|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
19.10.2015 16:18:23   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Janchek81
Cikle imam neredne in nekje na 35 dni.
Zadnjo M sem imela 10.9. in ta mesec bi mogla dobit okrog 15.10.
Sem pa delala test pred 2 dnevi in je bil negativen žal.
A ste vse že nosečke ali je še katera ki čaka na user posted image .?

Počakaj še do petka vsaj. Če je ne bo naredi še en test, ali še bolje če maš možnost iti na krvnega. Tako boš potem sigurno vedela na čem je. Če bo negativno potem moraš počakati na M.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.10.2015 17:24:11   
foxy_cat
Jaz bom samo nekaj napisala...pr men se pa neki dogaja user posted image user posted image že 3 dni se neki dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.10.2015 17:50:04   
..noname..

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Jaz bom samo nekaj napisala...pr men se pa neki dogaja user posted image user posted image že 3 dni se neki dogaja user posted image user posted image

wooohoooo, I like user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 678
19.10.2015 18:15:54   
foxy_cat
..noname.. user posted image če me pa tokrat občutek vara, potem pa ne vem no user posted image user posted image

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 679
19.10.2015 20:37:24   
..noname..
Ja, menda ne. A ti zamuja al zakaj imaš tak občutek?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 680
19.10.2015 21:08:26   
Daise
Zdej pa dost. Tkole je punce. Jest vas že kr nekej časa hinavsko in tiho spremljam iz ozadja, zdejle sem se pa odločila pa razbijem to tišino! Mislim, da ne spadam ravno v to temo, ker se še ne trudiva zanositi (podobna zgodba kot z noname), razen jaz kakšen mesec stiskam pesti, da sem mogoče magično zanosila.
Vedno mate super teme, ste prav fajne čveke in če me sprejmete bi se vam z veseljem pridružla :)
Sem iz gorenjskega konca! :)

(odgovor članu ..noname..)
Neposredna povezava do sporočila: 681
19.10.2015 21:20:56   
Amour

Madonca...je takšna tišina tukaj da grem stavit da bodo drug mesec same user posted image user posted image user posted image user posted image

We wish user posted image user posted image
Ma, naporen dan, ampak še zdaj ne morem verjeti, da sem v celem dnevu spila samo eno kavo zjutraj ... čisto preveč dela in premalo časa user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 682
19.10.2015 21:34:40   
Ashaya

..noname.. user posted image če me pa tokrat občutek vara, potem pa ne vem no user posted image user posted image

Sva že dveuser posted image držim pesti za naju! Kdaj misliš testirat? Lahko skupajuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 683
19.10.2015 22:05:16   
foxy_cat
Daise
dobrodošla, magične user posted image si pomoje marsikatera želi user posted image user posted image

..noname.. jaz sem mela kao user posted image 3.10. ampak vse skupaj 24 ur pa še to skoraj nič user posted image no ponucala sem 3 teste (1 zjutraj, 2 popoldne) - pa ni noben nič pravega pokazal user posted image bradavice me bolijo že od srede-četrtka user posted image od petka naprej je pa tako vse skupaj čudno spodaj imam ves čas filling, kot da bom user posted image dobila, ma take čudno opisljive "bolečine", pa križ me boli user posted image user posted image zdaj me pa že cele j... bolijo pa mi je mal čudno k je še ene 14 dni do user posted image .. no sej 27.ga imam pregled, mogoče me pa teta ginekologinja s čim preseneti user posted image user posted image

Ashaya danes sem šla kupit baby check mini za rezervo če me kakšno jutro pred 27.tim še kaj piči slučajno, da nebom res prišla G..pa me bo kje na rit vrglo user posted image user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.10.2015 7:40:50   
Janchek81

Janchek81
Cikle imam neredne in nekje na 35 dni.
Zadnjo M sem imela 10.9. in ta mesec bi mogla dobit okrog 15.10.
Sem pa delala test pred 2 dnevi in je bil negativen žal.
A ste vse že nosečke ali je še katera ki čaka na user posted image .?

Čaki čaki .. 10.9. si mela M ...potem jo morš zdj zdj nekje tečko dobit ane ... če je še nekaj dni ne dobiš pa ponovi s testom ...
Ne, tuki v večini kr lepo čakamo na user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.10.2015 8:16:45   
Marčevka2010
Daise dobrodošla!

Foxy Cat upam, da se kaj kuha pri tebi! user posted image

Jaz sem pa tako gin, da ne znam povedat. Najraje bi šla za ene dva dneva spat. Se me je že ta utrujenost lotila, zjutraj komaj vstanem. Zvečer moram prej hodit spat, ne bo druge.
O tem, da sem tečna za znoret, pa raje ne bi. user posted image

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 20.10.2015 8:17:22 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 686
20.10.2015 8:20:37   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Daise dobrodošla!

Foxy Cat upam, da se kaj kuha pri tebi! user posted image

Jaz sem pa tako gin, da ne znam povedat. Najraje bi šla za ene dva dneva spat. Se me je že ta utrujenost lotila, zjutraj komaj vstanem. Zvečer moram prej hodit spat, ne bo druge.
O tem, da sem tečna za znoret, pa raje ne bi. user posted image

Ma jst nism noseča pa sm tud utrujena user posted image pomoje tud vsa ta sprememba ozračja in vse .. pa opažam, da sm včerj pa dons kr neki topla - me ne zebe ( jaz sem drgač ful zmrznjen tip človeka) .... user posted image
Tečna? user posted image no ja, po poslušanju moških smo to itak velix user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 687
20.10.2015 8:36:28   
vekybel
Daise
Dobrodošla med nas.

