|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
20.8.2015 14:14:51   
aspera
Aja, pa to sem hotla še povedat, če katera ne ve, da imajo danes v Lidlu oblačila za dojenčke. Jaz nisem mogla nič kupit, ker ne vem spola, oblačila so pa samo ali za fantke ali pa za punčke, nič unisex. Če pa veste spol otročka, se pa splača, npr. 2 bodija v kompletu sta 3,99, pa ful pohvalijo njihova oblačila, da so kvalitetna.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.8.2015 19:11:58   
levcka
A ni to smešno, ko ne morjo dat rumenega in zelenega bodija skupaj. Če že belih nimajo. Tega res ne razumem.

Meni že skoz govorijo, da bo velik tam okoli 4kg. Edino dr. Urh je zadnjič rekel, ko je pogledal materinsko, da je otrok čisto normalno velik. Srčno upam, da ima on prav.

Dans pa bolečina kar noče odit. Bemo... Kr tresem se, ko grem na wc. Še dobr, da bo jutri zjutraj hitro tukaj.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.8.2015 22:10:10   
Preggy
Pozdravljene sonosecke :)

Upam da ste vse dobro. Moje pocutje je kar v redu. V ponedeljek sem imela pregled, in je vse v redu s strucko, popkovina, pretok krvi,..itd..tehtamo pa tudi ze 3kg :)
Edino kar me malo skrbi je, da sem bila pozitivna pri tistem testu za streptokop b. In mi je zdravnica omenila, da naj bom pozorna in ne smem predolgo cakati, da se nebi prenesla okuzba na otroka .. pa me je strah, saj kako naj vem da je res cas za porod. Omenila mi je tudi da ni nujno ko bo voda oddtekla da bo to veliko in na enkrt. Pa ravno berem na internetu, in je pri vsaki drugace. Nekatere sploh ne cutijo, druge veliko. Mene pa zadnje dni tako ali tako skos na wc tisci, ker mi tako pritiska in mi nenehno po malem kaplja. Zdaj pa vedeti kdaj je pravi cas.
Ah, resnicno upam le da bo vse v redu s strucko.

Body-je sem jaz kar kupila, ampak malo vecje stevilke za kasneje saj imam trenutno kar precej ze vsega. Sem sama tudi slisala, da je kvalitetno bomo pa videli kako se bodo obnesli.. Ceprav vem spol, mi gre tudi kar malo na zivce ker je tako tipicno za fantke ali puncke..naj naredijo malo nevtralne barve v paketkih pa bo.

Upam da ste ostale dobro :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
21.8.2015 12:38:01   
Lupidupi
Hejla.

Maicoo - Me veseli, da sem te nasmejala user posted image . Ko sem še enkrat prebrala, kar si citirala sem se komaj zavedala, kako smešno zveni. user posted image

Hvala tudi vsem ostalim. Res je veliko boljše od kar sva s partnerjem na svojem. Res je, da je veliko trenja, ker je moj dragi (19let) še zelo ne zrel. Se pa trudi in to močno cenim. Bistvo je, da nam uspeva. Končno se lahko tudi jaz pohvalim in povem, da sem uredila kotiček za mojega štrukeljčka user posted image . Posteljica je pripravljena kompletno in tudi previjalna ter omara za oblačila. Sem neizmerno uživala ob okraševanju. Namreč nad posteljo in kinderpetom sem uporabila stenske nalepke in ful popestrijo... pa nekaj slik, ki sem jih naslikala, sem obesila. Resnično je lepo : ) Tako, da samo še počakamo. Mi je pa končno odleglo, da imamo tudi mi pripravljeno gnezdece. Ena velika skrb je padla iz mene user posted image .
Torbo za porodnišnico sem si že pripravila. Vse super in prav razen tistih keksov ( ki si jih želim nesti zraven, kot za prigrizek ) mi nikakor ne uspe, da ostanejo v torbi. Jih vedno veselo zmažem. Bom rekla mojemu, naj jih skrije, dokler ne gremo v P user posted image .
Prav tako sem pripravila oblačilca, ki jih bo mali imel, ko bomo zapuščali P. Sem naredila 4 različne kupčke kombinacij. Od št 50-68 user posted image . Sem prebirala in zasledila, da se G znajo konkretno zmotiti pri teh meritvah, tako, da mi smo pripravljeni na vse. Sem na vsako kombinacijo napisala listek katera številka je, tako, da bo moj vedel katero pograbiti, ko bo prinesel torbo za odhod user posted image .

