Marčevka2010
|
Melanie1 super za lepo valeto. Ti naši otrici res tako hitro rastejo, da ni res. Naša se mi zdi, da je bila še pred kratkim mala štučka, sedaj pa bo že 5 let in je že cela baba, velika, trmasta, itd.... naju tudi prav fajn razjezi kdaj, da nam ni dolgčas, ampak jo imam najraje na svetu. Dojenčica tudi vidim, da je pridna, le tako naprej. MD, itak, da ne moreš od decov pričakovat, da bodo priznali napako, da so hoteli ženski uturit zanjo neprimerno delo. Še nikoli videno. Upam, da se kje drugje najde kaj primernejšega zate. Ker tu tudi, če bi se kaj dogovorili grem stavit, da bi kmalu šlo v smeri kakršno si že doživela. No, pa vsaj na dopust boste šli, če bi tukaj delala bi videla dopust mogoče drugo leto. Asyka upam, da se kmalu pocajtaš, taka nesreča v nosečnosti, jao. Sama sreča, da sta jo z malim kolikor toliko vredu odnesla. Tara9, te povsem razumem, ko so tako majhni bi človek kar rad, da bi bili taki malo dlje časa. Ampak boš videla, da bo še fajn, ko bo enkrat se začela na noge postavljat, pa govorit, mah ne bo dolgčas naslednjih 20 let. MauMow pa saj imaš n. znake, bodi vesela, da niso prehudi. Itak pa bo vse vredu, šele, ko boš videla na pregledu na UZ bo bolj realno vse skupaj. Držim pesti, da bo tokrat vse vredu, ti res privoščim. Bluegirl: dobite takoj vrtec, ali boste morali do septembra kako drugače varstvo imet? Kaj delaš tako daleč od doma, da imaš 4 ure vožnje vsak dan? Uf, to je pa kriza. Naj se ti vse poštima, da boste imeli fajn varstvo. Čokoladka: če bo delala na 4 ure pomeni polovico plače, cela malica in prevoz, prispevke za 4 ure plačuje CSD. Tako, da se je kar težko za to odločit, razen, če ima partner fajn plačo in se polovička ne pozna zelo. Ti pa še malo in bo morfologija, kako gre čas hitro. Se mi zdi, da še malo pa boš razlagala kako je mali/mala naredila prve korake. Ja, vem prehitevam, ampak mi gre čas res hitro zadnje čase. Magnesol bo tudi vredu. Drugače pa hvala za lepe želje, da bi se le uresničile. Imam sedaj tako pomešan ciklus zadnja dva meseca in pol, da bom pop... 10.6. sem imela ene krvave izcedke, sploh ni bila m., potem ene 7 dni vredu, danes spet nekaj packa. Pa bi morala biti sedaj ovulacija. G imam pa šele čez 3 tedne, ima gužvo. Takrat pa ima, da mi kaj da, ker ne mislim biti celo poletje v teh vložkih in gledat kaj se dogaja. Upam, da se preselimo uspešno, v soboto sva šla kuhinjo pogledat, je skoraj končana in je tako lepa, da ni res. Komaj čakam, da jo montirajo. Je pa možno, da je to tudi stres, čeprav jaz vse dogajanje sedaj ne čutim kot stres. Mogoče pa ga moje telo, ne vem. Janchek super, da je bilo neboleče. Ampak vidim, da si imela ene zmedene g, da so te še bolj zmedle. Jao. Namesto, da bi te sedaj fajn pregledali, magari še kakšno preiskavo za ziher, te da kar čakat? A da se mogoče IMN ponovi? Mah to naše zdravstvo je res na psu. Res upam, da je vse skupaj le posledica zdravil za IMN, da se bo na koncu izkazalo, da so jajcevodi BP in, da zanosiš.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 22.6.2015 13:37:49 >
|