|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2016
18.8.2015 15:10:05   
MauMow
sakuL super čestitke!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 526
18.8.2015 19:08:08   
smarties
Živjo nosečke. Tudi jaz sem danes z nuhalne. Vse ok. Spola pa se ni videlo, ker je bebica ležala bočno. user posted image

Tudi jaz razmišljam o nakupu anglel sounda. Po eni strani mislim, da bi me pomirilo, po drugi bom pa samo še bolj živčna če kdaj ne bom našla utripa. Tak, da še kolebam ali ja ali ne...

Kako ste s slabostmi tiste, ki vas je mučijo? Meni je še vedno slabo, en dan bolj, drugi dan manj. Pa sem 13t2d. Res upam, da se bo počasi tudi to končalo. Septembra grem na morje in komaj čakam osvežitev v morju in plavanje. Bo verjetno blagodejno vplivalo na slabost.

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 527
18.8.2015 21:21:49   
sakuL
Smarties...jaz se nisem nasla tistega,kar bi mi umirilo slabostuser posted image
Veliko jem po malo, slabost se je umirila, je pa najhuje zvecer.

Upajmo da cimprej mine user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 528
18.8.2015 21:31:47   
zabica LeLa
Živjo user posted image

Ker je tudi zame to prvi user posted image me ves čas nekaj skrbi...da imam premajhen trebuh, da ni več utripa itd., verjetn nakup tega angelsounda res ne bi bila slaba naložba user posted image ...čeprav vem, da je marsikaj samo v naših glavah...bom še razmislila o nakupu...sicer pa tut sama ze komaj čakam ta 'radenska efekt' user posted image ...včeraj in pa danes dopoldne se mi je zazdelo kot da čutim že nekak metuljček...ampak kot je že omenila ena izmed vas, verjetn se mi je samo zdelo

Sicer pa sem šla včeraj malo firbcat v H&M...robo so sicer dobili, kar se tiče znižane robe je pa škoda zgubljat besede user posted image taka da sem domov prišla z novimi hlačami, nosečniškimi, da jih bom imela zdaj za te hladnejše dni, ki prihajajo...drugače pa še vedno pravim, da so pajkice zakon user posted image

(odgovor članu smarties)
Neposredna povezava do sporočila: 529
19.8.2015 11:22:30   
Smeškec
Pozdravljene,

Kako ste kaj? Jaz sem čez dan kar, le ko kuham kosilo je user posted image . Na začetku imam še apetit potem ko se kuha in ko je kuhano me pa vse mine user posted image . Tako da bolj tko tko s hrano še vedno bolj tekoče gre v slast. Glede na to da sem v 13 tednu bi pričakovala da se bo malo umirilo. Ampak apetit še ni popolnoma uravnan, vonj ohh da vam ne govorim user posted image , ali je tudi pri vas vonj še vedno izrazit?
Počutje drugače kar gre mogoče kakšen glavobol ga umirim z veliko tekočine - vode, proti večeru pa grozna utrujenost user posted image .
Ampak bo bomo zdržale user posted image .
Saj kar nemorem verjeti da sem že v 13. tednu. Hitro mineva. Drugače sva bila z možem v šoli za zgodnjo nosečnost, je bilo zanimivo. Še 8 tednov pa bo potrebno že kaj kupiti za našega user posted image . Sem tudi že malo gledala sezname kaj potrebujem za novorojenčka in moram reči da so kar obširni sploh če s finančnega vidika pogledaš. Ste tudi ve že kaj gledale te sezname?
No sicer pa pred tem jasno po hlače zame user posted image .

(odgovor članu zabica LeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
19.8.2015 11:38:48   
Že 1x mami
Seznami so dolgi... ampak se jih da racionalizirat :) Pri taprvem sem jaz nabavila približno 1/2 preveč vsega. Sedaj niti slučajno ne ponovim te napake, če se bom le lahko zadržala. Sem že naročila mojem možeku, da naj me malo nazaj drži. Sicer pa, če mi ne bi rasel trebušček, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Prav nobenih težav. Nekaj malega za prve lušte sem že nabavila, z ostalim pa počakam, da 100% potrdimo spol. Meni je full hudo kupovat cotike univerzalnih barv... mi vse na punčkasto oziroma na fantovsko deluje, pa čeprav je majčka npr. lepe zelene barve.

