|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
30.10.2015 14:28:14   
katjesss
Nekako tako ja...zdaj počakamo da M mine...pol pa se dalje trudit ;)

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.10.2015 15:10:47   
foxy_cat
Vsaj lahko rečete da imate M..hehe jaz mam spet eno čudo od čuda ta mesec ;-)

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.10.2015 15:40:32   
..noname..
uh, čvekice ste ble pridne...niti prebrala vas nisem, ker je preveč vsega user posted image
Jaz danes pričakujem M, pa je zaenkrat še ni. Sicer jo pričakujem, ampak se nebi branila, če je nebi bilouser posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.10.2015 16:21:11   
katjesss
No jaz pa že grem proti koncu M, tako da počasi gremo v 4. rudno ;)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.10.2015 16:22:10   
katjesss
rundo no.... :D

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.10.2015 21:15:22   
foxy_cat
..noname.. držim pesti...do mene je KAO prišla user posted image user posted image nekaj v še bolj čudni obliki kot prejšnji mesec user posted image user posted image bom še kak dan počakala, če bo kaj prida iz tega ali bom pa test delala drug teden user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 881
31.10.2015 7:51:53   
vekybel
Dobro jutro.
Kako ste kaj?

No jaz danes pijem 4 dan klomifen-clomid, tako da imam še 1 dan in konec in potem drug teden akcija. Upam na najboljše.
Malo da se javim in zdej grem delat, se pišemo kaj.

Lep dan carovnic vam želim......user posted image .

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 882
31.10.2015 11:06:27   
..noname..
Tudi jaz upam, da bo tako. Videti ni še nič, tako da morda pa bo...tudi špika me nekaj po jajčnikih. Bomo videlo. Ne bom nič hitela s testi. Pred ponedeljkom zagotovo ne.

Je pa moj reku: če bo, pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil ..noname.. -- 31.10.2015 11:08:55 >

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 883
31.10.2015 13:42:04   
Katriss
Jaz pa jemljem sedaj vitamine iz dm-a (a-z mama) približno 4 mesece in se mi zdi, da se zadnji mesec prav boljše počutim, manj utrujeno... Se mi kar dopadejo, tudi cena je res ugodna... Se mi zdi pa res neverjetna razlika v ceni če primerjamo z Elevitom ali Femibionom, tako da me občasno kar zaskrbi, če so te iz dm-a res dovolj?

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.10.2015 15:41:42   
Adelle
Primerjaj sestavine, koliko cesa ima notr in bos vedla na cem si... v lekarni so meni rekl da ce mas kaksno zadevo k vsebuje recimo enkrat manj zeleza al pa folno k elevit, jemljes pac dve tabpetke na dan..

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 885
31.10.2015 20:24:11   
vekybel
Katriss koliko pa stanejo te tablete iz DM-a?
Ja sporoči nam primerjavo z Elevit tabletami.

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.10.2015 22:01:09   
foxy_cat
Jaz sem tudi imela 2meseca tiste iz dm,potem 1mesec Tifol,sedaj sem pa začela z elevit,ker me zanima,če je kakšna razlika - ne samo v tem kar piše na škatljici ;-)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.10.2015 23:28:12   
Katriss
Trenutno nimam skatlice pri sebi, v naslednjih dneh vam prepisem tocne sestavine. Kolikor pa sem sama primerjala, je sestava podobna, je pa 400 folne namesto 800, kot je v elevitu, ce se ne motim. Skatlica stane priblizno 3 evre, vsebuje pa 60 tablet.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 888
1.11.2015 6:34:07   
MauMow
Za večino nosečnosti je 400 folne dovolj. Res je da jo je v Elevitu 800 ampak mene je tako sama G poslala dol z njega (je rekla da vsi ti vitamini včasih ne delujejo dobro na telo - pa še več slabosti povzročajo) in me dala na en FOLIO - ki ima 400 folne in veliko joda (baje jod pomaga pri razvoju - no prvič čula)user posted image

