|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2015
21.7.2015 8:46:11   
levcka
ulaah7 žal mi je za tvojo izgubo. Verjamem, da ti je hudo in čutiš praznino. Verjetno ti bo tvoj ginekolog najbolj znal svetovati glede tega. Kakorkoli se bosta odločila, držim pesti, da bo nosečnost potekala gladko in brez zapletov.

Jaz pa zdajle sedim zunaj v senčki in se hladim :) Upam, da ne bo spet 33 stopinj in več popoldan, ker drugače mi preostane samo še, da grem pod tuš ležat user posted image

(odgovor članu ulaah7)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
21.7.2015 10:44:09   
sturla
Dan sonosečke user posted image

Vročina je res neznosna user posted image ne vem kako se borite proti njej, a brez klime bi me že pobralo! Pri nas se ne shladi niti ponoči, da ne govorim o morju, ki ima 30 stopinj! user posted image ah ja, noge v luft in čakat na ohladitev user posted image

A imate že vse pripravljeno za vaše male štručke? user posted image midva sva komaj zajadrala v prenovo in enostavno nimava prostora kam vse dat. Zgleda, da bomo rihtali vse zadnjo sekundo user posted image

A na CSD ste že rihtale papirje za porodniško? Kaj nam jih oni dajo? Meni se nič ne sanja kako to gre..

Punce, držite se na hladnem user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
21.7.2015 11:41:48   
aspera
Ojla punce, kako ste?

Tale vročina je pa še zame neznosna, pa imam rada vroča poletja. Čez dan se zadržujem predvsem doma, ampak mi potem rata malo dolgčas, če sem cel dan notri zaprta. Sicer nimava klime, ampak če imam zaprta okna in na nekaterih spuščene rolete, potem imava nekje okrog 25 stopinj, kar je še ok.

Včeraj se je v našem zdr.domu začela šola za starše in nas je nekje 15 parov, tako, da je kar gužva in postane čisto zatohlo in brez zraka v tisti predavalnici, kljub klimi. Imamo pa 6 predavanj, 3x ta teden in 3x drug teden. Danes je na sporedu baby handling user posted image .

Drugače se pa kar ok počutim, zatekam še nič ne, edino želodec imam že čisto stisnjen in potem imam probleme, če malo preveč naenkrat pojem ali popijem. Pa trebuh mi redno otrdeva, ampak na to sem se že navadila.

Počasi že pripravljam tudi stvari za otročka, včeraj sem kupila še banjico s stojalom. Več ali manj imam že nakupljeno, mogoče še kakšna malenkost manjka. Včeraj sem preprala vse tetra pleničke in odejice, čaka me pa še cel kup oblačil. Sicer imam pa še 9 tednov časa za te zadeve, če bo otroček točen user posted image .

(odgovor članu sturla)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
21.7.2015 11:57:28   
Lucy89
Ulaah7, tudi moji sestri se je zgodilo podobno (prekinitev nosečnosti v 25, 26 tednu), pa so jima rekli, da lahko ponovno poskusita čim prej (čez 3 mesece).

Lp user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
21.7.2015 13:42:17   
levcka
Drage sonosečke vročina je res neznosna. Mene vsi čudno gledajo, ker drugače naravnost obožujem vroča poletja. Naslednjega dojenčka bomo drugače "naštimali" ;)

Midva pa danes še omarico za dojenčka sestaviva, potem pa začnem likati ogromno goro perila. Ampak počasi, ker drugače ne gre ;) Itak imam še 6 tednov časa. Če dete ne bo pohitelo. Drug mesec, greva pa še v nabavo za pleničkami in ostalimi drobnarijami. Sem se malo pozanimala in je Müller najcenejši za vse te zadeve.

Katera že razmišlja o porodu, al smo vse bolj na tem, da odrivamo misel na porod nekam daleč stran?

