|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke II
5.10.2015 7:53:29   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Janchek81 diskusija je za nas ..za ostale pa OMG kaj je s temi? user posted image user posted image p.s. Nič danes pridem po tvoj test, da ga preiskusim če pokaže minus potem je sigurno user posted image haha..glede na to da tvoji kontra kažejo user posted image pa še knjigo v tiskani obliki ti dostavim user posted image
erika2 bi bilo lepo darilo za rd user posted image

A si delala že test? Pr men te ni blo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.10.2015 7:56:47   
Janchek81

Punce uživate vikend, jaz se moram pa vseeno mičkeno razpisat user posted image ta luna je obupna..no upam da ni luna kriva user posted image uglavnem ja, včeraj zjutraj sem se zbudila z bolečinami tam spodaj, sem takoj vedela... obiskiii user posted image . Grem na WC..ah..sem kar v depresijo padla. Pa kako?? Najprej zamudiš, potem me pa zbudiš zjutraj user posted image ok vzamem tablet proti bolečinam, čez par ur neha bolet. Samo vse skupaj nič ni teklo, kdaj pa kdaj ko sem šla na WC. Danes zjutraj nič..potem grem kasneje na WC par kapljic in tako je že cel dan skoraj je in ni, me pa čudno želodec boli, tako da upam, da ni kaj narobe. Tko nekak špika me občasno. No bomo videli kaj bo jutri... če nebo nič, bom pa mogoče vseeno riskirala še en test,.. Kaj mislite?

Če se ni ulila test ponovi ane .... čeprou lahko pa da maš samo izcedke in se bo ulila kasneje...
Drgač pa o bolečinah v jajčnikih ... auch .. kaj je mene včerj bolel in še danes me desni jajčnik boli ... nimam pojma zakaj????? V soboto, ko bi mogla it user posted image h koncu mi je lilo ko ne vem kaj spodej, pol pa včerj k sm mela te bolečine sm pa nardila vseen nosečniški test ( zbala sem se, da ne bi bilo vseen kaj izven maternice, ker sem takrat imela tudi take bolečine ) in test pokazal čisto negativno ... tko, da vsaj to sm se oddahnila, ne vem pa zakaj me spodej na čase tok špika user posted image na čase k da bi mi en šivanko zbodel, taka čudna bolečina ... mislm, da je še nism mela user posted image A kakšna ve zakaj bi lahko do te bolečine pršlo?

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.10.2015 8:06:41   
MauMow
Janchek odkar si imela IMN veliko bolj vse čutiš. Tako da lahko da je samo kot posledica od M. Sploh če je test negativen ni nobenega problema. Dokler ni res neuzdržna bolečina in da se ti zdi da neki ni ok, jo probaj odmislit. Čeprav je to težko naredit. Mene je vedno nekaj špikalo - včasih bolelo..... Kdo bi razumel naše telo.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 5.10.2015 8:07:31 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.10.2015 8:09:57   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Janchek odkar si imela IMN veliko bolj vse čutiš. Tako da lahko da je samo kot posledica od M. Sploh če je test negativen ni nobenega problema. Dokler ni res neuzdržna bolečina in da se ti zdi da neki ni ok, jo probaj odmislit. Čeprav je to težko naredit. Mene je vedno nekaj špikalo - včasih bolelo..... Kdo bi razumel naše telo.

Ja, test je negativen... tko, da ni skrbi, da bi blo karkoli tko narobe, tudi če bi šlo za IMN se mi ne bi krvavitev umirila - vsaj takrat se mi ni ... ja, razumem, da od IMN in pregledu za prehodnost čutim vse bolj, ampak tko k me je včeraj in dons bolel me še ni user posted image Ne, bolečina ni tko neznosna, da bi mogla vzet protibolečinski tablet al pa da bi blo HUDO HUDO ... sam vsakič k me špikne pa pač pomislm ... je res težko kr odmislt ... se trudm user posted image
Zanimivo je to, da me boli enkrat en jajčnik, drugič drug jajčnik ... je res, da je bila M kr dolga, ponavad jo imam samo 5 dni in še to je 4 dan samo še tist rjav zmazek, zdj je bil pa kar naliv še v soboto ....
Bom probala popolnoma odmislt user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.10.2015 8:14:58   
MauMow
Če boš mela občutek da ni ok pol pojdi se pokazat (sej za to so tam), drugače pa počakaj še malo pa boš vidla kako bo. Lahko da boš imela tudi bolj zgodaj O. Ali pa je razdraženo zaradi močne M.

