Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: lizika86 Takole punce.... Mojim dvem rahlim črticam na baby check bolj kot ne nisem zaupala zadnjič. Zato sem 2 dni počakala in danes spet probala naredit test. Danes je črtica že kar lepo vidna Mislim in upam, da bo to, to! Je imela katera kljub vidni črtici lažno pozitiven test s tem testom? Ker jaz imam zdaj res že 3 in na vsakem se bolj pozna. Še četrtega čez 2 dni nardim, ko naj bi prišla M. Zjutraj imam še vedno visoko bazalno T. Drugač pa prsi me malo bolijo, lulam skooooz, špika in tišči me trebuh (to mi je najmanj jasno, zakaj!!), kot bi bila že v ene 7. mesecu. Ko dvignem malega, čutim napor, je to možno?! Če bi mi katera to rekla, bi rekla, da pretirava, sam js se dejasnko tko počutim! Edin, če je drugič vse drugače, vse bolj razštelano, kaj jaz vem! Upam, da nekaterim od vas uspe še ta mesec, ostalim pa oktobra! Verjamem, da je enim težko, za mano je tudi težka pot, da sem dobila otročka, od splavov, operacij, tolk ene žalosti in sekiranja. Mogoče mi je ravno zaradi vsega tega sedaj namenjeno, da je v prvo ratalo, UPAM!!! Dvomim, da bi bil test lahko lažno pozitiven ... tko, da je to to 100% .... čestitkeeeee Vsaka nosečnost je pa razred zase ... ene majo prvo nosečnost res čist drugačno kot drugo, tretjo ...
|