|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
7.10.2015 11:25:11   
Ashaya
Ajej, očitno so tile dnevi res čisto za nič, ker verjetno res močno vplivajo na vse glavobole in ostale bolečine.. jaz sem se tudi zadnje dni soočala z glavobolom in utrujenostjo, špikalo me je v levem jajčniku (najbrž sem končno spet po dolgem času čutila ovulacijo), danes pa sem se zbudila čisto polomljena in z vročino...nekaj je definitivno v zraku user posted image upam da bo hitro minilouser posted image

Foxy_cat tebi pa želim vse najlepše, naj se ti dan konča lepše kot se je začel in kot so že rekle ostale punce..ne sekiraj se preveč ampak se prepusti lepim trenutkom z dragim in ostalimi v tvoji bližini ter samo uživaj in sprosti se!!user posted image user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.10.2015 15:11:28   
mojamiška
foxy_cat...vse najboljše ti želim za tvoj praznik, pa noge u luft, danes je tvoj dan.
Naj ti minus ne pokvari celega dneva, dovolj je da ti je jutro, zdaj pa glavo gor in gremo daljeuser posted image
Kar se tiče dopusta...punca nikar ga ne odpovej, tudi če imaš spodaj poplavo. Spokajta kufre in gasa kamor koli sta bila namenjena, sprememba okolja itak zmeraj paše in pozitivno vpliva na vse. dajta si duška, mogoče je pa to vajin zadnji dopust, ki ga bosta preživela sama.

Aja da dodam še to....včeraj sem mojemu rekla, da mam dobro novico in, da je pač pritekla user posted image  (itak sem bla tudi jaz žalostna a hkrati vesela, da je vsaj točna)in tko tišina in me gleda pa pravi "kako pa veš?"user posted image user posted image  Sem ostala brez besed in tko tišina še naprej pa pravim a ti to resno al me hecaš pa tko oba v smehuser posted image  Pravi kako je to možno, on je bil itak zihr da bo ratalo. Ker prvič nisva imela nobenih težav,ratalo je res takoj samo je bil problem z donositvijo...zdaj je pa veliko bolj nestrpen bi najraje videl, da danes sexava, jutri sem že v 5 mesecuuser posted image  jah moški

< Sporočilo je popravil mojamiška -- 7.10.2015 15:16:05 >

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.10.2015 7:36:26   
Janchek81
Zanimivo je to prepričanje moških, kar mi je po en stran všeč, ker mislijo, da so oni tisti, ki bodo 1,2,3 'naredili' otroka .. se spomnim marca, ko sva začela delati na otroku in ko sva skupej sedela in imela take in drugačne pogovore k je vedno govoril 'evo, a vidiš Tineta kako se je lepo ugnezdil v maternico' user posted image pa sem se smejala, pa rekla, da sva šele začela delati na otroku in da naj malo počaka ... no pa sem potem zagledala +, valda je šlo za IMN, ampak vseeno ... ne morem verjet, kako so oni optimistični in me zakompliciramo zadeve ... user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.10.2015 9:06:30   
foxy_cat
Punce hvala še ostalim za čestitke user posted image

mojamiška glede dopusta...ni mi ravno na letališču kje puščat in se zvijat od krčev, ker tisti dan ko dobim je moja najdaljša pot od postelje do Wcja. user posted image haha..glede tvojega "kako pa veš" user posted image user posted image jaz isto mojemu včeraj "pa nisem noseča" pa on "ja kako pa veš?" user posted image user posted image "ja test mi je povedal!" pa tko on "ja ampak testi lažejo"user posted image user posted image

Janchek81 če bi bile me toliko prepričane v to da je ratalo kot moški bi pomoje tudi prej ratalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
8.10.2015 9:27:06   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Punce hvala še ostalim za čestitke user posted image

mojamiška glede dopusta...ni mi ravno na letališču kje puščat in se zvijat od krčev, ker tisti dan ko dobim je moja najdaljša pot od postelje do Wcja. user posted image haha..glede tvojega "kako pa veš" user posted image user posted image jaz isto mojemu včeraj "pa nisem noseča" pa on "ja kako pa veš?" user posted image user posted image "ja test mi je povedal!" pa tko on "ja ampak testi lažejo"user posted image user posted image

Janchek81 če bi bile me toliko prepričane v to da je ratalo kot moški bi pomoje tudi prej ratalo user posted image

dej dej .. mi smo le realne ... user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.10.2015 19:32:28   
MauMow
Evo mene iz morfologije. No še vedno je fantič, tako da bo zgleda res fant. user posted image po datumih smo 21t, po velikosti pa že za 1.5 tedna prehitevamo, težki smo tudi že 520g. Vse BP. Tudi placenta se je super dvignila. Je pa pravi mali razgrajač v trebuščku.

