|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
6.11.2015 18:32:33   
foxy_cat
Adelle imela sem PRK metodo - ker sem imela pretanko roženico, no..ta metoda je grozna celjenje pa traja pol leta (ne vidiš takoj naslednji dan)..no ..desni uček so mi med operacijo poškodovali naredilo se mi je malo "astigmatizma", vsak mesec se izboljšuje, tako da nekako upajo še vedno da je lažni astigmatizem in da bo popolnoma izginil.. NO po pol leta je velikoo boljše user posted image drugače dioptrija cilindri pa to imam pa 0.0. Malo manj malomarnosti s strani zdravnikov pa bi veliko prej bolje videla.. Ampak..podpišeš da ni nujno da bo vse 100% user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
6.11.2015 18:34:11   
Marčevka2010
Hvala vsem!
Stara sem 37 in mi pripada amniocenteza.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.11.2015 20:59:16   
..noname..
Sporočam vam, da je tist - kar ostal minus in je prišla menstruacija.....

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.11.2015 21:31:03   
Adelle

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Adelle imela sem PRK metodo - ker sem imela pretanko roženico, no..ta metoda je grozna celjenje pa traja pol leta (ne vidiš takoj naslednji dan)..no ..desni uček so mi med operacijo poškodovali naredilo se mi je malo "astigmatizma", vsak mesec se izboljšuje, tako da nekako upajo še vedno da je lažni astigmatizem in da bo popolnoma izginil.. NO po pol leta je velikoo boljše user posted image drugače dioptrija cilindri pa to imam pa 0.0. Malo manj malomarnosti s strani zdravnikov pa bi veliko prej bolje videla.. Ampak..podpišeš da ni nujno da bo vse 100% user posted image

Kok si pa placala? Pa kolk si mela dioptrijo?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.11.2015 7:41:59   
Amour
Foxy_cat, ja, mene tudi zanima, koliko si imela dioptrije?

Marčevka, aha, potem mi je vse jasno. Meni do 37 manjka le par mesecev, ampak za brezplačno amniocentezo moraš biti star 37 v času zanositve, če se prav obveščena, med 35 in 37 pa je odvisna od rezultatov ostalih testov. Je še vedno tako?

Če je že kaj drugače, me informirajteuser posted image

...noname... user posted image

< Sporočilo je popravil Amour -- 7.11.2015 7:43:03 >

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.11.2015 9:24:13   
foxy_cat
IZVIRNO SPOROČILO: ..noname..

Sporočam vam, da je tist - kar ostal minus in je prišla menstruacija.....

Sem mislila nate... škoda user posted image user posted image le kaj dela psiha a?

Adelle okrog 1250€ al nekaj takega za obe očesi skupaj. Ma zdaj se baje tako že splača it tudi v SLO imajo zadnje mesece že zelo podobne cene (računaj kolikorat se moraš vozit v Zagreb ipd.) Dioptrije sem jaz imela malo (no za večina tistih ki gre - malo:) -2.25 in -3.25 (pa na tem še -0.50 cilindra), vse imam 0.0, so mi pa kot sem napisala zakuhal malo astigmatizma - je že ogromno ga izginilo samo ena malenkost to govorim mogoče o 0.10 ali 0.20 je zaenkrat še. S tem lahko živiš, kakor je bilo pa na začetku sem pa že skoraj obžalovala operacijo..Samo misel na to da bi mogla še 1* me je ubijala user posted image user posted image NOČNA MORA... Govorijo "operacija brez bolečin"... nihče pa ne omeni (vsaj pri PRK)..kakšne muke te čakajo pri celjenju user posted image sem si kdaj hotla kar očesi spulit takšne bolečine..ampakk...sem preživela. Tukaj sem recimo da vidim user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.11.2015 5:54:30   
Amour
Foxy_cat, nikakor ti ne privoščim težav in upam, da tudi tisti cilinder kmalu odpraviš, a vsakič, ko preberem / slišim kaj takega, me še bolj mine želja. Itak bi bila rada brrez dioptrije (minus na oba učka, 4,25 (in cilinder) na enega in 2,75 na drugega), ker me moti predvsem ta razlika. Itak sem brez očal / leč samo v postelji, a ponoči še na uro težko pogledam :)

No, kakor koli, moj bivši je potem (pa je imel D reeees visoko) še vedno obrtičal na olčalih, bivša sodelavka pa je imela tudi kar nekaj astigmatizma. Pišuka, očitno jaz naletim na same primerke ne povsem uspelih operacij ali pa niso tako uspešne, kot govorijo user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.11.2015 9:06:32   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Foxy_cat, nikakor ti ne privoščim težav in upam, da tudi tisti cilinder kmalu odpraviš, a vsakič, ko preberem / slišim kaj takega, me še bolj mine želja. Itak bi bila rada brrez dioptrije (minus na oba učka, 4,25 (in cilinder) na enega in 2,75 na drugega), ker me moti predvsem ta razlika. Itak sem brez očal / leč samo v postelji, a ponoči še na uro težko pogledam :)

