Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010 V vrtcu jih res naučijo reda, pa vsega no, toliko delajo z njimi, kar stari starši ne morejo niti pod razno. Pa, da je kdaj treba za kakšno stvar malo počakat, itd. Saj naša ima tudi svoje fore, itak, ker je zaenkrat še sama princeska. Kaj bo to udarec. Je zadnjič moj rekel, da če ne bo pridna bo enega bratca naročil, da jo bo malo v red spravil. Ne, bratca pa ona ne bi. Sem pristaš tega, da se otroka pri 1 letu da v vrtec, če se ga seveda dobi. Ker starejši kot so težje se prilagodijo na sistem. Redke izjeme seveda obstajajo. Bolj imamo starši probleme se ločit od njih, kot otroci. Naša se je uvedla v vrtec brez enega joka. Ker tudi midva nisva pokazala, da je to kaj groznega. In zelo rada hodi, za viken prav pogreša prijateljčke iz vrtca. Aja, pr nam sta pa oba moja še tok vitalna, da ji je lih v vrtcu dolgčas ... ker tm je bla vsak dan zunej, kolesarla, laufala, bla na igralih .. itd itd, v vrtcu pa niso tok zunej, samo eno urco na dan in ji je blo na začetku ornk dolgčas ane .... in tud prvi teden smo hodil tja tko, da predn je vstopila je jokala za znort ... nama ni blo problema, ker pač sva oba vedla, da se bo pa pol hitr navadla in da bo rada tm ... ampak ona še vseen pravi, da je pri dediju in babici bolje ... tko, da ... iz tega principa, če bomo dobil vrtec, bo šel naš 'Tine' že z dobrim letom
|