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 531
19.8.2015 11:39:44   
teja_34
Jaz se pridno bližam 16T in naj te potolažim, da so se mi zadnji teden slabosti umirile, niso pa minile. Je pa res, da mene mučijo najbolj zjutraj in do zdaj sem že ugotovila kaj mi paše in kaj ne. Imam pa 'težave', ker se moram prav silit, da spijem vsaj približno dovolj tekočine. Nikoli prej nisem kaj dosti pila vodo in podobno, zdaj pa mi je po vodi še bolj slabo, tako da si mešam domač ribezov ali limonin sok. Žal pa s tedni ne mine občutljivost na vonjave... sem tudi jaz kot psi sledilci postala.. Me moj heca, da bi se lahko pri policiji zaposlila, ker že na daleč zaznam vse mogoče vonjave. Kar me je najbolj presenetlo je, da ne prenesem vonja kave, pa sem bila pred nosečnostjo 'odvisnica' od kave, ki dneva brez nje nisem znala pričet. :)

Drugače pa da se malo pohvalim, sem včeraj prejela rezultate Nifty testa in tudi po tem testu ostajam v skupini z nizkim tveganjem za kromosomske napake. Sem ful vesela! Med drugim sem izvedela tudi spol dojenčka, me pa zdaj skrbi, kako bom 6 mesecev lahko tiho, namreč na moževo željo bi naj spol dojenčka razkrila šele, ko bom rodila. :)

Ja, in včeraj sem si kupila prve nosečniške hlače - kavbojke v HM. Če jim sedaj zaviham visoki pas navzdol, še kar dober zgledajo... :))

Pozdravčki vsem in čim manj nosečniških neprijetnosti želim...

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 532
19.8.2015 11:47:27   
Dandelions
Pozdravljene.. Jaz se vam pa oglašam kar malo jezna. Kupila sem angelsound na bolhi za 30€. Nov še zapakiran. Danes dobim pošto in mi je takoj kapnilo kaj tale tip iz Kranja počne. Predvidevam, da jih naroča na ebayu, kjer stanejo približno 18€ ter jih prodaja za višjo ceno. In tako lepo služi. Takoj mi je bilo hecno, ker seveda ni slovenskih navodil. In sedaj pogledam na bolhi ter ima seveda že nov oglas gor za angelsound.. Na ebayu bi ga lahko tudi sama naročila a predvsem zaradi navodil in čakanja ga nisem...

Oh ja bo že. upam, da vsaj deluje tako kot treba..

(odgovor članu teja_34)
Neposredna povezava do sporočila: 533
19.8.2015 11:56:07   
Smeškec
Tudi midva neveva spola tako da nevem ne ali roza ali modro user posted image . To bo najin prvi user posted image tako da sem še bolj zmedena user posted image kaj sploh ja kupiti in kaj sploh ne kupiti. Lahko bi prilepile seznam in vse tiste ki ste že mamice bi lahko malo dopolnile ali odstranile seznam, če se strinjate? Drugače sem tudi na bolhi gledala malo previjalne in drugo opremo in lahko rečem da kaj dobrega se pa tudi najde. Naprimer gledala sem previjalne mize cena 150€ imajo baje samo lepotno napako tako da nevem ali jo naj že kupim ali ne - kaj mi svetujete? Gledala sem to

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/previjalne-mize-podloge/previjalna-mizapredalnik-sraka-1299946495.html

Kaj menite?

teja_34 vesela sem zate user posted image . Aha potem vonj lahko kar še pričakujem user posted image .

(odgovor članu teja_34)
Neposredna povezava do sporočila: 534
19.8.2015 12:09:17   
ninjet
Gledam malo te sezname in nekje se mi res zdi vsega veliko preveč, nekje pa res premalo. Ne mislim vsak dan prati bodijev :)

Glede previjalne, midva je ne bova kupovala, ker nam potem ne bi nič več prav prišla. Raje bova kupila še eno malenkost nižjo komodo za v spalnico, v barvah kot je spalnica in za gor dala tako desko z robom kot jo imajo previjalne in je to to. Deska se odstrani komoda bo pa še naprej uporabna.

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 535
19.8.2015 12:17:56   
Smeškec
Se strinjam glede previjalne. Nekako razmišljam da če bi imela potem še enega user posted image bi jo lahko takrat še uporabila in potem pač prodala.

Ali menite da je pametno če že sedaj kaj kupiva kar se tiče opreme, ali je prekmalu?

