Stars619
|
Pozdravljene, naj se še jaz pridružim... Čeprav se mi zdi, da vas je ooooooogrooooomnooooo! :) Tudi mi pričakujemo , PDP imam 25.2.2016. To bo naš drugi otrok. Z možem imava že punčko. Na nuhalni je bilo vse perfektno, zelo dobri rezultati, tveganje majhno, bi pa naj bila spet punčka. Kar bi seveda bila jaz najbolj vesela, ker mi je v bistvu vseeno, samo da je zdravo, bi pa bilo super, saj imamo res neverjetno veliko stvari za punčko. Vendar se s tem sedaj še ne ubadam, saj imam kar nekaj prijateljic, ki so jim povedali narobe spol na NS, ena prijateljica, ki pa je rodila pred dvema mesecema, so ji do 7. meseca govorili, da bo punčka, nato pa je dobila fantka. Tako da tiste, ki ste prvič noseče in že pridno nakupujete...raje še malce počakajte, razen če ste šle na NIFTY test. Potem veste spol za sigurno... Tudi jaz imam tokrat grozne slabosti, v 1. nosečnosti pa nič. Ampak bomo že... Drugače pa tudi jaz hodim v službo in si želim, da bi lahko delala do konca. Tako je bilo prvič. Nisem tip ženske, ki bi že sedaj bila doma, ker sploh ne vem, kaj bi počela, glede na to, da smo nosečnice kar omejene pri nekaterih stvareh. Seveda pa bom doma, če bom morala biti...ampak upam, da bo nosečnost potekala brez zapletov.
|