sabincica
|
Zdravo Oooo. groza je tole čakanje. sem v 36 t. danes sem imela pregled. Ni bilo moje G in jo je nadomeščal en iz CE porodnišnice...ko sem ga zagledala, sem mislila da sem v grozljivki. Potem je 10 min gledal otroka, in bil skoz tiho. Na koncu reče: OK. Pa ga vprašam, koliko pa je že težek, pa je bil njegov odgovor: hm, ne vem. in potem je šel na roke računat po podatkih iz ekrana in rekel da nekje 2,5 kg. Ga še vprašam, če nima kje popkovine okoli kakšnega uda ali pa vratu navite? in spet odgovor: Hmmm, mislim da ne... WTF???? Je rekel, sej če čutite gibe je ok. P še ekran je obrnik stran od mene. Sem doma mojmu in tašči pojamrla, pa sem rekla, da če njega dobim v CE na porodu, se iz mize vstanem pa čez okn skočim!!! Groza. No 25. imam CTG. Hvala bogu bo moja G z dopusta, da se pomenima. Poroda me je groza. Sploh nočm razmišljat o tem, vem pa da v CE ne grem. Imajo epiduralno samo od 7ih pa do 14ih? A zdj ti nej pa ravn v tem času rata, da boš rodil???Halo? Resno razmišljam o Slovenj Gradcu ali pa o Trbovljih. Pa tudi če morm kej plačat, sm da bo šlo z minimumom bolečin, ker moj prag je strahotno nizek in ratam kr panična in z 200 pritiska. Glede nog pa...so take kot baloni. Čez noč oplahneju, zjutraj je ok, cca 2 ure in potem sem na istem. Mi pa pomaga če grem na sprehod. Je takoj boljš. Pomoje imam ful vode v sebi. Pa v 14ih dneh sem dobila +2 kg, se tolažim s tem, da otrok pa + 0,5 kg. Prsne črpalke jaz ne bom kupila. Bom dala mojmu na mail pod nujno in še sestri za back up in jo bo lahko šel iskat v Baby center, če bo dovolj mleka. Uživajte
|