ocean heart
|
Eila nosečke se vam pridružujem še jaz sicer vas že neki časa spremljam, ampak se šele zdej javljam. Nekako mi ob vseh slabostih, pomanjkanju energije in utrujenosti ni uspelo. Le najnujnejše, služba in domov počivat. Stara sem 26 let, PDP imam 10.2. in to bo moja prva bebica Vesela ful Nuhalno dala skozi, vse ok, pravijo da bo fantek, kar sva pa tudi že sama z mojim ugotovila. Že od samega začetka sva rekla, da zihr bo fantek . Bom pa vseeno z nakupi počakala do morfologije, da potrdijo. Drugače sem imela do sedaj kar nekaj težav, predvsem s slabostjo, bruhanjam po večkrat na dan, zaprtostjo. Mislim, da se je sedaj malo umirilo, vsaj bruham ne več po večkrat na dan, mi pa slabooo za znoret, tako, da imam skoraj rajši, da bruham in sem potem vsaj nekaj časa boljše. Hrana mi smrdi vsa, ni niti ene stvari, za katero bi rekla, ooo, to bi pa danes rada jedla. Tako, da se silim pojesti karkoli, se mi slučajno zazdi, da bi bilo ok in bi lahko pojedla. Trudim se, da dam nekaj v usta, na vsaki dve uri, saj mi drugače postane še bolj slabo. Niti slučajno ne pazim da bi jedla zdravo, na kar sem bila pred nosečnosto izjemno pozorna in težila vsem naokoli. Vem, da ni prav, ampak se mi je hrana, ki sem jo imela prej najraje popolnoma uprla. Zelenjave, ki sem jo prej pojedla na tone ne upam niti videti. Jooooj, pa ta vonj Že prej sem imela zelo izrazit voh, ki je sedaj postal nevzdržen Vse mi smrdi. Za zaprtje, sem pa prepričana, da mi ga je povzročila folna in ker je bilo res nevzdržno, sem jo kakšne 3 tedne nazaj nehala piti. Malo oz. ne malo, kar precej me skrbi, da sem naredila napako in bi jo morala vsaj še malo piti, ampak...ker proti zaprtju ni nič pomagalo. Popila donat-šla bruhat, pojedla slive-šla bruhat, popila sirup-šla bruhat. NIsem vedela več kaj naj naredim, lahko pa rečem, da je prebava sedaj ok. Uglavnem, upam da bodo tudi vse ostale težave kmalu mimo in bom lahko končno začela uživati Sem vam kar malce pojamrala sedaj, ampak misilim, da me vsaj nekatere z podobnimi težavami razumete So me pa kar že vse hlače začele nekam tiščati, jeeejjj, trebušček raste Nakupila nisem še nicesar, sm pa že dobila par darilc ufff, moram nehat, sem se razpisala za vse nazaj kar me ni bilo na forumu , pa še kar moram privarčevat za naslednjič
|