Neposredna povezava do sporočila: 556
8.10.2015 20:22:13   
Ashaya
Maumow, kak je to lepo brat!!user posted image sem vesela, da je vse kot mora bit!!user posted image

A katera kaj ve, kako je s chocolatecake? Sta še tudi 2v1? Že cel čas stiskam pesti, čeprav ona mene najbrž niti ne pozna, ko pa sem vas tolko časa samo "na skrivaj" brala user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 557
9.10.2015 7:51:37   
Janchek81
MauMow Iiii lepo prebrat, da gre vse tako kot treba ... user posted image
Sej čokoladka se na čase javlja .. mislm, da je še vedno 2v1-em user posted image čeprav ne vem kdaj ma ona rok ... mislm, da novembra,decembra - al sm se zmotila? user posted image

(odgovor članu Ashaya)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.10.2015 8:05:48   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Sej čokoladka se na čase javlja .. mislm, da je še vedno 2v1-em user posted image čeprav ne vem kdaj ma ona rok ... mislm, da novembra,decembra - al sm se zmotila? user posted image

Sredi novembra ma rok. Jaz mislim da bo kar počakala na njega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
9.10.2015 8:07:18   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Kdaj maš pa ti rok?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.10.2015 8:08:27   
MauMow

Kdaj maš pa ti rok?

Uradno 19.2. Prestavit pa nočejo ker pravijo da je samo malo velik fant user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
9.10.2015 8:09:40   
Janchek81

Kdaj maš pa ti rok?

Uradno 19.2. Prestavit pa nočejo ker pravijo da je samo malo velik fant user posted image

uuuu sej to bo pa kmal ... madonca gre hitr čas ....

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.10.2015 8:12:50   
MauMow

Kdaj maš pa ti rok?

uuuu sej to bo pa kmal ... madonca gre hitr čas ....

Ja noro leti. Tako da zdej začenjama prave priprave na malega. Voziček je naročen - pride decembra. Zdej bova mal bolj aktivno cotke nakupla, novembra pride posteljica, previjalna,... Tak da boma nekje do sred januarja pripravljena, ker mamo velikega fanta in nikoli ne veš kdaj pride.

Neposredna povezava do sporočila: 563
9.10.2015 8:15:35   
foxy_cat
MauMow fant raste priden user posted image je kar veselje tole zbirat cunjce ipd. ane? Je stresno ampak po drugi strani pa tisti male cunjce iiii..user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.10.2015 8:16:53   
Janchek81
MauMow zdj že ornk čutiš svojega nagajivčka ane ... joj mi kr solze pritečejo ko pomislm kako je blo luštno, ko je tamala razgrajala po bušiju in nabijala, da me je včash kr streslo user posted image
Po drugi strani so me pa strašile ene kokrat na dan morm čutit otroka pa bla bla ... tko, da sm bla včash kr mal prestrašena in sem si želela, da čimprej priveka na svet user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.10.2015 8:17:57   
Janchek81

MauMow fant raste priden user posted image je kar veselje tole zbirat cunjce ipd. ane? Je stresno ampak po drugi strani pa tisti male cunjce iiii..user posted image

Ma sej ni stresno ... prou super je k si v pričakovanju in vsaj zase lahko rečem, da sem komaj čakala, da je prišla na svet ..
Kako si kej ti? Kako razpoloženje?
Mene matr, dons že spet hoče neki glava bolet user posted image tok k me pa ta tedn daje tale glava me ša še NIKOL ni no user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.10.2015 8:26:31   
MauMow
Jaz sem itak cela medena ko lahko kopujem za malega. Kr komaj čakam na te orng šopinge user posted image Moj se pa križa ko ve kak čist vn padem ko vidim te male cunjiceuser posted image

O ja mali je pravi razgrajač... Včeraj je znorel ko je dala sondo od UZ gor. Tk da je trebuh kar premetavalo sem pa tja. Pol ko mu je pa G še z doplerjem srček poslušala pa spet. No danes je pa k sreči mal bolj umirjen (je mel včeri razburljiv dan). Večina dni orng miga, pol ma pa kak dan ko je bolj u izi. Ma jaz sem rekla da nič ne berem več kolk ga moram čutit, Če ga res dolgo nebi pol bi paniko zagnala, če pa vsaj enkrat vmes brcne pa vem da je tukaj.

Je pa včeraj veselo pol prst sesal, pol se je pa odloču da bo še noge sprobu in je dal še te v ustal. Tako smo se mu vsi smejal da to res ni. Pa kr naprej občudujejo na UZ njegove nogice. Vsem so fascinantni njegovi podplatki. Ma že 4cm veliko nogo, tk da ja orng fant. Me je že kr strah kak bomo tole vn spravili.