Mene pa recimo zdajle že 3 dni noro spodaj pri sramni kosti boli ko se vezi raztegujejo ker smo prešli v obdobje intenzivne rasti... Je prav grozno kak trenutek v dnevu. Tako da pridno Magnesol pijem. Pa včasih mam občutek da me bo razpihnal. Pa sem komaj na polovici. Kaj šele bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 430
5.10.2015 8:16:40   
Janchek81

Če boš mela občutek da ni ok pol pojdi se pokazat (sej za to so tam), drugače pa počakaj še malo pa boš vidla kako bo. Lahko da boš imela tudi bolj zgodaj O. Ali pa je razdraženo zaradi močne M.

Mene pa recimo zdajle že 3 dni noro spodaj pri sramni kosti boli ko se vezi raztegujejo ker smo prešli v obdobje intenzivne rasti... Je prav grozno kak trenutek v dnevu. Tako da pridno Magnesol pijem. Pa včasih mam občutek da me bo razpihnal. Pa sem komaj na polovici. Kaj šele bo. user posted image

Uuuu se sopomnem te bolečine pri sramni kosti user posted image jaz sem nekje na sredini in proti koncu komej raztegnla noge ... če sm na primer hotla po turško sedet mi ni zneslo, ker me je tok bolelo ...
V katerem tednu si zdaj?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 431
5.10.2015 8:23:09   
MauMow

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Uuuu se sopomnem te bolečine pri sramni kosti user posted image jaz sem nekje na sredini in proti koncu komej raztegnla noge ... če sm na primer hotla po turško sedet mi ni zneslo, ker me je tok bolelo ...
V katerem tednu si zdaj?

Ja res je prav hudo na trenutke. Sem v 20t3d. Tako da ravno v pravem obdobju. Sploh mi problem predstavlja obračanje v postelji ko me tako boli notri. Meni po turško še rata sedet ker se mal raztegne, sam vstat se pol skoraj ne morem user posted image Ampak bomo potrpeli za naše tamale tudi to. Oblečt pa tako že 2 meseca ne morem nič več razen nosečniških oblačil. Vse premalo.... No ja zgleda da bom po svoji mami ko je pri meni in sestri imela ogromne trebuhe. Jaz pa ga tudi spredaj nosim, tako da se fajn raztegujem v vse smeri. Olja pa sem tudi porabila že celo tono, da mi ne bo koža preveč popokala.

Neposredna povezava do sporočila: 432
5.10.2015 8:25:37   
Janchek81

V katerem tednu si zdaj?

Ja res je prav hudo na trenutke. Sem v 20t3d. Tako da ravno v pravem obdobju. Sploh mi problem predstavlja obračanje v postelji ko me tako boli notri. Meni po turško še rata sedet ker se mal raztegne, sam vstat se pol skoraj ne morem user posted image Ampak bomo potrpeli za naše tamale tudi to. Oblečt pa tako že 2 meseca ne morem nič več razen nosečniških oblačil. Vse premalo.... No ja zgleda da bom po svoji mami ko je pri meni in sestri imela ogromne trebuhe. Jaz pa ga tudi spredaj nosim, tako da se fajn raztegujem v vse smeri. Olja pa sem tudi porabila že celo tono, da mi ne bo koža preveč popokala.

Jaz sem tudi tamalo spredej nosila in se spomnim te bolečine in kasneje, če sem dlje hodila me je bolel spodej .. in ja, itak, vse pretrpimo za naše malčke, logično ...
Jaz sem se tudi mazala z Afroditinim oljem - mandelj in še neki zraven ... HB nimam nobene strije ali kaj podobnega ... user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 433
5.10.2015 8:29:53   
MauMow

V katerem tednu si zdaj?

Jaz sem tudi tamalo spredej nosila in se spomnim te bolečine in kasneje, če sem dlje hodila me je bolel spodej .. in ja, itak, vse pretrpimo za naše malčke, logično ...
Jaz sem se tudi mazala z Afroditinim oljem - mandelj in še neki zraven ... HB nimam nobene strije ali kaj podobnega ... user posted image

Tudi jaz mam olje ki je mandljevo pa še neki ma zraven. To je baje najboljše.