Počutim se v redu. Pridno zapisujem otrokove gibe. Moj mali naredi 10 gibov ( v razmiku 5min ) (štejem od 9 zjutraj, ko se zbudim ) do ene ure popoldan. Že trikrat zaporedoma je tako user posted image .

Tako, zdaj pa šibam, ker nama moj pripelje pralni stroj.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
21.8.2015 14:13:47   
levcka
Hej hej drage souser posted image ,
meni je danes na CTGju pokazalo popadke na 10 minut. Ampak še nisem nič odprta in nečesa je še 3cm in me je moj ginekolog poslal domov - bolje rečeno v Kranj k mojim. Danes naj še ne bi rodila. Novi CTG imam spet v nedeljo in potem tako na dva dni in 28tega imam amnio. Samo se mi zdi, da bo nedelja kar lep dan za rodit ;)

Mi je bilo pa smešno, ker popadkov nisem ravno nekaj full čutila. Babica v porodnišnici mi je rekla, da se popadki čutijo kot hudi menstrualni krči krat 10. Mene pa ni nič bolelo ;) moji menstrualni krči so bili vedno tako hudi, da sem prvi dan menstruacije obležala doma. Zdaje je pa samo malo v križu zbodlo. No ja. Držim pesti, da se začnem lepo odpirat in da gremo kmalu rodit :)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
21.8.2015 15:29:00   
aspera
Vau, levcka, ti boš pa res lahko že kmalu rodila. Čeprav se Pušenjak vedno krega, da ko imaš zares popadke, da jih nedvomno čutiš, tisto kar pa kaže CTG pa naj še ne bi bili zares popadki user posted image . Kakor koli že, srečno, ko bo šlo zares user posted image .

Meni se zdi pa moj porod hkrati že kar blizu in hkrati daleč. Glede na počutje bi najraje kar malo prej rodila, ampak takrat, ko se otrok smatra že za polno donošenega. Ko pa pomislim na sam porod, bi pa še kar malo zavlačevala user posted image .

Drugače pa sem danes vsa povožena, ob šestih zjutraj me je prijel tak krč v nogo, da sem kar skočila v luft in nisem vedla ali naj se derem ali jokam user posted image . Moj je takoj dojel kaj se dogaja in mi začel masirat mišico in ravnat nogo v nasprotno smer, tako da mi je po kakšne pol minute popustilo, ampak noga me pa še zdaj boli. Potem pa nisem vse skupaj nič več spala, ampak danes je itak tak dan za lenarjenje, tako da bom preživela tole popoldne kar lepo horizontalno.

Za porodnišnico imam jaz tudi že več ali manj pripravljeno, še nekaj malenkosti manjka v torbi. Za otročka oblačila, tetra pleničke in dekico sem pa tudi pripravila kar v lupinico in bo potem dragi vse skupaj prinesel, ko bo prišel po naju. Je pa ful odvisno od vremena kaj jim bomo sploh oblekle, ker je tak čas, da je lahko še ful toplo ali pa že kar mraz. Jaz imam pripravljene žabice, body z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, hlačke, jopico, kapico in debelejše nogavičke. Potem bomo pa videli kaj vse mu bom oblekla.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
21.8.2015 19:27:54   
sabincica
Hy punce....

Vidim, da smo že bolj kot ne vse v nizkem štartu. Tudi jaz. Za vikend še zlikam zadnjo rundo cotk za malega škljata, spakiram v torbo od vozička, zraven bom dala jajčko in listek z navodili za mojega. Predvsem o tem, da si nej pogleda, kako se prav namontira jajčka v avto, pa kaj vse mora pripravit, ko bom v porodnišnici in da bo vse tipi topi ko pridema domov. In spakiram še sebi torbo. Imam že skoraj vse na kupu, razen sladkarij, za katere sem pa prepričana, da mi jih bodo vsi prinesli, če bom le pojamrala, da mi cukra manjka user posted image

Jaz imam ctg v torek in komaj čakam. Imam na sumu, da se je spet obrnil, ker čutim močne brce v spodnjem delu trebuha, prej je bilo pa samo neko premikanje in kontra. Se pa ful odzove na mojga dragega...čist podivja, ko boža bužijauser posted image . Noga me pa še vedno ful boli...zvečer prav čutim, kako mi na živc pritiska, ko se premika in je kot bi mi en elektriko po njem spuščal. user posted image