Neposredna povezava do sporočila: 567
9.10.2015 8:31:41   
Janchek81

Jaz sem itak cela medena ko lahko kopujem za malega. Kr komaj čakam na te orng šopinge user posted image Moj se pa križa ko ve kak čist vn padem ko vidim te male cunjiceuser posted image

O ja mali je pravi razgrajač... Včeraj je znorel ko je dala sondo od UZ gor. Tk da je trebuh kar premetavalo sem pa tja. Pol ko mu je pa G še z doplerjem srček poslušala pa spet. No danes je pa k sreči mal bolj umirjen (je mel včeri razburljiv dan). Večina dni orng miga, pol ma pa kak dan ko je bolj u izi. Ma jaz sem rekla da nič ne berem več kolk ga moram čutit, Če ga res dolgo nebi pol bi paniko zagnala, če pa vsaj enkrat vmes brcne pa vem da je tukaj.

Je pa včeraj veselo pol prst sesal, pol se je pa odloču da bo še noge sprobu in je dal še te v ustal. Tako smo se mu vsi smejal da to res ni. Pa kr naprej občudujejo na UZ njegove nogice. Vsem so fascinantni njegovi podplatki. Ma že 4cm veliko nogo, tk da ja orng fant. Me je že kr strah kak bomo tole vn spravili.

A to vse ti gledajo ... iiii res kjut no .... pr men je blo ubistvu vse samo fokusirano na hrbteničko ( zarad prve napake - spina bifida ), tko, da druzga nč kj nismo gledal .. sam, da je punčka user posted image pa še to do 3D nisem verjela, no še kasnej ne ... user posted image
Drgač pa ... ne sekirej se kako bo prišel ven ..,. še vsak je prišel user posted image mislm pa da sploh ni velikost tok pomembna kokr obseg glave ... naša je mela 37,5cm obseg glave, tko, da me je ornk raztrgala user posted image ampak bi še enkrat šla čez to za tako pikico ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.10.2015 8:39:10   
MauMow

A to vse ti gledajo ... iiii res kjut no .... pr men je blo ubistvu vse samo fokusirano na hrbteničko ( zarad prve napake - spina bifida ), tko, da druzga nč kj nismo gledal .. sam, da je punčka user posted image pa še to do 3D nisem verjela, no še kasnej ne ... user posted image
Drgač pa ... ne sekirej se kako bo prišel ven ..,. še vsak je prišel user posted image mislm pa da sploh ni velikost tok pomembna kokr obseg glave ... naša je mela 37,5cm obseg glave, tko, da me je ornk raztrgala user posted image ampak bi še enkrat šla čez to za tako pikico ... user posted image

Ej vse pregledajo, nogice, rokice (če so vsi prstki), hrbtenico, glavo, obrazne kosti, vse kosti v nogah in rokah... Ma ni da ni... Vsakič detajlno srček pa prekate pa zaklopke pa vse.... In ja nekak se vsi ti UZ dohterji zaljubijo v nogice. Sej ne rečem res so lepe. user posted image Je prav fajn videt ko ni nič sramežljiv in vedno ko mama vpraša če je res fant on pokaže kaj ma med nogicami. No zdej kaka dva meseca ne bo UZ-ja, pol pa spet. Sej sem pa zdle mela 3 v 2 mesecih skoraj. Pa vedno na 3d preklopijo pri nas da ga gledamo, samo ima tako lego da vedno obraz tišči k steni in se ne vidi tk lepo. Je veliko lepši v 2D iz profila. Vedno so moji Uz-ji cca od 20-30 min.

Neposredna povezava do sporočila: 569
9.10.2015 8:46:23   
Janchek81
MauMow ja ja, sej tuki se tud pri morfologiji fokusirajo na vse notranje organe, hrbteničko, pretoke ... sej ne rečem, nardijo strokovno ... tud sam pregled traja nekje 20min, lahko tudi do 30min ... ampak zanimivo je, k na primer pri meni se v večini časa fokusirajo na hrbteničko ane, sej po en stran je logično, potem preidejo na druge organe, glavico, možgane .... na nuhalni pa povejo če ma vse prstke na rokicah in nogicah user posted image
Kr podoživljam te preglede tkole k berem ... sicer sm bla itak ful v strahu vedno ane, ampak ... končalo se je vse tko kot treba in mamo doma skorej 4 letno bejbiko user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.10.2015 8:59:59   
MauMow