No, kakor koli, moj bivši je potem (pa je imel D reeees visoko) še vedno obrtičal na olčalih, bivša sodelavka pa je imela tudi kar nekaj astigmatizma. Pišuka, očitno jaz naletim na same primerke ne povsem uspelih operacij ali pa niso tako uspešne, kot govorijo user posted image

Lažni astigmatizem ;) (astigmatizem nastane zaradi poškodbe očesa, oz. je deden...no jaz ga nisem imela tako da je nastal zaradi poškodbe - no tega tam ne bodo priznali/povedali).. Nekje od pol leta do enega leta tudi lahko traja da se ta uček navadi drugega učka, no pa saj pravim to je samo še ena malenkost razlike, zmoti me le ob slabi svetlobi. Vem kako je tudi jaz sem živela z očali/lečami cca. 13 let, no leče so mi tudi popolnoma stanjšale - uničile roženico, zato nisem mogla na LASIK (kjer pač vidiš naslednji dan). No priznam, nisem dosti razmišljala, seveda ni mi bilo vseeno, ko so rekli da še nekaj časa nebom videla "popolno" ampak do po 5ih dneh, bom videla "zadovoljivo za življenje"... hja.. zaradi te poškodbe, ki so jo naredili, se je teh 5 dni zavleklo v mesec-dva, še v tretjem ni bilo dobro (levi uč 100%, desni pa katastrofa zaradi astigmatizma)..no šele 1 mesec nazaj se je toliko izboljšalo, da saj pravim me sedaj kdaj zmoti le še zvečer. Ja.. kaplice pa še vedno porabim po vsaj 1 na teden, čeprav so rekli da po pol leta jih nebom več rabila..MHM..zjutraj niti očkov nemorem odpret user posted image user posted image ponoči mi kdaj kakšen lasek oplazi oko, to je 1 urna bolečina, kot bi te nekdo zarezalpo očesu (spim in živim že pol leta z čopom zaradi tega).. Tako bom rekla.. Nisem navdušena, kakor sem mislila da bom, tudi zaradi vseh teh težav, ki sem jih imela in jih imam, ampak..saj s časoma "pozabiš" to grozno izkušnjo.."pozabiš bolečine"...in rečeš OK, se mi je pa recimo da uresničila velika želja. Jaz sem si vedno želela te operacije, jaz sem eden tistih ki sovraži očala/leče user posted image user posted image - Jaz sem bila sicer pri BILIĆevi na operaciji, stric je bil pa recimo pri Svetlosti (pa je isto imel težave z enim očesom)..tako da.. NIKJER NI GARANCIJE. No jaz sem med operacijo trpela in vse kar sem razmišljala je bilo "upam, da mi nebo več nikol treba nazaj na ta stol!"..potem pa mi začnejo levi uček delat..mi je šlo pa samo po glavi - je bila razlika, v primerjavi z desnim "o SHIT enga so zaj..levga so zaj...levga so zaj..." ne vem od kje mi ta misel.. Jaz to vsem razlagam potem doma.. In tko jaz čez 5 dni.. "o SHIT..DESNGA so zaje...ne levga" user posted image user posted image no...samo oni niso mel hmerk, ker dioptrija in cilindi so bili 0.0 a jaz bluzila da na desni uč ne vidim, da neki ni OK, pa nisem znala razložit zakaj.. No šele po 2 mesecih so odkrili , da zaradi astigmatizma (tega pa mašina ne izmeri).. Ko sem pa začela brat kaj je to pa zakaj nastane..sem pa popenla user posted image user posted image no samo vse kar ti rečejo je "celjenje traja 6 mesecev, lahko gre za lažni astigmatizem..ne se obremenjevat, najvrjetneje bo izginilo, v vsakem primeru sigurno toliko da boste lahko živela s tem"... A NAJ KAJ KOMENTIRAM? PLAČAM, DA BOM VIDLA 100% POTEM PA... "saj boste lahko živela s tem" AAAAA....

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.11.2015 15:56:45   
Janchek81
No petek kje biu pester user posted image sva kr lepo zalila moj RD, tko, da včerej sm bla bl tko tko .. dons sm se pa že sestavla user posted image
Pa še po testih je bla včerej O .... tko, da ... mamo da ta mesec zagledamo user posted image ... čeprou klinc, sj vsak mesec sva zelo pridna .... user posted image
No, zelo lep vikend je za mano .... user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.11.2015 17:42:27   
Žabinčica
Tara, bluegirl in moje ostale stare čveke user posted image hvala za vaše besede. Bom sigurno javila v katero smer je bila zadnja akrobacija izvedena user posted image (ali tu ali na novembrkah). Verjet pa tudi ne morem da sem že praktično na koncu....