< Sporočilo je popravil MauMow -- 1.11.2015 6:35:03 >

(odgovor članu Katriss)
Neposredna povezava do sporočila: 889
1.11.2015 8:00:23   
katjesss
Jaz pa sem se za femibion odlocila, pa ne bom zdaj nic menjala, bomo videli kako bo ;)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 890
1.11.2015 20:14:45   
vekybel
Jaz imam trenutno se tifol za spit do konca pa potem si bom kupila elevit verjetno.
Veste kaj me zanima a ce katera pozna kakšno žensko da je pila klomifen ali katero drugo sredstvo za stimolacijo in da je zanosila dvojčke? Sem brala v navodilih, da je možna večplodna zanositev.
Skratka jaz je ne pričakujem konec novembra. user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 891
1.11.2015 20:20:28   
foxy_cat
Meni je pa zadnje dni skos slabouser posted image no..saj mi je že par let ampak zadnje dni mi pa kislina tako nagaja,da se mi prvič dogaja da Rupurut ne prime user posted image aampaak.. Kaj naj? Ima katera kakšen nasvetek glede kisline?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 892
1.11.2015 20:24:00   
vekybel
Kaj pa donat?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 893
1.11.2015 20:26:23   
Amour
Joj, ne govori, mene že par dni matra želodec, očitno so taki dnevi ...

Sicer pa, vem, da nosečnici neprimeren nasvet, a vseeno, meni ponavadi najbolj pomaga šilce (pravega) brinjevca, tuhtam pa, da bi si, za vsak slučaj, omislila kapljice brinovega olja, baje naj bi enakovredno pomagale.

< Sporočilo je popravil Amour -- 1.11.2015 20:29:25 >

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 894
1.11.2015 20:33:29   
foxy_cat
Amour hm..ne poznam ne prvega ne drugega nasveta user posted image bom malo prebrala po netu. Meni je do zdaj vedno Rupurut pomagal zadnje dni pa nič user posted image enkrat sem probala tudi sodo pa bi skoraj bruhala user posted image user posted image aja Donat pa ni za mojo prebavo,ker sem že tako veliko na wcju user posted image

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 895
1.11.2015 20:38:42   
Amour
A si kdaj poskusila z Ranitalom?
Meni pomaga bolj kot Rupurut ...

Ampak morda nimava istih težav. Kislina mi le občasno ponagaja, bolj mi nagajajo bolečine v želodcu :(
Imam bolj sindrome nervoznega črevesja kot zgage ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 896
1.11.2015 20:45:54   
foxy_cat
Jaz sem imela bakterijo P.,ki so jo menda ozdravili,ampak je zdravnica rekla,da težave pa popolnoma nebodo nikoli izginile. Ko pa želodec peče je pa noro za umret user posted image zdaj je bilo nekaj časa mir,zadnje dni pa ojoj ..menda je Rupurut ok tudi če si user posted image ker pa nikoli ne veš kaj se dogaja tam spodaj najbolje zaupam "preverjenim" stvarem.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 897
1.11.2015 20:47:35   
vekybel
Amour moja sestrična ima občasne bolečine v želodcu pa pravi, da ji pomagamleko.

foxy_cat kaj če bi vseeno spila malo donata, samo da neha.

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 898
1.11.2015 20:54:56   
Amour
Ah, jaz mleko redno uživam, bolj bi bilo verjetno, da mi povzroča kakšne kestra težave user posted image
A ga res obožujem in bi moralo biti res hudo, da bi se mu odpovedala, priznam.

Evo, tukaj piše, da brinjevo olje pomaga uravnavati tudi želodčno kislino:
http://www.pozitivke.net/article.php/Razkuzilo_Zdravilo_Brinovo_Olje_Vnetje

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 899
1.11.2015 21:00:02   
foxy_cat
Amour bom malo pokukala,jutri dopoldne link ;-) aja spodi me pa že 2dni taku boli k da bi trebušnjake delala user posted image user posted image hahaha..

(odgovor članu Amour)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.