MauMow ja ja, sej tuki se tud pri morfologiji fokusirajo na vse notranje organe, hrbteničko, pretoke ... sej ne rečem, nardijo strokovno ... tud sam pregled traja nekje 20min, lahko tudi do 30min ... ampak zanimivo je, k na primer pri meni se v večini časa fokusirajo na hrbteničko ane, sej po en stran je logično, potem preidejo na druge organe, glavico, možgane .... na nuhalni pa povejo če ma vse prstke na rokicah in nogicah user posted image
Kr podoživljam te preglede tkole k berem ... sicer sm bla itak ful v strahu vedno ane, ampak ... končalo se je vse tko kot treba in mamo doma skorej 4 letno bejbiko user posted image

Men je res vedno ko mam UZ prav noro gledat kak se vse to razvija ko vse merijo. Zdej ma že orng bedrco, prejšnič bla še bolj šlank zdej pa že dobiva maščobo gor. Res je fajn gledat. No tolk da je danes bolj umirjen ko je mel včeri akcijo... Ravno začel svoj žur v trebuhu.

Vrjamem da si bila v strahu, sploh zaradi prve slabe izkušnje. Tudi jaz sem vsak UZ v strahu če je vse ok. Sicer tokrat mi je bilo lažje ker ga čutim zdej in vsaj to vem da je živ. Ampak vseeno ostaja mal tega straha vedno. Je pa pol veliko lepše ko povejo da je vse BP.

Neposredna povezava do sporočila: 571
9.10.2015 9:08:19   
Janchek81

Men je res vedno ko mam UZ prav noro gledat kak se vse to razvija ko vse merijo. Zdej ma že orng bedrco, prejšnič bla še bolj šlank zdej pa že dobiva maščobo gor. Res je fajn gledat. No tolk da je danes bolj umirjen ko je mel včeri akcijo... Ravno začel svoj žur v trebuhu.

Vrjamem da si bila v strahu, sploh zaradi prve slabe izkušnje. Tudi jaz sem vsak UZ v strahu če je vse ok. Sicer tokrat mi je bilo lažje ker ga čutim zdej in vsaj to vem da je živ. Ampak vseeno ostaja mal tega straha vedno. Je pa pol veliko lepše ko povejo da je vse BP.

Ja strah vedno ostaja ... ampak kar lepo pogumno naprej .... vse je OK, in pozitivno probaj naprej .. sej vem, da je lažje rečt kokr narest - been there user posted image samo vsakič bolj se bliža D dan, bolj boš sproščena user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.10.2015 9:14:04   
foxy_cat
Janchek81
jaz sem še vedno tako-tako glede mojega počutja..ma slabo mi je ves čas..in ja se prav vidi da ni bila prava user posted image se mi zdi da ni nič tako kot bi moralo bit, še med s...om... se mi zdi da je vse nekaj čudno, kot bi mela notr nekje še zmer user posted image zataknjenga pa neče ven user posted image user posted image bomo vidli kaj bo teta 27.10. rekla na pregledu, kaj se dogaja tam spodaj..user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 573
9.10.2015 9:16:33   
MauMow

Janchek81
jaz sem še vedno tako-tako glede mojega počutja..ma slabo mi je ves čas..in ja se prav vidi da ni bila prava user posted image se mi zdi da ni nič tako kot bi moralo bit, še med s...om... se mi zdi da je vse nekaj čudno, kot bi mela notr nekje še zmer user posted image zataknjenga pa neče ven user posted image user posted image bomo vidli kaj bo teta 27.10. rekla na pregledu, kaj se dogaja tam spodaj..user posted image

Rezultat bo NOSEČA STE user posted image

Janchek ja sej sem res vsakih bolj sproščena. Tako da ja počasi pa ziher. Tudi moj se je zdej veliko bolj sprostil ko smo že na polovici. Prej si ni upal še nič kupit no zdej pa je sam takoj naročil voziček (jaz sem sam še povedala kaj zraven od dodatkov). user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.10.2015 9:25:27   
Janchek81

Janchek81

Ja, sam počutje je pomoje povezano s tem ozračjem no ... k mene tud že vsak dan zutri boli buča, spat hodim ob 20.30, spim 9 ur in sm utrujena za znort user posted image Včerj sm bla tok utrujena, da k je moj namigval na sex, da se mi sploh ni dal, so mi kr uči skp lezle user posted image Še sred 'ljubkih lažnivk' sm zakinkala ... zaboga kaj se to dogaja .. čakam na krvne izvide od zdravniškega pregleda, da vidim kako in kaj je z mano .. jasno mi bo, da bo sedimentacija mal višja, ker sm jo lih tist dan dobila ... pr men pa kontra , močna k ne vem kaj, še peti dan se mi je ulivala ... počutje pa tako k da bi me vlak povozu no user posted image na šihtu pa lena k ****s user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.