Lepo mi vas je brat in kako ste z vašimi user posted image . Bluegirl, upam da kar kmalu začnete spat, čas bi že bil... vrtec pa se je tudi pi naši izkazal za super stvar, tako da jaz nimam zadržkov.

Mene tudi zanima kako so kaj ostale izmed "starih" user posted image ?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.11.2015 17:46:24   
woma

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Hvala vsem!
Stara sem 37 in mi pripada amniocenteza.

Od katerega leta dalje ti pripada amniocinteza?

To ni nič hudega. Jaz sem jo imela že pri prvi nosečnosti....

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.11.2015 19:26:31   
katjesss
Pozdravljene...

Jaz sem ta teden mojo ovulacijo spremljala z ovulacijskimi testi, v petek in soboto je bila rahla črtica, danes črtice ni bilo več..kaj zdaj to pomeni - kakšne so kaj vaše izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.11.2015 20:07:35   
MauMow
Z ovulacijskim testi je tako da so pozitini ko sta obe crtici enako mocni. Do takrat pa je lahko druga rahlo vidna ali celo ne. Pa ne delat s prvim urinom ali takrat ko veliko prej popijes. Pa vsak dan isti cas da bodo rezultati realni. Meni je vedno ok pokazalo pa sem mela cist pocen teste. Na ta nacim sem tocno ugotovila da mam O cist razlicno. En mesec ze 13 dan drug sele 20 dan.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.11.2015 20:46:06   
Amour
Katjesss, iz točno takega razloga je meni gineko odsvetovala ovulacijske teste. Rekla mi je, naj jih uporabljam, če želim, a da v resnici niso potrebni, če imaš res s. odnose. Da pa znajo človeka hitro zmesti, če nisi res natančen in dosleden pri uporabi.
Kakor koli že, midva se za teste nisva odločila, sva se pač zanašala na moj občutke, sploh zato, ker je on veliko odsoten in bi bila najbrž totalna tečka, če bi vedela, da imam O, njega pa ni v bližini.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.11.2015 20:51:12   
katjesss
Pa po mojih izračunih bi naj bila ovulacija ravno danes. Teste sem delala kolko tolko ob istem casu, +/- 1h ..sem pa si brala, da v tem času ko pricakujes vredu delat teste večkrat na dan, ker če delaš na 24h lahko na testu zamudiš največjo prisotnost hormona..
Najboljše da še zdaj par dni testiram, da vidim, kako bo, danes je namreč ravno nekje 13., 14. dan v ciklusu..

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.11.2015 21:02:26   
katjesss
Amour...saj vem, samo me je pač premamilo, da probam, da vidim, če se poklapa z izračuni - ker mi pač moje telo ravno zdaj ko se aktivno dela nauser posted image ne daje znakov, ki so ponavadi bili prisotni seveda, po katerih bi bla ziher da je O tukaj ...

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.11.2015 21:39:48   
Amour
Itak, po murphyju je vedno tako, da ravno takrat, ko nekaj potrebujemo, tega ni ...
Te štekam, res, da si firbčna. Saj jaz tudi načeloma, ma, sem se v glavi prepričala, da ni kul, da si zakompliciram lajf user posted image (že tako je moj bistveno bolj firbćen kot jaz in potem kompenzirava na tak način).

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
9.11.2015 6:36:23   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: katjesss

Pa po mojih izračunih bi naj bila ovulacija ravno danes. Teste sem delala kolko tolko ob istem casu, +/- 1h ..sem pa si brala, da v tem času ko pricakujes vredu delat teste večkrat na dan, ker če delaš na 24h lahko na testu zamudiš največjo prisotnost hormona..
Najboljše da še zdaj par dni testiram, da vidim, kako bo, danes je namreč ravno nekje 13., 14. dan v ciklusu..

Mislim da ni treba večkrat na dan. Če pa že pa je dovolj dvakrat na dan - zjutraj in zvečer. Jaz bi na tvojem mestu si vzela en mesec in celega testirala. Tak sem si jaz prvič zadala in sem že mislala da nič ne bo in je 19 dan pokazal O. Spremljaj pa tudi ostale znake - sluz, mogoče kake bolečine v jajčnikih..... Jaz če bi po izračunih gledala kdaj imam O bi vsak mesec zgrešila... Ker po izračunih mojih ciklov bi mogla bit O okoli 14 dneva v povprečju pa je bila okoli 20 dneva.... Jaz sem to delala ene 3.-4 mesece, da sem ugotovila kateri drugi znaki mi še nakazujejo O in potem se naslednje mesece točno vedela kdaj jo imam. Če pa nisem bila ziher sem mela pa tut teste doma in sem mogoče kaka dva dni delala da sem točni dan zadela.

