|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
2.10.2015 8:24:16   
foxy_cat
Janchek81 le bodi pridna user posted image

Jaz pa (ne) čakam user posted image danes. hehe.. Včeraj sem bila v lekarni in je malo falilo da bi test vzela NE NE NE...ne pipaj!! user posted image Škoda testa (denarja), počakaj user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.10.2015 8:32:28   
Marčevka2010
Držim pesti. user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.10.2015 8:34:43   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 le bodi pridna user posted image

Jaz pa (ne) čakam user posted image danes. hehe.. Včeraj sem bila v lekarni in je malo falilo da bi test vzela NE NE NE...ne pipaj!! user posted image Škoda testa (denarja), počakaj user posted image

Ooooo si pridna, da ne kupš ... user posted image
Držim pestke, da ne pride ... kdaj maš pa pol namen delat test? V nedeljo...jutri? user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.10.2015 8:34:58   
foxy_cat
Marčevka2010
če primerjam z prejšnjim mesecem, zjutraj nisem mogla vstat tako sem bila boga, celo jutro me je spodaj tako bolelo da sem ležala cel dan, da ne govorim kakšna je bila moja prebava user posted image

Danes pa mi nič ne manjka user posted image

< Sporočilo je popravil foxy_cat -- 2.10.2015 8:35:30 >

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.10.2015 8:35:13   
Janchek81
Aja .. pa še to ... jaz sem vedno pridna user posted image

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.10.2015 8:36:20   
Janchek81

Marčevka2010
če primerjam z prejšnjim mesecem, zjutraj nisem mogla vstat tako sem bila boga, celo jutro me je spodaj tako bolelo da sem ležala cel dan, da ne govorim kakšna je bila moja prebava user posted image

Danes pa mi nič ne manjka user posted image

Oooo I feeeeeeel u user posted image Sam ... to je tud pomoje mal psihe .. pol pa začneš povezvat ... vsaj jst sm user posted image Jst sm že ekstrem v teh zadevah user posted image
Držim pestke, da NE pride in da zagledaš user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.10.2015 8:36:22   
foxy_cat
Janchek81
ah kakšen test...saj vem da mi ga nebo treba ker bo user posted image prej prišel..saj veš kako to gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
2.10.2015 8:37:14   
Janchek81

Janchek81
ah kakšen test...saj vem da mi ga nebo treba ker bo user posted image prej prišel..saj veš kako to gre user posted image

pri meni je zamujala user posted image tko, da ... odvisno kako se ti M začne .. a maš prej kakšne izcedke al ne? Mojo M je tale luna zdj čist zbegala user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.10.2015 8:43:40   
Marčevka2010
Jaz imam pa kar ene krče dol spodaj sedaj ene dva dni. Me prav zanima ali se kaj dogaja. Je sedaj ene 5 dni po ovulaciji, če se ne motim. Še 9 dni je za počakat, kako se mi bo vleklo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
2.10.2015 8:45:41   
foxy_cat
Janchek81 ponavadi je pri meni tako da tisti dan že ko se zbudim nisem OK, pojem zajtrk in mi je slabo, spijem kavo in mi je še bolj slabo..potem če je grozen mesec, tisti dopoldne hodim vsake 15min na wc..prebava dela...user posted image user posted image no ko grem prvič na dolgi wc hahaha... takrat se že ulije user posted image ponavdi me tisti dan že nehajo prsa bolet, dans se mi pa zdi da so me šele začele, pa ta mesec je bil že tako čuden, prejšnji mesec sem mislila da mi bodo stran padle in to že več k 1 teden prej, 3 dni sploh nisem mogla met modrca gor, ta mesec..NIČ, šele včeraj so ratale bolj boleče user posted image pomoje res ta luna nekaj zmuštrala.. Pa ponavadi če se mava 1 dan prej rada, mi že tisti večer potem kaj takoj prišušlja ven, včeraj ni bilo nič user posted image

Mimo grede.. a imate drugače po O torej kasneje potem tisti teden pred user posted image kaj izcedka?

Neposredna povezava do sporočila: 410
2.10.2015 8:49:29   
Janchek81
No pr men je blo tko, da so me prsa začele v četrtek ( prejšnji ) tok bolet, da joj, .. tko kt foxy_cat opisuješ, da skor ne morš met modrca gor user posted image valda za na šiht sm mela, ampak takoj, ko sem domov pršla pa sam dol ... čeprou so me bolelal ob samem pritisku, kasneje, v nedeljo pa še same bradavice - AUCHHHHH .... glede lulanja je tko, da itak popijem tok čaja tle na šihtu da skoz hodm lulat user posted image tko, da razlike ne bi mogla opazt ... kar se pa same prebave tiče je pa mne tud ta mesec dajal .. ampak dajal, da sem šla skor da ne vsako jutro na potrebo, ponavad ne hodm vsak dan user posted image
Drgač pa zdj odkar pijem krvomočnico nimam nbenih predčasnih izcedkov, mam izcedek isti dan ko jo dobim ... to mi je všeč, ker prej sm mela pa tud po en teden prej kakšen izcedek user posted image in sem vsak dan čakala kdaj jo bom dobila ...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.10.2015 8:49:34   
foxy_cat
Marčevka2010
mene odkar delava na user posted image me skos kaj špika, tako da že kar ignoriram vse skupaj user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.10.2015 8:50:44   
Janchek81

Marčevka2010
mene odkar delava na user posted image me skos kaj špika, tako da že kar ignoriram vse skupaj user posted image

Join the club .. jst sm v nedeljo še čutila k da se mi v želodcu nekej premika user posted image ko un občutek k da bi bla v enem 4 mescu k se maternica začne širt ... user posted image ampak to je pomoje pol tud mal psihe .. logično je, da je črevo tisto, ki deluje user posted image sploh pri moji prekrasni prebavi user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.10.2015 9:20:55   
foxy_cat
Upam res, da nas nihče ne bere user posted image ker drugače že sigurno raziskuje kam dostavi bele plašče user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
2.10.2015 9:24:46   
Janchek81

Upam res, da nas nihče ne bere user posted image ker drugače že sigurno raziskuje kam dostavi bele plašče user posted image user posted image

Zakaj že? A zarad same diskusije...