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 536
19.8.2015 12:28:15   
MeeLa
Pozdravljene srecke nosecke user posted image Sem nova na forumu :D
No po 2 letih truda smo tudi mi KONCNO zagledali prvi user posted image .. PDP Imam 24.2.2016 user posted image ..
Danes imamo pregled in komaj cakamo da spet vidimo nasega user posted image iin slisimo bitje user posted image ..
No jaz sem bolj povne postave in se pred nosecnostjo sem imela tezave z prebavo ampak takrat sem pila tablete, te tablete pa niso priporocljive v nosecnosti..
Ginekolog mi je predpisal magnezijev prah ampak mi ne pomaga .. Ali je imela katera tudi taksne probleme in kako ste jih odpravile ..
V stare hlace se pa vec ne spravim .. pazim na prehrano ampak vse ostane v meni user posted image in me je kar malo strah da bi se prevec zredila v nosecnosti ..

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 537
19.8.2015 12:44:19   
ninjet
Smeškec, nimam pojma, nekateri hitro kaj nakupujejo. Mene doma nazaj držijo, da je še prekamlu in bom pač še malo počakala, se je pa težko nazaj držati. Planiram, da greva po prve stvari po morfologiji.

MeeLa, čestitam in dobrodošla user posted image
Občasno imam težave s krči in pijem magnezijeve šumečke, drugega pa na srečo nič. Meni gredo kg še vedno v -, jem več kot kdaj prej zaradi sladkorne, slaboste se me niso lotile. Pozna se mi tudi še nič, oblečem še vedno vse stare hlače, rok pa imam 1.2.2016. user posted image

(odgovor članu MeeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
19.8.2015 12:44:34   
Dandelions

IZVIRNO SPOROČILO: Smeškec

Se strinjam glede previjalne. Nekako razmišljam da če bi imela potem še enega user posted image bi jo lahko takrat še uporabila in potem pač prodala.

Ali menite da je pametno če že sedaj kaj kupiva kar se tiče opreme, ali je prekmalu?

Midva bova šla po nakupih šele novembra ali decembra. Nič prej ;). Ampak seveda to je odločitev vsakega posameznika. user posted image

(odgovor članu Smeškec)
Neposredna povezava do sporočila: 539
19.8.2015 12:46:22   
teja_34
Tudi jaz pričakujem prvega otročka in so mi vsi ti seznami kaj potrebujemo prav tako nekaj novega... :)
Sem pa trenutno v situaciji, ko se čez dober mesec dni selim v novo stanovanje in zato še ne kupujem stvari za dojenčka, jih pa z veseljem gledam po trgovinah in na spletu. Pač, glede na široko izbiro na tržišču, menim da je fajn malo primerjati kje in kaj lahko dobiš ter za kakšno ceno. Navsezadnje, če bi želel imeti vse kar 'priporočajo' na spletu, si lahko poiščem še eno službo zraven. :) Verjamem pa tistim, ki so že mamice, da najbrž vsega res ne potrebujemo in da znamo kaj preveč kupiti v čisti zagnanosti in tudi zato, ker smo pač prvič noseče in se nam zdi, da vse kar vidimo tudi potrebujemo oziroma bi bilo fajn imeti. :)

Glede previjalne se tudi jaz strinjam, da je bolje vzeti komodo, ki ti paše v spalnico ali otroško sobo in potem dodatno vzameš to desko, ki služi za previjalno mizo. Tako lahko kasneje komodo še kamot uporabljaš.

Priznam, da meni največje vprašanje ostajajo vozički, kjer je cenovi razpon res ogromen. Verjamem, da lahko za neko srednjo ceno dobiš dobrega in valitetnega, ampak pri tako veliki izbiri kot obstaja in ob tem, da vsak hvali svojega kot najboljšega, sem še vedno v zmedi kaj sploh bi imela. Mi je pa dobra prijateljica, dvakrat mamica rekla, da ne glede na to kak voziček si bom kupila, bom na koncu še vedno našla kakšno stvar, ki jo bom pogrešala pri vozičku ali pa me bo motila. In najbrž je res tako... ;)

MeeLa, dobrodošla med nami in iskrene čestitke!