No ker ga spredaj nosim me vsaj križ ne boli. Me pa kolki ker me razteguje user posted image Baje pravijo da je lažje rodit če spredaj nosiš. Bomo videli če bo kaj na tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
5.10.2015 8:35:46   
Janchek81
Tud mene ni križ bolel nekje do 36 tedna .. pol me pa je tud to začel user posted image
Drgač pa ... jaz sem jo imela do 32 tedna itak v medenični vstavi, tko, da so mi v 32 tednu delal zunanji obrat ... tko, da sm na konc rojevala 12 ur, ker se tamala ni spuščala dol, ampak gor ... pač zmedeno bitje user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.10.2015 8:39:51   
MauMow

Tud mene ni križ bolel nekje do 36 tedna .. pol me pa je tud to začel user posted image
Drgač pa ... jaz sem jo imela do 32 tedna itak v medenični vstavi, tko, da so mi v 32 tednu delal zunanji obrat ... tko, da sm na konc rojevala 12 ur, ker se tamala ni spuščala dol, ampak gor ... pač zmedeno bitje user posted image

Naš trenutno kraljuje na glavi, čeprav se mi zadnje dva dni zdi da se je kontra obrnil, ker zdej me pa spodaj bolj močno brca in zgoraj manj (prej je bilo pa obratno). No ja bom videla kje smo v četrtek na UZ. Zdej ma še tolk prostora da dela velike manevre notri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
5.10.2015 8:41:45   
Janchek81
Ja zdj ma na razpolago še dost placa ... drgač pa vem, da če bom naslednjič zvedla, da je v medenični vstavi, bom delala vaje, da jo/ga obrnem kontra user posted image
Čeprou glede na to kako so me ene strašile s tem zunanjim obratom ... peace of cake user posted image al pa sem le mela dobrga ginekologa user posted image user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.10.2015 8:44:51   
MauMow

Ja zdj ma na razpolago še dost placa ... drgač pa vem, da če bom naslednjič zvedla, da je v medenični vstavi, bom delala vaje, da jo/ga obrnem kontra user posted image
Čeprou glede na to kako so me ene strašile s tem zunanjim obratom ... peace of cake user posted image al pa sem le mela dobrga ginekologa user posted image user posted image

Jaz upam da ne bo treba obrata user posted image Sicer pa nikoli ne veš. Bomo videli kaj čas prinese. Važn da je mali zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 438
5.10.2015 8:55:24   
foxy_cat
Janchek81 iskala sem te po celi Lj, potem sem pa obupala pa sem šla v lekarno pa BC user posted image v petek zvečer si nisem mogla pomagat, sem ga delala..seveda NIČ, v soboto z zamudo kao user posted image ki ga ni blo vse skup nič bolj neka mešanca s krvjo, isto v nedeljo, danes je pa samo še ena malenkost rjavega toka če grem na wc. Tak da nevem, še vedno pa čutim jajčnike al krkoli že user posted image user posted image saj pravim ne vem kaj je ta luna nardila. Ponavadi kar dosti teče, se mi zdi da drugi dan še več kot prvi user posted image zdaj pa ni blo oba dni skupaj niti za 1 dan.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.10.2015 8:59:13   
Janchek81
Ja važn je, da je otroček zdrav ... pa da ti lepo shajaš, da ni preveč hudo ... mene je vedno skrbel samo, da mi ne bo slabo ... drugo se že vzame v zakup .. ok, sj tud slabosti, ampak k so tko težke user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.10.2015 9:00:56   
Janchek81

Janchek81 iskala sem te po celi Lj, potem sem pa obupala pa sem šla v lekarno pa BC user posted image v petek zvečer si nisem mogla pomagat, sem ga delala..seveda NIČ, v soboto z zamudo kao user posted image ki ga ni blo vse skup nič bolj neka mešanca s krvjo, isto v nedeljo, danes je pa samo še ena malenkost rjavega toka če grem na wc. Tak da nevem, še vedno pa čutim jajčnike al krkoli že user posted image user posted image saj pravim ne vem kaj je ta luna nardila. Ponavadi kar dosti teče, se mi zdi da drugi dan še več kot prvi user posted image zdaj pa ni blo oba dni skupaj niti za 1 dan.