(odgovor članu Lucy89)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
21.7.2015 14:35:00   
ulaah7
Najlepsa vam hvala za odgovore!user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.7.2015 14:38:13   
Preggy
Vrocina je res neznosna, moje bolecine v spodnjem delu trebuha pa tudi.
Resnicno me tako fejst spika da ne morem sedeti, ce pa najdem lezeci polozaj kolikor toliko udoben je pa to ze ogromno.
Seveda bo moja gin rekla da je to vse normalno, kot mi je rekla za vse do sedaj. Ceprav po pogovoru z drugimi mamicami jim tole ravno ni cisto naravno, seveda tistim ki niso imele problemov :)

Jaz na porod se ne mislim, nekako sem pomirjena in pozitivno naravnana..mogoce ker nimam pojma kak me caka :)
edino kar me malo strasijo drugi je, da moram velikoo hodit hodit da bom imela lahek porod.
No v tej vrocini se res ne morem spravit ven, pa se te bolecine nic kaj ne pripomorejo k dolgim sprehod..in me edino to skrbi ker mogoce ne migam dosti, ampak sem vecino nosecnosti morala pocivati zaradi taksnih ali drugacnih tezav..

Oprala pa sem ze vse in zlikala ter pristimala, ker sem bila nekako zivcna ker ni bilo pristimano in sem se bala da me dojencek preseneti pri meni pa kaos..no edino kar se cakam je vozicek, ki mora priti ta teden in je to to (usaj mislim :) )

Zdaj me skrbi kako bo, bom znala, glede dojenja..berem si probam zapomnito cim vec informacij pa me strah da bom na koncu itak vse pozabila.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.7.2015 15:56:37   
aspera
Jaz se pa ful ne ubadam s tem in ne "piflam" vnaprej kako in kaj bom. Delala bom po svojem instinktu in probala prisluhnit otrokovim potrebam. Sicer nas bojo nekaj še naučili sedaj v starševski šoli, pa tudi v porodnišnici ti še kaj pokažejo in razložijo. Tako da sem kar pomirjena glede tega in tudi glede poroda. Vem, da bo bolelo in da bo treba to pač dat skozi. Sem pa že odločena, da bom vzela epiduralno, če bo prehudo, ker ne vem komu na čast bi ful trpela, če ni potrebe.

Preggy, ravno včeraj v šoli nam je predavala o tem, da ti lahko otroček pritiska na ožilje in živčevje in te lahko posledično boli v sp.delu trebuha ali v križu. Lahko imaš tud krče in mravljince. Mogoče gre pa pri tebi za to, če te potem v določenih položajih neha boleti.

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.7.2015 18:42:59   
sabincica
Vroč pozdrav user posted image

tudi mi švicamo na polno. Vstajam ob 5ih zjutraj, naredim kar si zadam najkasneje do 12ih in potem vegetiram do 8ih zvečeruser posted image
Mislim, da se moj škljat nč ne pritožuje, da imama tak sistem. Ko vstanem še pančka, potem kake pol urce kasneje pa dobim prve feedbacke. Glavico ima še vedno pod mojimi desnimi rebri, tako da ful ne mara, če spim na desnem boku in me boxa dokler se ne obrnem. Tudi sedenje mu gre na živece, sploh ko jem, ko se malo naprej sklonim, da mi nebi vsa omaka po trebuhu stekla, tako da prakticiramo skodelico ali pa krožnik v levi roki pod brado, v desni pa žlico ali pa vilico.
Mojga to skrajno zabavauser posted image , predvsem pa popek, ki je vedno bolj raztegnjen.

Aspara...glede tistega utripa...verjetno je bilo res kolcaje, ker od tax sem ga čutila samo še 1x, pa še to samo 2 utripa/ premika, al kaj nej rečem.

Sem bila prejšnji pon. na CSD-ju. ti dajo oni vse papirje. Jutri jih nesem izpolnjene, ker moraš namreč dobiti še eno polo izpolnjeno s strani službe. Jaz sem jih dobila včeraj.
Danes perem pralne in snemljive dele vozička. Sem se odločila, da bom preprala čisto vse, česar se bo dete dotikalo. Ko bi pa vročina mim, pa pograbim še likalnik, da se vse dezinficira, pospravim v vakum vreče in čakam...

