|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
16.10.2015 10:43:00   
foxy_cat
Janchek81
mah saj pravim jaz sem že prej ko sem še kadila, imela 1mg cigarete najlažje kar obstaja user posted image ta teden je pa tak razsul v mojih možganih da sem se morala malo "sestavit"...no se sestavljam. Tud men dol visi počas, če bo bo če ne ne..mogoče bo malo ne-zdravega življenja pomagalo mojim možganom da gredo še bolj na off user posted image Bom tako rekla..kaj pa tisti k ga žurajo pa pijejo še ko ne vejo da so že noseči. A kdo kaže s prstom potem na njih?? user posted image kar se tiče elektronskih pa raziskave kažejo, da so še slabše, ker škodujejo direktno možganom - tako da zdravo ni nič user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 651
16.10.2015 10:56:16   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81
mah saj pravim jaz sem že prej ko sem še kadila, imela 1mg cigarete najlažje kar obstaja user posted image ta teden je pa tak razsul v mojih možganih da sem se morala malo "sestavit"...no se sestavljam. Tud men dol visi počas, če bo bo če ne ne..mogoče bo malo ne-zdravega življenja pomagalo mojim možganom da gredo še bolj na off user posted image Bom tako rekla..kaj pa tisti k ga žurajo pa pijejo še ko ne vejo da so že noseči. A kdo kaže s prstom potem na njih?? user posted image kar se tiče elektronskih pa raziskave kažejo, da so še slabše, ker škodujejo direktno možganom - tako da zdravo ni nič user posted image

Raziskave sem vse pregledala user posted image in ne morjo bit elektornske bolj škodljive, ker nimajo katrana, navadne cigarete ga imajo ... to je na bazi vodne pipe, vsi pa vemo, da so manj škodljive kot cigareti user posted image
Logično je, da ne izpustimo dejstva, da je vse škodljivo, samo nekej manj, nekej več .. problem je pa v filtriranih elektornksioh cigaretih, ki vsebujejo razno razne arome in s tem doprinašajo velik kemije v telo, ampak te niakakor nimava namen kupt .. sva cel teden letala od enga do druzga in na koncu še do KC LJ user posted image nisem vedla, da tud oni delajo preiskave v zvezi s tem .. to naja je pa edn napotil iz Pyure smoke firme user posted image
That's it baby ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.10.2015 14:05:49   
foxy_cat
Janchek81
pa vama bo to dovolj za nadomestitev cigaret? Kogar jaz poznam, pravi, da ni dovolj dober nadomestek in še vedno konbinirajo oboje user posted image user posted image Najbolje je tako nič, pa še ta te lahko ubije user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 653
16.10.2015 14:20:25   
Janchek81

Janchek81
pa vama bo to dovolj za nadomestitev cigaret? Kogar jaz poznam, pravi, da ni dovolj dober nadomestek in še vedno konbinirajo oboje user posted image user posted image Najbolje je tako nič, pa še ta te lahko ubije user posted image user posted image

Jaz se tko že kadila ene 2 let nazaj ... pol k sm zgubila un moj talep cigaretk, sm pač začela nazaj na čike .. user posted image
Zdj je odvisno, al ti kupš pri kitajcu za 12€ al pa nekje v dobri štacuni, kjer so kakovostni in da majo sam izvlek močan .. tko k npr vodna pipa, če maš manjši izvlek, kjer kadiš, je močnejša kao zadeva ... pomoje bolj za 'glavo', če me razumeš ... maybe mi pa uspe pol še zaključit s kajenjem ... user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 654
19.10.2015 9:53:13   
foxy_cat
Madonca...je takšna tišina tukaj da grem stavit da bodo drug mesec same user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 655
19.10.2015 10:21:31   
Janchek81