Kar se zaprtosti tiče, ne vem kako hude težave imaš. Tudi jaz sem se že pred nosečnostjo večkrat ukvarjala z zaprtostjo in v samem začetku nosečnosti. Zdaj sem vsaj zase našla recept, da se zvečer gibljem vsaj pol ure (hitra hoja), kar mi sicer ne uspe vsak dan, potem za večerjo jem mlečne stvari (jogurte, gres, mlečni riž..) in tik pred spanjem spijem 2dcl donata. Zjutraj mi zaradi slabosti donat ne paše, zato dan začnem s kozarcem vode v katerega si stisnem limono ali pa čez vikend, ko kasneje vstanem, pričnem dan tudi s sveže stisnjenimi pmarančami. Skartka, moj recept: zjutraj več C vitamina, gibanje in za večerjo mlečne stvari.

Uf, zdaj sem se pa razpisala... :))

(odgovor članu Dandelions)
Neposredna povezava do sporočila: 540
19.8.2015 13:19:23   
MeeLa
Ninjet .. Hvalaa user posted image .. No ti zgubljas kg jst jih pa pridobivam .. Ampak se res kar bojim da se bom zelo zredila moja sestra se je pri prvemu zredila 25 kg pri drugem pa 9 kg ..

Teja 34 .. Tudi tebi hvala .. Drugace se delam vsak dan po 7 ur in sem zmeraj na nogah .. Jogurt mora bit zmeri v hladilniku .. Bom probala donat na silo popit, ker nepijem gaziranih pijac
.. Hvala za nasveteuser posted image ..

Ali katera ze ve kaj nosi puncko ali fantka in v katerem tednu se je videlo? .. Nama je cisto vseeno sam da je zivo in zdravo ..

(odgovor članu teja_34)
Neposredna povezava do sporočila: 541
19.8.2015 13:29:42   
ninjet
Moja sestra jih je dobila 20kg, upam, da mi ne bo zaštartalo, če bo pa bo.

Midva ne veva kaj je, na nuhalni se ni videlo, ker ni sodeloval, prekrižane noge, že tako je pregled trajal celo večnost, ker se ni hotel v pravi položaj obrniti. Zanima naju kaj je, pač firbec user posted image Je pa vseeno, le da bo zdrav pa naj bo punčka ali fantek. Občutek imam, da bo fantek, ker v vsem njegovem sorodstvu so le fantje in tudi pri nas razen naju s sestro so v vsem sorodstvu le fantje.

(odgovor članu MeeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
19.8.2015 13:37:43   
Dandelions
Tudi pri nama se na nuhalni ni dobro vidilo oz je rekla, da je še prezgodaj.. Pri nas tudi prevladujejo fantje razen naju s sestro tako, da je mogoče z moje strani malo večja želja po punčki user posted image . ampak tako kot pravite samo, da bo zdravo. user posted image

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 543
19.8.2015 13:50:12   
MeeLa
No jaz sem ze 2,5 leti v Avstriji .. Cez dobro uro imamo pregled tako da nevem a delajo tudi tu nuhalno ali ne .. Bom videla danes to je 1 nosecnost
in nevem se kako use poteka .. Ja naju tudi firbec matra .. Z mozeve strani so sami fantki edino ena puncka od brata njegovega .. Z moje strani je pa mesano in fantki in puncke ..
Tako da nevemo moj pravi da ima obcutek da je fantek user posted image .. Samo da je zdravo

Neposredna povezava do sporočila: 544
19.8.2015 13:55:01   
blairy
meela - če tamali/a dovoli, se vidi na nuhalni, kar je v 70% zanesljivo. pri nama so rekli,da bo ziher fant. tudi sama se strinjam po slikah :)

glede zaprtosto: ful gibanja, pitja čez dan, pa meni pomaga že 5 suhih sliv...res...drugače se pa da kupit sirup Lactecon/Prorectal..., ki je laktuloza in je varen v nosečnosti.

zabica - glede premikov sem že enkrat spraševala in veš, da se ta občutek krepi. Stojim pa se pogovarjam in se pač dogaja, in me preseneti neko frfotanje v trebuhu, ki ni povezano s prebavo in nenadoma neha. js mislim, da je to to, lahk pa da si tut dam predstavljam. Itak pa bom vedla, ko me bo enkrat lahk konkretno brcnil...sem pa 16 t 1/7 po tem okroglem kartonastem koledarju, ki ga prestavljaš. je še katera tam?

