Marčevka2010
|
Janchek upam, da ugotovijo zakaj je bila IMN in te poštimajo, čim manj boleča seveda. MD upam, da se v službi izide tako kot si sama želiš. Ampak, če bodo pričakovali vse to od tebe, da delaš za dva je pa bolje, da kaj drugega najdeš. Ker ob takem tempu boš pregorela. Držim pesti. Je pa zanimivo, da najprej so čisto drugače predstavljali zadevo kot se je kasneje izkazala. Je tak trend že povsod, enega človeka zaposlit, da bo delal za dva. Banda. MauMow tebi tukaj še enkrat čestitam, sotrpinka. Si me prehitela. Sedaj imam pa jaz tak cikel, da se je za zjokat. Prejšnjič čakam 16 dni na M, potem je kar nekaj, sedaj dobim na 30. dan, samo neko čudno packanje. Kar nekaj. Moram do g. drug mesec, če bo hotel mi kaj dat. Saj trenutno mi čisto paše, da nisem noseča, ker imamo ogromno dela s hišo, pa selitev drug mesec. Ker vem kako je na začetku n., jaz sem bila čisto povožena kakšen mesec in pol, sem popoldne samo spala. Bi bilo bolj malo učinka od mene. Potem pa bi se že spodobilo, da se začne kaj dogajat. Melanie lepo, da se oglasiš. Super, da punčka ponočoi fajn spi, to je najbolj pomembno. Čez dan ni panike. Da te pa zbuja ene 5x na noč, potem pa še čez dan ne spi, zna biti pa veselica. Naj bo tako še naprej. Kilce gredo dol, super. Pa že marmelado kuhaš, pa ti si res super ženska. Ne vem od kje ti energija. Vidim, da imeta pestro tudi z ostalimi, tako hitro rastejo. Čokoladka me veseli, da se oglasiš tudi tukaj. Da nas ne boste vse zapustile v druge teme. Se mi zdi, da bom samo še jaz bluzila tukaj na koncu. Super za premike, ziher je to to, jaz sem jih že v 17. tednu čutila. Naj te nespečnost in glavoboli kmalu zapustijo. Proti glavobolom je fajn jemat magnezij, pomaga tudi pri spanju. Popiješ zvečer, ene 400 mg, kalcijev citrat, od NOW firme ga imajo, v lekarnah. Je fajn tudi proti krčem, ki se slej ko prej pojavijo v n., pa za prebavo je fajn, ker so ene zaprte. Naj se finance poštimajo, vem kako je. Pri nas se tudi vedno novi stroški pojavljajo, da je groza. Sama sreča smo vsaj stanovanje prodali. Mene dopust čaka šele konec avgusta. Kar ga bo julija, en teden, bo itak selitev in bom po moje čisto izmozgana. Se bom šla spočit v službo, ko pridem nazaj. Ampak kljub temu komaj čakam.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 15.6.2015 14:45:47 >
|