sabincica
|
Hy punce.... Vidim, da smo že bolj kot ne vse v nizkem štartu. Tudi jaz. Za vikend še zlikam zadnjo rundo cotk za malega škljata, spakiram v torbo od vozička, zraven bom dala jajčko in listek z navodili za mojega. Predvsem o tem, da si nej pogleda, kako se prav namontira jajčka v avto, pa kaj vse mora pripravit, ko bom v porodnišnici in da bo vse tipi topi ko pridema domov. In spakiram še sebi torbo. Imam že skoraj vse na kupu, razen sladkarij, za katere sem pa prepričana, da mi jih bodo vsi prinesli, če bom le pojamrala, da mi cukra manjka Jaz imam ctg v torek in komaj čakam. Imam na sumu, da se je spet obrnil, ker čutim močne brce v spodnjem delu trebuha, prej je bilo pa samo neko premikanje in kontra. Se pa ful odzove na mojga dragega...čist podivja, ko boža bužija . Noga me pa še vedno ful boli...zvečer prav čutim, kako mi na živc pritiska, ko se premika in je kot bi mi en elektriko po njem spuščal. Jaz sem bila v lidlu...tko po neumnem. Sem šla ravno iz laboratorija in je bila njihova pekarna najbolj usput, da bi si kupila jogurt in sirovo štručko...sem že z glavne ceste videla, kok se folk gnete pri vratih....in ko sem se parkirala, so jih ravno odprli. No po nakupu sirovke, vidim kako se na enem kupu sm ženske pasejo , pa sem šla še jaz tja nos porinat ....in so imeli lušne stvari za bebice, tako da sem vzela dvojne žametne hlačke (sive in modre), 2 para antizdrsnih nogavičk in set 2eh mikic v beli in modri barvi...vse velikost 68..ker za prva 2-3 mesece imam že ful cotk, potem pa je konec. Oprala še nisem. Upam, da bo kej za kej, pa glede na to da v 1 mesecu vse prerastejo, bo že moglo bit. Levcka...tistega nečesa je verjetno dolžina materničnega vratu...ta se začne krajšat proti koncu...krajši kot je, prej na rok boš rodila. Zato imajo ene, stroko počivanje, ker niso dosegle dolžine 3 cm. Držim pesti, da greš čimprej, ker dete je pri 37. tednu povsem razvit za zunanji svet. Če bi bilo po moje, bi že šla (36 in 6/7).
|