Kok dni ti pa zamuja?
Hm..ja, če si me iskala po LJ me itak nisi najdla user posted image drugič pa do 16h sm v LJ-Vič, kasneje Ig, še kasneje pa dolenjska user posted image user posted image user posted image Tko, da boš mogla še mal drgje iskat ...
Joj, ti želim, da bi bla to samo čišča in da zagledaš user posted image

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.10.2015 9:01:05   
MauMow

Ja važn je, da je otroček zdrav ... pa da ti lepo shajaš, da ni preveč hudo ... mene je vedno skrbel samo, da mi ne bo slabo ... drugo se že vzame v zakup .. ok, sj tud slabosti, ampak k so tko težke user posted image

O ja jaz sem 3 mesece samo ležala pa skor nič jedla pa pila.... Zdej so samo še v dopoldanskem času in veliko bolj vzdržne. Vsaj to.

Neposredna povezava do sporočila: 442
5.10.2015 9:02:28   
Janchek81

O ja jaz sem 3 mesece samo ležala pa skor nič jedla pa pila.... Zdej so samo še v dopoldanskem času in veliko bolj vzdržne. Vsaj to.

No, sej to .. slabost je sigurno hujša od teh bolečin sramne kosti ... vsaj zame no ... ne morm pa vse dajat v isti koš .. pa mene je tud mučlo k sm mela zlo nizek pritisk in s tem povezano slabost in vrtoglavice user posted image še k sm ležala se mi je vrtel .. to je blo res neki najhujšga user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.10.2015 9:07:59   
MauMow

No, sej to .. slabost je sigurno hujša od teh bolečin sramne kosti ... vsaj zame no ... ne morm pa vse dajat v isti koš .. pa mene je tud mučlo k sm mela zlo nizek pritisk in s tem povezano slabost in vrtoglavice user posted image še k sm ležala se mi je vrtel .. to je blo res neki najhujšga user posted image

Si mela isto kot mam jaz. Te slabosti so res hujše od teh bolečin v sramni kosti. Pa tudi jaz imam nizek pritisk. In me včasih prav zanaša... V času tahudih slabosti je pa ta pritisk naredil še večje probleme ko si že tako izmozgan cel.

Foxy_cat daj počakaj še kake 3 dni pa če nič ne bo konkretnega naredi še en test

Neposredna povezava do sporočila: 444
5.10.2015 9:11:20   
Janchek81
MauMow ja nizek pritisk povezan s slabostjo je obup od obupa ... še k sm šla na zgodnjo morfologijo mi je primarij cerar rekel, da naj bom vesela, da imam širše žile, ker je večji dotok krvi do otroka in da to je kvečjem dobro in ne slabo .. in da če bo neznosno naj pa kaj 'nezdravega' pojem ala čips, smoki .. oz. karkol je slanega .. sicer naj ne pretiravam .. ampak mi je pomagalo ... je pa potem nekje v 25 tednu mal izginilo vse skupaj in je bilo počutje boljše ...user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.10.2015 9:14:42   
foxy_cat
Janchek81
kje pa piše da nisem tudi jaz dolenka user posted image saj pravim v petek bi jo mogla dobit (prejšnji mesec je bila celo en dan prej), zato sem pisala četrtek-petek, potem je pa KAO prišla v soboto in KAO bila do nedelje, to je pa to user posted image pomoje ji niso počitnice odgovarjale pri meni pa je šla drugam user posted image ponavadi, vsakič ko grem na wc, kar teče pa teče zdaj je bil pa kak plunek dva, pa še to samo kdaj, ne vedno, ko sem šla.

Joj...slabosti. Jaz odkar sem imela bakterijo in mi je bilo slabo ves čas mi je to nekaj najbolj groznega na svetu... vse preživim slabost je pa nekaj najhujšega, da moram pa bruhat pa nočna mora se prej zjokam user posted image user posted image kot otrok sem veliko bruhala, tako da ja. Se mi je zamerilo. Samo, ko sem bila otrok sem se ponoči vstala če mi je bilo slabo sem šla bruhat in sem bila ok in sem šla nazaj spat. Zdaj pa ma raj jokam pa se ubijam, samo da mi ni treba bruhat, pa čeprav vem da bi bilo vedno potem vse ok. Moj želodec že včasih ni dosti prebavljal, po tej bakteriji je pa še veliko huje user posted image od kar sem nehala kadit, se je kar dosti popravilo, mi je manjkat slabo, no..samo včeraj mi je bilo pa spet ampak tko čudno slabo user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.10.2015 9:15:01   
MauMow

