|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
29.10.2015 16:12:51   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Verjamem, saj je meni tudi. Ampak jaz bom ziher dlje tukaj, ker bom še v službi. O, pa še čas mi gre tako počasi danes.user posted image

Do kdaj pa boš v službi? Men je tud dolgčaaaaas no user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 851
29.10.2015 16:15:21   
Marčevka2010
Še 3 ure. Ki bodo najdaljše v mojem življenju, se mi zdi.user posted image

Še čakanje na pregled se mi ne vleče tako. 2 tedna sem že dala skozi, še enega. user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 852
29.10.2015 16:16:09   
Janchek81

Še 3 ure. Ki bodo najdaljše v mojem življenju, se mi zdi.user posted image

Še čakanje na pregled se mi ne vleče tako. 2 tedna sem že dala skozi, še enega. user posted image

Petga maš ane user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 853
29.10.2015 16:20:02   
Marčevka2010
To si pa ni težko zapomnit, kaj?user posted image
Komaj čakam. user posted image Živčna bom pa tudi kot pri norcih. Bolje, da me moj pelje, da se še v kakšnem grabnu ne znajdem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 854
29.10.2015 16:20:55   
Janchek81

To si pa ni težko zapomnit, kaj?user posted image
Komaj čakam. user posted image Živčna bom pa tudi kot pri norcih. Bolje, da me moj pelje, da se še v kakšnem grabnu ne znajdem. user posted image

nej te tvoj pelje, če ne pa BUS varianta pa je ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
29.10.2015 16:22:03   
Marčevka2010
Bus v skrajni sili. Da me ne prime še kakšno bruhanje.

Neposredna povezava do sporočila: 856
29.10.2015 16:22:55   
Janchek81

Bus v skrajni sili. Da me ne prime še kakšno bruhanje.

Ejjjj .... pozitiva .. pozitiva .. dihaj, dihaj .... vse bo OK!

Neposredna povezava do sporočila: 857
29.10.2015 16:24:43   
MauMow
Marčevka vse bo ok.

No jaz preživela glukozni test danes (ker tukaj ga delajo vsem). Dejansko mi je ta glukoza prav pasala - sploh ni mela nezgravžnega okusa.... Pol smo še mal srčka poslušal in šli domov, oz na prvi obrok ob 13.30.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 858
29.10.2015 16:26:56   
Marčevka2010
MauMov iz tvojih v saj več čigava ušesa. user posted image

Pa je bilo težko toliko časa brez hrane počakat? Ker meni kar slabi, ko nekaj časa ne jem. Ne predstavljam si biti toliko časa brez. Oz. bi se verjetno z vodo nalivala.
Super, da je mimo.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 859
29.10.2015 16:27:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Marčevka vse bo ok.

No jaz preživela glukozni test danes (ker tukaj ga delajo vsem). Dejansko mi je ta glukoza prav pasala - sploh ni mela nezgravžnega okusa.... Pol smo še mal srčka poslušal in šli domov, oz na prvi obrok ob 13.30.user posted image

Men ga niso delal ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 860
29.10.2015 16:29:39   
Marčevka2010
Meni tudi ne leta 2010. Bomo videli kako bo tokrat.

Neposredna povezava do sporočila: 861
29.10.2015 16:30:24   
MauMow

MauMov iz tvojih v saj več čigava ušesa. user posted image

Pa je bilo težko toliko časa brez hrane počakat? Ker meni kar slabi, ko nekaj časa ne jem. Ne predstavljam si biti toliko časa brez. Oz. bi se verjetno z vodo nalivala.
Super, da je mimo.

Če bi ta test morala delati do 4 meseca nebi šlo skozi, tako pa mi je celo ratal se izognit bruhanju. Sem pa ves čas vodo zraven pila ker ti dovolijo, ker je res mučenje da ješ šele ob pol 2. No si pa lahko predstavljate kaj je mali začel delat v trebuhu ko je sladkor do njega prišel. Tk da smo se mu noro smejal.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 862
29.10.2015 16:32:39   
Marčevka2010
Si mislim, da je imel žurko, ja. user posted image Ja, do ene 3 mesecev bi po moje bila res kriza s tem testom, meni že sedaj obrača, ko si samo predstavljam. Čeprav sem frik na sladko.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 863
29.10.2015 16:32:56   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Marčevka vse bo ok.

Men ga niso delal ... user posted image

Ja tukaj v Rusiji ga delajo vsaki nosečnici, pri nas pa samo tistim ki nimajo ok sladkorja na krvnem testu. Tukaj pa je tako da moraš najprej dat kri, da vidijo če je sladkor pod mejo 5.1 - ker če ni greš direkt do zdravnika ker te takoj smatrajo za diabetes. Če je pod mejo pol pa piješ, in ko pol spet zmerijo če ne pade dovolj greš spet direkt k dohterju, če pa daš pa še tretič kri. No dočakala sem vse odvzeme (za zjutraj vem da je bil 4.42 za drugo rudno ne vem) in to vse tri iz iste roke in istega mesta..... (tako da je moja roka........)

