je imela naša ene pol leta. Nekatera le 1x oprana. Takrat sem res super dobila. Zase je malo težje, pa ne, da ne bi hotela rabljeno nosit, to ne. Ampak vprašanje kakšne so res mere. Ker tudi 10 € je veliko, če ti ne ustreza.
Mah, jaz tako rečem, te dvoje ali troje hlače si bom že privoščila. Itak bo potem pa otroškega manj, sploh, če bi bila spet punca. Bodo stroški minimalni. Tako, da se ne sekiram zaradi stroškov glede hlač. Bom pa ziher potem prodala, če jih ne bom več rabila. Nima smisla, da mi ležijo v omari. Ali pa dala na kakšen sejem kjer daš rabljena oblačila, oni pa prodajo po 1 €. V našem kraju je vsako leto tak sejem, pa potem kdo kupi, ki si novih ne more privoščit. Izkupiček gre pa v dobrodelne namene.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.