Na porod sploh nočim študirat, ker me je groza. Naslednji teden v torek imam pregled pri svoji G in začnem z materisnko šolo. Hvala bogu je samo 3x, po 4 ure. Včeraj sem dala kri za toxo in urin, danes pa za ščitnico.

Ulaah7...glede ponovne zanositve...nisem ravno poznavalec in vem da je odvisno od vsake posameznice, vendar iz izkušenj svoje sestrične vem ,da je 3 mesece premalo...Ona je imela že 3 splave, spontane in vsakič so ji rekli da naj počaka 3- 6m. 3 mesece je zdržala, in potem je spet zanosila in se je zgodba ponovila, čeprav so ji po 2 splavu rekli, da naj počaka vsaj 6 mesec, pa ni hotela....od tega je 2 leti in še nima otrok. Ti verjamem, da je želja ubijalsko močna in praznina še hujša od želje, samo +3je meseci niso nič v primerjavi s tem, da pa lahko rodiš čez 1,5 leta zdravega otročka. Drži se!user posted image

Upam, da bo kaka ploha danes, ker pri nas je full oblačno in grmi.

Držte se!!!!user posted image

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
22.7.2015 17:02:54   
Zelena.pikica
Živijo. Evo... spet se oglašam po dolgem času. Js sm namreč začela s tem forumom, ampak ko sem se priključla FB skupinici sem nadaljevala čvekanje tam. ;) Kr stisne me, ko preberem za izgubo otroka, sploh, ker se je tale otroček nahajal pri mojem PDP.

Ker imam doma eno lučno 18- mesečnico je kr pestro inn aktivno. Sploh te dni imam na počitnicah še bratca in sestrico (7 in 10 let), ki iimata rada aktivno preživljanje počitnic, tako da se trudim sledit vsemu, si pa vseeno od 12h do 15h vsi vzamemo čas za počitek (moja bejba takoj zaspi, js pa hitro za njo). Vročina je res letos kr huda, ampak sem pa zato tud po 10x na dan pod tušem.

Te dni me je očitno zagrabilo "gnezdenje". Včeraj sm z wapom in čistili očistla voziček, ki ga je sonce odlično posušilo, počasi bom odprla paket cunj 50/56, z mojim si delava prostorsko organizacijo, dokupit je treba še nekaj malenkosti, ... je pa v drugo lažje organizirat vse priprave na novorjenčka kot prvič.

V drugo sem tudi malo bolj na flegma glede marsičesa.. razn poroda. Prejšnji je bil pravi masakr, zato se bom zdje potrudla, da se dobro prirpavim nanj.

Sem pa tudi ful vesela, ker bodo v moji neposredni bližini sami novorojenčki te mesece, da bo naš mali imel veliko sošolcev blizu.

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
23.7.2015 11:14:13   
levcka
Sabinčica sem si izposodla tvoj način in deluje :) Sicer vstajam ob šestih in likam nekje do devetih z vmesnimi postanki. Sem že kar nekaj zlikala. Imam pa še nekaj. Sem se pa odločila da zlikam oblekice 56/62 ker me tako strašijo z velikim otrokom. Oklevam samo še pri tem ali naj karkoli s kratkimi rokavi likam ali ne. PDP je 3.9, čeprav se mi že dva dni zdi, da bomo malo pohiteli in bomo lahko celo avgustovček/ka ;)

Pod tušem sem pa tudi jaz vsako uro.

(odgovor članu Zelena.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.7.2015 16:23:26   
levcka
Pozdravljene nosečke :)

Tudi mi smo danes iz posvetovalnice. Spet smo zrastli. V četrtek imam UZ za rast ploda, da vidimo koliko je zrastel v enem mesecu ;)

Vzeli so mi kri za Hepatitis in Tokso.

