Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 16:54:18
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Beat Marčevka2010 in Sofie Sofie, zate sem imela res dober občutek Glavo pokonci, bova v oktobru skupaj upali. Janchek81, do vgnezditve je zdaj najbrž že prišlo, tako da so lahko znaki, ki jih imaš že nosečniški. No, saj boš videla, čez dober teden. Držim pesti za + Tudi jaz sem imela ok občutke. Ampak kar je je. Zdej čakam da končno priteče M in potem v nov boj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 17:25:59
|
|
|
|
sitka mala
|
Pri meni tudi še nič. CB -. Bolečine v jajčnikih, pa ne take kot pri M, ampak imam občutek, kot da me dol tišči. Joške nič občutljive. Lakote ful. Huh, ne vem... Sem vidla, da je CB zej v DM-ju znižan, samo ga v Postojni ni bilo več, vse izropano. Sem v lekarni dala klinčevih 11 eurov??!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 20:35:11
|
|
|
|
kris26
|
Dober večer Evo sedaj tudi uradno moja je že čisto za vogalom se že kaže. Tako, da se prestavljam v Oktober sicer ne vem ali bom samo navijačica ali se bomo kaj trudili....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 21:01:13
|
|
|
|
Beat
|
S E P T E M B E R NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA 2.9.2015 Pajama Janchek81 4.9.2015 dejkaa 6.9.2015 MladaMamiMojca 9.9. 2015 Beat mava1975 10.9.2015 PupaOdA Anonimna 11.9.2015 sitka mala 12.9.2015 Marčevka2010 14.9.2015 Anonimna 17.9.2015 kris26 25.9.2015 Janchek81 26.9.2015 Jarka 29.9.2015 Pajama 30.9.2015 Everest x. september 2015 Anonimna NAVIJAČICE Sofie, niinii, LadyJen, Katte, PupaOdA, telly, Ashaya, Beat, Anonimna , mava1975
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 21:07:00
|
|
|
|
Beat
|
kris26 Upam, da se boste trudili in zelo držim pesti, da uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 21:29:49
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: sitka mala Pri meni tudi še nič. CB -. Bolečine v jajčnikih, pa ne take kot pri M, ampak imam občutek, kot da me dol tišči. Joške nič občutljive. Lakote ful. Huh, ne vem... Sem vidla, da je CB zej v DM-ju znižan, samo ga v Postojni ni bilo več, vse izropano. Sem v lekarni dala klinčevih 11 eurov??!! Potem sva pa na istem. Samo da sem imela 2x čisto malo roza sluzi...zdej pa spet nič. Čakam, če bo M pritekla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 18.9.2015 22:43:35
|
|
|
|
blackwoman
|
Zdravo sm nova na forumu mene pa samo zanima katera ima izkušnje z cb testom za nosečnost
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 0:19:44
|
|
|
|
Beat
|
blackwoman, jaz sem v prvi nosečnosti uporabila CB test (navadni, ne digitalni) na dan, ko bi morala dobiti M in mi je pokazal lep +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 9:52:38
|
|
|
|
blackwoman
|
Hvala za odgovor ampak jst sm že kupila digitalni cb pa piše da lahko tudi par dni prej narediš test sam ne vem če mi bo pokazal+
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 10:51:06
|
|
|
|
sitka mala
|
Takole, malo sem premislila, in zdaj me je postalo strah (zaradi moje preteklosti in težav z endometriozo). Noseča izgleda nisem, se je pa moglo nekaj spodaj spet zmeštrat. tako da v ponedeljek pokličem ginekologinjo, pa bomo videli, kako naprej.. Sporočim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 11:24:01
|
|
|
|
Neli3
|
Janchek81 vidim, da imava midve praktično enak datum ko ne pričakujeve Jaz še nikoli nisem imela takih prsi kot tokrat..vedno se mi povečajo pred menstruacijo ampak tako pa še nikoli. So tudi boleče in izredno napete. Pa že 3 dni me boli glava... Joj kako bo še dolg tale teden... :) Lep vikend vsem! :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 11:32:56