Tudi 2 dni nazaj sem kupila prve nosečnošče hlače...sicer sem veliko robe dobila od predhodnih nosečnic, ampak to ti ni nikoli popolnoma prav...in imam občutek, da je samo HM pa mogoče še CA primerna trgovina cenovno in po izbiri...
Trebuh si pa mažem z bio-oil 60ml/11€ je rahlo draga izbira...ampak pa ful diši in je koža super mehka po njem.

pregled imam 28.8.- upam, da bodo takrat delali tudi UZ :)

Glede potrebščin pa še nič ne nabavljava...bo treba prej vse preuredit, prebelit ter nabavit manjkajoče pohištvo...pa se mi zdi, da je 3/4 pripomočkov preveč..neki gugalniki, pa počivalniki, pa pesmice.... Košarica bo una starinska, ročno pletena, previjalno bo naredil tast, posteljica bo verjetno kupljena, voziček in komplet si bom pa en na probo dobila...da ugotovim kaj rabim in kako funkcionira. Izkušene povedo, da potem pol stvari njihovi otroci sploh niso imeli radi...itak se da potem vse sproti. Naštudirala pa bom prej kje je kaj pametnega... :) Je katera našla kakšno znižanje za plenice? Uno, da jih nabaviš stock, tisto se splača malo prej, ker majo iz ZDA kar dolg rok nabave...ok. dovolj :)

lepo cartajte svoje user posted image

(odgovor članu MeeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
19.8.2015 14:06:27   
teja_34
Blairy, sem malo za tabo - 15T in 5/7 s PDP 5.2.2016.
Tudi jaz uporabljam Bio oil, ker res lepo diši in se tudi hitro vpije v kožo.. no, malo 'drseč' si res po mazanju.

Se pa meni na nuhalni tudi ni videlo kaj je, ker je ležal na trebuščku in spal in se ni hotel obrniti kljub mojemu pokašljevanju in tresljajem ginekologinje. Sam nogce je pretegoval, to pa je bilo tud vse. user posted image

Luštno preživet dan vam želim..

(odgovor članu blairy)
Neposredna povezava do sporočila: 546
19.8.2015 14:12:17   
Dandelions
Blairy midve sve pomojem na istem... pdp imam 2.2..ti? user posted image

(odgovor članu teja_34)
Neposredna povezava do sporočila: 547
19.8.2015 14:15:25   
korinca
http://www.lisa.si/aktualno/nagradno-zadenite-bon-za-fotografske-storitve/

če katero zanima fotkanje :)

Neposredna povezava do sporočila: 548
19.8.2015 14:22:29   
vitafit

IZVIRNO SPOROČILO: Dandelions

Pozdravljene.. Jaz se vam pa oglašam kar malo jezna. Kupila sem angelsound na bolhi za 30€. Nov še zapakiran. Danes dobim pošto in mi je takoj kapnilo kaj tale tip iz Kranja počne. Predvidevam, da jih naroča na ebayu, kjer stanejo približno 18€ ter jih prodaja za višjo ceno. In tako lepo služi. Takoj mi je bilo hecno, ker seveda ni slovenskih navodil. In sedaj pogledam na bolhi ter ima seveda že nov oglas gor za angelsound.. Na ebayu bi ga lahko tudi sama naročila a predvsem zaradi navodil in čakanja ga nisem...

Oh ja bo že. upam, da vsaj deluje tako kot treba..

Ne sekiraj se, važno, da dela! Sem bila jaz tud v navezi z njim, da bi ga vzela. Ampak sem si šla potem novega kar k uvozniku kupit. Je pa majster :-)

Neposredna povezava do sporočila: 549
19.8.2015 14:24:31   
vitafit

IZVIRNO SPOROČILO: ninjet

Gledam malo te sezname in nekje se mi res zdi vsega veliko preveč, nekje pa res premalo. Ne mislim vsak dan prati bodijev :)

Glede previjalne, midva je ne bova kupovala, ker nam potem ne bi nič več prav prišla. Raje bova kupila še eno malenkost nižjo komodo za v spalnico, v barvah kot je spalnica in za gor dala tako desko z robom kot jo imajo previjalne in je to to. Deska se odstrani komoda bo pa še naprej uporabna.

Tako sva midva naredila. Komodo imava že v sklopu spalnice, ima 6 polic in 3 velike predale. Mož je šel v Obija kupit les, plačal 15€ in naredil sam v parih minutah. Kupila sva še blazino v Baby centru in je to to. :-)

(odgovor članu ninjet)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?