Zunaj se je sicer malo shladilo, ampak za spat mi je bilo danes še vedno prevroče.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
27.7.2015 13:45:47   
sitka mala
Asperaaaaaaa!!! Kaj nič ne sporočiš, smotka??? Jaz pa nonstop nate mislim...user posted image Bravo, sem tako srečna zate!! user posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.7.2015 18:12:57   
aspera
Heeej, sitka mala, kakšno presenečenje user posted image . Hvala, ker se veseliš zame user posted image . Saj na začetku nosečnosti sem še ful sodelovala v temi IVF/ICSI, ampak ti je tudi najbrž ne bereš več, potem sem pa počasi prešaltala sem user posted image . Kako kaj tvoja punčka?
Meni je potem uspelo v 2.postopku in jutri začnem z 32.tednom, tako da počasi odštevam zadnje tedne in se veselim, oziroma se oba z dragim, že zelo veseliva otročka user posted image .

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.7.2015 21:49:24   
levcka
Aspera saj si samo 3 tedne za mano ;) Ne vem zakaj se mi je zdelo, da imava PDP full narazen :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.7.2015 8:21:53   
sabincica
Jutro punce...

se je super shladilo, samo mene pa zdj nespečnost matra in krči, pa skoz me nekaj zateguje. Skoraj nič ne spim ponoči, kr nekaj....na desnem boku ne morem spat ker ima mali škljat tam glavo in me takoj nabrca, če sem na hrbtu, me v spodnjem delu trebuha začne bolet, če noge pokrčim k sebi je boljš, samo mi pa zatekat pričnejo, tako da včasih si dam blazino pod noge, samo tudi zdržim samo pol noči tako, ker potem me pa križ začne bolet in mi gre blazina par dni na živce user posted image Če sem pa na levem boku, pa celo kmalu zaspim, ampak se po uri ali 2eh zbudim zaradi krčev v nogah in bolečin v ledvenem delu. user posted image ...

v glavnem, ponoči sme prav nesrečnauser posted image ...tko da mal pojamram, pa da vidim, če ima še ktera druga probleme kot jaz.

Danes imam popoldan UZ, in komaj čakam, da vidim škljatka...user posted image ...včeraj mu je ful dogajal zvečer ko sma gledalal tv z mojim...je bil skoraj 2 ure skoz aktiven...včasih me je tko vžgal, da sem zastokala, pa se je vmes že umiril, pa je moj začel trebuh božat in ga je spet naredil aktivnega, tko da je moj potem mu rekel: Mulc, pejt spat, ura je 10! user posted image

Danes začnem tudi z materinsko šolo.

Uživajteuser posted image

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.7.2015 9:26:25   
Preggy
sabincica na istem sva..ponoci tudi zelo slabo spim, ne najdem ustreznega polozaja. Moji najveckrat ravno ponoci dogaja in me veselo brca. Zadnji teden res slabo spim, se zbudim nestetokrat zjutraj pa vstanem sva polomljena in zaspana. Prav tako sem zelo utrujena, je se katera izmed vas? Opravkov imam nesteto in si napisem kaj moram postoriti, navijem budilko recimo ob 8 pa se komaj spravim ob 9 ali kasneje iz postelje, naredim pa tako ali tako potem nic.

Jaz imam tudi jutri pregled in komaj cakam da vidim najino pikico spet. Upam danje vse v redu. Jo ze nestrpno pricakujeva, malo pa me panika zagrabi na case kako bom in kaj. Vendar probam hitro odgnati te negativne misli :)

Prijateljica mi je svetovala naj pijem caj od malinovih listov, saj naj bi mehcal matericni vrat in pripomogel k lazjemu porodu. Je katera kaj slisala o tem in ali ga ima namen piti? Jaz sem si ga kupila, vendar bom pocakala se teden da vstopim v zadnji mesec nato pa ga pricnem piti.

Pripravljeno imam vse in sem vesela da sem resila ze s pranjem in likanjem ceprav so bile vrocine, kajti zdaj ko sem tako brez moci dvomim da bi mi ratalo kaj narediti, hehe.