|
|
|
|
Beat
|
sitka mala upam, da bo vse vredu. Jarka in Janchek81, za vaju pa držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 13:01:10
|
|
|
|
Neli3
|
Beat hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 13:27:03
|
|
|
|
Sofie
|
Mogoče katera ve....se je v Adria labu potrebno kaj naročit ali v ponedeljek samo pridem in mi vzamejo kri? Moje M namreč še kar ni in bi rada preverila pri čem sem. BC mini je pokazal tokrat rahlo črtico. Ampak testom ni glih za verjeti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 16:14:06
|
|
|
|
tajazan
|
Ni potrebe...prides,vzames stevilko in cakas...😉naj bo pozitiven
Zivjo punce...ker imam prvic tak problem se obracam na vas...sem 17.dan ciklusa in imam za tri dni rjav izcedek...sicer viden samo ko se obrisem...spremljajo me tudi bolecine v sp.delu trebuha danes pa se slabost...ima katera izkusnje kaj bi lahko bilo?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 19.9.2015 23:10:07
|
|
|
|
lizika86
|
Zdravo punce! Po kar dolgem času se zopet selim med vas. M ne pričakujem nekje 25. 9. Bo to najin prvi poizkus za drugega otročka. Drugače je za mano tudi pestra pot in ne vem, kaj pričakovati. Prvič sem imela SS v 8. tednu, drugič SS v 12. tednu. Nato imela operacijo male pregrade, pila krvomočnico, plahtico, jemala Dabroston in v tretje srečno donosila svojega sinka. Zdaj pa grem v nove boje brez vseh stvari, zato me malo skrbi, da se mi prejšnje zgodbe ne ponovijo. Je pa zdaj veliko lažje, ko že imamo enega otročka. O sem imela predvidoma nekje 11.9. Od včeraj me špika po jajčnikih, začele so me boleti prsi (kar me že dooolgo niso, tudi pred M ne, razen ko sem bila noseča), imam povečan beli tok...skratka, ne vem, al je psiha (čeprav zdaj nisem tako na trnih), al je že možno, da so znaki? Drugače pa mi2 že prej nisva imela težav z zanositvijo, ponavadi nekje v 3 krogih, težave so bile kasneje vsem nosečkam! Stiskam pesti tudi za ostale. S testom pa upam, da zdržim čim dlje in me ne premami prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 15:00:52
|
|
|
|
blackwoman
|
Pozdravljene punce imam en problem in sicer zadnji dan M sem imela 25.8 in 11.9 sem imela ovulacijo zdaj enkrat bi morala dobiti M (upam da je nebo) in se par dni prej naredila test z clearblue ki mi je pokazal - ali je možno da sem prehitro naredila test in delala sem ga čez dan me pa spremlja napihnjenost in glavoboli hvala za odg
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 16:32:18
|
|
|
|
sitka mala
|
Živjo punce!! Pri meni še vedno nič. Špikanje spodaj v maternici, pa nič drugega. Jutri grem še po en test, če bo negativen, pokličem ginekologinjo. Tole čakanje me ubija.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 16:48:27
|
|
|
|
lizika86
|
Blackwoman, pomoje si prehitro delala test. Ker jaz sem tudi imela 25. 8. ZM in ovulacijo okrog 11. 9. Tko da če po ovulaciji prišteješ 14 dni, naj bi naslednja M prišla spet okrog 25. 9. Ne verjamem, da bi ti test že kaj zaznal, mogoče le kak dan prej, ne pa skor cel teden. Zdaj (če se je), se je komaj dobro ugnezdilo in se bo začel šele sproščat hormon. Mene tudi špika še naprej, prsi rahlo bolijo, bomo vidli, se pustim presenetit :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 20:16:40
|
|
|
|
Pajama
|