Jaz sem bila v lidlu...tko po neumnem. Sem šla ravno iz laboratorija in je bila njihova pekarna najbolj usput, da bi si kupila jogurt in sirovo štručko...sem že z glavne ceste videla, kok se folk gnete pri vratih....in ko sem se parkirala, so jih ravno odprli. No po nakupu sirovke, vidim kako se na enem kupu sm ženske pasejouser posted image , pa sem šla še jaz tja nos porinatuser posted image ....in so imeli lušne stvari za bebice, tako da sem vzela dvojne žametne hlačke (sive in modre), 2 para antizdrsnih nogavičk in set 2eh mikic v beli in modri barvi...vse velikost 68..ker za prva 2-3 mesece imam že ful cotk, potem pa je konec. Oprala še nisem. Upam, da bo kej za kej, pa glede na to da v 1 mesecu vse prerastejo, bo že moglo bit.

Levcka...tistega nečesa je verjetno dolžina materničnega vratu...ta se začne krajšat proti koncu...krajši kot je, prej na rok boš rodila. Zato imajo ene, stroko počivanje, ker niso dosegle dolžine 3 cm. Držim pesti, da greš čimprej, ker dete je pri 37. tednu povsem razvit za zunanji svet.
Če bi bilo po moje, bi že šla (36 in 6/7).user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
21.8.2015 19:30:29   
levcka
Hvala aspera. Popadkov nisem čutila tako kot so mi jih opisali. Otrdel mi je trebuh in mogoče me je malo špiknilo v križu. Al mam pa res visok prag bolečine ;)

Zdaj me malo bolj zaboli, ampak ne na 10 minut. Kakor pride. Se bo še vleklo očitno. Ampak mi je vseeno, samo da bo user posted image zdravo :)

sabincica jaz sem že v 38tem tednu 5/7, tko da naj dete kar pride, če si tako želi ;)

< Sporočilo je popravil levcka -- 21.8.2015 19:33:12 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
21.8.2015 20:02:38   
Radenska_
To so lažni popadki, jaz sem jih imela od 32 tedna naprej...
Te lutiš samo kot otrdevanje trebuha, ni bolečine, CTG jih pa super fino zaznava.
Uni pravi so pa hjooooooooooooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko so pravi veš da so pravi pa konec...

user posted image

< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 21.8.2015 20:04:14 >

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.8.2015 18:55:06   
Lupidupi
Hojla user posted image

levcka ti si pa res že čisto blizu. Ti kar malo zavidam user posted image

aspera tudi jaz imam enako stvari ( oblačila ) za malega iz P. Res se ne ve kakšno bo vreme, tako, da smo pripravljeni na vse :P

No, jaz sem pa danes začela piti malinove liste ( čaj ) , kupljen v lekarni. Baje, da mehča maternični vrat in pa lajša porod. Mnenja o tem na internetu so seveda zelo različna ampak mislim, da probati ni greh user posted image . Še katera pije čaj?

Počutim se v redu, mogoče malo stresno danes, ker moj sili ven na neko fešto... totalno nisem za to, ker se nikoli ne ve kdaj bo najin škrat želel skočiti na svet. Upam, da se pomiri... : )

Pa lep dan še naprej.

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.8.2015 19:01:45   
levcka
lupidupi jaz pijem čaj iz malinovih listov. Danes že tretjo šalco :) Sem ravno prišla iz sprehoda z mojim. Sva prehodila cca 4 km. Upam, da se zdaj lepo začnem odpirat. Prtiska že konkretno na dol. Še na en živec mi pritiska, me je kar desna noga cela zabolela. Upam, da gremo čimprej rodit ;)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.8.2015 21:13:29   
Preggy
Tudi jaz ga pijem, sicer ne redno pa vseeno :)
Imam se dva tedna pa upam da bo slo tudi kaj prej, ker ze kar pritiska dol in na mehur in vse..
Na splosno je pa pocutje odlicno, nekako se najboljse pomoje v vsej nosecnosti :)

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
23.8.2015 15:56:14   
utripek
En lep pozdrav po dolgem casu...! 😃

Zdaj smo pa res blizu nasi sreci. Morem povedat, da mi je proti pricakovanju hitro minilo do devetega m. Koliko me je prej skrbel porod, me zdaj vec ne. Zelja, da pride do tega trenutka je vedno mocnejsa in zelo dobro sem seznanjena z vsem kar se me tice. Nosecnost je potekala zelo dobro dokler me kaksna dva tedna nazaj, niso obiskale nosecniske nevsecnosti....zaprti sinusi, kratka sapa, pogosto mi je prevroce, nespecnost, okornost in najvec se druzim z wc skoljko😉.