Janchek81
ja zdej bi morala dobit. Neki me špika v jajčnikih pa križ me boli, tako da verjetno bom dobila M.
Kako je stanje pri tebi?

foxy_cat
držimo pesti da postaneš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
20.10.2015 8:41:03   
Janchek81

Daise
Dobrodošla med nas.

Janchek81
ja zdej bi morala dobit. Neki me špika v jajčnikih pa križ me boli, tako da verjetno bom dobila M.
Kako je stanje pri tebi?

foxy_cat
držimo pesti da postaneš user posted image

Uf pr men še nič .. jo morm šele nasledn teden v četrtek dobit, tko, da .... ne morm nič rečt .. se nekak sploh ne obremenjujem več glede tega user posted image user posted image Sem rekla, da testa ne delam pred novembrom user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.10.2015 8:40:55   
vekybel
Marcevka2010
Jaz sem tudi marcevka2010 user posted image A se poznamo? Si bila na forumu med nosečnostjo?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.10.2015 8:44:57   
vekybel
Janchek81
Dobra si da zdržiš. Vidiš jaz sem danes zjutraj delala spet test in je bila samo ena črtica zal.

A je katera tukaj ki jemlje klomifen?

Jaz sem prvega otroka zanosila z pomočjo klomifena in to v drugem krogu. Upam da mi tudi tokrat uspe hitro.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.10.2015 8:49:14   
Marčevka2010
Takratna nosečnost se mi je končala v 10. tednu, sem imela prazno vrečko. Potem me pa na temi ni več bilo, na žalost.

Držim pesti, da tudi tokrat Klomifen deluje.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 20.10.2015 8:50:03 >

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.10.2015 8:49:33   
Janchek81

Janchek81
Dobra si da zdržiš. Vidiš jaz sem danes zjutraj delala spet test in je bila samo ena črtica zal.

A je katera tukaj ki jemlje klomifen?

Jaz sem prvega otroka zanosila z pomočjo klomifena in to v drugem krogu. Upam da mi tudi tokrat uspe hitro.

Uff sem prejšnje mesece čist pretiravala s temi testi in bila zmedena, tko, da se zdj več ne grem user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.10.2015 8:50:31   
Marčevka2010
Kdaj bi morala lulat?

Neposredna povezava do sporočila: 694
20.10.2015 8:57:53   
Janchek81

Kdaj bi morala lulat?

Jaz? Naslednji četrtek nej bi mi šele 'zamujala', tko, da lulala bom pa ( če je ne dobim ) v novembru user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
20.10.2015 9:32:40   
Marčevka2010
Ti, ja. Najbolje 5. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
20.10.2015 9:44:29   
Janchek81

Ti, ja. Najbolje 5. user posted image

A misliš, da bi mi znesl do 5.ga počakat user posted image ti ga pa tud biksaš .. če je ne bi še do 5ga dobila bi vedla na čem sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
20.10.2015 12:04:13   
foxy_cat
Marčevka2010 in kdaj imaš pregled? user posted image

vekybel hvala user posted image jaz sem v petek popoldne delala test vseeno, ker je ravno medicinska sestra rekla naj še kakšnega naredim, po tisti čudni user posted image pa sem ga po 5 min z jezo zmečkala in nesla v smeti, in tako moj "in kaj je pokazal" user posted image men nič jasno "A?" user posted image user posted image pa tko on "ja test kaj je pokazal al sem slišal uro"...pa js tko "ma ne to ni bla ura" user posted image user posted image pa tko on "no?" pa js vsa jezna "ja kaaa pa mislš da je pokazu zlagal se je spet user posted image user posted image " pa tko on "sigurno narobe kaže" ja sigurno...veliko mi jih je že narobe kazalo user posted image user posted image nič, potem sem pa rekla bom še enega danes zjutraj naredila, ker je bilo v petek res malo veliko urina pa če je slučajnoooo bil preveč "razredčen"...na in spet nič user posted image blah... ja nič drug teden imam pregled, pa bomo vidli na čem sem user posted image , mogoče mi pa teta reče, da se pa šele ta mesec nekaj pripravlja, no čudno je že vse skupaj user posted image

Janchek81 bi bilo super darilo za rojstni dan ane? user posted image Jaz jo pričakujem tam 31.10. - 1.11. bova skupaj lulale potem 5.ga?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
20.10.2015 12:41:53   
Ashaya
Foxy_cat, jaz se ti pridružujem pri čakanju na user posted image Seveda mi firbec ni dal mira in sem šla po FS ter CB (če bi bilo slučaaajno treba kaj potrdit z njim)..in ja..ravnokar je bila takšna belina na testnem mestu, kot da je zunaj že sneg. Očitno se spet psiha močno igra z mano! user posted image pa kako mi je lahko slabo, zbada me tam spodaj, al spet nič od nič?!user posted image Eh, brezveze...user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 699
20.10.2015 12:45:17   
Janchek81
foxy_cat a ti bo ratal čakat do 5ga? Men sigurno ne bo ... oz., če jo do takrt ne dobim bom že vedla kaj bom zagledala na testu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.