Upam da ste dobro ostale in ze odstevate ;)
Koliko je vam je se ostalo do poroda? Meni 6 tednov, seveda se pa nikoli ne ve :)

< Sporočilo je popravil Preggy -- 28.7.2015 9:27:24 >

(odgovor članu sabincica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.7.2015 12:21:20   
levcka
Hej souser posted image ,
tudi jaz imam težavo z iskanjem pravega položaja. Morm pa rečt, da sem se danes končno naspala :)

Za čaj iz malinovih listov sem že slišala, da mehča vrat in naj bi bilo potem lažje rodit. Morm v četrtek vprašat ginekologa, ko imam UZ. Ta masažo presredka je rekel, da je pametno, da se jo izvaja. Bomo vidli kaj bo rekel za malinove liste.

Sem pa tudi jaz končno vse zlikala in pospravila v otrokovo omarico. Naslednji mesec bom še kozmetiko nakupila. Kolk mrežastih hlačk rabim? Ve mogoče katera?

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.7.2015 13:15:30   
Preggy
Levcka no daj prosim vprasaj pa sporoci. Jaz imam obcutek ce vprasam svojo da bo rekla da ne pomaga in mi bo spet hotla podvalit kakr tablete. Ze celo nosecnosti me sprasuje ce potrebujem vitamine, pa kaksne tablete..

Moram pa se malo pozanimati o tej masazi da vidimo kaj je :)

Mi poveste se koliko kosov oblacil imate priblizno? Npr sp delov, bodyjev ter zgornjih delov.
Vse bolj in bolj me panika loteva da imam premalo, po drugi strani pa vsi govorijo naj ne kupujem ker je brezveze, da se da vse sproti ipd.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.7.2015 14:00:44   
aspera
Nam je ravno včeraj predavala v materinski šoli o tem, da je dobro, da si zadnji mesec masiraš presredek (s kakršnim koli oljem) in priporočila pitje čaja iz malinovih listov. Ampak to bolj proti koncu. Drugače smo pa predelali vse o dojenju in dihalne vaje user posted image .

levcka, ja, ti si bolj v začetku septembra, jaz pa proti koncu user posted image .

Preggy, jaz imam kar nekaj oblačil št. 50 in 56, ampak to zato, ker sem jih dosti dobila od sestre, nekaj sem pa seveda morala še sama nabavit, ker so tako luškane user posted image . Če tako na hitro ocenim, imam približno 10 hlačk, 15 bodijev z dolgimi rokavi in kar nekaj s kratkimi (za te ne vem, če mi bojo sploh prišli kaj v poštev, ampak sem jih dobila od nečaka, ki je junijski otrok), potem ene 7 pajackov in mogoče 5 majčk. Pa seveda nogavičke, kapice in te zadeve.

S spanjem pa jaz zaenkrat še nimam težav in se še fajn naspim. Pa tudi za lulanje mi ni še potrebno vsako noč vstajat.

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.7.2015 17:10:01   
levcka
Preggy bom vprašala. Ampak se mi zdi, da morva še malo počakati, da bi pili čaj.
Olje za masažo presredka sem pa jaz kupila od Welede v DMu, ker sem imela popust za 50% od Baby bonusa.

Jaz sem si prav zapisala, ko sem likala, koliko česa imam. In se mi zdi, da je vsega preveč.
18 majčk na preklop (mako in tetra mešano)
11 bodijev brez rokav
14 pižamic
13 hlačk
12 bodijev na preklop
1 brisačka
17 tetra gazic
10 brisačk za umivat
3 rokavičke
38 parov nogavičk
9 žabic
28 kapic
30 belih tetra plenic
6 pisanih tetra plenic
1 slinček
8 parov kvačkanih nogavičk
11 jopic
30 bodijev
15 trenirk spodnji del
25 majčk z dolgimi rokavi
22 majčk/ bodijev brez ali s kratkimi rokavi

To sem vse dobila. Vem da je veliko, ampak se držim načela - bolje preveč, kot premalo. :) Razen tetra pleničk.
Oblačilce za iz bolnice sem pa naredila :)