Za naso pupo imamo vse pripravljeno, le pocakat se bo treba... Jo pa vsi nestttttrpno cakamo, sicer pa veste o cem govorim😀😀😀.
(No, porodni nacrt se ni sprintan).

Vsem VAM zelim, lepo porodno izkusnjo!!! ...potem pa polno radosti in ljubezni, ki je ne more bit prevec.

Levcka drzim pesti, vidim da bos zdaj, zdaj spoznala svoje dete...VSO SRECO! 😃😀😃

🍼 💝 🍼 🎉 ...😛😃😉

< Sporočilo je popravil utripek -- 23.8.2015 16:07:15 >

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
24.8.2015 8:10:51   
levcka
Drage moje sonosečke,

že tri dni se ukvarjam s fazo zorenja. Popadki so, ampak ne pravi (tako mi pravijo v porodnišnici). Maternični vrat se sicer krajša in zelo počasi odpira. Zdi se mi, da bo dete pokukalo ven kar čez trebuh, ki je ves čas napet in spuščen dol tako, da je wc že skoraj moj najboljši prijatelj. Počutje je tako tako. Želim si že spoznati svoje dete in sem malo tečkana do drugih in sebe. Saj bo. Odštevam dneve. ;)

Hvala vsem za lepe želje. Tudi jaz vam želim čudovito izkušnjo s porodom in spoznavanjem svojih pikic/pikcev :)

(odgovor članu utripek)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
24.8.2015 15:24:56   
Maicoo
levcka: Pomoje te me tukaj gor v teh trenutkih še najbolj razumemo. Držim pesti in navijam za vas! Si prva na vrsti med nami, in kar ne morem verjet, da smo že tu. Sama imam še cca 14 dni do pdp, a vsak dan pridem sem čekirat, če je kaj novega, s tabo ali mogoče že katero drugo. Živčki delajo user posted image ampak tud pri men vedno bolj prevladuje želja, da spoznam to bitjece.

Samega poroda me sploh ni strah. Vzela bom epiduralno, a tud, če npr. ta ne bi zagrabila, ali če bom rezana/šivana - ni me strah bolečine. Mene bolj skrbi dojenje, da ne bo steklo, da bo otrok lačen in razmišljam, a naj se že zdaj oborožim s črpalko, al naj to potem mojega po potrebi pošljem iskat...

Aspera je sicer že napisala, kaj ima pripravljeno za otročka za iz porodnišnice, kaj pa ostale? Kaj ste pripravile za tamale za domov? A še katero skrbi, da bo otrok prevelik za pripravljene oblekice (jaz imam prištiman 50 in 56 ampak kr nekaj paničarim).

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
24.8.2015 23:15:32   
levcka
Pri meni se je spet začelo dogajat. Upam, da bo jutri na CTGju kaj pokazalo in da bodo pri pregledu ugotovili, da se je MV skrajšal in da se odpiram in da bo akcija ;)

Mene je še vedno strah poroda oziroma bolj rezanja presredka. Zaenkrat sem še odločena za naravno. Če bo bolelo, bom pa rajš tisto eno iglo preživela, kot pa da umiram na obroke ;)

Jaz imam prištimano številko 56. Upam, da mu ne bo premajhno. Tisto kar sem pa spletla je pa tko bolj "odoka" številka 62 se mi zdi. No ja. Itak bo od srede naprej spet 28 in več stopinj ;)

Lahko noč in lepe sanje vsem.

(odgovor članu Maicoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.8.2015 11:21:51   
Preggy
Pozdravljene sonosecke :)

Sedaj se pa res ze blizamo koncu, nekatere imamo se malo druge se celo manj, nekatere pa malce vec :)
Upam da se vse dobro pocutite in karseda lepo prezivljate te zadnje dni 2v1. Moje pocutje je kar v redu, se najvec problemov imam ponoci s spanjem, polozajem in wcjem. Drugace kar gre, ampak sploh ne morem dojetit da bo kmalo zivo bitjece pri nama.

