Marčevka2010
|
Janchek upam, da te dajo še na kakšno preiskavo, da se vidi kaj je pri tebi. Te pa povsem razumem, meni bi se mešalo. Da moraš prav težit zdravnikom, kam smo prišli. A Štolfo imaš? Jao, ta ženska pa je. Imam izkušnje z njo, službene, ampak ne pri njej. Resnično upam, da njena komunikacija s pacientkami ni taka kot sem jo jaz doživela, ker se je obnašala kot da smo zanja smet na svetu, ko nekaj ni bilo po njeno. In sem rekla, da če kdaj vidim njeno ime na vratih se direkt obrnem in zahtevam koga drugega. Arogantnost babja. MauMow ti pa res nimaš sreče. Ampak naj te potočažim, dokler ni konkretne krvavitve, krčev, bolečin mislim, da je vse OK. Sama sem krvavela ene 3 ali 4 mesece, res dolgo, pa niso ugotovili zakaj. Enkrat se mi je prav obilno vlilo, ko bi morala dat urin za pregled. Sem šla čisto presrana k g, pa ni bilo niti sledo o krvi ali karkoli. Očitno popokajo žilice, če se kaj napenjaš ali kaj. Sem bila pa živčna razvalina zaradi tega ves čas. Sploh, ker sem prvič imela prazno vrečko. Če imaš tako hude slabosti je hormona očitno dovolj in je to znak po moje, da je vse OK. Drži se! Čokoladka pa ti si ekspresna. Komaj si povedala za pozitiven test že greš na morfologijo. Pa kam gre čas? In super za fanta. Jaz sem bila pa šokirana, ko so povedali, da bo punca. Ves čas sem mislila, da bo fant, sploh, ker pri mojem imajo same fante (sestra in brat), 4 fante in sem bila ziher, da bo tudi naš. No, pa je bila punca, in so vsi bili presrečni, da je vsaj kakšna punca med njimi in jo imajo vsi radi, čeprav je kar razlike v letih med njimi. Glede polžev. Mi smo jih lani imeli ogromno, ko smo kupili hišo je vse kar lezlo okoli. Ker je bila okolica malo zanemarjena so imeli cel žur. Letos se z njimi še ne bom ukvarjala, v smislu odstranjevanja, ker vrta še ne bo. Drugo leto pa jim napovedujem vojno. Naša pa: glej, mami, kako ljubek polžek. Bo morala na dopust, ko jih bomo pobirali, da ne bo štale. Leilani žal mi je za enega dojenčka. Upam, da bo vsaj z drugim sedaj vse vredu. Kaj pa potem naredijo, kar pustijo ali kako?
|