MauMow ja nizek pritisk povezan s slabostjo je obup od obupa ... še k sm šla na zgodnjo morfologijo mi je primarij cerar rekel, da naj bom vesela, da imam širše žile, ker je večji dotok krvi do otroka in da to je kvečjem dobro in ne slabo .. in da če bo neznosno naj pa kaj 'nezdravega' pojem ala čips, smoki .. oz. karkol je slanega .. sicer naj ne pretiravam .. ampak mi je pomagalo ... je pa potem nekje v 25 tednu mal izginilo vse skupaj in je bilo počutje boljše ...user posted image

Ja meni so tudi rekli da si lahko brez problema kavo privoščim - ki jo pa itak ne pijem user posted image Pa G je ful vesela nizkega pritiska. Baje je ponavadi velik problem ker imajo večina punce prevelikega. Ja moje počutje je zadnje 3 tedne tudi veliko boljše, čeprav imam še te slabosti vsak dopoldan, včasih manj hude včasih pa moram preležat. Ampak če bo samo to do konca glede slabosti bo itak super.

Neposredna povezava do sporočila: 447
5.10.2015 9:17:08   
MauMow

Janchek81
kje pa piše da nisem tudi jaz dolenka user posted image saj pravim v petek bi jo mogla dobit (prejšnji mesec je bila celo en dan prej), zato sem pisala četrtek-petek, potem je pa KAO prišla v soboto in KAO bila do nedelje, to je pa to user posted image pomoje ji niso počitnice odgovarjale pri meni pa je šla drugam user posted image ponavadi, vsakič ko grem na wc, kar teče pa teče zdaj je bil pa kak plunek dva, pa še to samo kdaj, ne vedno, ko sem šla.

Joj...slabosti. Jaz odkar sem imela bakterijo in mi je bilo slabo ves čas mi je to nekaj najbolj groznega na svetu... vse preživim slabost je pa nekaj najhujšega, da moram pa bruhat pa nočna mora se prej zjokam user posted image user posted image kot otrok sem veliko bruhala, tako da ja. Se mi je zamerilo. Samo, ko sem bila otrok sem se ponoči vstala če mi je bilo slabo sem šla bruhat in sem bila ok in sem šla nazaj spat. Zdaj pa ma raj jokam pa se ubijam, samo da mi ni treba bruhat, pa čeprav vem da bi bilo vedno potem vse ok. Moj želodec že včasih ni dosti prebavljal, po tej bakteriji je pa še veliko huje user posted image od kar sem nehala kadit, se je kar dosti popravilo, mi je manjkat slabo, no..samo včeraj mi je bilo pa spet ampak tko čudno slabo user posted image

Ampak boš videla za otročka tudi te slabosti preživiš in bruhanje. Tudi sama nisem ljubiteljica bruhanja ampak ko je bla nuja je bla nuja. Sem se potem vsaj pol ure bolje počutila. Pol je pa itak spet zagrabilo. No držim pesti da ti ne bo slabo v nosečnosti.

(odgovor članu foxy_cat)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.10.2015 9:17:29   
Janchek81
foxy_cat iz kje iz dolenjske pa si? user posted image

MauMow ja men so tud rekl kavo ja ... pa je vseen nism upala, ker mi je nardila samo še slabš in ne boljš user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.10.2015 9:29:09   
foxy_cat
Jaz imam pa zelo rada kavo user posted image no včasih je nisem marala, hehe pa sem se navadila jaz imam take preobrate iz belega na črno in obratno user posted image tudi cigarete sem sovražila na..pa sem na koncu začela kadit pač "never say never" user posted image user posted image se mi zdi da imam pa že 2 dni spet abstinenco, no baje to traja za vedno user posted image ah...saj se ne čudim, že 2 dni se čudne stvari dogajajo user posted image v soboto k je kao user posted image prišel sem se kar vsedla na tla pa bi se kar zjokala..kaj za vraga, sem šla kar do mojga "ti si kriv!" user posted image no sj čez 15min sem bila ok..v drugi polovici dneva sem se začela tolažit "saj mogoče pa ni prava ko je tako šibka" user posted image no pa sem se takoj bolje počitila. user posted image me pa že od petka neki čudno na čase prsa skelijo. Ma neveeeem kaj se to dogaja. Al naj bo user posted image al naj ga nebo, ker sem čisto v dilemi...

MauMow saj bi čez 3 dni naredila test samo ne vem če je to dobro. Če bi bil user posted image bi bilo to najlepše darilo za moj rojstni dan, če pa ne..potem bi si pa v sredo samo pokvarila svoj rojstni dan..mogoče bolje da danes delam TEST, da sem jutri v depresiji če nebo nič pokazal, pa sem v sredo že ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?