Za otrocka sem spakirala v stevilki 56, imam pa nastimano s tem da sem potem dodala vseeno se bolj tople variante zraven, saj je vse odvisno od vremena. Tako da imam tudi zabice, eno kjutkano toplo jopico. Pa sem si rekla, mi bodo ze na dan odhoda sestre pomagale dolociti prave stvari za tisti dan, glede na vreme :)
Pred tednom na pregledu so rekli da je 50 cm, tako da mislim da bo 56 ok..nevem se res ne spoznam dobro se :) hehe

Vsem zelim cimbolj naraven in cimmanj bolec porod! Da bo steklo hitro in brez komplikacij, ter da boste cimprej drzale svoje soncke v narocju!user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.8.2015 12:55:17   
ema_
Pozdravljene user posted image po dooolgem času!Vidim da ste nekatere že skoraj na cilju user posted image Mene pa čakajo še 4-je celi tedni user posted image Počutje ni ravno najboljše, zgaga še vedno nagaja cele dneve in noči,daje me nespečnost, ponoči mi drevenijo prsti na rokah in dlani user posted image No od danes naprej pa sem bogatejša tudi za kar nekaj grdih vijoličnih strij okrog popka, plus hemeroida, ki me muči že nekaj dni user posted image Tako da sem resnično pobrala skoraj vse nevšečnosti user posted image Ampak vse za škrateka,ki ga že komaj čakam user posted image Glede oblačilc pa imam tudi jaz pripravljeno vse v št. 56.
Upam da čimprej minejo tile zadnji tedni (nekaterim dnevi) in spoznamo naše user posted image Lepo bodite user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.8.2015 13:22:21   
aspera
levcka, če boš šla rodit, držim pesti, da bo vse ok in čim lažji porod user posted image .

Jaz sem danes začela "šele" s 36.tednom, tako da me tudi še kar nekaj čaka do poroda. Se pa na momente počutim kot kit s tem trebuhom, ponoči se samo obračam iz enega boka na drugega, ne morem si več obuti nogavic in čevljev, težko diham v določenih položajih itd. Pa tudi otroček me že kar fajn nabrca in se razteguje, da me kar boli včasih.
ema, a to si dobesedno iz danes na jutri fasala strije? Sem mislila, da je to bolj dolgotrajen proces. Hemeroide sem pa jaz tudi že imela nekaj časa nazaj, ampak na srečo neboleče.
Pa apetit imam nenormalen zadnje dni, samo jedla bi nekaj in kile kar grejo gor. Do sedaj nisem zadrževala veliko vode in otekala, zadnje čase pa opažam, da mi mogoče malo otekajo stopala in prsti na rokah, pa tudi v obraz sem mogoče malo zabuhla ratala.
Jah, to so vse te radosti nosečnosti, ampak saj nimamo več veliko pred sabo, bomo že, samo da bo na koncu vse ok in vsi otročki zdravi user posted image .

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.8.2015 13:46:30   
Preggy
aspera jaz sem jih dobesedno z danes na jutri ja :) Sicer po trebuhu jih imam ene par, in so bolj ko neke pikice ne crte..se pravi so nekako zacele in se ustavile, tako da smesno zgleda neke lila pike po trebuhu. Edino cisto spodnji del trebuha pa imam ene 3-4 res debele crte ene par cm dolge, in pri njih sem pa prav zacutila ker me je tako zapeklo tam na tem mestu, in ko sem pogledala so bile strije :(

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.8.2015 15:23:36   
ema_
Jaa dobesedno iz danes na jutri.Vsak dan ko sem se mazala sem gledala,če je kaj in ni bilo nič, no danes pa vse vijolično user posted image Drugače mi je pa tudi noga "zrastla" za eno številko, tako da sem prosila mamo za ene čevlje,za tole slabo vreme, da ne bom ravno v japonkah okrog racala user posted image
Čeprav bo konec septembra kmalu tu, se mi zdi še tako daleeeč!Komaj čakam svojo štručko user posted image
Levčka tebi pa vse dobro in čim lažji porod user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.8.2015 18:58:18   
sabincica
Hy hyuser posted image

Danes imela CTG. Je rekla, da je super in da ne bo šel še ven. user posted image Imamo 3 kg in smo 37 in 2/7. user posted image
Vzela mi je tudi bris na streptokoke. Pač iz preventive, da če bi že bilo, da lahko pravi čas začnejo zdravit bebico. 2.9 imam nov pregled.