Madonca...je takšna tišina tukaj da grem stavit da bodo drug mesec same user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sej je le tok zaspan dan, da se nbeni ne da več pisat ... kaj šele razmišljat user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.10.2015 10:22:57   
Marčevka2010
Danes je res obup. Najraje bi bila doma pod kovtrom. Da me do ene 12 ne bi bilo ven. Ne pa v službi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
19.10.2015 10:31:40   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Danes je res obup. Najraje bi bila doma pod kovtrom. Da me do ene 12 ne bi bilo ven. Ne pa v službi. user posted image

se popolnoma strinjam ja .... sam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.10.2015 10:34:04   
Marčevka2010
Sem že 100x rekla v službi, da bi rabili en kavč, pa me noben ne posluša. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 659
19.10.2015 10:39:33   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010

Sem že 100x rekla v službi, da bi rabili en kavč, pa me noben ne posluša. user posted image

Jaz mam v svoji pisarni kavč + fotelj ... sam ... ne gre .... žal user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 660
19.10.2015 11:26:54   
foxy_cat
No no..saj je samo dež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 661
19.10.2015 11:38:33   
Janchek81

No no..saj je samo dež user posted image

dež..že dež ja ... sam kaj k je tok nizk pritisk da komi gledam user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.10.2015 12:46:53   
foxy_cat
Jaz se pa srednje vredu držimuser posted image user posted image lahko bi bilo huje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
19.10.2015 12:47:52   
Janchek81

Jaz se pa srednje vredu držimuser posted image user posted image lahko bi bilo huje user posted image

No sej jst se tud s tem motiviram, da bi blo lahko slabše ... pa se držim pokonci ... sj zdj mamo ob 13h sestank ... pa bo še en čas minil user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 664
19.10.2015 14:26:55   
Shorty_

Drage moje bodočke user posted image

že predolgo se nisem nič oglasila, enostavno nekako čas beži prehitro. Služba, hiša in tavelika pika v 4 razredu user posted image
Še približno 3 tedne nas loči da spoznamo našega malega princa, ta nosečnost je minila s svetlobno hitrostjo. Že cel mesec uživam v dopustu, zadnjih 10 dni pa že na porodniški.
Naš frajer ima že okoli 2900g tako da samo še čakam da si izbere primeren datum za prihod. PDP je 7.11. bomo pa videli kdaj se odločiuser posted image

Zdaj grem pa še malo prebrat kaj je kaj novega pri vas.

Velikokrat se spomnim na vas kako ste mi stale ob strani v težkih trenutkih in sem vam neizmerno hvaležna.

pozdravček od bivšega Polhka2

Neposredna povezava do sporočila: 665
19.10.2015 14:32:57   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

že predolgo se nisem nič oglasila, enostavno nekako čas beži prehitro. Služba, hiša in tavelika pika v 4 razredu user posted image
Še približno 3 tedne nas loči da spoznamo našega malega princa, ta nosečnost je minila s svetlobno hitrostjo. Že cel mesec uživam v dopustu, zadnjih 10 dni pa že na porodniški.
Naš frajer ima že okoli 2900g tako da samo še čakam da si izbere primeren datum za prihod. PDP je 7.11. bomo pa videli kdaj se odločiuser posted image

Velikokrat se spomnim na vas kako ste mi stale ob strani v težkih trenutkih in sem vam neizmerno hvaležna.

Kako čas hitro teče, še malo pa porod. Lepo da si se oglasila.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 666
19.10.2015 14:33:38   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Ooooo dej, da priveka 5.11. na svet .. to je tkoooo en lep datum .. škorpijončeeeeek ....
user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 667
19.10.2015 14:44:56   
mojamiška
Pozdravljene punce,
vidim, da vas vreme daje. Jaz sem imela pa grozno noč, nisem in nisem mogla zaspat, zbudila sem se ziher 3x pa že tko sem šla spat ob 1user posted image
Dan je pa pri meni minil presenetljivo dobro glede na prespane ure, upam, da tko ostane. Jutri bo baje že lepše vreme, upam da res.

