Tamara81
|
Zivjo strukla, hm, pri 2 CR sem vseeno po malo pila, pa ni bilo nobene slabosti, tako da upam, da mi bodo v porodni (ob čakanju na CR) dovolili "po požirkih" pit. Pri 1 CRsem pa res po zbujanju tudi bruhala, ampak itak nisem imela nič v trebuhu... Misliš da je res to tako povezano? Ja, dobila sem ranital. Datum imam pa kar na PDP torej 28. so me vprašali, če imam kake preference, pa se mi je zdelo to najbolje, sploh, ker naj me ne bi puščali čez rok. Kako to strukla, da so te dali na PDC, če nimaš indikacije za CR? Moram priznat, da sem očitno jaz tud taka kot tvoja teta, me je včeraj una na PDC-ju kar malo "potoložila", da nisem "kriva" za to, da 2x ni šlo naravno - je pregledala prejšnje kartoteke in ugotovila, da se dejansko moja maternica ne odziva (vsaj v zadostni meri) na hormone in da kakorkoli nenaravno se mi to sliši "moja maternica ni narejena za rodit" Ne vem ali naj bi bilo to dedno - ne vem za nobeno bližnjo ali daljnjo sorodnico, ki bi imela kaj takega oz. CR. Je pa res to kar težko "sprejeti"... Sem imela po 1 CR res kar probleme s sprejemanjem tega, da "nisem bila sposobna rodit" in sem sebe in otroka prikrajšala za to izkušnjo, čeprav so mi vsi "dopovedovali kako je to numno". Če pa te skrbi fizično okrevanje - jaz nisem imela (ne po 1. in ne po 2 CR) nobenih težav, (razen slabe vesti goltat vse tiste protibolečinske stvari) čim sem vstala, ker te res nafilajo s protibolečinskimi sredstvi, nekaj dobiš tudi potem za domov. Ppo splošni narkozi te kar kmalu postavijo pokonci, po lokalni mislim da kak dan še ležiš, čim pa sem bila iz postelje "sem bila kot rožica", tako da se mi je včasih zdelo, da sem okrevala po porodu z manj težavami kot večina, ki jih poznam, po naravnem porodu. Seveda to ni mišljeno kot reklama za CR, da ne bi katera tako razumela, če je le možno sem vsekakor za naravni prorod... Naj se vam stvari izidejo, kot si želite!
|