Neposredna povezava do sporočila: 864
29.10.2015 17:18:05   
foxy_cat
Punce punce, ko je pa meni dolgčas ni pa nikoli nobene žive duše tukaj user posted image user posted image

mojamiška res je testi niso poceni, sploh če bi ona najraje da jih ves čas delam user posted image blah..

Moja user posted image je pa spet taka fino fajn, še živ človk ne ve kaj bi si mislil o njej user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.10.2015 9:19:18   
foxy_cat
Pa je spet tišina tukaj :) potrebujem en nasvet... Jaz sem Julija in Avgusta 60dni jemala A-Z Mama (tabletke ki se jih kupi v DM, pač dodatki vitaminov in folne kisline), ker sem prebrala, da je super začet jemat 3 mesece preden zanosiš, nisem pa pretiravala z dragimi dodatki. No ker po 60 dneh ni bilo nič, sem rekla bom probala s Tifolom. Tifol sem potem jemala 1 mesec (zelooo ne-redno) - saj pravim, ta mesec nisem bila pridna nikakor. In seveda, spet nevem če je kaj ali ne.. Kaj pravite poskusim 1 mesec - zadnji mesec "prob" redno jemat elevit, če zanosim jemljem naprej, če ne zaključim, počakam, da zanosim in ga potem jemljem dalje?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.10.2015 9:32:22   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Pa je spet tišina tukaj :) potrebujem en nasvet... Jaz sem Julija in Avgusta 60dni jemala A-Z Mama (tabletke ki se jih kupi v DM, pač dodatki vitaminov in folne kisline), ker sem prebrala, da je super začet jemat 3 mesece preden zanosiš, nisem pa pretiravala z dragimi dodatki. No ker po 60 dneh ni bilo nič, sem rekla bom probala s Tifolom. Tifol sem potem jemala 1 mesec (zelooo ne-redno) - saj pravim, ta mesec nisem bila pridna nikakor. In seveda, spet nevem če je kaj ali ne.. Kaj pravite poskusim 1 mesec - zadnji mesec "prob" redno jemat elevit, če zanosim jemljem naprej, če ne zaključim, počakam, da zanosim in ga potem jemljem dalje?

Kaj bi blo narobe, če bi Tifol skoz jemala??? Jaz folno skoz jemljem, pa mam ta močne tablete, tko, da .... si ne upam riskirat, da jih bi kr nehala ..

Drgač pa punce ... dons sm ostala doma ... mam dopuuuust .... in se počutim fantastično user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 867
30.10.2015 9:47:11   
MauMow
Jaz sem jemala skoraj eno leto folno, pol ker ni in ni ratal nehala in začela ko sem + dočakala. (mi je G povedala da je fajn 3 mesece prej začet, če ne drugače pa ko + zagledaš)

Neposredna povezava do sporočila: 868
30.10.2015 10:16:10   
foxy_cat
Pač v elevit tabletih piše 1 mesec pred nosečnostjo, nekje piše 3 mesece prej, zanimalo me je ubistvo, če je kaj narobe če jih dlje jemlješ, pač če ti ne rata v 1 ali 3 mesecih?

Janchek81 a kar krompirjeve počitnice imaš? :)

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 869
30.10.2015 10:17:35   
MauMow

Pač v elevit tabletih piše 1 mesec pred nosečnostjo, nekje piše 3 mesece prej, zanimalo me je ubistvo, če je kaj narobe če jih dlje jemlješ, pač če ti ne rata v 1 ali 3 mesecih?

Čisto nič ni naroče če jih skos ješ. Jaz jih pač nisem več ker so bile kr strošek po tolkem času. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 870
30.10.2015 10:22:33   
foxy_cat
Jaz sem si zdaj 100kom pakiranje vzela, no trije manjkajo ;) od ene znanke sem jih za 25€ odkupila, ker je žal splavila. 38,50€ je pa res pretirana cena (v lekarni).

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 871
30.10.2015 11:15:24   
Sofie

Jaz jem folno že od januarja.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 872
30.10.2015 14:08:32   
katjesss
Pozdravljene punce...

Evo še mene tukaj. Moj oz. najin plan je bil, da se pridružim skupini Majčice2016 - zgleda sem bila malce preveč optimistična,
zdaj pa meseci samo minevajo. Tako da ja ...jaz jem folno že tudi od začetka avgusta nekje, in se tudi vmes že kdaj sprašujem
ali naj nadaljujem, ali naj potem spet začnem jemat ko bomo do + prišli....

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 873
30.10.2015 14:15:16   
foxy_cat
katjesss
dobrodošla, tudi moja želja je bila da bi imela maja, pa..ni šlo po planu,...moj naslednji up je.. najkasneje ....septembra user posted image

(odgovor članu katjesss)
Neposredna povezava do sporočila: 874
30.10.2015 14:27:22   
mojamiška
PETEEEEEEK končnouser posted image user posted image user posted image user posted image

To je to od mene za danes, ne znese več, vidim, da ste ble pridne ampak nisem mela časa brat.

Punce lep vikend vam želim, pravjo, da bo sončekuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.