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.10.2015 11:18:34   
erika2
Evo se mene. Drzim pesti foxy cat. Sicer je pa oktober tle. Upam da bo res nas mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 416
2.10.2015 12:40:44   
foxy_cat
Janchek81 diskusija je za nas ..za ostale pa OMG kaj je s temi? user posted image user posted image p.s. Nič danes pridem po tvoj test, da ga preiskusim če pokaže minus potem je sigurno user posted image haha..glede na to da tvoji kontra kažejo user posted image pa še knjigo v tiskani obliki ti dostavim user posted image
erika2 bi bilo lepo darilo za rd user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 417
2.10.2015 15:27:25   
mojamiška
Ojla,
da vas še tukaj malo pozdravim, ste pridne, da vam ne morem slediti. V debato o cigaretih se nebom vključevala, sem nekadilka, moj strastni kadilec, a moram še kaj dodatuser posted image

Čakam, če bo user posted image  pritekla v naslednjih dneh, bil bi že čas, da se spravi v red in me neha hecat, bi pa raje vidla, da je ni ampak z razlogom, no bomo vidli. Vse me nekaj špika, prsa me bolijo, ma se mi zdi ko se v ogledalo pogledam, da sem prav čudna neki. test ne upam niti kupit, ker sem že čist preveč dnarja zmetala za nič.

Uživajte čez vikend, upam, da ste frejuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.10.2015 21:25:10   
foxy_cat
mojamiška testi o ti testi hehe..poznano user posted image včeraj/danes bi jo mogla dobit in ja nisem si mogla, da sem šla danes MIMO lekarne, in seveda zvečer naredila test..in itaq nič rezultata še. Aja..pa da ne govorim koliko vode spijem na dan user posted image pa sem vedla da tudi če bi bilo še nebi pokazal sploh ne popoldne in po najmanj 3l tekočine..AMPAk..sem dolgo zdržala user posted image na..grem stavit da jutri bo pa prišla user posted image

(odgovor članu mojamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.10.2015 7:01:13   
erika2
Sej jst sem ga tut že kupila. cutila sem iste bolečine kot pred menstro, menstro mam pa šele čez 14 dni. sicer ga za enkrat še nisem nardila. upam da mi rata počakat teh 14 dniuser posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.10.2015 9:00:08   
foxy_cat
erika2 upam, da ti rata zdržat user posted image mene so danes zjutraj zbudili grozno krči..tako da welcome...user posted image

(odgovor članu erika2)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.10.2015 13:15:31   
erika2
user posted image skoda foxy cat, bo pa naslednjic ratalo.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.10.2015 6:01:43   
jeannine
uf ste se razčvekale :-) A ni to super? Mi je všeč, ker se lahko odkrito pogovarjamo, in ne obsojamo :-)

Tud jssm škorpijonka, ki nima rada alkohola,... Vendar očitno novembra pijemo kot zmešane, decembra pa za božič delamo teste, ki bodo pozitivni user posted image

Tud kadilka sem na žalost.Vendar sem pridna, in v nosečnosti nism kadila. niti v prvi-kadit sem začela,ko je bla tamala eno leto, in mi je šlo naživce, ko je moj skoz na cigaret laufu, in sm pol js z njim začela hodit, in tako pol spet nanese na najprej samo enga itd,... Tud v drugi nosečnosti, ki se je na žalost končala z SS sem takoj nehala kadit, pit pravo kavo itd,.... je pa bila takrat isti čas moja sedaj že bivša kolegica tud noseča, in je skadila dve škatli na dan, popila liter kave na dan, da o energijskih ne govorim,....No nimi treba posebej govorit, da je rodila že svojga šestega otroka, za katerega sedajskrbijo mlajši otroci, ker ona ga je pač mela zato, ker ga lahko ima :-)user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.10.2015 10:02:33   
foxy_cat
jeannine tale s 6imi je pa malo bolana..pa ne moreš no..

No jaz pa bom bila kar že v sredo sama user posted image bom imela pa 1 mesec pred vami user posted image user posted image

(odgovor članu jeannine)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.10.2015 20:40:28   
foxy_cat
Punce uživate vikend, jaz se moram pa vseeno mičkeno razpisat user posted image ta luna je obupna..no upam da ni luna kriva user posted image uglavnem ja, včeraj zjutraj sem se zbudila z bolečinami tam spodaj, sem takoj vedela... obiskiii user posted image . Grem na WC..ah..sem kar v depresijo padla. Pa kako?? Najprej zamudiš, potem me pa zbudiš zjutraj user posted image ok vzamem tablet proti bolečinam, čez par ur neha bolet. Samo vse skupaj nič ni teklo, kdaj pa kdaj ko sem šla na WC. Danes zjutraj nič..potem grem kasneje na WC par kapljic in tako je že cel dan skoraj je in ni, me pa čudno želodec boli, tako da upam, da ni kaj narobe. Tko nekak špika me občasno. No bomo videli kaj bo jutri... če nebo nič, bom pa mogoče vseeno riskirala še en test,.. Kaj mislite?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?