Ojla punce. Opravičujem se, ker ne komentiram pogosto, a na mojem telefonu je to skoraj nemogoče. Z vsako črko mi tipkovnico "ven meče"??? Uf, pa tako dobro je kazalo, zdaj pa je bolj kot ne vse rdeče Vsem rdečkam pošiljam en veeeelik Sofie Madonca punca pa ti si noseča!!!! - ja čestitaaaaam!!!! Zagotovo je to - to!!!!Sporoči, kaj bo krvni test pokazal, ampak glede na vse teorije o tvoji pozni O in rahli črtici mislim, da je čas za slavje. blackwoman definitivno prehitro. Malo potrpežljivosti, ker boš drugače bankrotirala na testerjih. lizika86 dobrodošla. tajazan zakaj narediš v komentarju črto? Jaz sem nekajkrat preskočila, ker sem mislila, da gre za prednastavljeno spročilo, verz, podpis, pesem ... Skratka, ne vem kaj bi to lahko bilo. sitka mala, jarka in vse ki še čakate na plusek: držim pestke ... Uf, a sem kaj izpustila??? Če sem - globoko opravičilo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 21:39:14
|
|
|
|
Sofie
|
Hojla. Na testu sta bili danes spet dve črtici a imam spet rjave izcedke. Tako da mislim da spet ne bo nič. Jutri grem preventivno na krvi test, ampak pomoje ne bo nič. Sklepam da sta bila testa lažno pozitivna in da M sovpada s časom od SS. Vsaj nekje sem brala da je normalno da če si bil 6 tednov noseč, da naj bi potem nekje v 6 tednih spet M dobil. Razen če gre spet za SS
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 21:52:33
|
|
|
|
Everest
|
Kateri test pa si naredila Sofie? Baby check mini je meni vedno kazal dve črtici, zato ga več ne uporabljam. First sign in Clear Blue pa sta mi pokazala, le ko sem bila noseča. Probaj še kakega drugega....držim pesti :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 20.9.2015 21:59:46
|
|
|
|
Sofie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Everest Kateri test pa si naredila Sofie? Baby check mini je meni vedno kazal dve črtici, zato ga več ne uporabljam. First sign in Clear Blue pa sta mi pokazala, le ko sem bila noseča. Probaj še kakega drugega....držim pesti :) BC mini sem delala. Meni po nekje 5 dnevih zamujanja BC mini ni pokazal nič, sedaj ko mi M zamuja 12 dni je bil 2x pozitiven. Sej zato sumim, da mogoče pač ni zanesljiv. Bom šla jutri na krvnega, da se 100% prepričam. Itak krvni stane nekako toliko kot CB.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 21.9.2015 7:48:57
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jarka Janchek81 vidim, da imava midve praktično enak datum ko ne pričakujeve Jaz še nikoli nisem imela takih prsi kot tokrat..vedno se mi povečajo pred menstruacijo ampak tako pa še nikoli. So tudi boleče in izredno napete. Pa že 3 dni me boli glava... Joj kako bo še dolg tale teden... :) Lep vikend vsem! :) Ja, sam pri meni bo v petek 25.9 ubistvu šele 28. dan, tako, da do nedelje oz. ponedeljka bom počakala, če je ne bo in nardila test ... SEm pa zadnje dni ful utrujena, tud mene je včerj nekej hotla glava bolet, ampak sklepam, ker je tak čuden vreme, da je to to ... prsi me malo bolijo ampak isto kot pred Počakajmo in bomo več vedli konec tedna, če nas že prej kej ne preseneti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2015 21.9.2015 7:50:30
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Everest Kateri test pa si naredila Sofie? Baby check mini je meni vedno kazal dve črtici, zato ga več ne uporabljam. First sign in Clear Blue pa sta mi pokazala, le ko sem bila noseča. Probaj še kakega drugega....držim pesti :) Men je tud baby check mini prejšnji mesec pokazal dve črtici, siocer drugo zlo slabo pa sem jo pol čez en čas dobila ... Tko, da tega test več NE delam .. Itak jih imam doma 10 iz plodnost.si Upam,d a bom rabila samo enega in da bo to to ... optimizem na višku
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?