Melanie1
|
Evo me nazaj... In pravkar sem prebrala še eno prečudovito novičko. flay, upam da boš tole prebrala. Od srca iskrene čestitke in zdravega februarčka ti želim. Prav polepšala si mi dan. IZVIRNO SPOROČILO: ..noname.. haha, Melanie carka si Spet ste se nekje izgubile Bom še jaz vzela tabelo od Melanie pa napišem svoje podatke: starost: 25 let mož: 1 kom otroci: 0 kom hiša: 1 kom služba: končno - določe n čas življenje: pestro, čudovito, včasih malce dolgočasno, predvsem ponavljajoče Stanje na dan 27.06.2015: OK (trenutno super, ker je vse narejeno: hiša pospravljena, vrt urejen) Ooo, Kristus, kdaj bom tudi jaz zopet lahko napisala, da je hiša pospravljena in vrt urejen?! Mislim, v naši hiši že nekaj časa pustoši cunami (par cunamijev naenkrat!), vrt pa je totalna džungla (ne vem, kako v njem zelenjava sploh preživi, ampak očitno živi ). Polžkov pa je tudi pri nas veliko. Ampak, evo, imajo na voljo precej zelenega, zato ne naredijo velike škode. Solate imamo na pretek, paradižnik je lep, vendar še zelen in trenutno leži v najlepši gredi, sveže opleteni. Bučke pa si pravzaprav ne zaslužijo tega imena, ker so v resnici gromozanske. Torej buuuuučeeeeee... Ravno danes smo imeli za kosilo bučkino omako. IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake Melanie1 A je tortica s kakšnim posebnim namenom, si imela rojstni dan? Ali kar tako, za lepši dan. Tortica je bila seveda rojstnodnevna. Pri nas je vse v redu. Ravno so v teku glavna sezonska opravila. Spravilo sena in žita. Imamo tudi novo zalogo kokoši. Prejšnje nam je, kolikor jih je še ostalo, v eni noči podavil naš pes. Psa smo medtem oddali znancem (nimajo kokoši! ). Imamo tudi dva nova ponija. Nina si je vmes kupila tudi sedlo za ponija in vse kar spada zraven za udobno in varno ježo. Jezdita skupaj z Michelle. Ni treba posebej poudarjati, da sta glavni atrakciji v vasi. Sploh Michelle je smešna za umret. Kot Martin Krpan na svoji kobilici. Evo, origigi Melanie sedi poleg mene v svojem zibajočem se ležalniku in me prosi (milo rečeno, v bistvu prav tečnari ), da greva z vozičkom na sprehod. No, pa pojdiva... Ostanite dobro!!! Marčevka, Janček, čimprej nas razveselite s . Šibam, hud protest se je začel s strani naše najmlajše bejbe...
|