mojamiška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška Janchek81 držim pesti, da je to to. Pri meni so se bolečine umirile, včeraj zvečer so še bile, danes zaenkrat nič razen napihnjenosti. Sem pa prejle opazila vlečljiv izcedek, pa v nedeljo sem imela skos občutek, da mi nekaj teče, tko mokro kot bi se polulala ali, da bo m lih kar prišla, sam je itak še čist prezgodi. Sva bla pa pridna v soboto in včeraj, kako bo pa naprej pa nimam pojma, ker ma moj noro v službi in ga pred 21-22h nebo doma, nevem kok mu bo pol še pasala telovadba, ker že v dnevni zaspi Kdaj naj bi imela O ... ponavadi opisujejo vlečljiv izcedek ravno, ko ženska ovulira ... če bi imela normalen cikel, naj bi bil to nekak pravi čas, ampak ker imam itak vse zmešano nimam pojma kdaj naj karkoli pričakujem. Ker včasih pride m normalno na 28-30 dne včasih, kot prejšnja na 57 Uf .. taka razlika to je tud mene prej vedno razžalostilo .. sicer sem imela npr en mesec na 30. dan, pol 29. dan, pol pa kr en mesec na 39. dan ... čist zbrklano Ampak zaenkrat ( 3x trkam ) ko pijem krvomočnico mam kr nekje od 28 - 30. dan ... jap čist adijo je tole sploh ker me pri daljših ciklih špika vsake 14 dni, in niti nevem ali sploh imam o Jaz sem ta cikel začela pit maco,pa ne opažam nekih spremmeb, mogoče je bila edino m 1-2 dni daljša. Če ta mesec nebo nič, probam tudi jaz krvomočnico, ampak sem optimist in upam,da je nebom rabila. Če ne drugega bomo kaj več vedli 28.10. ko imam posvet pri g ampak je je še to. Men maca ni nč pomagala ... velix se mi je še podaljšala ... Tudi jaz držim pestke, da ne boš rabila probat krvomočnice in da zagledaš 28.10 boš šla pa že svojo pikico gledat Mah saj človek neve, kaj naj proba. Toliko je razlišnih info, da si na koncu čist zmeden. Ja ja tole se pa lepo sliši kje podpišem? Mogoče nama obema rata, no pri tebi itak že dobro kaže
|