Tudi jaz še imam skoraj vse spakirano( edino hrane ne), za malega škljatka pa št. 56 in mislim da bi mogla zadostovat. Če bo pa večji, po pa že dec spakiral. Ima vse presortirano po številkah in se točno vidi kaj je kje, tako da se bo že znašel. user posted image ...zato pa so atiji:)

Pvedala sem ji za nogo...ne more nič. Bo minilo, ko pride škljat na svet. Rekla, je da naj pazim da ne padem. Kar pa itak počnem, ker mi pri hoji kr sklecne v kolenu. Glede bolečin pa....bomo trpeli 24/7, dokler ne prijoka na svet.
Ko tko študiram, če me nebi tolk bolela, bi se prav fajn počutila, razen da mi nogavice moj natika že zvečer, pri svežem spodnjem perilu in hlačah pa vsako jutro klejem, ko jih nase vlečem.user posted image

Bo že....držim pesti za vse, sploh zate Levčka, ker se mi zdi, da si prva na vrsti! user posted image

(odgovor članu ema_)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.8.2015 19:23:16   
aspera
Jaz sem tudi danes imela pregled in je ocenila, da ima otroček okrog 2500g, sem pa ravno danes začela s 36.tednom. Naslednjič imam pa tudi jaz že CTG pred pregledom. Sem se pa tudi jaz zmenila z ginekologinjo, da mi naslednjič vzame bris za streptokok B, ker če je prisoten, ti dajo pred porodom neke antibiotike, da se otroček med porodom ne okuži. Sem pa, kot sem predvidevala, dobila tudi napotnico za porodnišnico.
Za čaj iz malinovih čistov mi je pa rekla, da ga priporoča, ampak šele po 37.tednu.

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.8.2015 20:19:35   
Lupidupi
Hojla punce .

Vas je tako fajn prebirati, ko pa imam sama tako podobne ''''težavice'''' user posted image . Zgaga ne da miru in niti tablete ne pomagajo več. Zelo težko ponoči spim, ker tako zelo žge. Položaj še zmeraj najdem in se še sama čudim, glede na velikost trebuščka user posted image . Vsaj nekaj : ) . No, od kar imava s fantom svoje stanovanje, ki je v 4. nadstropju imam vsakodnevno telovadbo user posted image . Se moram pohvaliti, da sem se že tako navadila, da se niti zadiham več ne. Bravo jaz!
Fizično sem super pripravljena na porod pa tudi psihično sem v redu. Poroda me ni strah in nanj že nestrpno čakam.

Danes sva z mojim tudi opravila materinsko šolo user posted image . Prav tako sem bila v porodnišnici, ker sem pri svoji G dobila napotnico za rizično nosečnost ( to pa zaradi sladkorne bolezni ( nosečniške ) ). Sem dobila trmin 7.9 : ) . Za sladkorne bolnice namreč velja, da rodijo prej. Proti temu pa drage moje iskreno... ne bi imela popolnoma nič proti user posted image .
Sem bila tudi pri diabetologu ( danes ) in je rekel, da sva končala. Torej želi še samo, da, ko rodim jim javim težo in velikost otročka. Super, sem zelo vesela, da sem se tega rešila.

Za v P sem že jaz zadnjič napisala kako in kaj imam z oblačili... pripravljena na vse velikosti, da ne bi bilo potem kake zmede ali pa bi moral očka sam sestavljati kombinacijo za tisto velikost.
Glede strij.. ja tudi mene so doletele... kljub rednemu mazanju. Kako vem, da bodo nastale.. močno me je srbel trebuh. Sem se zelo trudla ne praskati ampak so vseeno hudičke user posted image pojavile. Pa kaj... samo, da otročiček raste in se trebušček širi : )

Malinov čaj še zmeraj pijem... upam, da bo kaj pomagalo. : ) Bom pa točno jutri vstopila v 36. teden. Meni je G rekla, naj pijem od 35. t dalje. Sem zelo srečna, da smo vse že tako blizu. Bravo punce! user posted image

Levcka, držim pesti, da napreduješ in kmalu vidiš bebo user posted image user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Lupidupi -- 25.8.2015 20:22:20 >

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.8.2015 20:53:04   
levcka
Danes na CTGju ni pokazalo nobenega popadka. Me pa beba že cel dan pridno brca v rebra. Noge, križ in spodaj me vse tako boli, da bi bruhala od bolečin, če bi lahko.

Strij nimam. Hemeroidov tudi ne. Vsaj to :)

V četrtek spet CTG in v petek imam amnio. Upam, da mi rata prej rodit, pred amnio. Je zadnjič v petek ena tako zelena prišla ven iz amnia, da me je čist prestrašla.

Hvala vsem za lepe želje. Enako želim tudi jaz vam ;)

(odgovor članu Lupidupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?