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.7.2015 18:07:36   
aspera
Uf, levcka, po mojem imaš tudi vsega preveč user posted image . Jaz sem tudi nekaj dobila od sestre od nečaka, ampak so to čisto fantovska oblačila, niso ravno primerna za punčko. Sama sem pa kupovala bolj nevtralno, če sem kje kaj dobila. Druga sestra ima pa punčko, sedaj je pa tudi noseča in pričakuje fantka, tako da je pobrala ven oblačila, ki so primerna tudi za fantka, ostala, ki so pa za punčke, bo pa meni posodila v slučaju, če bom imela punčko.

Glede oblačil je res smotano, če ne veš za spol otroka, ker se ful težko dobi kaj nevtralnega. Če je že v takih barvah, ki so za oba spola, je pa potem kakšen fantovski ali pa punčkast motiv gor. Včeraj sem dala cel Citypark skozi, da bi kupila nekaj lepega za iz porodnišnice, pa nisem v nobeni od vseh teh trgovin našla niti enega lepega kompletka, da je primeren za oba spola user posted image . Potem sem pa doma preko neta naročila nekaj od Nexta in najbrž jutri že dobim. Next ima res lepa oblačilca in baje so zelo kvalitetna user posted image .

< Sporočilo je popravil aspera -- 28.7.2015 18:08:13 >

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.7.2015 18:32:33   
levcka
aspera se mi res zdi, da je vsega preveč. Ampak nekej je roza, nekaj plavega. Večino pa je v beli, rumeni ali zeleni barvi, ki so kar nevtralne za moje pojme ;)

Jaz sem zadnjič v Kiku videla zelo lepa oblačilca za iz porodnišnice. Sama sem bolj pri iskanju posteljnine za zibko. Sem jo včeraj našla na ebaby spletni strani. Pa cena je 10 eur. Zdaj morm samo še jogi rjuhice najt nekje. Ni mi pa jasno zakaj za vraga pri posteljnini dajejo prevleko za povšterček. Saj novorojenček ne sme imet glave na povšterčku. Ali imam jaz napačne informacije?

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.7.2015 22:32:02   
Preggy
Levcka je kar veliko, ampak glede na to da si vse dobila ni panike.Ce bi jaz dobila kaj bi tudi vse oprala in pristimala, tako pa na zalost nisem dobila nic. No nekaj sem pa je bilo vse tako veliko da se za par let ne bom uporabila in vecinoma tako zelo znoseno da sem bila kar malo sokirana kasne cunje sem dobila.

Jogi rjuhe sem jaz kupila v ikei, dobis dve za 6 eur, kar se mi zdi kar ugodno glede na ostale. Sem oprala in mi je material kar vsec.

Posteljnina je kar draga, se mi zdi da so cene visje skoraj kot za nase posteljnine. No kupila sem v ikei pravtako. Pride zraven se za povstrcek kar meni tudi ni jasno, saj imam tudi jaz take info da je bolje cim dlje brez. Jaz sem vzela prevleko za povstrcek jo oprala in jo polozila na jogi. Tako mi je rekla prijateljica da je naredila isto, pac da ni glava na jogi rjuhi ampak na tej prevleki, pa ce kaj poslini alpa umaze je lazje dati prat.
No jaz sem vsekakor za brez povstrcka, ceprav povsod vidim kompletke.

(odgovor članu levcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.7.2015 22:40:26   
levcka
Ja saj zato pa je toliko stvari. Nakupila sigurno ne bi toliko, ker bi bankrotirala. Za jogi rjuhe bom šla pa gledat v Motherscare, ker jih imajo baje po 3 eur. Pa da vidim. Se pa to, da daš od povšterčka na jogi rjuho, da ne umaže, kar pametna pogruntavščina :)

A je še katera, ki ima rok bolj na začetku septembra, skoz lačna? Jaz bi jedla na pet minut. Pa ni važno kaj... Prav grozen občutek :(

(odgovor članu Preggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?