Neposredna povezava do sporočila: 668
19.10.2015 14:50:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

Pozdravljene punce,
vidim, da vas vreme daje. Jaz sem imela pa grozno noč, nisem in nisem mogla zaspat, zbudila sem se ziher 3x pa že tko sem šla spat ob 1user posted image
Dan je pa pri meni minil presenetljivo dobro glede na prespane ure, upam, da tko ostane. Jutri bo baje že lepše vreme, upam da res.

Ja, vsaj dežja ne bo, pol pa vsak dan lepše vreme ...
user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 669
19.10.2015 15:02:23   
mojamiška
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Pozdravljene punce,

user posted image

Ja čas bi že bil, ker tole vreme je ubijalsko, zdaj se še ura premekne pol je pa sploh adijo, že tako ni nič od dnevauser posted image  kje je še vikenduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
19.10.2015 15:03:56   
Janchek81

Pozdravljene punce,

user posted image

Ja čas bi že bil, ker tole vreme je ubijalsko, zdaj se še ura premekne pol je pa sploh adijo, že tako ni nič od dnevauser posted image  kje je še vikenduser posted image user posted image

A ne prestavmo uro tazadn tedn v oktobru? A jo premaknemo naprej al nazaj? A bomo dlje spal al manj ... uuuuf .... še na to si me mogla spomnt user posted image
Ja vode je res v izobilju in je skrajn čas, da se tale dež umiri ... pa tud boljše razpoloženje je, če ni dežja in še po možnosti vsaj mal posije sonček ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
19.10.2015 15:15:53   
vekybel
Pozdravljene.
Da se vam pridruzim še jaz. Tudi mi dva z možem načrtujeva 2 otroka in gre počasi.
Ginekolog mi je dal klomifen in tako čakam da pride M in je ni in ni. Mi je reke po pregledu,l da imam zadebeljeno sluznico in da morda se pripravlja M ali pa sem noseča. Je rekel da prezgodaj da bi vdel če se zanosila. Tako da cakam kaj se bo odvilo.
Kaj menite po kolikem času naj bi dobila M po njegovi napovedi glede sluznice, če katera ve? Zdej je že 5 dni odkar sem bila na pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 672
19.10.2015 15:17:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Pozdravljene.
Da se vam pridruzim še jaz. Tudi mi dva z možem načrtujeva 2 otroka in gre počasi.
Ginekolog mi je dal klomifen in tako čakam da pride M in je ni in ni. Mi je reke po pregledu,l da imam zadebeljeno sluznico in da morda se pripravlja M ali pa sem noseča. Je rekel da prezgodaj da bi vdel če se zanosila. Tako da cakam kaj se bo odvilo.
Kaj menite po kolikem času naj bi dobila M po njegovi napovedi glede sluznice, če katera ve? Zdej je že 5 dni odkar sem bila na pregledu.

Ha ha .. vse je odvisno kdaj si mela zadnjo M, kaksen cikel maš ... iz tega kar si napisala je težko kej 'napovedovati' user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 673
19.10.2015 15:17:32   
mojamiška

Pozdravljene punce,

user posted image

A ne prestavmo uro tazadn tedn v oktobru? A jo premaknemo naprej al nazaj? A bomo dlje spal al manj ... uuuuf .... še na to si me mogla spomnt user posted image
Ja vode je res v izobilju in je skrajn čas, da se tale dež umiri ... pa tud boljše razpoloženje je, če ni dežja in še po možnosti vsaj mal posije sonček ... user posted image

Ja jo, sam sej to bo zdej, še mal. Js sm čist proti temu, sam zbrklja vse skupaj. Nimam pojma kam gre urauser posted image sam vem da je  tema je že pred 17user posted image  Po temi greš, po temi prideš, obup

Neposredna povezava do sporočila: 674
19.10.2015 15:58:10   
vekybel
Janchek81
Cikle imam neredne in nekje na 35 dni.
Zadnjo M sem imela 10.9. in ta mesec bi mogla dobit okrog 15.10.
Sem pa delala test pred 2 dnevi in je bil negativen žal.
A ste vse že nosečke ali je še katera ki čaka na user posted image .?

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.