Moja G je podprla idejo O testov, ker ko sem bila na Dabrostono sem mogla začet jest dva dni po O. In zaradi tega ker ni bila O vsak mesec približno isti dan, sem si ko sem čutila da bo kmal tukaj začela s testi pomagat točni dan določit.

Pač pri meni so super vedno delovali.

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
9.11.2015 7:56:16   
Janchek81
Uf O testi .. ja znajo kr zmest človeka, sploh pa mi je ta teorija čist bedna, ...ko zagledaš obe enako vidni črtici ( NIKOL res nism zasledila, da bi ble obe enako vidni, je bla kontrolna vedno res FUL bolj vidna ) nej bi bla O šele od 12-36 ur ... če tko pogledam, zakaj že ... a tok prej nej bi bil prisoten hormon pol pa nč več ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
9.11.2015 8:33:48   
foxy_cat
Joj jaz res upam, da se mi nebo treba v te teste spuščat...že te nosečniški so preveč user posted image user posted image

Janchek81 lepo slišat, da si nas upoštevala za petek user posted image user posted image user posted image midva sva zdaj že 1 teden skos pridna..tako da če pa zdaj nebo user posted image pol pa ni več pomoči user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
9.11.2015 9:12:55   
Janchek81

Joj jaz res upam, da se mi nebo treba v te teste spuščat...že te nosečniški so preveč user posted image user posted image

Janchek81 lepo slišat, da si nas upoštevala za petek user posted image user posted image user posted image midva sva zdaj že 1 teden skos pridna..tako da če pa zdaj nebo user posted image pol pa ni več pomoči user posted image user posted image

No, midva sva rekla, da bova na 2 dni sexala, pa pač pol nisva ... sva kr lepo vsak dan ... ma sj sm si rekla 'pa zakaj bi se brzdala, če nama paše' ....
Pač, če nau ta mesec bo pa drug ... sj nimam več živcev da bi se obremenjevala s tem ... bolš, da sm mirna in grem iz dneva v dan in bo kakor bo ,... bomo zagledal + ko nam bo namenjeno ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
9.11.2015 9:24:45   
foxy_cat

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

No, midva sva rekla, da bova na 2 dni sexala, pa pač pol nisva ... sva kr lepo vsak dan ... ma sj sm si rekla 'pa zakaj bi se brzdala, če nama paše' ....
Pač, če nau ta mesec bo pa drug ... sj nimam več živcev da bi se obremenjevala s tem ... bolš, da sm mirna in grem iz dneva v dan in bo kakor bo ,... bomo zagledal + ko nam bo namenjeno ... user posted image

Točno tako..no nama je celo 2* na dan ratalo user posted image user posted image user posted image to bo zihr to pomladno vreme user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1172
9.11.2015 9:27:21   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Točno tako..no nama je celo 2* na dan ratalo user posted image user posted image user posted image to bo zihr to pomladno vreme user posted image user posted image user posted image

No o tem kokrat na dan, ko sva imela tamalo pri mojih sploh ne bom ... groza no user posted image
Ma, sm mela lih včerj debatos to kolegico k tud pač probavata vseeno, čeprou se ve, a naj njegova sperma ne bi bla dobra, in je lih rekla, zakaj bi se sekiral in obremenjeval, pač tako kot je namenjen je namenjen, sexaš na dva dni al pa vsak dan ... ko bo 'tist zgorj' reku da je čas, boš zagledala + .. in ubistvu ma prou ... pomoje k se res dolg časa trudš pol kr odmislš zadeve in začneš mal drgač gledat na vse skupej ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
9.11.2015 9:28:58   
MauMow
Super da vam rata tolk pogosto. user posted image Pri nama to nikol ni blo možno. Je blo nekje 2 do maxi 3x na teden. Nisva očitno take sorte user posted image Zato so nama tudi O testi prišli kar prav, da sva v tistem času bla bolj pridna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
9.11.2015 9:34:20   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Super da vam rata tolk pogosto. user posted image Pri nama to nikol ni blo možno. Je blo nekje 2 do maxi 3x na teden. Nisva očitno take sorte user posted image Zato so nama tudi O testi prišli kar prav, da sva v tistem času bla bolj pridna.user posted image

No, ampak uspelo vama je user posted image to je najbolj pomembno, je tko user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.